Отзывы покупателей о Лежак Harley and Cho Rozetka Dreamer M (70 x 50 см) Velur Anthracite (3103872)
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 45 x 60. Цвет: Антрацит
Хороша якість
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 45 x 60. Цвет: Антрацит
Купляли для двох кішок, щоб вони спали разом.
По розміру підійшло.
Гарна якість пошиву, легко знімається чохол для прання
Рекомендую!- Достоинства:
- Гарна якість товару
- Недостатки:
- Сергей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 60 x 90. Цвет: Антрацит
Вчора замовив, сьогодні зранку отримав. Лежак просто супер. Приємна була ціна, знижка 41 відсоток на розмір 60х90. Песик зразу оцінив.
Дякую, Розетка. Оцінка відмінно.- Достоинства:
- Якісні матеріал і саме виготовлення
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- ЕвгенияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 45 x 60. Цвет: Антрацит
Дуже якісно зроблено, тримає форму.
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- Валентина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 110 x 70. Цвет: Антрацит
Відмінна якість, рекомендую
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 50 x 70. Цвет: Антрацит
Лежанка класна ,зручна та міцна,легко прати. Пошита добре, ніяких дефектів не було,собаці сподобалося.
Єдиний мінус ,для цуценя в якого ростуть зубки і прикус немаленький не дуже підходить.Змійки дуже швидко перекусилися і почали наповнювачі випадати з усіх стороні,потім не було змоги їх утримати і відповідно їх також погризли. Тому краще для собаки дорослих або не насткільки завзятих у погризанні речей)- Достоинства:
- Зручна в користуванні.Розкладається на окремі частини ,які можна прати.Утримує вологу. Розгризти поверхню собаці не вдалося,тобто міцна.
- Недостатки:
- Основний недолік це застібки.
- М.Х.Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 60 x 90. Цвет: Антрацит
1. Підтримка Розетки повне дно.
2. Лежанка чудова. Пес радіє. Мало б бути 5 зірок, але...
Тепер щодо 1:
Замовив лежанку 9 липня, було вказано, що відправлять 10. 10, 11 - нічого. Пишу в чат, відповідь:" Відправили, ось ттн НП". Статус не "відправлено", а "створено". Пишу знову, там:" Відправлено, не хвилюйтесь". Чекаю ще день два, статус той самий. Знову пишу, вже обіцяють розібратись. І так пишу ще дня 4 і все читаю у відповідь, що апдейтів нема, хоча замовлення вже оплачене. Вирішив телефонувати, там теж пообіцяли розібратися і справді розібралися за два дні. Причина була:" Ваше замовлення має бути відправлене на вантажне відділення НП, те що Ви обрали (така опція була при замовленні) не зможе прийняти". Домовилися відправити в точку видачі рзтк, товар прийшов на наступний день. Запізнився на - тиждень.
Але! Через дня 3 по ттн, яку мені надали при першому зверненні до підтримки оновився статус "прибуло у відділення". На питання по телефону чому раптом відділення прийняло те, що не могло і для чого відправляли знову товар, який вже я отримав відповідь, що не знаємо, одразу зробили відмову.
В сухому останку:
- Магазин не вважав за потрібне повідомити, що товар не можна відправити на відділення, яке він сам надав, як опцію.
- Чат-підтримка взагалі нічого не зробила насправді щоб хоч якось розібратись в ситуації.
- Магічним чином відправили другий раз товар від якого я відмовився, бо пройшовши тижневе скорочення голови вже мав цей товар, на відділення, на який перший раз не вдалося відправити.- Достоинства:
- Псу подобаєтсья
- Недостатки:
- Підтримка - повне дно і байдужість
- Дар'я П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 110 x 70. Цвет: Антрацит
Лежак хороший. У нас такий вже був, коли пес був малим, він його тоді зжер, от пробуємо знову. Чохол знімний, прати легко. Класно, що є можливість замовити на майбутнє інші чохли у виробника (щоправда ціна на них неадекватна, як на мене).
Особисто я не згодна з назвою кольору лежака "антрацит", бо він все ж сірий. Хотілося б темніший. Зважайте на це.
На фото лежанка 110х70, пес 34кг, за розмірами приблизно як ретривер або ротвейлер.- Достоинства:
- Зручний для собаки лежак, наш пес на борти дуже любить класти голову як на подушку. Знімний чолох. Можливість докупити чохли.
- Недостатки:
- Висока ціна змінних чохлів
- Савчин Т***Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 45 x 60. Цвет: Антрацит
ліжечко преміум якості, чохол на схованих блискавках, легко можна попрати. М"якеньке, гарне ліжежко
- Достоинства:
- якісна тканина
- Недостатки:
- не виявили
- Юрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 50 x 70. Цвет: Антрацит
спочтку дуже обержно до нього підходив, зараз тільки і спить в ньому
- Достоинства:
- топчик
- Недостатки:
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 110 x 70. Цвет: Антрацит
Просто топ. Раніше був дешевий лежак викинули за 1рік. В цьому якість просто вау. Однозначно коштує своїх грошей. Рекомендую голосно.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Невиявив
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 50 x 70. Цвет: Антрацит
Дуже класне ліжко, котику сподобалось спати в ньому , лав з першої хвилини . Рекомендую для своїх улюбленців купляти таке ліжко)
- Достоинства:
- Зручне, комфортне