- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
топ миша за свою ціну, пишу відгук через рік користування
- Достоинства:
- все
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не можливо користуватись мишкою через 2.4g адаптер. Перебиває сигнал від роутера.
- Никита З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
мышь неплохая, работала хорошо. но прошло меньше года и она перестала работать без провода (срывала сенсор и жила своей жизнью). спустя ещё месяц она перестала реагировать на нажатия. отдал по гарантии
- Антон О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Купував в листопаді 2023 року
Мишка за свою ціну вогонь
Нещодавно почало скрипіти колесо, та при розпаковці помітив трішки поцарапарі глайди, добре що в комплекті є запасні- Достоинства:
- Зручна форма, хороші матеріали, приємний провід
- Недостатки:
- Скрипить колесо
- Михайло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Хорошая и отличная мышка. Порадовал наш отечественный бренд. Можно забыть про батарейки. Приятная подсветка, дизайн нормальный. Сенсор хороший, но бывает если без провода и остаётся мало заряда, то начинает срывать. Есть свой софт. Рекомендую.
- Достоинства:
- Выше.
- Недостатки:
- Не наблюдается. Сенсор - только если без провода и мало заряда остаётся.
- БорисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
За свою цену норм
- Достоинства:
- Беспородная за такие деньги, все норм
- Недостатки:
- Облезла
- Никита П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Купляв мишку близько року тому, сьогодні мишка дожила свого кінця. Я до техніки ставлюсь доволі прискіпливо, вона жодного разу не падала. Сьогодні в мене почалися проклікування лівої кнопки, тобто вона спрацьовувала через раз. Я був дуже обурений бо будь яка мишка дешевого сегменту яка в мене була раніше слугувала значно довше, роками. Варто зазначити, я працюю програмістом і користуюсь мишкою 24/7. Я почав розбирати мишку, щоб перевірити, можливо десь заліпає клавіша, буває від поту на руці пиль збирається комками і перешкоджає нормальному ходу мишки, проте до мого здивування, під час розборки я виявив, що болт був "злизаний", думаю що мені продали "відновлену", або БУ мишку. Окрім того, в мене є ще клавіатура hator pulsar wireless яка коштувала 5 тис, прослугувавши всього 2 роки, я відправив її в сервіс, бо клавіши alt та windows помінялися місцями і відбувалося це спочатку рідко, а потім на постійній основі. Короче кажучі, бережи вас боже купляти техніку hator, перші відчуття приємні, кольори непогано сидить в руці, але як виявилося на практиці, своїх грошей техніка не вартує, ціна не супер висока, але і не низька, розчарований, що мишка прослугувала меньше року, більше ніколи не довірятиму "новим" брендам аксесуарів до ПК. До цього всього, поки писав цей відгук, виявив що вже зараз мишка не працює від дроту, просто не реагує взагалі... Якщо ви планували купляти техніку hator, відмовтеся від цього і переплатіть трошки за якісну техніку, яка слугуватиме вам довго і надійно.
- Достоинства:
- Гарно виглядає
- Недостатки:
- Жалхива підсвітка, яка просвічується через корпус, якість
Представник постачальникаВітаємо!
На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, у Вас була можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Самостійне втручання у внутрішню конструкцію приладу позбавляє гарантійних зобов'язань.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Мишка Топ за свої гроші.
Якщо в когось лагає під час роботи без дроту, то перенесіть роутер подалі від мишки або вимкніть на роутері 2.4 Гц, якщо не користуєтесь цією частотою. Тоді мишка працює без лагів і затримки.- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- Поки немає
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!
- Кирило Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Хорошая мышь в первый день использования подумал что мышка как камень, двигается по ковру, но потом понял что глайдеры были в плёнке и всё стало хорошо летать
- Достоинства:
- Хорошая сборка,ничего не скрипит, хороший сенсор
- Недостатки:
- Пока что не нашел
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо, що обираєте продукцію HATOR! Грайте з задоволенням!
- Середа Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Здохла батарея , по usb працює через раз
Представник постачальникаДобрий день!
На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, для оперативного вирішення проблеми у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Класна миша, довго тримає, не марка , ергономічна , за рік використання непоправних проблем не знайшов
- Дмитрий Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Прослужила трохи менше року. Лівий клік почав іноді не клацати. Замовив нову 2 pro.
- Достоинства:
- Гарний український бренд.
- Недостатки:
- Через 11 місяців клік захворів.
- Олександр Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
користувався мишою біля 3 місяців, все було чудово,але в один момент залипла кнопка лкм і більше нормально не нажималась, на мишку нічого не проливалось і з великою силою не натискалась, здав поки по гарантії....
Представник постачальникаВітаємо! Шкодуємо, що Вам довелось зіштовхнутись із негативним досвідом.
На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.
- Марія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Через 3 місяці експлуатації з'явились тріщини на покриті, які тактильно викликають дискомфортні відчуття
- Недостатки:
- Тріщини покриття
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за вибір продукції нашого бренду!
Вперше зустрічаємо подібний випадок, для додаткової консультації та детального розгляду Вашого запиту рекомендуємо звернутись до нашої тех. підтримки напряму, що на офіційному сайті HATOR.
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
через 4 місяці почала дабл клікати, не рекомендую
- Достоинства:
- ціна, бездротовий режим
- Недостатки:
- дабл клік
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
придбав дві мишки, на одній за два місяці використання аккумулятор перестав тримати заряд
- Недостатки:
- за два місяці перестав тримати заряд
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Крута мишка, нічого додати.
Саме головне колір просто моя повага.- Достоинства:
- Колір, розмір, заряд, вигляд
- Недостатки:
- Для себе не знайшов
- Тютюнник М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Зручна миша, так сказать топ за свої гроші
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
За свою ціну мишка просто топ, єдине що засмутило так це батарея
- Достоинства:
- Топ за ціну
- Недостатки:
- Батарея
- ДанилоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Хороший товар, користуюся 3 місяця
- Достоинства:
- Матеріал, сенсор, багато режимів підсвітки
- Недостатки:
- При блютус підключенні інколи перестає працювати
Представник постачальникаВітаємо!
Проблеми з WiFi та бездротовими пристроями виникає через інтерференцію.
- Перемістіть роутер трохи далі від миші та передавача.
- Якщо у вас декілька бездротових пристроїв, намагайтеся під'єднувати передавачі максимально далеко один від одного.
- Спробуйте змінити канал на роутері, щоб вони не перекривалися.
- Розгляньте можливість переходу на Wi-Fi 5 ГГц.
- Перевірте інші бездротові пристрої, які працюють у схожому діапазоні частот.
У разі виникнення питань, рекомендуємо звертатись напряму до тех. підтримки, що на офіційному сайті HATOR.
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мишка на перший погляд нормальна. Все працює. Проте за кілька місяців користування виявив недоліки: глушить wi-fi ноутбука при використанні через бездротовий адаптер, час від часу приходиться витягувати адаптер щоб пере підключився вайфай;
дуже швидко почало скрипіти колесо прокрутки- Достоинства:
- Повноцінний розмір, зручно сидить в руці. Можна налаштувати швидкість реакції і точність.
- Недостатки:
- 1. глушить wi-fi ноутбука при використанні через бездротовий адаптер, час від часу приходиться витягувати адаптер щоб перепідключився вайфай;
2. дуже швидко почало скрипіти колесо прокрутки
Представник постачальникаВітаємо!
Проблеми з WiFi та бездротовими пристроями виникає через інтерференцію.
Інтерференція - це феномен, який виникає при накладанні двох або більше хвиль, що рухаються на перетинаючих або співпадаючих шляхах. Якщо дві хвилі знаходяться у протифазі на 1/2 періоду (тобто одна мінімальна, коли інша максимальна), то результатом є деструктивна інтерференція, що призводить до повного знищення, якщо вони мають однакову амплітуду
Інтерференція може виникнути між бездротовою мишкою та роутером або іншим бездротовим пристроєм. Це може статися, коли обидва пристрої працюють на однаковій частоті 2,4 ГГц. Інтерференція може призвести до перебоїв у роботі бездротової миші або до зниження швидкості Wi-Fi.- Барабаш М***
+1 начала скрипеть колесо, брал WD и пшикал, скрип пропал.
- Богдан В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Спочатку у кс2 зривало. Зарядив до 100 та на наступний день усе працювало як на проводі.
- Достоинства:
- Легка. Зручна
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо Вам нових рекордів та крутого геймплею!
У разі виникнення питань на офіційному сайті HATOR діє розділ "FAQ" із корисною інформацією та рекомендаціями по догляду та експлуатації нашої продукції.
- Андрей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Миша чудова, але коли працює, купив, приніс додому, через декілька секунд повністю переставала реагувати, подумав брак, замінив на таку ж, прокористувався 3 місяці, все чудово, але знову вилізла ця ж проблема, тепер мишою не можливо користуватися без шнура, тоді навіщо мені бездротова миша
- Достоинства:
- Миша чудова, ергономіка, час роботи, збірка
- Недостатки:
- Не працює без дрота
Представник постачальникаВітаємо!
Насамперед варто перевірити якість\змінити USB порт, перевірити чи встановлене сполучення миші із USB ресивером (дана інформація є в інструкції), та чи встановлений перемикач на нижній частині миші у відповідний режим. У будь-якому випадку, діє 24 місяці гарантії, завжди є можливість звернутись до нашого сервісного центру для діагностики.- Андрей О***
Я все перевіряв, першу здавав в СЦ та там підтвердили брак, в них та ж сама проблема виникла
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Замовляв з клавіатурою. Мишкою трішки меньше задоволений. Але дуже приємна в використанні. Легка
- Недостатки:
- Дуже мало тримає заряд на бездротовому підключенні
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
До цього придбав клавіатуру від HATOR і залишився задоволений, тому вирішив спробувати і мишку. Вона не легко і не важка, приємна на дотик, колір покриття не в місцях контакту з рукою не змінився за рік використання. Є софт для редагування чутливості і підсвітки. Загалом хороший продукт
- Достоинства:
- Якість, безпровідна
- Недостатки:
- Непомічено
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо Вам за відгук та вибір продукції HATOR :)
- Георгий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Мишка прийшла з слiдами маркеру або мазути, для фпс шутерiв не зовсiм пiдходить, сенсор почало зривати на другий день використання
- Достоинства:
- Цiна, дизайн,форма
- Недостатки:
- Прийшла вже з плямами, сенсор почало зривати на другий день
Представник постачальникаВітаємо!
У випадку отримання вживаного товару, ми б хотіли нагадати, що згідно з чинним законодавством України у вас є 14 днів на проведення процедури повернення товару. Додаткову інформацію та вказівки з оформлення повернення можна знайти за посиланням: ссылкаВажливо відзначити, що виробник не несе відповідальності за стан товару, що був розкритий в точці видачі перевізника. Для майбутніх покупок рекомендуємо перевіряти зовнішній стан та наявність пломб на упаковуванні перед отриманням товару.
- Антон О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Щойно забрав з пункту видачі
При першому користуванні ніяких недоліків не помітив, лише зацарапані глайди- Достоинства:
- Форма, дизайн, колір, якісь збірки
- Недостатки:
- Скоріш за все вживана, поцарапані глайди
Представник постачальникаВітаємо!
Спробуйте перевірити чи немає захисної плівки на глайдах.
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Кілька хвилин тому приніс мишу додому. По дорозі відліпилася кругла наліпка і детальний огляд показав те що одразу не побачив - вона переклеєна. Вдома переконався що миша вживана - глайдери були потерті.
Що ж, це друга моя миша від Hator. З першого разу не засвоїв урок, але тепер точно жодного товару від цієї фірми..- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Прийшла вживана
- кто т***
ну не знаю, сегодня забрал у меня всё в порядке, вас скорее всего просто не везёт(
- Даниил
Ну ти звісно дав, а хатор тут до чого? Б\в товар тобі магазин же прислав, а не виробник, скільки купую цей бренд, то ще ні разу такого не було
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Миша хороша. Курсором можна управляти. Свої задачі виконує.
15к рейтинг кс2 грається набагато зручніше, чим логі г102.- Достоинства:
- Гарна на вигляд, є цікаві режими підсвітки. Приємний пластик, колесо крутиться зручно. Програма налаштування теж зручна і інформативна.
- Недостатки:
- НЕ треба чекати поки вона повністю сяде, 2 дні попрацювала і заряджайте, миша не показує свій рівень заряду, програма не видає відповідну інформацію(можливо потрібно обновити драйвера розробникам).
Думки клієнтів важливі для нас, тому ми врахуємо Ваші зауваження та побажання, щоб покращити якість і функціональність наших продуктів.- Давид Г***
Как вы включили беспроводной режим? Я не понимаю как сделать, с проводом норм играется, но когда хочу без него она не подключается
- Максим
Та никак, просто снизу переключатель на "Вкл" и вставил юсб передатчик в ноут, сразу подключилась. Может надо вам скачать с сайта хатора соответствующую программу.
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Хорошая мышка, за свои деньги качество на уровне, можно побаловаться тем что она беспроводная, заряд держит хорошо, в шутерах сенсу не срывает.
- Достоинства:
- Цена, качество, удобная
- Вадим Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
В принципі мишка не погана. Сенсор нормальний, колір бомба. Зарядку тримає адекватно.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук та вибір продукції HATOR!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Після 8 років використання Steelseries Kana v2 вирішив спробувати щось безпровідне. Загалом мишка сподобалась, якісно зібрана, приємно лежить в руці. Пластик корпусу мені не дуже сподобався, він не поганий, але відчувається досить гладким, слизьким, хочеться більшої шершавості для кращого хвату. З іншої сторони, прорезинені вставки на боках дуже приємні і майже нівелюють проблему. Колір вживу приємніший ніж на фотках, взяв жовту таку ж клавіатуру візьму. Налаштовується швидко і просто за допомогою програми. Колесико приємне, чітко прокручується.
Пограв в шутери, звик за 5 хвилин, ніяких питань немає, дуже якісний девайс. Зарядилась за - годину, сподіваюсь вбудований акумулятор проживе пару років.- Достоинства:
- Ціна, збірка
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо Вам за відгук та вибір продукції Hator :)
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Работала пол года отлично , через пол года перестала работать без провода (сразу садится)
- Достоинства:
- Отличная мышка и сенсор
- Недостатки:
- Перестала работать от встроенной батареи
На дану модель vbis діє гарантійний термін 24 місяці, у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті Hator.
- Руслан Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Добра миша, але є нюанс. Видає звук схожий на писк живої миші, коли скролиш швидко вниз
- Достоинства:
- Удобна у руціб легкаь довго держа заряд
- Недостатки:
- присутній скрип при скролі донизу
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Я вас дуже прошу, зробіть одне ПЗ для усіх ваших продуктів, навіщо мені тримати в треї дві ваши програми, від клави та миші, коли це все можно зробити в одній програмі.
- Достоинства:
- Гарно лежить в руці, найкраще колесико що я мацав, вага
- Недостатки:
- Є баг, коли миша підключена і налаштував колір, то я якщо зняти її з дрота, обраний колір сбивається
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Попался брак но розетка вернула деньги
- Достоинства:
- Брак
- Недостатки:
- Брак