Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Антисептик HEALER для ног 60 мл (4820192480123)

Код :  196526352
  • Светлана П***

Того самого бігуанідіна в складі спрея, що я отримала від Розетка нема

Достоинства:
    Можливо і є, але спрей но той, за який я платила кошти
    Недостатки:
    Нема в складі бігуанідину
    • Олеся Л***

А що то перше у складі? То ж воно наче. ПГМБ-гх

Шановна пані Світлано, дякуємо за ваш відгук!
      Ми розуміємо вашу занепокоєність, але хотіли б уточнити:
      Полігексаметиленбігуанід гідрохлориду (ПГМБ-ГХ) — це саме той «бігуанідин», про який ви пишете. Він вказаний у складі, має міжнародне позначення PHMB, і використовується в оригінальній формулі нашого антисептика HEALER.
      Визначити його наявність «на око» чи за запахом — неможливо. Це може зробити лише лабораторія, і саме такі дослідження проводяться перед випуском кожної партії продукції.
      Препарати HEALER проходять контроль якості та мають офіційні сертифікати. Якщо у вас є сумніви — ми завжди готові надати копії технічної документації, або запросити вас на відкриту презентацію продукції.
      Дякуємо пані Олесі за уважність — вказаний компонент дійсно присутній у складі, про що свідчить як маркування, так і ефективність засобу.
      З повагою, команда HEALER

• Оксана К***

Допомагає

Достоинства:
    Справляється на відмінно
    Недостатки:
    Не бачу,

Доброго дня. Компанія HEALER дякує за відгук та бажає вам міцного здоров'я і гарного настрою.

Доброго дня. Компанія HEALER дякує за відгук та бажає вам міцного здоров'я і доброго настрою.

• Алексей

Не совсем соглашусь, что используется только в ситуациях, где существуют ограничения в проведении гигиенических мероприятий. Кроме этого, используется в ситуациях, когда должно быть отсутствие запаха. Помогает! Используется и при закрытой обуви.

Достоинства:
    Отличная вещь. Используется и летом и зимой. Действительно, на сутки устраняет неприятный запах ног. Понимаю так, что еще и с грибком борется.
    Недостатки:
    Не выявлено

• Андрей Б***

Очень хороший антисептик, именно для ног.

Достоинства:
    нет запаха и цвета