Отзывы покупателей о Навушники з мікрофоном Logitech G435 LIGHTSPEED Black Original(981-001050)
Код : 559129863
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: СІА
Пользуюсь наушниками 2 недели. Главный плюс — очень быстро подхватываются по блютузу. Батарею держат отлично, за это время только один раз ставил на зарядку. Пока всё работает стабильно хорошо, надеюсь, так будет и дальше. За свои деньги —нормас конечно хотелось бы больше баса
- Достоинства:
- Лёгкие хорошо сидят на голове быстро подхватывают bluetooth
- Недостатки:
- Пока что не обнаружил
- Глеб Ш***
оригінал?
- Інна В***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА
Навушники легкі, не давлять на вуші та голову, зручно довго бути в них. Рекомендую до покупки
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА
За таку ціну безпровідну гарнітуру, яка може з'єднуватись з коп'ютером через радіо-адаптер (а мені потрібно було саме так) кращу я не знайшла. Хто знає - напишіть)
- Достоинства:
- Дуже лігкі, майже не відчутні на голові. Підключення через радіо-адаптер та Bluetooth (є інструкція по QR-коду як перемикатись між режимами)
- Недостатки:
- Баси відсутні! Це сумно! Маю і дешевші безпровідні навушники, в яких звук набагато глибший і кращий. Тут повний розпач(((
- Іван Я***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА
Звук ніби то гарний, але все одно грязний, мало басів. Після 2 днів пользування, регулювач лівого динаміку почав хитатися та почав звисати, тому 2 зірки.
- Достоинства:
- Беспроводні та більш менш гарний звук
- Недостатки:
- Проблеми з регулюванням лівого динаміку, почав хитатися...