Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Отзывы покупателей о Наушники Hator Hyperpunk 3 USB Black (ESH10R)

Оценка пользователей 3.77/5
  • Максим Г***

Гарнітура залишила після себе тільки позитивні враження. Користуюся нею регулярно вже дуже довго, і вона досі радує так само, як і на початку. Звук дійсно класний, і в іграх усе чути чітко, і музику та фільми слухати просто приємно.
    Окремо хочеться відзначити комфорт та надійність. Гарнітура легка, добре сидить на голові, тканинні амбушури дуже вдалі, тому навіть після довгих посиденьок не виникає бажання швидше її зняти. До керування звикаєш миттєво, а бездротове підключення працює стабільно.
    Загалом дуже задоволений. Гарнітура повністю виправдала очікування і за свої гроші дарує набагато більше, ніж можна було розраховувати.

Достоинства:
    Комфорт, надійність

Вітаємо! Дякуємо за відгук та вибір продукції HATOR.
      Бажаємо приємного користування!

• Віталій Л***

Навушники відключаються кожні пару хвилин, поміняв провід через який вони підключаються до ПК тому що старий провід після 3 місяців роботи відмовився підключати навушники, через 5 місяців користування новим проводом вони відключаютсья кожні пару хвилин, не рекомендую інші товари від цього виробника

Достоинства:
    Гарний звук
    Недостатки:
    жахливий технічний стан, жахливі драйвера

Вітаємо!
      Рекомендуємо перевстановити програмне забезпечення та перевірити роботу гарнітури при підключенні до іншого USB-порту. Також, за можливості, перевірити роботу гарнітури на іншому пристрої.
      Для детальнішого розгляду ситуації ви можете звернутися до технічної підтримки у розділі «Підтримка» на сайті hator.gg, вказавши більше деталей щодо умов підключення та роботи гарнітури. Фахівці детальніше розглянуть випадок.

• Сергій К***

Не погана гарнітура за свої кошти, не давить на вуха, звук також непоганий та чистий. Тільки як підключив зрозумів що штекер підключення з лівої сторони, а системний блок стоїть з права, тож враховуйте це при покупці.
    З приводу мікрофону питання до його гучності, програму скачав все на максимум але все рівно тихо. Можливо в когось така сама проблема то підкажіть будь ласка

Вітаємо! Дякуємо Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR.
      Рекомендуємо, окрім налаштувань у програмному забезпеченні, також перевірити рівень мікрофона в налаштуваннях операційної системи. Якщо в процесі користування виникатимуть додаткові запитання, ви можете звернутися до технічної підтримки на сайті hator.gg.
      Бажаємо комфортного користування!

• Сергій П***

Все на тайп-С - роздовбується за пару місяців, в гніздах потім хитається все. ПЗ взагалі страх, були колись у мене Свен навушники, років 12 назад, так от воно ідентичне, тільки в жовтий перефарбували.
    Якість звуку гуд, всен інше хлам, просто хлам. ПЗ так взагалі сором.
    2 зірки тільки за якість звуку.

Достоинства:
    Ціна, звук.
    Недостатки:
    Криве ПЗ, постійно відвалюється драйвер (пропадає звук)

Вітаємо! Дякуємо за вибір продукції HATOR.
      Ми аналізуємо відгуки користувачів під час роботи над продуктами та враховуємо їх для подальшого вдосконалення.
      Звертаємо увагу, що гарнітура підтримує застосунок HATOR SyncHUB App по каналу Bluetooth, у якому також доступні налаштування звучання.
      Якщо у процесі користування виникатимуть питання, звертайтеся, будь ласка, до технічної підтримки на сайті hator.gg. Ми раді допомогти.

• Валерий С***

Отличный звук, хороший микрофон. Стоят своих денег

Достоинства:
    Звук, микрофон, соединители (переходники)
    Недостатки:
    Нету

Вітаємо! Дякуємо Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Катерина Л***

паралонова насадка в комплекті є чи немає?

• Андрій К***

За час користування зрозумів, що це саме той варіант, який шукав. Спершу сподобався дизайн, він строгий і акуратний, без зайвого геймерського пафосу. Але головне, звичайно, це звук - чистий, природний, з приємною глибиною. На онлайн-зустрічах колег чути так, ніби ми сидимо в одному офісі, а під час прослуховування музики відкриваються нові деталі, яких раніше не помічав.
    Мікрофон приємно здивував, співрозмовники відзначають, що голос став звучити рівно й розбірливо, без шипіння та фонового шуму, що важливо при роботі.
    Окремо хочу підкреслити комфорт, навушники легкі, сидять м’яко, і навіть після довгого робочого дня не відчувається втоми. Підключення через юсб елементарне, під’єднав кабель і відразу можна користуватися, без жодних проблем.
    Для мене це універсальна гарнітура як для роботи так і для музики. Дуже задоволений покупкою й можу сміливо рекомендувати!

Достоинства:
    Зручність, якість та універсальність
    Недостатки:
    Не знайшов

• Дмитро Г***

Нещодавно придбав цю гарнітуру для роботи з дому і абсолютно задоволений. Навушники виглядають стильно, відчуваються легкими та зручними, можу сидіти в них цілий день без жодного дискомфорту.
    Звук приємно здивував, голоси на дзвінках чути чітко й розбірливо, нічого не шипить і не зникає. Для музики під час перерв вони теж ідеально підходять, звук насичений, з хорошим балансом низьких і високих частот.
    Мікрофон виявився дуже якісним, тепер більше не доводиться повторювати слова по кілька разів.
    У цілому це чудова гарнітура для роботи й спілкування, проста у підключенні, зручна та з дійсно гарним звуком. Покупкою дуже задоволений!

Достоинства:
    Зручні і з хорошим звуком

• Іван

Провод відходить кожні кілька хвилин. Якщо немає прям ідеального счеплення, можна вважати що стабільним звук точно не буде.

Достоинства:
    Прекрасний звук, гарний мікрофон, зручні, стильні
    Недостатки:
    Явний брак цієї моделі - провод, що постійно відходить

Вітаємо! На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, для оперативного вирішення проблеми у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.

• Дмитрий Б***

Топ за свої гроші (якщо акція)

Достоинства:
    Гарний звук, мікрофон, доволі легкі і дуже зручні
    Недостатки:
    Ціна без акції доволі велика
  • Руслан Р***

Наушники приятно удивили с первых минут. Звук здесь действительно высокого уровня, чистый, объёмный и детализированный. Для игор - вообще идеальный вариант, шумные враги быстро становятся мёртвыми врагами. С музыкой и фильмами всё тоже хорошо, и бас есть, и высокие частоты не теряются, главное выбрать соответствующий профайл.
    Микрофон работает прекрасно — голос передаётся чётко и разборчиво, коллеги сразу отметили разницу по сравнению с моими старыми наушниками. Для работы в онлайн-режиме это просто мастхэв.
    Отдельно хочу отметить удобство. Гарнитура лёгкая, амбушюры мягкие, можно спокойно сидеть в них весь день и не ощущать усталости. Подключение по простое — вставил и сразу всё работает, без танцев с настройками.
    В целом, это именно тот вариант, который совмещает в себе качество звука, удобство и современный дизайн. Очень доволен выбором!

Достоинства:
    Звук, комфорт, качество

• Марина Т***

Чесно, я не дуже розуміюся на всіх цих технічних характеристиках, але маю довіру до цієї фірми. Навушники мені дуже сподобалися. Вони дуже зручні: легенькі, не тиснуть, амбушури м’які й приємні на дотик. Можу сидіти з ними хоч півдня і не втомлююсь. І навіть кнопки зрозуміла з першого разу — нічого складного. Звук просто шикарний — на онлайн-зустрічах усіх чути чітко, навіть якщо хтось говорить тихо. Мікрофон теж чудовий: колеги кажуть, що чути мене стало на багато краще, без шуму й відлуння, ніби я в одній кімнаті з ними.. Музику слухати теж одне задоволення — все звучить насичено і чисто. Мікрофон класний — подруги в discord кажуть, що чують мене дуже добре, ніби ми сидимо поруч.
    Для мене це ідеальні навушники: гарно виглядають, круто звучать, вони зручні і не втомлюють.

Достоинства:
    Легкі, зручні, гарній звук
    Недостатки:
    Не побачила

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Володимир К***

Брав гарнітуру в основному для ігор та й по роботі іноді потрібна. Звук тут справді на рівні: деталізований, чистий, з чудовим позиціюванням в іграх — кроки, постріли та ефекти чути чітко й без каші. Музика і фільми також тішать — об’ємна сцена, насичений, але без перебору бас, ясні високі частоти.
    Мікрофон — окреме задоволення. Голос передає чітко та природно, без сторонніх шумів, співрозмовники у голосових чатах чують ідеально. Для ігрових сесій підходить чудово.
    Посадка дуже зручна, не тисне в окуляри, легка, з м’якими тканинними амбушурами, які не парять і комфортні навіть при багато годинному використанні. Продумане керування та можливість перемикати пресети прямо з гарнітури — приємний бонус. Також тепер можна не переживати за пропущені дзвінки, адже гарнітура з'єднана з телефоном по bluetooth.

У підсумку — відмінний вибір, якщо потрібен якісний звук, чиста передача голосу та комфорт за не великі гроші.

Достоинства:
    Зручність, якість, ціна

• Ростислав О***

Спочатку все будо шикарно а через два тижні почали самі відключатись при грі це дуже дискомфортно хотів би повернути за них гроші

• Ростислав Б***

Топові навушники в своєму ціновому сигменті! Гарний матеріал корпусу, ткань приємна, вуха не заморюються і виглядають класно. Звук громкий, басс є але в зрівнянні з другими навушниками відчуття таке, що він плоскуватий, хоча якщо викрутити звук наповну звук навалює так наче у тебе два міні сабвуфера в вухах але це тільки по відчуттям нажаль. Мікрофон теж чіткий, сам себе не перевіряв але друзі кажуть що чути добре, без посторонніх шумів і зашкварів. Трохи не зрозуміло навіщо в цих вухах блютуз, це аргументується тим що в випадку якщо тобі подзвонять то ти зможеш відповісти і розмовляти через них але як на мене це мало буде примінятись в повсякдень.. Я думаю що єдине чим можна використовувати цей блютуз так це поки очікуєш гру можна полистати телефон не знімаючи вуха, і все. А взагалі якщо він вам не потрібен то можете взять ці ж вуха без нього за топову ціну в 1200 і так само кайфувати за меншу ціну. За кабель від себе добавлю що якщо бережно відноситись з ним то думаю нічого не зламається, не знаю чому всі так за нього возмущаються.

Достоинства:
    ціна, звук, гучність, декілька режимів прослуховування (музика, кіно, ігри), матеріал, зовнішній вигляд, зручність
    Недостатки:
    - басс як на мене плоскуватий хоча в деяких моментах бува аж на вухах вібрує, але чується з динаміків він слабувато. -устарівший софт в якому нічого не налаштуєш з дизайном як під вінду 7.

Вітаємо! Дякуємо за вибір продукції HATOR!
      У більшості ігрових гарнітур, зокрема і в цій моделі, звук налаштовано з акцентом на точне позиціонування. Це означає, що середні й високі частоти (наприклад, кроки, перезарядка чи інші важливі ігрові звуки) звучать чіткіше, тоді як низькі частоти дещо стриманіші. Це цілеспрямований підхід для геймерських гарнітур .
      Дякуємо і за зворотний зв’язок щодо ПЗ — передали команді розробників. Також приємно, що відзначили важливість дбайливого користування кабелем.
      Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Артем

За кабель напишеш через місяць)

• Артем

Як і передбачав... За два місяці користування двічі змінював кабель USB-C, ці кабелі не призначені для постійного користування у вигляді підключення навушників до ПК, у офіційних аксессуарах HATOR немає кабелю для підключення цих навушників.
    Кожного місяця, плюс-мінус, купувати кабель за 300грн якось бажання не має, викину ці наушники та придбаю з нормальним підключенням. Була думка повернути їх одразу, як роздивився вдома, але вирішив залишити - дарма.

Добрий день!

• Максим

Навушники зручні та приємні у використанні, довгий як для мене шнур з перемичкою, штекери добре сидять у гнізді. На вид хлюпкі кріпленя самих ціх вух до ободу, дуже зручка функція блютузу чкий можна використати водночас з тим як користуєшся ними для комп'ютера. З блютуз є недоліки, які напевно ні як і не вирішити, але вони не такі щоб сильно звертати на це увагу, при включенні блютуз, починає пищати сам модуль у лівому вусі, та є невелика задержка. Більше мене розчарувало те що внутрішній еквалайзер в самих навшниках неможливо відключити і він буде працювати завжи... Ну я сиджу тільки на одному з чотирьох профілів movie, він самий приємний та не поглиная діапазони звуків, залишая його чістишим ніж інші. В іграх немає нарікань тільки, музика також, за свою ціну цікава шутка, але не думав що еквалайзер буде на стільки непотрібен. Мікрофон є як і на навушниках так і модульний через міні джек, але не користуюсь.

Достоинства:
    Зручні, є блютуз, довгий провід, є зручне ПО з налаштуваннями
    Недостатки:
    Еквалайзер, писк з блютузу
    • Максим К***

Користуюсь уже пару років, штекери в самих навушниках вже не сидять, бувають такі моменти що самі відходять... це дуже дратує, легке зміщення і все ти без звуку, та потрибно перевтикати

• Назар Ш***

Спочатку все було чудово — зручні, гарний звук, хороша якість з'єднання. Але вже менш ніж за місяць користування почались проблеми: навушники почали самостійно відключатись без видимої причини. Це дуже засмутило, бо спочатку товар справляв враження якісного.

Вітаємо!
      Якщо впевнені, що проблема із гарнітурою рекомендуємо зверніться до сервісного центру для діагностики. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.

• Сергей М***

Добро пожаловать в клуб постоянных покупателей новых кабелей, у тебя кабель сломан

• Трубчанин А***

Велике дякую за якісний продукт. Розетка та Hator Hyperpunk. Як завжди на висоті

Достоинства:
    Звук, комфорт, довжина шнура, та маленьким подарунком у вигляді наклейок Monster Pack
    Недостатки:
    Нету.

• Артем

Спеціально шукав навушники з USB роз'ємом та вибір впав на цю модель. Симпатичні, энергономічні, гарний звук, теплі амбушури, гарний мікрофон, який знімається та немає ризику що випадково відламається чи від частого повороту вгору та вниз почне відходити контакт. Але є виликий недолік, чому кабель приєднаний до навушники через роз'єм USB-C, рано чи піздно роз'єм відвалиться, або не буде тримати кабель у навушниках, надійніше було би використати USB-A, бо він надійний та міцний, а ще надійніше зробити нез'ємний кабель. До останнього сподівався що кабель кріпиться у навушниках не тільки за допомогою роз'єму USB-C - пластинкою 1 на 5 мм (обвів червоним на фото), а еще якимось чином пластикова частина корпусу контакту (обвів жовтим) теж вставляться у навушник або затискається в ньому.
    Також питания до довжини кабелю USB-A USB-C, чому тільки 1м? Для комфортного підключення до ПК треба 2.2-2.5м. А ще кабель працює як стетоскоп і передає всі дотики до лівого вуха..

Достоинства:
    Симпатичний дизайн, легка конструкція, теплі амбушури, чудовий звук та мікрофон.
    Недостатки:
    Дуже сумнівна надійність з'ємного кабелю, мала довжина кабелю USB-A USB-C.
    • Євген М***

Угу, а якби кабель був нез'ємнем, то ти б жалівся, що він рано чи пізно перегнеться і гарнітуру можна буде викидати)

• Артем

Все так. Але якщо кабель надійно закріплений у навушнику та з гарним захистом від перегибу з ним нічого не станется, скоріше небо на землю впаде чим почне відходити кабель.

• Євген М***

Навушники - просто суппер! Реально не очікуєш, коли за таку скромну ціну отримуєш реально класний продукт. Звук дійсно приємний і деталізований, об'єм відчувається. Для ігор підходять ідеально. Запас гучності для музики, по моєму малуватий, але для мене майже всі навушники трохи тихі.) Всі кнопки та регулятори розміщені на самих навушниках, що набагато зручніше й надійніше від варіанту коли вони на кабелі. Мікрофон працює на відмінно. Але, як на мене, кращою фішкою гарнітури є легкість та комфорт, вона дійсно зручна, при цьому міцна й надійна.

Достоинства:
    Легка та зручна, з приємним звуком

• Іван

Шикарні навушники. Зручно сидять на голові, не давлять вуха, гарні динаміки і мікрофон для своєї цінової категоріЇ, хоча і потребують мінімального налаштування під вподобання.

Єдина причина для зниження оцінки - прикра помилка у вигляді браку кабелю. Він ніби і працює, однак в середньому раз на "30" хвилин ПК просто перестає сприймати девайс (навіть в диспетчері пристроїв). Вирішив радикально: поміняв місцям кабель із навушників на той, що на зарядному пристрої і навпаки. В такому вигляді все працює без нарікань.

В цілому, брав ці навушники саме через можливість замінювати кабель, але не думав, що доведеться робити це при отриманні. Все ще допускаю, що це може бути саме брак, і ця проблема не буде систематичною. В цілому, поки що навушники рекомендую, і сподіваюсь що із часом не зміню свою думку

Достоинства:
    Висока якість, зручні, гарний звук і мікрофон. Замінні мікрофон та кабель.
    Недостатки:
    Брак кабелю. Єдина причина поставити не найвищу оцінку.
  • Макс Г***

Користуюсь вже понад тиждень і можу сказати, що гарнітура за свій прайс просто прекрасна! Звук - бомба, особливо в іграх, позиціювання набагато краще ніж в моєї старої, хоч та теж була 7.1, різниця колосальна, тепер в КС луплю на звук крізь стіни, як ПРО! Для музики та фільмів навушники теж підходять, на відміну від багатьох інших ігрових гарнітур, якість звуку перевищує очікування. Мікрофон - просто крутезний, ще й відсікає навколишній шум. Конструкція досить вдала, гарнітура легка, але відчувається міцною й надійною. Тканинні амбушури приємні й не погано ізолюють зовнішній шум. Органи управління зручно розташовані на лівому навушнику. Є можливість приймати телефонні дзвінки під час гри. Можна, навіть, використовувати як bluetooth гарнітуру, якщо під'єднати до павербанка.

Загалом я дуже задоволений покупкою, гарнітура реально топчик!

Достоинства:
    Легка, якісна, чудовий звук
    Недостатки:
    Поки не бичив

• Дмитро

Підключення виключно провідне, блютуз підключення немає

Гарнітура може бути підключена через bluetooth. Якщо треба допомога - зверніться до підтримки на hator.gg, будь ласка.

• Євген К***

Блютуз підключається до телефона коли навушники підключені до компʼютера по кабелю. В інструкції написано все:) і перевірено - з телефоном працює :)

• Дмитро О***

А чому ви на це скаржитесь? В описі моделі ніде не вказано, що це бездротова гарнітура. Ось варіант без дротів: ссылка
      Це все одно, що у відгуку на авто з автоматичною коробкою передач поставити низький рейтинг з відгуком "не механіка"

• Максим Б***
    Продавец: Rozetka

Не поклали usb та мікрофон

• Яна Л***
    Продавец: Rozetka

Не рекомендую цю модель через роз'єм type-c, який почав глючити (пропадає звук, помагає тільки перепідключення кабеля) через місяць використання, поміняв на другий кабель через певний час та сама історія. Роз'єм встановлено в такому місці де кабель постійно перегинається і скоріш за все вигинає роз'єм і звук пропадає. Звук класний.

Достоинства:
    Якість звуку
    Недостатки:
    Кабель Type-C

Добрий день!

• Владислав