Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Мышь Hator Stellar Pro Wireless/Bluetooth/USB Black (HTM550)

Оценка пользователей 3.69/5
на основе 61 отзыв
  • Олексій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Будьте обережні вона доволі маленька, мені сподобалась але я зробив повернення бо не підходить мені по розміру

• Лотиш В***

Якісна мишка.
    Цікава ідея з тримачем для ресівера, але я думаю він би міг легко поміститися в мишку.

Довелось трохи звикнути до розміру.

Мені є з чим порівняти.
    До цієї мишки була SteelSeries Rival 650. Вона коштувала значно дорожче.
    Але я не можу сказати що вона краща.
    Сенсор там наче теж крутий, але трохи програє тому який в Stellar Pro

Покупкою задоволенний.

Достоинства:
    Компактна, легенька, дуже крутий сенсор, хороша якість виконання
    Недостатки:
    Трохи загучні кліки як на мене, відсутня хоч якась індикація батареї

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Зверніть увагу, що заряд батареї є можливість відстежувати в програмному забезпечені. Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

удобная, легкая, не плохая мышь. Пользуюсь месяц. будут вопросы задавайте

Достоинства:
    срывов нет, зарядку держит дня 3-4 при ежедневном 8-часовом использовании, задержка неощутима, форма супер, вес идеален, первое время вообще дурно было, думал недоложили деталь какую-то,
    Недостатки:
    раз в неделю, при зажатии ЛКМ может отжатся сама по себе(1 раз кинул кривой молик), провод, который в комплекте медленно заряжает подик

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, для оперативного вирішення будь-яких проблем у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму.

• Yard C***

як тобі зараз? за час користування якийсь трабли були з мишкою?

• Ярослав В***

Ответ Yard Creator.

Мышка у меня уже больше двух лет (если не ошиюбаюсь). Отваливался енкодер с фальш скролом. Пофиксили Хатор со второго раза (первый раз почистили, но это помогло на время, а второй раз поставили новый, но качество пайки такое себе). А так вроде имба мышка, шумная правда, держит неплохо даже спустя время. Учитывая что я играю и работаю, комп у меня целый день включен, то чудесно

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мені дуже подобається розмір мишки, розмір та вага ідеальні, не відчуваєш мишку в руці, добре слухається. Софт виконує свої функції, але не можна подивитися заряд акумулятора (тільки коли вже мишка практично сіла, то мігає індикатор знизу), та не можна перебіндити кнопку знизу мишки, яка відповідає за зміну дпі (хотілося б поставити на цю кнопку зміни профілів). Була проблема з інпут лагом при підключенні через дріт, але після оновлення прошивки проблема пропала. Заряда вистачає приблизно на 3 дні без підсвітки

Достоинства:
    Розмір, вага, сенсор, кнопки, комплектація
    Недостатки:
    ПО в якому не можна змінити нижню кнопку та подивитися заряд мишки

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Ми обов'язково врахуємо Ваші зауваження та побажання, щоб покращити якість й функціональність майбутніх продуктів. Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Едуард С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

купив мишку в грудні 23 року проблем майже не було за цих 2 роки лише 2 рази мишка зробила 180 оберт в кс і ще почало колесико не одразу нажиматись та відклеївся акамулятор але добре що в компелкті йдуть запасні глайди і мишку можна розібрати та сомому приклеїти і проблем не буде

Достоинства:
    вага сенсор кнопки
    Недостатки:
    використання на зарядці
  • Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

купил год назад, работает все отлично, срывов/проблем со связью/аккумулятором нет, первое время конечно параноило типо шо садится быстро, но то моя мнительность сработала, по факту зарядил на полностью, если 8 часов активно использовать то через 2-3 дня сядет, но это совсем не проблема ведь можно подключить провод и играть на зарядке. Всю жизнь сидел на проводных, сел на эту и задержки совсем не ощущаю. У мя относительно большая рука и в целом этот грызун)) отлично в ней сидит, то что надо было. Вес мышки как раз то что я искал, вообщем мышь норм

Достоинства:
    потужна добрая мышь
    Недостатки:
    раз в неделю сбиваются настройки подсветки надо снова в приложение заходить кнопку применить нажимать

Вітаємо! Дякуємо Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Єгор Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

За +-3 місяці використастання можу сказати дуже добрий та бюджетний варіант, за весь час не разу не зникав радіо канал

Достоинства:
    Дуже швидко заряжається, та її вага
    Недостатки:
    У цієї миші їх немає

• Едуард

Брав мишку 1.5 року тому, зарядки хватає на 2-3 дні

Достоинства:
    більше косяків не помітив
    Недостатки:
    за півтора року лише 2 рази зробила розворот на 180 в кс. і на проводі грати неможливо затримка десь пів секунди

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) У разі необхідності у вас є можливість звернутись напряму до нашої технічної підтримки, що на офіційному сайті HATOR. Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Галина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купили мишку в подарунок на Миколая, мишка приїхала без блютуз адаптера

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR. Радимо в характеристиках перевірити розділ "Комплектація", оскільки Bluetooth адаптер не йде в комплекті.

• Влад С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

очень классная мышка всем советую, очень легкая и качественно сделанная

Достоинства:
    легкая, не потеет рука, качественный пластик
    Недостатки:
    в софте нету индикатора заряда мышки, нету где купить дополнительных глайдов

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :)  Бажаємо довготривалого та комфортного користування!
      У разі виникнення питань, на офіційному сайті HATOR діє розділ "FAQ" із корисною інформацією та рекомендаціями по догляду та експлуатації нашої продукції.

• Володимир К***

cooL
    до этого была hator pulsar коробка там получше, но тут судя по цене деньги ушли на качество мыши, а оно тут 10/10

Достоинства:
    очень легкий и длинный провод, аккамулятор, комлектация, топовый сенсор
    Недостатки:
    софт, но это не относиться к работе мыши

У разі виникнення питань на офіційному сайті HATOR діє розділ "FAQ" із корисною інформацією та рекомендаціями по догляду та експлуатації нашої продукції.

• Станіслав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мышка классная , все окей , сенсор , сборка топ . Из минусов не показывает заряд аккума в фирменном софте . Hator - давайте я вам нормального бэкендера найду он вам сделает . Так же фотку закину что бы сравнили с G pro super

Достоинства:
    Сенсор 3395 , размер мини , сборка топ.
    Недостатки:
    Не показывает заряд аккума
    • Данил М***

Питання, якщо Ви грали на g pro, як вам форма и розмір мишки Hator Stellar Pro Wireless, та сильно відрізняються ? В мене долонний хват миші, і як раз для мене зручні мишки по розмірам G pro, але думаю взяти ось цю, і хотів спитати у когось

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користуюсь пів місяця. Поки не підводила. Спочатку скачавши додаток помітив баг: курсор рухається, як черепаха. Але натиснувши зелену кнопку на екрані ще раз все приходить в норму.

Достоинства:
    Калібрування можна регулювати;
    Легка;
    Дуже приємна на дотик;
    Швидка;
    Рука не пітніє;
    Дизайн топовий.
    Недостатки:
    Поводить себе як алкаш, коли калібрую у додатку.
    Боїшся кожний раз, що може впасти нечайно і 2к на вітер...

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже ергономічна та легка миш, не пошкодував, що обрав саме Hator

• У.К.У

Брал не здесь.

Лучшая мышь за свои деньги, лучший сенсор на рынке, есть уникальность, что она очееень маленькая и держать полным хватом у вас не получится, по 2,4 проблем нет и задержек тоже, а я использую беспроводные наушники и клавиатуру, но почему-то по шнурку есть задержка ( по блютузу тоже всё норм )

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :)  У разі виникнення технічних питань, рекомендуємо звертатись напряму до тех. підтримки, що на офіційному сайті HATOR. Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мишка чудова. Я вражений її функціональністю та ергономікою. Це важливий елемент для мене, оскільки я проводжу багато часу за комп'ютером, працюючи та розважаючись. Однією з переваг цієї мишки є її дизайн, який дуже зручний для моєї руки.Зауважу, що ця мишка бездротова, і її акумулятор тримає заряд на довгий час, що робить її дуже практичною для користування.

Достоинства:
    Надвичайно легка, має 3 режими роботи, чудовий дизайн.
    Недостатки:
    Незрозуміло як дізнатись скільки заряду залишилось.

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :)
      Щодо Вашого питання, на цей час можливість перевірити заряд є при підключенні миші до ПК через Bluetooth.
      У разі виникнення додаткових питань на офіційному сайті HATOR діє розділ "FAQ" із корисною інформацією та рекомендаціями по догляду та експлуатації нашої продукції.

• Ботнар Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Краща миша що я брав колись. Все що треба е. Сенсу не зривае)

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Немае iндикатора заряда.

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :)
      Щодо вашого питання, індикатор заряду знаходиться на нижній частині корпуса миші. У разі виникнення додаткових технічних питань, рекомендуємо звертатись напряму до тех. підтримки, що на офіційному сайті HATOR.
      Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Глухов Е***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мышь хорошая советую к покупке, но для большой руки не подойдет

Достоинства:
    Легкая, удобная, хорошо скользит по поверхности
    Недостатки:
    В софте не показывает заряд

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук та вибір продукції HATOR :)
      Думки клієнтів важливі для нас, тому ми врахуємо Ваші зауваження, щоб покращити якість і функціональність майбутніх продуктів.

• Назар Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже сподобалась мишка, брав на подарунок.

Достоинства:
    Дуже довго тримає заряд

• Кіріл М***

Купував мишку не тут!
    Чудова миша за свої кошти легка, класний сенсор, тільки є проблема що підсвітку не можна змінити в режим де вона буде змінювати кольори, великий DPI легко клікає тому це і плюс і мінус

Достоинства:
    DPI, сенсор, по адаптер не має затримки ви навіть не побачите її
    Недостатки:
    клік але це не зовсім недолік це буває навіть плюс

У разі виникнення питань, рекомендуємо звертатись напряму до тех. підтримки, що на офіційному сайті HATOR.

• Едуард

Крута миша

Достоинства:
    Не зриває, зручна

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :)  Бажаємо Вам нових рекордів та крутого геймплею!

• Той с***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В цілому мишка не погана, якщо не брати до уваги те, що грати ви будете тільки у 2.4ггц, бо користуватися нею через дріт нереально(бо курсор просто плаває), а ставити pointer accuracy у 20 немає ніякого сенсу, бо буде сильна лісинка при русі курсора(скрішот я додав), що буде сказуватись на точності(ще дуже сильно підіймається dpi, 800dpi відчувається як 1200). Якщо брати до уваги гру на 2.4ггц, то мишка показує себе чудово, я тестив її у багатьох іграх, і питань ні яких нема. Але інколи дратує ліва кнопка яка люфтить, що сказується на відчуті від кліку миші (можливо мені просто не пощастило). Збірка миші, як для такої ціни дуже не погана, вона не хрустить не прогинається, і відчувається у руці чудово. Можливо що проблема з дротом це якийсь брак, або тощо.

Достоинства:
    Вага, форма, сенсор, мікрікі на кнопка, непогане колесо.
    Недостатки:
    Софт, люфт лівої кнопки, імпут лага коли підключаєш дріт.
  • Никита
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Во-первых боялся задержек и отвалов из-за комментариев, так как радиоканал тут 2.4гц как и мой роутер, но на удивления никаких срывов, задержек и отвалов нет.Мышка работает как надо.Красивый дизайн, лёгкая и приятная, а также комплектация очень хорошая и мышку распаковывать это самое то.Наверное их таких мышек это одна из самых лучших, но есть один нюанс и снизу его напишу.Из аналогов и конкурентов есть лишь г305 лоджитек, но она поскуднее и более приземлённее.По поводу нюанса я надеюсь мне напишут представители бренда.Даже новая мышка имеет люфт ЛКМ и как я вижу что не только у меня так.Если потрясти мышку в воздухе то будет слышно мини клацанья клавиши ЛКМ(при этом сама кнопка не нажимается).Этот люфт портит впечатление от девайса и из-за этого снижаю оценку.А так мышка свою цену оправдывает с лёгкостью.Интересно это брак люфт ЛКМ или специфичная сборка мыши.Есть ли смысл обменивать её на новую.

Достоинства:
    Очень хороший сенсор, хороший радиоканал, комплектация, три режима подключения.
    Недостатки:
    Люфт ЛКМ.
    • Никита

Дополняю отзыв.Сдал по гарантии и на следующий день вернули деньги.Сейчас не знаю как поступать, так как за такие деньги ничего не могу найти лучше и интереснее.Думаю заказать вторую мышку и посмотреть что за ситуация будет там.

• Богдан М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мышка очень классная, за свои деньги шикарная. Пользуюсь мышкой больше месяца столкнулся с проблемой вайфая на ноуте, когда пользуешься мышкой в радиоканале буквально через 2 минуты скорость инета начинает падать и вайфай вообще отлючается от ноута, решение нашел на сайте хатора, кому будет интересно почитайте. Если кратко то есть три решения данной ситуации, либо покупаете лан провод и подключаете инет по проводу, либо покупаете/переводите вайфай в режим 5ггц, ну или же как выбрал я пользоваться мышкой по проводному подключению(Да я купил безпроводную мышку что бы сидеть на проводе ага)) Но в этом вины хатора нет это банальная физика

Достоинства:
    Вес, очень легкая, прикольный дизайн, топовый сенсор за свои деньги
    Недостатки:
    Могут быть проблемы с радиоканалом и вайфаем на ноутбуках ну и было бы приятнее если можно было узнать зарядку через софт, а не переключать мышку в блютуз режим что бы увидеть заряд

Дякуємо за вибір нашої продукції та корисний відгук! На нашому сайті вже доступна нова версія програмного забезпечення для налаштувань з підтримкою індикації заряду.

• Аксл Г***

Мишка чудова зарядки вистачає
    Але є невеликий люфт на клавіші лкм

Достоинства:
    Великий акумулятор
    Недостатки:
    Люфт
  • Юрій
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купував дану мишку не тут, але маю що про неї сказати.

Мишка за свою ціну просто чудова, але все ж має декілька недоліків.
    До переваг можу віднести її вагу, 54 грама це дійсно чудово. Автономність середня, підзаряджаю раз на 2 дні. Сама мишка досить компактна, але для великої руки підійшла ідеально. Підсвітка чудова, легко налаштовується, її не багато, виглядає так як і потрібно. Також тут чудовий сенсор, через який мишка і купувалась.

Тепер до недоліків, і вони дійсно є.
    1. Люфт основних клавіш.
    Основні клавіші не тісно притискаються до механізмів натискання, через що згодом виникає проблема, коли ви затискаєте ліву клавішу мишки, а вона сама її відтискає, хоча ви цього не відчуваєте.
    2. Софт.
    Використовую мишку відразу на два пристрої - комп'ютер та ноутбук. Спочатку хотів під'єднати через BT до комп'ютеру, так як його версія 5.3, і він повинен швидше працювати ніж 2.4 Гц USB-передавач (заявлено затримку через нього 8 ms). Але софт не дає цього зробити, так як мишка працює з ПО лише через 2.4 Гц передавач та кабель. Якщо підключити мишку через BT, то ПО видасть помилку, і будуть активні лише стандартні пресети dpi+колір.

В цілому мишкою задоволений. Перший пристрій фірми Hator який собі придбав.
    Надіюсь виробник зверне увагу на недоліки, та виправить це в інших ревізіях або наступних моделях своєї продукції.

Достоинства:
    Вага, підсвітка, можливість підключення до декількох пристроїв, ціна, акумулятор
    Недостатки:
    Люфт основних клавіш, програмне забезпечення
  • Виталий Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарна миша, дуже легка та комфортна та красива по дизайну, якщо будуть зміни напишу.

Достоинства:
    Вигляд, комфортність, та легкість
    Недостатки:
    софт який не показує заряд батареї, та трохи "люфтить" лкм
    • Балаж І***

Напевно брак якийсь.
      В мене без люфту.

• Денис К***

Хлопці, а яка мишка по розміру, сильно маленька?

• Виталий Р***

як g305 але трохи іншої форми

• Bogdan
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Це НАЙОБ’ЄКТИВНІШИЙ огляд. В миші все круто, окрім підключення по проводу. А також миша мала, підходить для клоу грипу та фінгертіп грипу. Але, якщо ви гном, можете й усією долонею тримати.

За такий прайс аналогів з такою начинкою і збіркою немає, брати рекомендую.

Достоинства:
    Чудова збірка, нічого не люфтить не скрипить. Хороші кліки на основних і бокових, заряд тримає 2-3 дні користуюсь 8+ годин в день, прекрасний сенсор
    Недостатки:
    під час підключення по проводу мишка буквально плаває по екрану фікситься тим що в софті ставите частоту опитування 500 герц
  • Валерій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Мишка хороша, не зриває все окей
    Приємна на дотик, і також сподобалось як працює колесико
    Але софт якись дуже убогий
    Є 4 основні профілі, але якось забіндити їх перемикання - неможливо
    Писав в підтримку відповіли через день - «немає інформації за вашим запитом»
    І це сильно розчарувало
    До цього була миша пульсар про, також бездротова на акумуляторі, але там хочаб можна було вимкнути 8 режимів дпі з кнопки, і залишити наприклад два 500 і 2000
    А тут ні, 6 режимів дпі і сиди клацай, дивись на кольори

Достоинства:
    Вага, якість збірки
    Недостатки:
    Дуже убогий софт, хоча модель новіша - старі моделі мають кращу підтримку і налаштування
  • Максим П***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Напевно єдине дорікання, буде тільки до Софта всієї продукції Hator. Якщо так подумати то це Сором. Продукція дійсно не погана, ціни терпимі, але софт жахливий. Я дуже сильно хочу і вже дуже давно чекаю того момента, коли компанія створить щось на кшталт Софта от Logitech. Товаром задоволений, хоч і не люблю маленькі та легкі мишки.

Достоинства:
    Надійна, в комплекті йдуть додаткові ніжки, зручний дріт
    Недостатки:
    Софт
  • Максим Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарна мишка. Пробував всі види підключень, без проблем все підключається і ніякої різниці між ними не побачив в роботі, по типу як деякі пишуть що через дріт шось там плаває курсор. Зручне ПО, все налаштовується без проблем. Тільки не подобається що маленька миша я люблю щоб миша впевненого вкладалась в долонь, але це напевно справа звички та вподобань кожного, тим не менш маніпулювати мишою зручно. Зроблено як я люблю, видавили максимум із того що потрібно і здешевили те що не важливе.

Достоинства:
    Бездротова, норм сенсор, класно клікає приємно натискати кнопки.
    Недостатки:
    Мені мала.
  • Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Миша сама по собі хороша але ж свої маленькі недоліки. 1:У мене чомусь коли підсвічування вимкнено час від часу вона чомусь мигає якимись кольорами,але миша повністю заряджена. 2:Не зручно що коли миша у режимі очікування і коли ти її береш в руки велика затримка сенсора.

Достоинства:
    Дуже легка та зручна.
    Недостатки:
    Написав в описі

Вітаємо! Вдячні Вам за вибір продукції HATOR.
      Підсвічування СКМ відображає поточний профіль DPI.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Перші враження: Сенсор, перемикачі та вага відмінні. Кабель у комплекті ну дуже м'який. Колесо скрипить (може з часом припинить), трохи замала, немає кнопки для зміни DPI, немає можливості переглянути рівень заряду. Тим хто користується старим Wi-Fi на ноутбуках треба буде купити новий роутер з 5 ГГц та можливо ще Wi-Fi "свисток", бо вибиває.

Достоинства:
    Сенсор, перемикачі, вага
    Недостатки:
    Трохи замала, немає кнопки для зміни DPI, не ідеальна якість, немає можливості переглянути рівень заряду

Добрий день! Дякуємо за відгук! Кнопка зміни DPI знаходиться на нижній частині корпусу мишки. Про низький рівень заряду сигналізує(блимає червоним кольором) світловий індикатор який знаходиться біля кнопки перемикання DPI. Також є можливість перевірити заряд у режимі Bluetooth. Так, бездротові пристрої які працюють на однакових частотах дійсно можуть створювати перешкоди один для одного.

• Влад К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже крута легка миша, але при підключенні через дріт з'являється інпут лаг

Достоинства:
    Легка, крутий сенсор
    Недостатки:
    Інпут лаг через дріт
    • Максим К***

Спробуй скачати софт і підняти poiner accuracy до 20 ( по дефолту 10)

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мишка сама по собі хороша, до цього користувався Hator Vortex Evo, то по зрівнянні з нею ця набагато менша, зіткнувся з проблемою що не працювала по Бездротовому звязку, проблема виявилась у тому що фішка акумулятора не була повністю підключена у плату, допомогла зубочистка, через соту в корпусі трохи підіпхнув штекер і вуаля, бездротовий режим працює.Додаю фото для порівння обох мишок.
    Також після покупки рекомендую вам скачати софт та у вкладці Settings виставити пункт Pointer accuracy на 20, (по дефолту 10 і відчувається ніби якась неточність у керуванні курсором/затримка).

Достоинства:
    Легка, компактна, хороша ціна
    Недостатки:
    Можливо зза того що модель нова можуть виникати такі нюанси як виник у мене.
    • Влад К***

Пишу відповідь на ваш коментар, я нічого не хочу сказати але пункт Pointer accuracy відповідає за чутливість миші,взагалі ця фунція вінди, яку можна керувати у налаштуваннях миші У ВІНДІ, і якщо поставити цей пункт на 20 то як мені на ігровій миші грати в ігри на такій чутливості?

• Денис К***

Нз, я в себе залишив pointer accuracy на 10 і не відчув різниці в сенсі в порівнянні зі старої мишкою

• Денис
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Покупал не здесь, но мышка отличная за свои деньги.
    Работает отлично как по Bluetooth, так и через радиомодуль 2.4 ггц. Однако есть одна большая проблема: когда подключаешь мышку через провод, она очень сильно плавает.
    Я читал отзывы, где написали, что надо установить точность указателя на 20. По ощущениям становится лучше, но все равно плавает и появляются “лесенки”, что будет хуже для игр.
    Так что лучше не играть от провода, а заряжать мышку вовремя.
    На счет хватки каждому по разному, в минусы записывать его не надо, у кого-то рука большая, а у кого-то маленькая и будет удобно.

Достоинства:
    Удобный софт но не совсем, легкая мышка, работает отлично
    Недостатки:
    При подключении провода мышка плавает