- Богдан А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Качество звука отстойное
- Достоинства:
- Недостатки:
- Звук ужасный без усилка не брать!
- Василь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Користуюся вже більше двох років і також почали розсипатись амбушури. Мікрофон хотілося щоб був краще,(довелось в налаштуваннях викрутити чутливість мікрофона на максимум)
Також з'явилися проблеми зі штекером мікрофона. ПК не бачить микрофон після підключення, доводиться крутити штекером і тоді якось контакт ловиться, але, я не впевнений на 100%, що це проблема саме штекера, а не роз'єм на ПК, (не знаю, може хтось знає в чому проблема?) тому тут 50\50, хоча з самого початку проблеми такої не було. Загалом не погані навушники - Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Працює класно, але звук з мікрофона коли закінчуючи говорити різко обривається, а кнопка mute на дроті взагалі не працює
- Достоинства:
- Працює добре
- Недостатки:
- Звук обривається, не працює кнопка mute
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
За два роки посипались амбушури (розкрошився шкір зам).
Два рази здавав в ремонт за два роки - мікрофон. Якщо ви граєте в ігри і вам треба щоб вас було добре чути - це не про цей мікрофон, він тут для галочки. Два рази міняли повністю сам мікрофон. Були ще проблеми з правим навушником - звук зник десь за рік. Після другого ремонту ще й шнур коротший поклали, на що я звернув увагу пізніше і вже було якось пізно щось робити. І це вже друга модель від цього виробника з тими самими проблемами. Минулого разу брав дешевшу.
До чого це все. Схоже це системна проблема саме виробника. Більше його продукцію я купляти не бачу сенсу.- Достоинства:
- Нормальний звук в навушниках
- Недостатки:
- - мікрофон для галочки (лайно);
- за два роки розкрошилось покриття амбушур;
- через рік користування перестав працювати правий навушник (ремонт по гарантії)
- Назар Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Куплував навушники 7 червня, усе працювало справно, дуже сподобались, грав на них в клубі, дуже добре сиділи на голові, хороший мійрофон( був, сьогодні перестав працювати), буду нести на розетку для заміни на новий, а так дуже хороша гарнітура усе подобається, я задоволений
- Достоинства:
- На мою думку, хороша форма, добре сидить на голові.
- Недостатки:
- перестав працювати мікрофон під час гри.
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за вибір продукції HATOR.
На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, і для оперативного вирішення ви можете звернутися до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можна через форму зворотного зв’язку на офіційному сайті HATOR.
- ДавидОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
прекрасні навушники, користуюсь уже два роки досі працюють без нарікать, мікрофон чудовий як для навушників.
- Достоинства:
- якість та український бренд.
- Недостатки:
- через два з лишнім роки використання почала облазити штучна шкіра якою покриті абушури, але за такий час користування думаю це не дивно.
інших недоліків не замітив.
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за високу оцінку та вибір продукції HATOR.
- Дмитро Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Пишу відгук користуючись цими навушниками, дуже гарні якість, доволі чистий звук та практична конструкція, Користуючись ними по 2-4 години кожен день вже два роки не облізли амбішури та поголів'я
- Достоинства:
- Звук, якість, зручність.
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо комфортного користування!
- Євгеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже хороші навушники, бас досить глибокий за таку ціну та мікрофон також підходить для геймінгу і звичайних бесід
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Через рік повністю зломались, звук пропадав час від часу, зараз зовсім відсутній
- АрсенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
навушникі хороші звук топ мікрофон шипить без шумоподвалення і тихо чути
- Достоинства:
- звук добрий
- Недостатки:
- чомусь шипить мікрофон
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за вибір HATOR.
Раді, що вам сподобалась якість звуку гарнітури.
Щодо мікрофона: на якість запису можуть впливати налаштування рівня мікрофона, підсилення та параметри шумозаглушення у системі. Рекомендуємо перевірити ці налаштування, а також переконатися, що штекер мікрофона щільно вставлений у роз’єм на чаші навушників. За можливості спробуйте підключення до іншого пристрою для порівняння.
У разі потреби ви можете звернутися до технічної підтримки на сайті hator.gg, детальніше описавши умови використання — ми допоможемо розібратися.
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
За рік використання двічі замінював дріт і тепер доведеться зробити це втретє. Це дуже дратує. Спочатку думав проблема у гніздах, але підключив на фронтальні гнізда на корпусі ПК і це не вирішило проблему. Купив новий дріт цієї серії під ці навушники - вуаля! Все працює.Точніше працювало пару місяців і знову спочатку мікрофон почав барахлити, потім звук пропадати...
Мало того, що перемикач мікрофона вкл/викл то вирубає мікрофон, то ні, так ще й коли встаєш з-за комп'ютера і трохи зачепляєш його об стіл він одразу вимикається або сповзає у середнє положення між вкл і викл і його треба поправляти. Зараз, ось, поставив інший дріт і все добре працює - і звук і мікрофон. Але чи надовго? Це вже третій дріт...- Достоинства:
- Непоганий звук, міцний корпус і дуга
- Недостатки:
- Жахливий дріт в плані надійності.
- Даніла Д***
Повністю згодний, та сама проблема
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо, що поділилися досвідом користування. У цій моделі кабель є змінним і зазвичай служить значно довше. Радимо звернути увагу на спосіб прокладання кабелю та уникати сильних натягів або різких згинів поблизу роз’ємів — це може впливати на стабільність роботи.
Якщо виникнуть додаткові питання, будь ласка, звертайтеся до нашої технічної підтримки на сайті hator.gg — ми завжди раді допомогти.- Олександр К***
Підкажи де купував бо в мене таж проблема, не можу ніде знайти де купити. Дякую.
- Василий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Мікрофон, за таку ціну добротний, та ще й зємний. Звік чудовий, ніяких нарікань. І комфортно сидять, голова не болить. Одобрямс.
- Достоинства:
- 2 шнурки, під різні типи підключення.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Відсутність необхідності встановлення стороннього ПЗ, змінний мікрофон, два різних шнура 1.5 і 2.5 м в комплекті
- Достоинства:
- Загальна якість
- Недостатки:
- Не зовсім комфортно сидіти в очках разом з гарнітурою
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо Вам за вибір продукції HATOR. Бажаємо довготривалого та комфортного користування!
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
У користуванні десь півтора року, взагалі ніяких нарікань немає. Якість звуку чудова, в іграх чути кожен віддалений звук (де треба), мікрофон найкращий що коли-небудь був у користуванні, звук чіткий та якісний. Матеріал не облазить, самі внутрішні вкладиші навушників мʼякі, голова та вуха від них не болять після декількох годин користування.
Реально круті навушники за таку ціну. Дуже рада, що зупинила свій вибір на них.- Достоинства:
- Все
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хороші навушники, доставили навіть швидше ніж було написано
- Достоинства:
- Гарна якість звуку, декілька кабелів, кабелі досить довгі
- Недостатки:
- Поки не було помічено
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Через півтора року почала загинатись звукова картка.
Відправив по гарантії "Проблем не виявили", повернули в магазин, в магазині з консультантом проблему констатували, відправили ще раз, чекаю результат.- Достоинства:
- Працювало, поки працювало
- Недостатки:
- Через півтора року почала загинатись звукова картка.
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Наушники хорошие,но через 2года перестал работать микрафон
- Достоинства:
- Пойдет до китайских ушей
- Недостатки:
- Умер микрофон через 2года
Представник постачальникаВітаємо!
Для оперативного вирішення проблеми у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.- Алексей С***
Та не я фифай A8 купил, ваш микрофон улавливает звуки из наушников
- Иван
Открутите 4ре винта и пропаять разъем нужно.
- Антон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники топ за свої гроші
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
топові навушники граю в них ігри і пишу код але в коді звуку нема музика є зато
- Достоинства:
- є звук топовий
- Недостатки:
- в дсі мікро мене перебиває йоу
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудово працюють
- Микита Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
зламались після 2 місяців користування
Представник постачальникаДобрий день!
На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, для оперативного вирішення проблеми у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Мега супер
- ГістьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
не работает, продает мусор а не товар
- Недостатки:
- их нету бро
- Михаил б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже поганий звук! Хочу повернути гроші за товао
Представник постачальникаВітаємо!
Нам дуже шкода, що ви не змогли повністю оцінити функціонал даної гарнітури. Нагадуємо, що згідно з законодавством України у вас є 14 днів для оформлення процедури повернення товару, який вам не підійшов за будь-яких причин.
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Микрофон дублирует звук из наушников (разговаривать в дискорде сложно. Причем он будет дублироваться даже если микрофон не подключен к наушникам)
- Достоинства:
- Хороший звук, хорошо прилегают к голове.
- Недостатки:
- Микрофон
- Виталий Ш***
Удалось исправить?
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Сильний запах пластмаси та при певному куті нахилу проводу не працює одна зі сторін навушників. Відразу відповім на питання - провід до кінця вставлений. По відгукам це часта проблема, але думав мені пощастить
Представник постачальникаДобрий день!
Подібні ситуації зазвичай виникають лише у випадку недостатньо щільного під'єднання аудіокабелю. Рекомендуємо переконатися, що роз’єм повністю вставлений у порт — іноді варто прикласти трохи більше зусиль для надійного з’єднання.
Але у будь-якому випадку, на дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, для оперативного вирішення проблеми у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарне звучання, все працює. Бас в нормі. Рекомендую
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Владислав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
покупалась в подарок брату, отличный подарок.
- Достоинства:
- цена, качество
- Недостатки:
- за такую цену в принципе нету, эдинственное что софт не понятно как установить я так понял что для него нужна специальная звуковая картка которую просит при установке софта но увы её нету, либо же я не разобрался
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Для цієї моделі програмне забезпечення не передбачене. Для додаткових налаштувань звуку та мікрофона потрібна звукова карта HATOR Crystal 2, яка має окремий софт. Бажаємо довготривалого та комфортного користування!
- Віктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
За таку ціну - бомба.
Гарний мікрофон, зручно сидять.
Звук чіткий але плосковатий, не для меломанів
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
- Владислав З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хорошие наушники хороший звук пока что живые
- Достоинства:
- Звук, микрофон, провод который можно заменить
- РодіонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Оскільки в комплекті є коротший кабель, а в продажу є змінні кабелі від Hator, особливої проблеми в цьому не бачу.
Хоч і не критично, але невелике розчарування все ж є.
Загалом — хороший вибір до 50 доларів.- Достоинства:
- Непоганий звук, як на мене — досить якісне виконання. Виглядають дорожче за свою вартість, плюс є можливість заміни кабелю.
- Недостатки:
- Через 11 місяців використання зламався регулятор гучності на кабелі довжиною 2.5 метра, і одне вухо вйшло за чату.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
отличный товар, хороший микрофон и удобные наушники
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
За такую цену такой чистый звук я думаю найти невозможно больше нигде. Раньше были hyper-x cloudcore, тоже хорошие, но стоили 3к, время их убило. А это почти в 2 раза дешевле и звук раза в 3 лучше. + хороший микрофон. В общем если надо бюджетные наушники - это лучший вариант.
- Достоинства:
- всё
- Недостатки:
- нету
- ПокупецьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудово звучать! Моя звукова карта ASUS Xonar SE якраз змогла розкачати ці навушники. До цього я використав SONY MDR-XB550, Hator звучить набагато краще!
- Антон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Непогані навушники за свою ціну. Тільки виникла проблема з підключенням шнуром на два разйоми. Після заміни проводу на інший (який був у наявності в коробці) все стало працьовати як треба. Трохи незручно користуватись навушниками в окулярах, вуха давлять на оправу.
- Достоинства:
- Ціна, якість, з'ємний мікрофон, довгий шнур,
- Недостатки:
- Проблема з підключенням, надавлюють на оправу