Отзывы покупателей о Кресло для геймеров Hator Darkside Black (HTC-919)

Оценка пользователей 3.71/5
  • Микола К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Супер удобное кесло, можно откинуться на 180 градусов и не упасть. Из минусов, мне досталась потертая магнитная накладка и 2 пластиковых шайбы которые не понятно куда устанавливать.

Достоинства:
    Можно откинуться как на диване
    Недостатки:
    Затертая накладка

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

За свій прайс нормас. В експлуатації без місяця два роки, за цей час особливо проблем не маю. Коліщатка тверді, сусіди передавали привіт поки юзав його на твердій підлозі. Місяць тому десь помітив що по боковому шву лівого підлокітника пішла тріщина, скоріше за все його доведеться міняти цілком, і не факт що я знайду аналог під кріплення. Трошки є скрипу, але маю надію що якщо змазати - то ситуація стане краще. Щодо того чи продавилась шкіра на сідушці - трошки є, але не надто критично. 85кг, 187 зросту, сидіти нормально, зручно. Чи буду брати ще? Наступне купив Сougar, але з іншої цінової ліги, враховуючи що і Hator був конкуруючий, більше фішок, і по зручності мені здалось Cougar краще, але і це залишу.

Достоинства:
    Зовнішній вигляд, непогані матеріали, ціна
    Недостатки:
    Коліщатка звичайні пластикові, через майже два роки експлуатації тріснув один з підлокітників по боковому шву, скрипить
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Через рік після використання цього крісла, в спинці лопнула металева пластина, яка приварена до каркасу, в нею вкручються гвинти, які і тримають спинку. (((
    Нажаль маю такий досвід використання.

Вітаємо! Шкодуємо, що Вам довелось зіштовхнутись із негативним досвідом.

Можливо справа в невірно обраній серії крісла відносно параметрів користувача, для додаткової консультації щодо підбору крісел радимо звернутись до відділу тех. підтримки.

• Сергей Г***

У меня такое же было, правда не на этой моделе. Шов сварки ужасен, шлак не одбит и так покрашен. Можно на оф. сайте заказать спинку, но я просто разобрал и приварил обратно крепления, усилив их. Так что явно дело не в "эксплуатации".

• Сергій Г***

Відгук після тижня використання:
    Доволі хороше крісло.
    Через те що працюю дистанційно, багато часу проводжу у ньому.
    Зріст: Чудово підходить під зріст 170 10 см, при більшій розбіжності, можливо, не дуже зручно розташовуватиметься подушка під голову, особливо при більшому зрості. (Мій зріст 175, доводиться час від часу підсовувати подушку вище)
    Підлокітники: Як на мене, наявних регулювань положення підлокітників недостатньо для такої моделі а також присутній люфт навколо осі, який особливо відчутно на правому підлокітнику. Тим, для кого положення й регулювання підлокітників має вагоме значення, рекомендую задуматися й пошукати інші варіанти.
    Збірка: процес збірки інтуітивно зрозумілий, величезна інструкція (реально плакат прийшов) та усі необхідні інструменти в комплекті допоможуть Вам у цьому.
    Спинка: Нахил списки працює чудово, переглядаючи фільм пізнім вечором реально можна заснути. Нюанс може бути лише в тому, що при нахилі, близькому до максимального, підпояснична подушка може лише заважати, але це вже напевно індивідуально в будь якому випадку її можна зняти.
    Бокова підтримка виконує свою функцію чудово й покрита приємним на дотик матеріалом (алькантарою).
    P.S. Не розібрався, як працює функція гойдання, дії, описані в інструкції, здається, не дають ніякого результату

Достоинства:
    Чудове крісло від перевіреного бренду
    Недостатки:
    Недостатнє регулювання підлокітників, люфт підлокітників навколо їх осі
  • Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудове крісло. Майже рік використання ніяких нюансів нема.

Достоинства:
    Якість дизайн
    Недостатки:
    Відсутні

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :)  Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Максим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Остался недоволен товаром, спустя 6-7 месяцев начала стул сам подниматься, проблемы с газлифтом…

Вітаємо! Шкодуємо, що Вам довелось зіштовхнутись із негативним досвідом.
      На дану модель діє гарантійний термін 12 місяці, у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.

• Сергей З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Кресло комфортное понятная сборка подушка для головы не совсем удобная но возможно это индивидуально из минусов боковые накладки на спинке которые на магните прилегают плохо из за плотной оббивки кресла и держаться не очень можно задеть и отпадут)

Достоинства:
    Большое комфортное кресло простая сборка
    Недостатки:
    Крепление кожуха на спинке которые на магните плохо прилегают ,если задеть не нарочно могут отпасть
  • Микита
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купил Данное кресло 5 месяцев назад, радуюсь до сих пор, качество топ, внешний вид супер, сижу за ПК по 8-12 часов в день и могу заверить что с этим черным аллигатором вы останетесь довольны! Все те мамонты в комментариях которые жалуются на сущие мелочи лучше бы занялись собой и не ломали своим конским весом великолепный стул

Достоинства:
    Сборка для детей, красивый минималистичный дизайн, за эти деньги - супер
    Недостатки:
    Ещё не купили друзья

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук та вибір продукції HATOR :)

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

За рік використання в ньому було замінено майже все , не беріть це сміття! Гроші на вітер. Поставлю 2 зірки тільки через те , що у хатора добре працює служба підтримки і висилають запчастини по гарантії . В цьому кріслі якщо я не помиляюсь максимальне навантаження 120 кг . Я важу 85-90 і коли я спитав чому воно так часто ламається , мені відповіли,що це через те , що крісло для підлітків,та жінок . От такий жарт .

Достоинства:
    Гарантія працює добре
    Недостатки:
    Максимально неякісне крісло котре почне ламатися через декілька місяців

Вітаємо!
      Все вірно, результат не вірно підібраної моделі крісла для ваги 90 кг + умови експлуатації.
      На офіційному сайті виробника вказана максимально допустима вага даної моделі крісла 100 кг - це параметр максимально допустимої ваги, яку витримує газліфт, ця інформація відповідає дійсності.
      Серії крісел Sport Light, Sport Essential, Darkside, Darkside RGB - самі малогабаритні крісла в нашому асортименті, в комплектації яких використовуються більш спрощені механізми\рами, та які позиціонуються для осіб із середніми параметрами.
      Для 90 кг, варто розглядати старші серії крісел: Hypersport V2, Apex, Ironsky, ArcX\Arc\Arc S, де використовуються посилені механізми гойдання, підйому спинки, газліфти та рами.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купував 6 місяців тому крісло, зібрав його, все добре було. Посидів неділю, після чого по'явилась вм'ятина, вага моя 75 кілограм. На сидінні з'явилися складки, це така якість? Також тріснув підлокітник, тех.підримка відпишіть, щоб вирішити цю проблему.

Достоинства:
    Легка збірка
    Недостатки:
    Якість
  • Дима Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Пишу відгук після двох тижнів після покупки. Крісло чудове, не скрипить, має багато регулювань, дуже легко катається по підлозі. Усі деталі зроблені дуже якісно. Здивували матеріали оббивки, неймовірно приємні на дотик. Підлокітники зроблені з м'якої піни, тому руки не болять. Усі маханізми, колеса замазані з коробки добре. Дякую за таке чудове крісло.

Достоинства:
    Підлокітники, матеріал оббивки, усі механізми.

• Дмитрий О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Первое мнение, кресло отличное, нареканий нет от слова совсем. Собрал минут за 15-20, проблем со сборкой небыло. Для роста 173 в самый раз.

Достоинства:
    Качество сборки, материалы, лёгкость сборки.
    Недостатки:
    Не обнаружил

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Забрав крісло, у відділенні все перевірив щоб уникнути негативних моментів. Під час збору жодних моментів і складнощів не виникає бо в комплекті досить детальна інструкція. Крісло хороше, дуже зручне. Треба зважати на ваш зріст бо при моєму зрості 196 подушка під голову в штатному місці не дуже зручна. Як вихід вдалось зафіксувати трішки вище на спинці. Кріслом повністю задоволений. Дякую розетці за сервіс і швидку доставку. Все на вищому рівні.

• Валерий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Заказывал совсем недавно, привезли вот сегодня, кресло удобное, качественное, но есть одно но, в процессе сборки обнаружил кое что не приятное (фото), или производственный брак, или повредилось при перевозке.

Недостатки:
    Треснутый пластик, дырка от пластика в сидении.
      Представник бренду

Добрий день. Шкодуємо, що Вам довелось зіштовхнутись із негативним досвідом.
      Для обміну пошкоджених частин у Вас є можливість звернутись до нашої тех. підтримки напряму.

• Софія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарне,якісне крісло, зібрали хвилин за 30, зріст 180 сидіти комфортно,проводжу багато часу за комп'ютером і можу сказати, що спина подякувала:) в інструкції до крісла вказане максимальне навантаження 100кг(також на сайті виробника),на Розетці 150,можливо десь помилка,але то таке,якщо не забуду буду доповнювати

Достоинства:
    Не відпадаючий поперек))
    Недостатки:
    поки нема

• Владислав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Файне крісло. Взяв на заміну старому офісному кріслу, взяв саме Hator так як впевнився в якості інших товарів від цієї фірми, і не пожалів, крісло чудово підійшло під мій зріст(178), і під мою багато страждаючу спину, якісні матеріали, надійна конструкція, крісло відхиляється на 180°, спочатку боявся що зламається, але вже декілька разів засинав за переглядом фільмів і кріслу нічого, чітка інструкція по експлуатації, подушки від голову і поясницю, хороші матеріали і їхня якість, єдин щоб хотілося це прорезинені колесика,
    Загалом радий покупці, і рекомендую усім хто вагається брати ігрове крісло. Лікування спини обійдеться дороще
    Також сподобалося регулювання підлокітників, (на старому такого не було тому для мене це було здивування).
    Рекомендую.
    Приїхало все ціле, без проблем. Думаю при правильній експлуатації(по інструкції) крісло прослужить довго.

Достоинства:
    Регулятор підлокітників, якість матеріалів, функціонал, надійність, ціна - .
    Недостатки:
    Поки не помітив , через певний час напишу шо куда, якщо не забуду.

• Сергій Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Ось така неприємність при першому використанні. Відкинув спинку назад, повертаю в перед, чує щось не те. Подивився на ручку, стоїть не так як на фото з сайту. Тепер маєш клопоту за свої гроші...

Представник бренду

Добрий день. Шкодуємо, що Вам довелось зіштовхнутись із негативним досвідом.
      На дану модель крісла діє гарантійний термін 12 місяців, у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для більш детального розгляду Вашого питання. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті Hator.

• Тараш М***

Попался брак подушки.
    Сломанная змейка...

Достоинства:
    Большое удобное кресло.
    Недостатки:
    Цена.

Добрий день. Дякуємо Вам за відгук та вибір продукції Hator!
      Для обміну та консультації по Вашому питанню рекомендуємо звернутись до нашої тех. підтримки напряму.

• Тараш М***

Связался с тех.подержкой.
      Описал ситуацию,в итоге выслали новую подушку.

• Виталий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Все чудово, пакування охайне, інструкція по збірці на ватмані, щось недогледіти буде дуже важко. Одному зібрати трохи важко, вдвох набагато простіше. Нічого не люфтить, все працює як потрібно, покриття приємне, особливо подушки. Покупкою задоволений.

Достоинства:
    Пакування, розмір інструкції, простота в збірці, відсутність браку.
    Недостатки:
    Не виявив

• Хань І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Кресло шикарное, очень нравится. Удобное, мягкое, но есть некоторые свои НО. Левый подлакотник сильно разочаровал :( но думаю со временем можно адаптироваться к этому...

Достоинства:
    Сборка, материалы
    Недостатки:
    Достаточно сильный люфт левого подлакотника, в комплекте не оказалось одной шайбы для закрепления спинки

Добрий день. Дякуємо Вам за відгук та вибір продукції Hator!
      Повністю люфт\хід підлокітників прибрати, на жаль, не має можливості, передбачений специфікою конструкції через регулювання верхніх накладок по кутах. Спробуйте зробити хід менше - затягнути болти самої стійки (2 болти на нижній частині стійки підлокітника), а також затягнути 2 болти під самою накладкою підлокітника, на яку лягає рука, перед цим потрібно зняти накладку (накладка кріпиться двома болтами спіднизу).

• Хань І***

Это первое что я сделал до написания комментария. Затянуто туго, но при этом люфт не уменьшился. Правый подлокотник имеет приятный (совсем небольшой) люфт и звук поворота, а вот левый уже через-чур...

• Ярослав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Матеріали крісла досить непогані .
    Вживу крісло виглядає більш ефектно ніж на фото
    Великий люфт підлокітників , не дуже комфортно ними користуватися .
    Мій зріст 182 см і в цілому воно мені як раз підходить , для більш високих людей рекомендую подивитися іншу модель.
    Користуюсь всією лінійкою девайсів від хатора , але до крісла багато питань , тому не впевнений , що буду і надалі купувати продукцію цього виробника

Достоинства:
    Дизайн , матеріали
    Недостатки:
    Великий люфт підлокітників , поскрипування самого крісла
    • Антон А***

подлокотники действительно разьежаются при небольшой нагрузке

• Данил Н***

Привет, где покупал такой коврик на весь стол?)

• 123

что за клавиатура на фото?

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Доброго дня! купував крісло 13.10.22, і майже тиждень тому з'явився люфт (гойдання ліворуч,праворуч) , мені здалося що треба підтягнути болти і я зробив це, але це нічого не змінило. Коли блокую механізм гойдання люфт також присутній. Хочу спитати що мені треба робити? Користуюсь дуже охайно, але по 8-9 годин у день. Дякую
    Я маю гарантійний талон ,але хочу спитати чи можу я його роздрукувати якщо це стане потрібно ?

Достоинства:
    Гарне,зручне
    Недостатки:
    З'явився люфт через приблизно 4 міс. Використання

Добрий день. Шкодуємо, що Вам довелось зіткнутись із негативним досвідом.
      На дану модель крісла діє гарантійний термін 12 місяців, у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті Hator.

• Руслан Х***

Так і зробив! Відповіли дуже швидко,запропонували зняти відео щоб продемонструвати що саме сталося. Дуже швидко відправили механізм(у ньому і була причина) та скинули відео як його треба замінити. 3 дні і вже сиджу на відремонтованому кріслі! як нове!) Дякую Хатор за якісну роботу!

Якщо в вас станется така ж сама проблема і виникнуть проблеми з тим щоб зняти старий механізм . Треба уважно дивитись на перекоси газлівту у механімі тому що воно знімаєтся без прикладання великих зусиль. (киянка у допомогу)

• Ігор

Пів року користування з захисною накидкою вага 70 кілограмів

Достоинства:
    Недостатки:
    все

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користуюсь більше місяця, поки що - немає ні скукоження матеріалу, ні проблем з підлокотниками, ні з тканиною. Газліфт також гуд. При зборці дуже затягував, одна з чотирьох закладних під болти почала трохи гуляти разом з болтом, тому не надто надійна сварка, але наче все тримає і гуд (4 штуки на один підлокотник жеж). Дуже не вистачає резинових коліщаток. Так - за свою ціну набагато краще варіантів від DxRacer, Cougar та 1stPlayer (є з чим порівняти вживу). Китай навіть не беру в розрахунок. Єдиний конкурент по якості - NovyStyl, але зовні - цей хатор виглядає набагато преміальніше.
    По посадці в цій ціновій категорії до десятки - стандартне. Я 187 зросту та 85кг ваги - вліз наче кресло під мене збирали, але подушки познімав (під голову - десь на рівні плечей, не дуже зручно).

Достоинства:
    Виглядає дорогобогато, приємне по матеріалам
    Недостатки:
    Закладні в металевих конструкціях не надто надійні

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

очень так себе (відчизняний виробник як кажуть ) вага 70кг пів року користування сідушка вже вся в тріщинках і по троху просиджуется хоча в джинсах не сиджу на сонці не стоїть і використовую доп чохол на ньму і це майже за 9к грн

Достоинства:
    нету
    Недостатки:
    все крісло

Добрий день. Шкодуємо, що Вам довелось зіткнутись із негативним досвідом.
      На дану модель крісла діє гарантійний термін 12 місяців, у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для гарантійного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті Hator.

*Хочемо звернути Вашу увагу, що крісла з обшивкою з PU-шікри, навіть коли використовуються найкращі зразки даного типу матеріалу, мають певні правила експлуатації та потребують догляду для збереження початкового вигляду, зокрема, подібні ефекти можуть виникати після контакту з голою шкірою. Якщо такого варіанту використання уникати, матеріал буде слугувати вірою і правдою протягом довгого часу. Також мають місце й умови використання та догляд за кріслом.

• Михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Крісло на добру трієчку. Нормальне. Все.

1. Скрипить сідло, спинка
    2. Підколотники не фіксуються
    3. матеріал сідушки почав "скукожуватись" потроху
    4. Інколи падає газліфт, десь, раз у тиждень. Вага 90кг
    5. Почуваєшся невпевненно, хоча стоїть воно нормально. А відчуття, наче розвалиться.

Хлопці, дівчата. Змініть постачальників недокомплектуючих і буде вам щастя.

Користуюсь 30.05.2022 орієннтовно.

Є можливість потім, десь у січні здати по гарантії, але не розбирати? Бо то морока, лінь. І отримати такий же зібраний вже.

Достоинства:
    Матеріал, спинка, подушки
    Недостатки:
    Скрип, невпевненність, газліфт, підлікотники.

Добрий день. Шкодуємо, що зіткнулися з негативним досвідом користування.
      На дану модель крісла діє гарантійний термін 12 місяців, у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та гарантійного обслуговування.

• Кирилл Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

За такую цену качество не очень спустя месяц кресло начало скрипеть покупкой не доволен

Достоинства:
    Материалы
    Недостатки:
    Через месяц скрипит

Добрий день. Шкодуємо, що зіткнулися з негативним досвідом користування.
      Для консультації по Вашому питанню рекомендуємо звернутись до нашої тех. підтримки, що на офіційному сайті Hator.

• Дмитрий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хороше крісло, хоча довелось трохи кастомізувати все однопід власні особливості. Але тепер ідеально. Видно якість виконання.

Достоинства:
    зручне, надійне
    Недостатки:
    незрозуміло, навіщо треба поворотні підлокотники і чому їх не можна зафіксувати, іноді дратує

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарна якість, приємні матеріали.

Недостатки:
    Екошкіра трохи парить

• Станіслав Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

брак товара, к тех подержке не доиписатьчя

Достоинства:
    удобное кресло
    Недостатки:
    браки

Вітаємо!
      Технічна підтримка повноцінно функціонує, за Вашими даними ми не знайшли звернень. Перевірте чи через правильний розділ технічної підтримки Ви звертаєтесь.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хорошее кресло, выглядит надёжно, сборка занимает немного времени.

• Антон А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

кресло легкое в зборке, все инструменты и болты есть, включил видео и за час неспеша собрал,качество материалов действительно хорошее, прокрашено качественно, стежки хорошие, приятная сидушка и угол наклона мне нравится.
    Я 177, 75 кг в плечах отлично еще ,место для сидения много, конечно кресло свежее, но если будут обновления за пару месяцев то добавлю, пока все хорошо

• Олександр

Подлокотники не люфтят?

Крісло відмінної якості

Достоинства:
    Легка збірка

• Данило П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В загальному крісло нормальне, хіба почало скрипіти на 2-й день після покупки (всі болти зажав). Це стосується як механізму качання, так і спинки.

Достоинства:
    Гарні матеріали, гарний вигляд
    Недостатки:
    Скрипить

Добрий день. Шкодуємо, що зіткнулися з негативним досвідом користування.
      На крісло діє гарантійний термін 12 місяців, у Вас є можливість звернутись до офіційного представництва Hator напряму, для безкоштовного гарантійного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку на нашому сайті.

• Артем Г***

Чудове крісло. Нарікань немає. Алькантара дуже приємна, сидіти зручно

• Дмитро
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отличное кресло! За полтора года использования никаких нареканий)