Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Наушники Hator Hypergang 7.1 USB Black (HTA-840)

Код:  367812093
Оценка пользователей 3.72/5
  • Ілля Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Качественные наушники, отличаются своей прочностью - ронял кучу раз и никаких повреждений не обнаружил. Использую звуковую карту из комплекта, единственный недостаток - может отойти провод и микрофон будет не работать, пока не заметишь этого, но отходит редко.

Достоинства:
    Прочность, цена-качество, хороший микрофон
  • Євген О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Не дуже якісні дроти( Джек),при русі звук пропадає та шумить. Перехідник з юсбі модулем ( керування гучності) фонить.

Достоинства:
    Зручні
    Недостатки:
    Погана якість дротів та штекерів.фонить,звук пропадає.
  • Евгений Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

За год отправились по гарантии за то что перестало работать одно ухо. Через полгода еще одно ухо работать перестало. Вижу Hator как бренд только по маркетингу выглядит не плохо. На деле уши давит, звуковая в комплекте - полный шлак, и неубиваемость - это просто сказки.

• Виноградов Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Зручне регулювання, можливість вимкнути мікрофон

Достоинства:
    Можна від'єднати мікрофон якщо він вам заважає
  • Вячеслав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Почав відлітати мікрофон. Не падали, нічого такого. Коробка, чеки, гарантійний талон є. Гарантія 2 роки в мене. Як здати по гарантії щоб відремонтували за замінили на нові ?

Достоинства:
    Було чудово поки мікрофон не почав відпадати
  • Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Хороша якість звуку, також приємно здивували якість звуку мікрофона та комплектація (змінні кабелі та амбішури). Як на цю суму непоганий варіант. Дуже якісний товар від українського бренду.

Достоинства:
    Відмінна якість звуку, непоганий вигляд, хороша комплектація
  • Даниил А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Отличные наушники, все стало без танцев с бубном около драйверов, звучание качественное, басы хорошие, микрофон топ(когда молчу не фонит).

Достоинства:
    За свои деньги прекрасные наушники
    Недостатки:
    За 5 месяцев не обнаружил
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

За час кориистування в 6 місяців описую свій досвід.

В цілому все зроблено доволі якісно і перші місяці дуже приємно користуватись, навушники взагалі не тиснуть, подекуди забуваєш що взагалі в них, проте всьому є свій срок. Починаючи приблизно з 3ього місяця почав відставати мікрофон, спочатку подумав що проблема в переході з звукової карти на кабель, почав його поправляти і дійсно допомагало. Через якийсь час почав пропадати не лише голос (до цього момнту він взагалі не працював) а й звук в навушниках став в 3 рази тихіше і лише з високими частотами, при чому при прямому підключенні без звукової карти - все працювало чудово.
    Проблеми:
    1) Роз'єм в звуковій карті розхитався і потрібно покласти правильно звукову карту на стіл і правильно зконектити її з кабелем 3.5 і обов'язково не потягнути провід, бо звук або пропадає зовсім, або зменшується в 3 рази і чутно лише високі частоти це ще той квест;
    2) Проблема з мікрофоном, знову ж таки десь після 3 місяців користування. Спочатку я грішив виключно на сам мікрофон і навіть думав замовити новий, благо такі є в продажу. Але потім, я вирішив поекспериментувати, під'єднав мікрофон і трошки прям на нього натиснув в місці підключення до навушників і все запрацювало, відпустив - голос пропав. Допоки достаменно не знаю чи це мікрофон чи роз'єм в самих навушниках, бо кожного дня його знімав, але суб'єктивно думаю що роз'єм. Хоча, яка різниця, від такого товару очікуєш як мінімум 12 місяців безперебійної роботи, а не танець з бубном із постійними одягненами краплями під основними навушниками для використання мікрофона.

В цілому мій досвід виявився досить негативним і змусив мене прийняти в участь в багатьох квестах, і кожного разу при увімкненні ПК згадувати про те, що в мене навушники Hator, от прямо буквально кожного.
    Тому тут усім раджу подумати на скільки для Вас важливий мікрофон, як часто ви його будете знімати і чи будете Ви використовувати звукову карту.

Достоинства:
    Матеріали корпусу, амбушур, наявність змінних амбушур, наявність двух кабелів 3.5.
    Недостатки:
    Звукова карта, мікрофон
  • Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

всё отлично но Виндоус определяет наушники как USB audio device как исправить?

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Навушники такого класу у мене вперше, так що для мене, їхнє звучання вражає але при умові що підключенні через їх звукову карту, а через встройку RLC4080 звучать так собі, хоча на цій встройці наче є підсилювач навушників та вона все одно навушники не витягує... Купляв їх спеціально через комплектні амбушури з тканини, не розумію навіщо потрібні дермантинові якщо є тканинні.

• Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Попався брак, не працює підключення до комп'ютера та телефона.

Недостатки:
    Брак

Вітаємо! Дякуємо за вибір продукції нашого бренду!
      Насамперед спробуйте перевірити механічну частину та правильність підключення, чи до упору\клацання під'єднали всі роз'єми та регулятор звуку на кабелі. Для додаткової консультації з налаштування у Вас є можливість звернутись до нашої тех. підтримки напряму, що на офіційному сайті Hator.

• Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Отримав навушники, підключив до комп'ютеру, і не працюють. Перевірив чіткість з'єднання кабелів, з'єднанно нормально, встановив додаток щоб налаштовувати навушники, нічого. Хоч і комп'ютер показує що все працює нормально. З телефоном теж саме.

Недостатки:
    Не працюють динаміки, скоріш за все брак.
  • Костянтин П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Якість топ, 3 шнури в комплекті + мікро, коли будите підключати шнур - то нижній розєм для звуку, а той що вище для мікрофону. Потрібно потім зайти на їхній сайт і скачати софт для настройки навушників і після перезагрузити компютер. Якщо немає у вас норм звукової карти то краще використовувати їхню (це той що з 4 кнопками і на usb вихід).
    Дефолтні настройки норм, нічого не міняв. Відносно ксго, після маленьких навушників - відчуття 3д звуку дуже сильне. Дуже добре чути ворога і його кроки.
    Якщо у вас не браковані і ви все встановили правильно то звук в навушниках буде якісний + ще вони вакуумні(80-90%).

• Шрамченко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Дуже гарні навушники за свої гроші

Достоинства:
    Дуже зручні

• Екатерина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Наразі забрали навушники не працюють взагалі. Розетка гроші поверне через 2 тижні, або такі ж навушники. Ось сьогодні сдали на експертизу!!!

Вітаємо!
      За весь час продажу сервісним центром ні зафіксовано, ні єдиного випадку не працюючої гарнітури з коробки. Справа в правильності підключенні або налаштуваннях.

• Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Вчора забрав навушники, враження неймовірні. Особливо порадував мікрофон, навіть у топових навушників він гірший ніж тут. Гучність та якість звуку на достойному рівні. Єдиний недолік це драйвер, без ютубу не розберешся.

Достоинства:
    1. 7.1
    2. Мікрофон
    Недостатки:
    1. Не інтуїтивний драйвер

• Володимир Г***

Міг би будь ласка допомогти з драйвером на них, як це взагалі працює і як його встановити? Можеш кинути посилання на відео в ютубі?

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

3 місяці роботи навушкників. Броблема була навіть не в штекері....
    Можливо краще б було тоді взяти інщі, якщо ці пропрацювали всього 3 місяці.

Достоинства:
    нормальні навушники
    Недостатки:
    03.03 2023 замовив. 26.06.23 перестав повністю працювати правий навушник.

Добрий день. Шкодуємо, що Вам довелось зіштовхнутись із негативним досвідом.
      На дану модель гарнітури діє гарантійний термін 24 місяці, у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті Hator.

• Волочнюк О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Шукав навушники з можливістю заміни кабеля, так як набридло що це кожного разу перше що виходить з ладу на ряду з мікрофоном, а бездротовій гарнітурі не довіряю через невелику затримку відгуку. Спочатку думав, що приїхали браковані чи зламані, бо працювало тільки праве або ліве вухо. Виявилось, що просто боявся вставити сильніше штекер в роз'єм самих навушників - зате сидить досить щільно, що явно плюс. Тому раджу переконатись, що штекер повністю в гнізді й метал не стирчить. Навушниками був дійсно приємно здивований - дуже достойно та вдвічі приємніше що відчизняний бренд. Мікрофон теж не фонив. Радив би ще скачати крім драйверів мануал по самій програмі з сайту виробника - інтерфейс не зовсім інтуїтивно зрозумілий. Вцілому задоволений.

Достоинства:
    Відчизняні відносно недорогі навушники з непоганим співвідношенням ціна/якість та можливістю заміни кабеля і мікрофона. В комплекті "шнурки" на будь-який смак та хороша довжина.
    Недостатки:
    Неочевидне налаштування софта - качайте мануал з сайту
      Представник бренду

• Богдан М***

В цілому гарні навушники

Достоинства:
    Ціна, звук, мікрофон

• Кристина Р***

Чудове звучання

• Владислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Взяв собі ці навушники приїхало з погано працюючим мікрофоном (в програмі Discord коли розмовляю с друзями звук з мікрофону завжди припривається на останніх словах та їх не чутно моєму співрозмовнику) опції налаштовані правильно. Та ще коротенький мікрофон не зручно в нього говорити тому що щоб вас чули потрібно завжди притуляти мікрофон до своїх вуст.
    Та я хотів би поміняти мікрофон тому що на мою думку з ним проблема.

Достоинства:
    Зручний дизайн
    Недостатки:
    Мікрофон погано працює

Вітаємо!
      Для консультації по Вашому питанню рекомендуємо звернутись до нашої тех. підтримки напряму.

• Артем П***

Скоріше за все що так, так як в мене мікрофон працює ідеально (співрозмовники підтвердили)

• Олексій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Чесно кажучи, це мої перші навушники подібного рівня. Я приємно здивований, що в нас є український бренд, який виготовляє геймерське спорядження.

Навушники приємні на дотик, хорошо сидять та мають гарне звучання. Окремого зауваження заслуговує мікрофон: у декількох оглядах казали, що він чудовий, і не сбрихали)

Тим не менш, я має зауважити, що софт [HATOR Crystal 7.1] не дуже зручний в плані інтерфейсу. Сподіваюсь, що у майбутньому його поліпшать, чи взагалі зроблять новий, де можна буде адмініструвати декілька приладів одночасно (миші, клавіатури, тощо).

P. S. Бажаю команді HATOR вдачі та впевненого крокування до нових продуктів!

Достоинства:
    Ціна, якість матеріалів, мікрофон та звучання самих навушників
    Недостатки:
    UIX софта

Добрий день. Дякуємо Вам за відгук, теплі слова та вибір продукції Hator!

• Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Не знаю ,може мені таке попалось
    Мікрофон не працює ,правий навушник теж не працює ... Пк взагалі бачить їх як USB Audio Device ...
    Але як же їх вихваляють ,7.1 . Від 7.1 тільки софт ,зіпсувало настрій повністю ,як повернути !?

Достоинства:
    Жодного.
    Недостатки:
    Це якийсь жарт а не гарнітура.
    • Даниил

Ви не вставили штекер до конца вс наушники, с микрофоном тоже самое. Не бубнами бойтесь, до счелчка

• Игорь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Был приятно удевлен, получив качественные наушники за эту цену.

Достоинства:
    Качество, звук.
    Недостатки:
    Не нашел.

• Михайло Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Не думав, що з третьою покупкою від Hator все буде так погано. Щодо навушників, вони хороші (поки що, але як свідчать відгуки версій без аудіокарти, все з ними добре й через час), але ось аудіокарта...
    По-перше, почав користуватися 28 березня, замовив собі на день народження на заміну старим навушникам, бо ті вже виглядали страшенно, і дріт порвався. Ці вуха, як я вже написав раніше, мені сподобалися, їх дріт теж. А от якщо говорити про дріт аудіокарти, то це ще та морока, що плутається як не знаю хто, дуже не слухняний дріт. Так мало того, в мене в усіх USB-портах, і навіть на ноуті через аудіокарту чутно шум (шиплячий). І цей шум почався саме в цей день, 2 квітня. Або це якийсь жарт на 1 квітня, що запізнився, або це перші партії, котрі як завжди не якісні у будь-яких виробників... Шкода, що так вийшло, мабуть, докуплю нову аудіокарту, але може вже й не від Hator, котрі на цей раз мене розчарували. На мікрофон навушників якось все-одно вже, бо скоро прийде Fifine. Коротше, нікому не рекомендую, АЛЕ НА ПЕРШИЙ ЧАС, бо це нові партії. Далі, сподіваюсь, Hator підвищать якість аудіокарт.

• Михайло Л***

поки що налаштував так, що не має шипіння, ну і на цьому дякую, що хоча б налаштувати можна. Звук приємний, але якщо робити гучніше деякі параметри в софті і в цілому звук на 100%, то шум буде, ну я й 100% не юзаю, бо -вуха. Коротше, як мікро прийде, розберуся, повертати вуха, чи ні.

Добрий день. Шкодуємо, що Вам довелось зіштовхнутись із негативним досвідом.
      На дану модель гарнітури діє гарантійний термін 24 місяці, у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики на повноцінну працездатність. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті Hator.

• Володимир Т***

Як ви прибрали шум?

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купил ушки, мне не жмут, с первого раза все гуд, не давит. Уши на вид маленькие, испугался, что на мою голову не влезут. Сейчас в них, слушаю лекцию. После вкладышей кайфую.
    Уши на вид очень красивые, они меньше чем те которые за 1500 (киберпранк) и почему-то очень удобно сидят. Прошлые хаторы сломались в районе штекера, прослужили пол года.
    Очень долго игрался в евалайзере (который скачал на оф сайте), еквалайзер какой-то слишком чувствителен, впервые у меня такое. Не мог подобрать норм звук для игр, спустя 2 дня нашел баланс.

Уши советую, но не уверен, что вы сами захотите с этим гемором маяться. Инфы по настройки нету, проще взять те же знаменитые бренды которые по качеству ниже за ту же цену.

Провод от 7.1 очень длинный.

Достоинства:
    Приятные уши, хороший звук, не воняют.
    Недостатки:
    Чувство, что переплатил за 7.1 и долгая настройка для игры Хант Шоудавн

• Ігор К***

А можна попросити Вас поділитись налаштуваннями?

• Robert
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Топ навушники за свої гроші звук 7.1 Прикольний, тільки амбішури складно одягаются перші рази .

Достоинства:
    Хороший мікрофон звук топ
    Недостатки:
    Не знайшов

• Иван Т***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Оновлюю свій відгук через місяць використовування навушниками

Купляв навушники я не в розетці

Навушники мають гарне звучання, я слухаю метал та рок, для нього навушники ідеальні, як мінімум в простому прослуховуванні музики ви не почуєте недоліків. Але дуже маленький мінус в звучанні є, це шум на великій гучності, якщо виставити 100 відсотків в віндовс його буде чути, але це на всіх юсб навушниках є таке, треба просто поставити гучність на 50 відсотків та стає все добре.

Мікрофон також чудовий, якщо честно мені здається навіть що він звучить краще чим фіфайн одного з моїх друзів, нічого з ним не сталось за місяць

Провід, я спробував користуватися в одному комп. клубі Logitech g pro x, в ньому провід набагато гірше чим в хатор, в хатор він гнучкий та не заважає, а в логітеч час від часу він мене бісив

Амбушури я відразу поміняв на тканині, тому що шумозаглушення з шкір замом мені не сподобалося, занадто глушить все. Тканинні амбушури ідеальні як на мене, за місяць з ними також нічого не сталося

Сама конструкція навушників напевно не ідеальна, але з голови вони не сповзають та сидіти в них комфортно як на мене.

Рекомендую до покупки якщо в вас погана відіокарта в компі або ноутбуці, або по скидці, хоча навіть за 2600 ці навушники остаются краще ніж хайперх альфа також нові.

Ще я бачив що багато пишуть про брак навушників, якщо ви не хочете брати ці навушники саме із-за цього, то мушу вас підбодрити, дуже мало людей пишуть позитивні відгуки, а пишуть саме негативні коли в них щось зламалось

Достоинства:
    Все вище
    Недостатки:
    Все вище

• Костя А***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Хорошие, 7.1 роботает на славу (звуки лучше чем у G ProX), на моей голове сидеть хорошо, правда после 3ох часовой игры, уши начинают потеть (для этого КВ комплекте есть тканевые амбюшуры, но пока заменой не занимался) Качество хорошое, лёгкие. Шнуры длинные (очень), в целом советую . Микрофон хороший (в дискорде никто не жалуется)

Достоинства:
    Цена, качество, микрофон

• Иван Т***

Купляв не в розетці.
    Дуже гарні навушники за свою ціну, комплектація файна, сумочка, змінні амбушури, провід в оплітці.
    Дуже гарно прилягає до голови, я зразу змінив на тканинні амбушури, тому що вони краще як мені здалося.
    Мікрофон якщо підключати по юсб має дуже файне звучання, працює не гірше чим якісь фіфайн.
    Звучання в самих навушниках також на гарному рівні, по більший частині звісно для шутерів, але музику в них можна також послухати.
    Кращі навушники за свою ціну

Достоинства:
    Мікрофон, звучання, провід, юсб переходник, змінні амбушури, зйомний провід, комплектація
    Недостатки:
    Поки що тільки драйвера, вони ніби непотрібні зовсім, чи з ними чи без, нічого не міняється

• Костя Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Навушники за свою ціну не погани. Якісний матеріал, гнучкій корпус, мягкі і змінні амбішури.

Достоинства:
    Ціна, качество матеріалу, непоганий звук.

• fij
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Те же самые наушники что и HYPERGANG EVO только добавили аудиокарту 7.1,просто докупаете карту от этого производителя HATOR CRYSTAL 7.1, разницы вы не увидите, если есть наушники от этого производителя смысла обновляться я не вижу

Достоинства:
    Очень длинный шнур
    • Василий И***

В этих наушниках, съёмный шнур, во всех хаторах они ломаются на проводе на регулировки громкости, и они долговечнее и улучшен микро по характеристикам, вот у меня мои хаторы прослужили 3 года я доволен, сейчас заказ эти