Отзывы покупателей о Навушники без мікрофону Koss UR20
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хороший вибір
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
гарні навушники після 12 років працюють, але проблема - не підключити до сучасніх смартфонів.
- Достоинства:
- мала вага, гарний звук
- Недостатки:
- облізло покриття
- Дмитро
Спокійно все там можна підключити через перехідних з type-c на 3.5mm(тут на розетці їх вагон продається). А можна ще взяти юсб хаб(з конектором type-c) в якого не тільки 3.5мм буде, а ще й кілька usb3.0 виходів. Щоб можна було одразу навушники і мишу з клавою підключити.
- Іванченко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудова якість, чудовий звук! Рік працюють, заряд тримають тиждень щоденного використання!
- Максим
Це як так наушники тип підключення дротове а людина пише заряд тримають тиждень, це як так? Чи я щось не зрозумів? Може не дочитав в параметрах?
- Пономарев Д***
Як Провідні навушники можуть тримати заряд? Давно так не сміявся...
- Андрій Л***
Тиждень тестую навушники. Заряд тримають ідеально. Жодного разу не підвели. Підозрюю, що вони ще й від сонця заряджаються через дріт.
- Євген С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
рекомендую для геймерів, голова не болить, не давить
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- відсутні
- Олег Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Загалом чудові навушники, головне що кабель міцний та не перегинається, за свої гроші краще не купити.
- Достоинства:
- Працюють після трьох років використання, чудовий міцний кабель, хороше звучання
- Недостатки:
- На другий рік облізли амбушури, на третій рік відламався пластик на якому трималась стабілізуюча тканина
- Костянтин Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Your House. Цвет: Black
С телефона тихо, но качество айс
- Недостатки:
- Не сильно прижимаются к ушам
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
11 років живуть.
Амбушури облізли на другий рік.
На п'ятий поламались кріплення, які тримають оголів'я. Сам гвинтик вирвало з м'ясом, коли вдягав вуха. Все збирається назад, та замотується бавовняними нитками в 10-20 обмотувань хрест на хрест. Головне щоб не капроновими бо вони ковзкі. Клеїти теж можна, мабуть, але потім така штука весь час буде тобі у висок стирчати токсичним клеєм в шкіру.
Провід в місці дотику до плеча став дерев'яний, але головне його не згинати там щоб не поламався.
Басів не багато, так. Але можна їх накрутити еквалайзером(Equalizer APO, з встановленим поверх модом Peace). 3db достатньо. І навіть так вже вуха через деякий час помітно втомлюються. На відміну від звичайного ачх навушників. Мабуть звичка багаторічна вже.- Достоинства:
- Народні середні не супер дорогі вуха.
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Black
Тільки декілька днів назад написав, що зламалося кріплення правого навушника, як тільки що зламався лівий. Складається враження, що виробника вираховують час, щоб крівлення ламалося трохи більше, ніж за рік. Декілька разів купував ці навушники, був задоволений, але з кожним разом термін дії кріплення все менший. Це востаннє, коли я купив ці навушники, і нікому не раджу.
- Достоинства:
- Вже нема.
- Недостатки:
- Кріплення
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Black
Ну от, як я й писав рік тому, одне "вухо" зламалося. Клеїв.
- Достоинства:
- Працює.
- Недостатки:
- Кріплення.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
За свої гроші, мабуть, найкращій вибір. Збалансовані верхи, нарешті чутно баси, чітка середина.
- Достоинства:
- Конкурентоспроможна ціна, задовільна якість звуку.
- Недостатки:
- За минулі пару місяців в користуванні не помічені.
- Тарас Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Колись мав UR40, там звук в тричі краще. Але і немає ізоляції, тобто ви чуєте за умови, що нічого не грає, і вас чують коли валить музика. Мене декілька раз чуть не побили за це. Що скажу за ці. Вони середні. Мені не зайшли. Я розумів, що за ці кошти звісно чогось незвичного не отримаю. Та все ж, головна причина їх придбання була "шумоізоляція", в мому випадку від зовнішніх факторів(сусіди зверху сросіянчики, недають жити зовсім). І нажаль вони не справились. Я все так само чую як падають гирі, кулі для боулінгу і інші речі. Звук середній, тріжки бас є, низьких немає, верхні глухі. Сидять добре не давлять. Якщо сильно притиснути руками до вух, то бас стає потужним, тріжки низьких та все так само глухий верх частот. Просто не мої. Навушники дешеві але у той час топ за свої кошти) на вид міці) пластик дешевий, провід нормальний по якості і дуже довгий 3м) Ще голос у них якись наче глухий... не чіткий. Взагалі зараз знайти просто провідні повнорозмірні навушники це якесь пекло(без мікро, просто навушники). Може хтось щось підкаже? Треба повнорозмірні, щоб добре глушили навколишні звуки, і звук щоб був не гірше цих або краще. По грошам до 5000тисяч. Мав sennheiser hd 202(звук краще що я чув, та сильно давили), ur40(звук теж бімба, але вони відкритого типу), ще маю дві пари one duo чи якось так, китайські типу професійні(звук терпимий, та обидвоє мають погану ізоляцію, і одні нн зручні, давлять), підкажіть щось люди?
- Достоинства:
- Дешеві, міцні, зручні
- Недостатки:
- Звук(як на мене), шумоізоляція така собі
- Вячеслав И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Неплохо звучат
- Станіслав У***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Black
Якість пластику та матеріалів досить сильно різниться з цією ж моделлю але 2011 року випуску. Звук як із бочки, потребує налаштування як мінімум через системний еквалайзер. Через рік використання посипався пластик кріплення оголів"я та почали облазити амбюшури.
- Достоинства:
- Відсутні.
- Недостатки:
- Низька якість матеріалів. Плаский звук
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Black
Качество - среднее. Можно взять как компромис на год- полтора. Потом, в любом случае, потребуют замену. Я уже данную модель покупать не планировал бы.
- Достоинства:
- Доступные по цене
- Недостатки:
- Модель известна давно. Со временем заметно ухудшилось качество материалов оголовья и амбушур. Звучание - не для меломанов.
- Яков О***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Black
Гарні за свої гроші
- Достоинства:
- Довгий шнур
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
хоршие наушники
- Достоинства:
- цена качество
- Владимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Black
Первые такие наушники купил лет 20 назад, очень удобные, крепкие полноразмерные наушники, потом было много других наушников, ностальгия, решил снова приобрести, что можно сказать, всё такие же комфортные но звук совершенно другой, хочется покрутить эквалайзер, раньше этого не делал.
- Достоинства:
- Хорошее соотношение цена качество.
- Недостатки:
- Старые модели мне кажется звучали по другому.
- Юрій С***
А не подумали, что за двадцать лет слух ухудшился, и Вы не слышите высокие частоты? Я например, уже не слышу выше 10 000 гц. А наушники классные. Единственный недостаток - слабое крепление, и через год-два приходится подклеивать.
- Олександр Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Все Супер!!!
- Достоинства:
- ГАРНА ЯКІСТЬ ЗА СВОЇ ГРОШІ!
- Ростислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Black
Норм,брал лет десять назад такие же и они звучали лучше чем эти .
- Достоинства:
- Старые модели лучше были
- Недостатки:
- Звук
- Олександр В***
Это так кажется) У меня эти наушники были лет 12 назад. Они и тогда ужасно играли, если сравнивать с чем-то более-менее вменяемым.
Да и в целом тогда качество бюджетных наушников было очень посредственным, по сравнению с нынешним временем.
- Ираида Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Наушники просто на отлично У меня 4- ая степень тугоухости Звук отличный разборчивый Громкость отличная Звук в телике почти выключаю Ненарадуюсь
- Достоинства:
- Все отлллично
- Андрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
уже рочків 15 зі мною, а в хаті разом 4 штуки у користуванні — не підводять ані миті, надійні
- Достоинства:
- якість, ціна
- Недостатки:
- відсутні
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Якщо є гроші і бажання купити для прослуховування музики щось якісніше то купуйте щось дорожче 20000грн., якщо для щоденних ігр на ПК то Koss UR20 найкращий варіант, в мене це вже другі, першим вже 14 років і вони ще працюють
- Достоинства:
- Супер навушники для компа
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
За свою ціну досить непогані. По корпусу поки питань немає. Стосовно звуку все неоднозначно- обʼємні соковиті низькі частоти і прибиті верхні. Високі ніби аж шиплять, але в цілому норм, не варто очікувати супер звучання в навушниках за 25 доларів.
- Достоинства:
- Конструкція, низькі частоти
- Недостатки:
- високі частоти
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Замовляю вже третій раз. Дуже надійні та зручні в експлуатації. В ході використання падали на підлогу, сідав на них повною вагою - навушники супер міцні. Звук доволі приємний, в ході тривалого використання не викликає дискомфорту. Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Надійність, чудовий звук, зручні у використанні
- Недостатки:
- Слабкі місця давно відомі - з часом "сипляться" амбшюри, не витримує шнур
- Виталий К***
Купував такі ж у 2012 р. Досі працюють. Амбушюри давно облізли, шнур став дубовим, але вони працюють як і 12 років тому. Це не можливо, але вони все ще продаються. Мені подарували такі самі, але нові. Все те саме, але високі трохи прибиті порівняно зі старими. Але це нісенітниця, інших відмінностей я не побачив і не почув. Єдиний мінус, це втома вух від тривалого використання. Навушники дуже якісні.
- Андрій З***
Амбушури легко замінити.
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
лушчие наушники!кек
- Достоинства:
- лушчие наушники!
- Недостатки:
- лушчие наушники!
- Алексей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
норм
- Продан Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Упали на кухне, на плитку. Розбились, отломались уши.
- Достоинства:
- звук норм
- Недостатки:
- хрупкие
- Продан Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
В мене такі булі, інші не хочу.
- Достоинства:
- Вогонь...
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Самі навушники не погані але... не перегинайте їх (тобто знімати з одного вуха коли хтось щось питає в вас, тільки монолітно всі вуха одразу знімайте) ще в попередніх моделях торшки товстіший пластик, але в нових тоньший і переламується.
Амбошури є на в продажі доречі не погані (правда їх поміняти те ще діло..)" рідні десь через пів року ліняют (піт руйнує дермантин)
Шнурок дубініє в тих місцях де має контакт з тілом(піт псує його) також десь через пів року-рік в інших такий же гнучуий залишається, (електричний термо кембрик рятує )) ) ,а так непогані вуха.- Достоинства:
- Сам звук досить не поганий хоча в перших кращій був
- Недостатки:
- десь пів року і починається лінька амбошур
- Андрій З***
Які іще пластик? Там металеві пружні спиці — їх хіба об коліно поламати можна.
- Сергій
В тому місці де ці спиці кріпляться до навушника
- Дмитрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Не ждите от этих наушников чуда, но за свои деньги нормальный вариант
- Достоинства:
- басы
- Недостатки:
- высокие частоты
- Виталий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Якість звуку відповідає ціні - рятує FLAC
- Достоинства:
- Конструкція здаться надійною - не потрібно перейматися над тим, як знімаєш навушники з голови
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Black
быстро, качественно
- Продавец AudioTeam
Добрий день. Дякуємо Вам за вибір та відгук про товар. З повагою, AudioTeam!
- Караван А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Отличные наушники, повторнр заказываю не первый раз.
- Михаил В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Отримав навушники, але без перехідника на 6,3мм
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дякую!Все чудово!
- Достоинства:
- На свою ціну навушники-чудові.
- Недостатки:
- Недоліків пока нема.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Проходять роки, але все одно для мене це найзручніші повнорозмірні навушники серед тих, якими я коли-небудь користувався. Я можу годинами бути в них. Щоб прийти до цього висновку, я витратив досить багато часу та грошей, щоб придбати ці навушники знову. Я використовую їх переважно для перегляду відео, прослуховування підкастів та іноді музики. Стосовно звучання, то, як на мене, вони усім мене задовільняють, але у кожно свої вимоги та цілі, і тут, бажано, визначитися, які вимоги ви ставити перед навушниками і обов'язково прослухати перед покупкою. Можна слухати від ноутбука - розкачує задовільно, як на мене. Стосовно амбушюр, які з часом облазять, то це питяння 5-7 долларів і трохи часу на заміну.
- Достоинства:
- Комфорт, якість, ціна