- ИльяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Неубиваемая мышь, прослужила 5 лет и досих пор служит.
- Достоинства:
- Сенсор
- Недостатки:
- Чуть отслоился пластик где подсветка
- ИлюшаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Пользовался 2 года, все было ок. Снесу начало срывать только недавно (очевидно, что 2 года все было хорошо). Жаль, что снесу вообще срывает и приходится покупать новую, и да, я проверял мышку на разных пк, с ковриком и без него, пытался кучу раз ее починить, неа, срывает. А так довольно отличная мышка.
- Достоинства:
- Цена = качество
- Недостатки:
- Качество = цена
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купив цю мишку 2 роки тому, експлуатувалась переважно по вечорам 3-4 години, нарікань ніяких немає, мишка прекрасно себе показала, сенсу не зриває, поверхня особисто в мене виглядає , як нова , за свої кошти дуже крутий вибір.
- Любомир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Через пів року зриваєтьс сенса
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сенса
- Артур Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
дуже зриває сенс, неможливо грати
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За 800-900 грн начебто хороша миша, але дуже швидко поверхня стерлася і для моєї руки, що потіє, це повний жах, постійно злітає хват і неможливо без перерви вести тривалі сесії. В іншому ніяких нарікань немає.
- Достоинства:
- ПЗ, сенсор, частота опитування 1000Гц, перемикачі
- Недостатки:
- Матеріал корпусу дуже поганий
- Віктор З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Супер користуюся вже рік, зауважень немає
- Достоинства:
- Якісь, ціна, комфорт
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Пишу спустя 3 года использования и когда товар не доступен. Мышка просто идеальная, работает так будто только купил, все те кто пишут что она перестаёт работать спустя пару месяцев - делают с ней что-то
я покупал ее для обычного использования и игр, и там и там она показывает себя на очень высоком уровне, покупал я её ещё за 1000грн. Сенсор просто идеальный.- Достоинства:
- всё
- Недостатки:
- нету
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Раді чути, що після трьох років активного користування вона залишається на висоті. Грайте з задоволенням!
- Илья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Не смотря на то, что материал вполне себе неплохой и ничего не сломалось\отпало, через, примерно, 6 месяцев мышка стала гораздо менее отзывчивой. Купил новый коврик, думая, что проблема в старом - всё совсем не так.
- Достоинства:
- Проработала пол года вполне неплохо
- Недостатки:
- Начались торможения при быстром перемещении, колёсико слишком чувствительное
Представник постачальникаДобрий день!
На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, для оперативного вирішення проблеми у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.- Андрій
У мене та сама проблема, буквально.
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороша бюджетна мишка
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!
- Павло Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Активно користуюся 2 роки. Проблем нема, окрім дроту, який почав розлазитися і чіплятися за килимок та збирати на себе пил
- Достоинства:
- Зручність, додаткові клавіші, ціна, підсвітка
- Недостатки:
- Дріт
- Олександер Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
пишу відуг спустя 2-3 роки користування.
Жодної проблеми не було працює так ніби вчора купив- Достоинства:
- топ за свої гроші
- Недостатки:
- немє
- Любомир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Через 4 місяці користування миша почала зависати при роботі і неможливо нормально нею користуватися
- Достоинства:
- Ціна, зручність
- Недостатки:
- Не довго працювала
- Назар Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Мишка класна особливо після переходу з більш дешевої , але через пів року почало трохи колесико скрипіти
- Вова Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Лиловый
Сразу с момента покупки колёсико болталось это не доставляло дискомфорта но спустя месяца 4 начало скрипеть
- Достоинства:
- Никогда не срывало комфортно лежит в руке кабель в оплётке цвет имба
- Недостатки:
- Скрипит и болтается колесико
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Нормальна мишка, як для своєї ціни. Єдине що можу зазначити, це погані матеріали корпусу.
- Достоинства:
- Відносно точна, хороший сенсор
- Недостатки:
- Погані матеріали корпусу
- Дмитрий Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Через месяц пользования в игре начала пропадать сенса, невозможно резко перевести прицел. Причем в любой игре. В обычном пользовании (браузер, проги и тд) норм, но играть невозможно. Отправил по гарантии-отморозились, сделав из меня идиота с комментарием "товар исправен, дефектов не обнаружилось"
В общем, не советую, лучше уж за другого производителя переплатить, чем иметь проблемы с этим хатором- Достоинства:
- их нет
- Недостатки:
- гарантийное обслуживание - никакое. Тупо отморозились от ремонта, мол мышка исправная
Представник постачальникаДобрий день!
- Степан Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купив мишу ще в 2021 році, користуюся по цей день і все працює як і на початку, налаштування Dpi через спеціальну програму працює без питань, найлегша миша за такий ціновий діапазон, одна з моїх найкращих покупок
- Достоинства:
- Ціна, якість, функціонал
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороша мишка, за свою ціну, можливо, найкраща. Коли в мене вона щось перестала норм працювати, відправив у сервісний центр, за днів 4 все полагодили і далі працює
- Достоинства:
- Зручна
- Руслан Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Довго живуча
- Достоинства:
- Проблем не має
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Форма удобная, сенсор не срывает, ездит отлично, вес еле ощутимый. Идеал за свои деньги. Пользуюсь больше года, пережила кучу слитых каток, ничего не отвалилось.
- Виноградов Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Зручний застосунок для вибору кольору
- Достоинства:
- Все чудово
- Недостатки:
- Через різ використання трохи злізла фарба на клавішах
- Юрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сломалась логитек через год - полтора, сдал по гарантии сказали не починить и вернули деньги, взял эту имбу, рассказывать особо нечего, топ за свои деньги
- Достоинства:
- Цена, 2 года гарантии а так же конечно украинский бренд
- Недостатки:
- жаль что пока их в Украине не производят, но в таком случае низких таких цен можно и не ждать
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо, що обираєте продукцію HATOR! Грайте з задоволенням!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
В користуванні з початку листопада 2023, ніяких проблем не вилізло. Гарний софт, гарна підсвітка, м'який достатньо довгий кабель. Білий, приємний колір, який ще й не марається, хоча здавалося б, біла миша =) З колесиком ніяких проблем з зайвими звуками не з'явилося, хоча судячи з інших відгуків це доволі часта проблема. Може лотерея, хто зна. В усякому випадку - рекомендувати можу
- Недостатки:
- Знята з виробництва. Хоча така сама модель з іншими цифрами доступна до покупки
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
3 роки активного користування кожного дня - нічого не стерлось, не зламалось, не глючить. Легендарна миша)
- Достоинства:
- Якість, зручність.
- Недостатки:
- легко до шнура приліпає пил, приходиться витарити часто пил, такщо можливо, то первага))))
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Лиловый
сенсор не зриває, зручний софт, якісний кабель йде переплетений тканиною. клавіші натискаються легко, фарба не залазить, за пів року жодних проблем
- Достоинства:
- є запасні наклейки в комплекті
- Микола Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Просто чудова миша,дуже задоволений
До цього були "ігрові" миші з супермаркету з такою ж ціною. Не рвало сенсу,комфортно тримати,приємна на дотик,є софт з налаштуваннями,1000гц опитування,гнучке налаштування сенси та гарна підсвітка з різними режимами. Трохи поскрипує ЛКМ.- Достоинства:
- Ціна,якість,софт,1000гц опитування,норм сенсор
- Заячук І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Лиловый
Я граю в Apex і мені вона не підійшла, по розміру все але фастскоупи і нажимати на середню кнопку важче ніж на старій миші
- Достоинства:
- Нормальна миша
- Недостатки:
- Після logitech g102 важко нажимати швидко лкм і пкм для фастскоупів і середню кнопку миші
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Лкм постійно залипає.
Представник постачальникаВітаємо! Шкодуємо, що Вам довелось зіштовхнутись із негативним досвідом.
На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мышка отличная, пользуюсь около трех лет, проблемы отсутствуют. Рекомендую!
- Достоинства:
- Удобная, надёжная.
- Недостатки:
- Не замечено.
- АндрiйОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мишка - супер. Якісна збірка, хороші матеріали; в мою руку сіла ідеально, і навіть після своєї старої мишки майже не відчувається різниця (не довелося звикати). Досить гнучкий інструментарій для налаштування під себе: DPI, підсвічування, макроси тощо. Чудово плаває по килимку, але не забудьте зняти плівочки на глайдах (ніжки), а то не відразу зрозумів це.
Не сподобалося те, що мишка приїхала з відкритою коробкою і явними слідами використання. Далеко не перший такий випадок у Розетки, і це треба виправляти! А раптом людина на подарунок бере? Якщо продаєте використаний товар, то повідомляйте про це і знижуйте ціну! Я не хочу платити повну вартість, якщо хтось уже розкривав коробку. Але, це питання не до Hator, як я i сказав.- Достоинства:
- Відмінна мишка за свою ціну, коли аналоги коштують у 2 і вище разів.
- Недостатки:
- Поки що взагалі не знайшов. Єдиний мінус — сервіс Розетки. Але це питання не до виробника.
- Кирилл К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Лиловый
рукомендую
- Достоинства:
- Дуже гарна миш користуюся вже пів року все супер, рекомендую всім.
- Недостатки:
- трішки стерлася краска де рука чаще за все торкается миши. але я думаю що це просто моя фізіологія бо в мене дуже потіютю лодоні
- Назар С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За свою ціну не мишка, а скарб.
- Достоинства:
- Легка, хороший сенсор, зручний софт.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Анатолий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Продукция HATOR деградирует с каждым годом. Покупая мышку этой модели два года назад я получил стойкую отличныю мышку, под конец своей жизни у неё не работалы боковые клавиши, колесеко было вырвано, но даже в таком состоянии она работала, сенсор не рвался, и работал бы и дальше если бы я не решил заменить её на такую же модель. В итоге за такие деньги я получил "копию", сенсор начало рвать с самого начала, на вторую неделю выключается на 1-2 секунду, из-за чего невозможно пользоваться.
- Любомир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
За свої гроші дуже достойна миша. І колір гарний(зелений) і сама миша функціональна
- Достоинства:
- Легка, приємна,функціональна миша
- Максим Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Купував у січні цього року, отже можу розказати що я думаю про цю мишу.
Нормальна бюджетна миша, з хорошою за свою ціну начинкою.
Єдине що мені не подобається - матеріали. Через 2 місяці почалп скріпіти лкм, а іноді зовсім не протискалася. Проблема не у мікрику, а у самій клавіші.
Можу порадити цю мишу тому, у кого зламалася основна миша, і потрібний тимчасовий варіант.- Достоинства:
- Недостатки:
- Матеріали