- Сергій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.1
Непогане мастило для ланцюга, в пильних умовах змащував десь і раз на 30-50км, по асфальту можно набагато довше протянути. У мене система з захистом передніх зірок, нема контакту, тому проблем з брудом не маю, у дружини зірка відкрита, то часто має брудні сліди на ногах.
- Достоинства:
- Ціна, легкість застосування
- Недостатки:
- Збирає бруд
Сергію, дякуємо за докладний відгук!
Ви влучно підмітили особливості використання в різних умовах — дійсно, в пильному середовищі мастило потребує частішого оновлення.
Бажаємо приємних поїздок!
- Яюк Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.1
Гарно змазує цепку, на воротах пєтлі, гарно проникає та змащує
- Достоинства:
- Гарна проникна здатність
- Недостатки:
- Мастило як мастило
Дякуємо, Євгене, за відгук!
Раді чути, що мастило добре себе показало як на ланцюгу, так і в побутовому використанні. MTB-Oil із графітом дійсно має високу проникну здатність і створює надійний захист від зносу.
Бажаємо легкого ходу та менше скрипів
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.1
Внешний вид бутылочки и наклейка не соответствует тому, что на картинке в объявлении. Почему? Заказываешь одно, получаешь другое...
- Достоинства:
- Еще не использовал
- Недостатки:
- Не соответствует внешний вид
Дякуємо за ваш відгук, Сергію! Хочемо запевнити, що товар є оригінальним. Наклейка на упаковці була перекладена на українську мову відповідно до вимог для українського споживача, тому вона може відрізнятися від оригінального дизайну. Ми цінуємо вашу думку й сподіваємося, що після використання ви залишитесь задоволені якістю масла Hanseline. Якщо у вас виникнуть питання чи зауваження, звертайтеся — ми завжди готові допомогти!
- Сергей Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.1
Упаковка отличается от той, которая изображена на картинке. Такое чувство, что это масло разливали в каком-то подвале, - это настораживает.
Качество - не известно, пока не пробовал.- Достоинства:
- Не выявлены
- Недостатки:
- Упаковка не соответствует оригиналу!
Не рекомендую!
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Представник постачальника
- МаксОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.1
Одразу як отримав бачу по тарі шо ліпа. Помив ланцюг ,змастив і це просто звичайне швейне масло в яке добавили порошок графітний,ланцюг брудний від того графіту.Не рекомендую.
- Сергей Я***
Почему у товара упаковка не соответствует оригинальной?
- Сергій
А чому одразу не повернути, якщо по тарі видно що не те мастило?
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.1
Нормальне мастило, зручний дозатор.
- Достоинства:
- Супер
- Недостатки:
Дякуємо, Євгене, за ваш відгук!
Раді, що мастило Hanseline та його зручний дозатор вам сподобались. Бажаємо вашому велосипеду плавного та надійного ходу!
- Евген А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.1
Хороше масло, рекомендую
- Достоинства:
- Захист від корозії цепи
- Недостатки:
Доброго дня Евген. Дякуємо за високу оцінку!
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.1
Реально довго тримається. Вистачпє на заїзд 150 км, схоже вистачило б і більше. Порівняно з парафіновими мастилами легко змивається бензином, після чого за два промивання водою з кухонним миючим вимивається весь пісок (після парафіну треба 5-7 промивань). Якщо змастити, протерти і знову протерти - піску за відчуттям бере навіть менше, ніж парафінова. Рекомендую!
- Достоинства:
- Великий пробіг, легко змивається
- Недостатки:
- Чорнить, але це ж графіт
Доброго дня Анатолій. Дякуємо що знайшли час написати відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою.
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.1
Хороша змазка, трохи різкий запах.
Доброго дня Віктор. Дякуємо що знайшли час написати відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою.
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.1
Рекомендую.
- Достоинства:
- Ефективність змащування, недорого.
- Недостатки:
- Жодних
Доброго дня Ярослав. Дякуємо що знайшли час написати відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою.
- Роман Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.1
Гарна змазка. Свою роботу робить дуже гарно.
Доброго дня Роман. Дякуємо що знайшли час написати відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою.
- Борис А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.125
Отлично
Доброго дня. Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою.
- Роман У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.125
Доволі часто доводиться змащувати ланцюг це мастило з графітом виконує свою функцію на всі 100. Ніколи не користувався таким тепер це для мене вибір номер один.
- Достоинства:
- довго тримається на ланцюгу.
- Недостатки:
- не бачу.
- AndreiОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.125
- Никита П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.125
соответствует заявленным характеристикам
- Юрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.125
Хорошее масло. Функцию свою выполняет.
Смазка наносится на очищенную цепь, через полчаса после нанесения тряпкой цепь протирается насухо от излишков смазки.- Представник постачальника
Доброго дня.
Дякуємо за вибір .
Приємного користування.
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.125
Самое то для обычного велосипедиста. Главное не оставлять смазку на цепи, иначе налипнет пылепесок и превратится все это дело в абразив
- Достоинства:
- Хорошая смазка, цена
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.125
- Тарас Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.125
Дуже сподобалось. Усе літо змащував велосипеди і залишився задоволеним.
- Достоинства:
- Густовата властивість
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.125
УВАГА!! не робіть моєї помилки і не ведіться на "німецьку якість фірми яка з 1947 займається мастилами"
Вичистив ланцюг перед смазкою, прокапав цим мастилом кожен пін. Проїхав 25 км по Голосіївському парку в Києві. Результат на фото (це уже після того як я протер просто ганчіркою, до - було набагато гірше). Чорний як смерть ланцюг. Доведеться знімати і чистити знову Переплатіть і візьміть макоф, сквірт і тд.- Достоинства:
- Свою функцію виконує, велосипед їде тихо
- Недостатки:
- Повністю відмивати систему доведеться після кожного катання. Ланцюг ніколи не залишиться чистм
- Сергей
Владислав, внимательно ознакамливайтесь с описанием товара, который покупаете.
В состав данной смазка входит графит, который остаётся тонким слоем на цепи, защищает и смазывает её даже после того, как маслянистая составляющая вымылась/высохла. Именно графит и даёт тёмный оттенок цепи и остаётся на ткани.
Это отличная смазка для велоцепи, которой пользуюсь уже много лет на разных велосипедах. - Артур Й***
А сразу снять лишнюю часть смазки с цепи, перед выездом не пробовал..?
- Віктор К***
Згоден з Сергієм, сам вже давно користуюсь цим мастилом не один сезон, то краще ще не бачив. Головна її особливість, що воно добре вимиває бруд з пінів, і сам ланцюг відносно легко миється від нього. Як правильно користуватися цим мастилом вже багато хто писав не хочу повторюватись.
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.125
Купил больше года назад. Пробег на половине тюбика 3000 км. Перед нанесением тщателтно взболтать. После нанесения прокрутить педали и максимально протереть цепь тряпкой. После покатушки протереть еще раз. Впринципе свою функцию выполняет. Цепь еще не растянулась на 0.75
- Достоинства:
- Цена. Нормально смазывает
- Недостатки:
- Черный цвет, сильно пачкаешься. Липнет грязь и пыль после нанесения.
- Николай Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.125
Нормальное масло, за нормальные деньги. Удобный носик чтобы смазать каждое звено.
- Сергей Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.125
По виду, консистенции и запаху это обычное индустриальное масло (как было в маслёнках для старых швейных машинок), на дне присутствует какой-то минимальный тёмный осадок. Никакими чудесными свойствами не обладает. Грязь липнет на неё хорошо. В общем, масло как масло, со своими задачами справляется.
- Віктор М***
Освд - цe графіт та інші компоненти, перед змащування потрібно добре збовтати пляшку.
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.125
Чудове масло. Бажано використовувати для намащування ланцюга ролік із поролону, попередньо вичистивши бруд. Якщо масла забагато, то буде липнути пісок і пил. В цілому масло добре виконує своє призначення.
- Достоинства:
- Ціна- якість.
- Дмитрий Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.125
Масло качественное с графитом. Удобный для нанесения на цепь носик бутылки. На цепи масло нормально держится, если не катать в сильный дождь. Для цены этого масла – хороший объем. В общем, соотношение цена - качество, на высоком уровне.
- Достоинства:
- Качество, удобный в использовании носик бутылки
- Недостатки:
- нужно взбалтывать перед употреблением
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.125
Масло легко наносить, удобно держать в руке, по бокам "насечки"
- Достоинства:
- Удобный дозатор
- Недостатки:
- Оседает графит внизу, хотя можно и потрясти немного.
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.125
Отличная смазка, катаю много и в разную погоду. Когда сухо, смазки хватает на долго, в дождь смывается за один день, плюс летит грязь мокрая в цепь и начинает хрустеть.
- Достоинства:
- Хорошо держиться в сухую погоду, цена
- Недостатки:
- Смываеться в дождь очень быстро
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.125
Пишу свій відгук після першого використання даного масла. Як повний чайник і дилетант у "ремонтуванні та обслуговуванні" велосипеда, лише тут, по відгуках, щоб не накосячити, зробив все як потрібно, крок за кроком. Почистив ланцюг начисто, і на кожну ланку ланцюга наливав трошки мастила. "Дав відпочити" буквально 20-30хв(більше не було часу) і витер насухо. Особливо не вірив, що воно може допомогти, бо був сильний хруст і шелест при прокручуванні педалей, а в ремонт не хотілось везти. На моє здивування, велосипед почав їхати просто безшумно, та ні шелесту, ні хрусту не було(проблема була в тому, що на ланцюгу та касеті налипло повно бруду). На даний момент наїздив близько 80-100км, і абсолютного нічого не змінилось - він все ще безшумний)
Тому, можу абсолютно точно рекомендувати це мастило(але обов'язково після нанесення через якийсь час витирайте його з ланюга насухо!!!) - СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.125
Нормальное масло. Без излишеств, но и недорогое. Функцию свою выполняет. Смазывал накануне вечером, утром насухо вытирал и катил 170 км - к концу дня только слегка проявлялся шелест цепи. Именно то что нужно, в обычном режиме прогулок смазываю раз в неделю или после каждой покатушки, если она более сотни километров. Очень удобный носик для нанесения масла. Был бы мой велосипед стоимостью тысяч за 20 - искал бы, естественно, что-то получше. А так - отличное соотношение цена/качество.
- Достоинства:
- 150 км на одной смазке проезжает легко. Хороший носик.
- Недостатки:
- Цепь чёрная, как ни вытирай, но это ожидаемо.
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.125
Если хотите мазать свой велосипед что бы просто не свистела сухая цепь и убивать дальше звёзды с цепью то 5+. Никакой пыли и песок смазка не отталкивает, за два дня проехал 30 км и все звезды стали чёрными, абразив песка везде, где-то случайно задену цепь и новое тату на ноге готово, смазка точно не для МТБ, пользовался смазками на парафине и горя не знал. Решил попробовать, жалею. Буду отмывать всю гадость что насобирал и возвращаться к парафиновым.
- Достоинства:
- Нет. Обычное масло на подобе с моторкой что мазали в детстве Украину =/
- Недостатки:
- 1) Быстро собирает грязь, пыль, абразив начинает есть трансмисию;
2) Нет никаких отталкивающих свойств;
3) Грязная цепь при задевании ногой, рукой гарантирует Вам приятное время про вождение в ванной.
- Александр П***
После нанесения смазки цепь вытирали?
- Назаренко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.125
Обязательно хорошенько встряхнуть перед использованием, а после хорошенько протереть цепь, чтобы не было масла на наружных частях цепи.
- Кирило Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.125
Ніби непогане мастило, але якесь занадто рідке
- Что т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.125
Хорош
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.125
После смазки велик как новый
- Данильченко в***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.125
По сухій погоді вистачає на 150-180 км до першого шелесту( а це вже на цілий день вистачає). Ланцюг звичайно брудний, але в межах допустимого. Для трансміссій середнього рівня підходить ідеально. На пів сезона ( на 2вела в сім'ї) має вистачити.
- Достоинства:
- Пробіг до 180км, помірна забрудненність ланцюга, зручне нанесення.
- Недостатки:
- Змивається під зливами.
- ИльяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.125
После смазки едет велик как новый. После одной поездки по городу на цепь ничего не налипло.