Отзывы покупателей о Антисептик HEALER для ног 60 мл (4820192480123)
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Того самого бігуанідіна в складі спрея, що я отримала від Розетка нема
- Достоинства:
- Можливо і є, але спрей но той, за який я платила кошти
- Недостатки:
- Нема в складі бігуанідину
- Олеся Л***
А що то перше у складі? То ж воно наче. ПГМБ-гх
Шановна пані Світлано, дякуємо за ваш відгук!
Ми розуміємо вашу занепокоєність, але хотіли б уточнити:
Полігексаметиленбігуанід гідрохлориду (ПГМБ-ГХ) — це саме той «бігуанідин», про який ви пишете. Він вказаний у складі, має міжнародне позначення PHMB, і використовується в оригінальній формулі нашого антисептика HEALER.
Визначити його наявність «на око» чи за запахом — неможливо. Це може зробити лише лабораторія, і саме такі дослідження проводяться перед випуском кожної партії продукції.
Препарати HEALER проходять контроль якості та мають офіційні сертифікати. Якщо у вас є сумніви — ми завжди готові надати копії технічної документації, або запросити вас на відкриту презентацію продукції.
Дякуємо пані Олесі за уважність — вказаний компонент дійсно присутній у складі, про що свідчить як маркування, так і ефективність засобу.
З повагою, команда HEALER
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Допомагає
- Достоинства:
- Справляється на відмінно
- Недостатки:
- Не бачу,
Доброго дня. Компанія HEALER дякує за відгук та бажає вам міцного здоров'я і гарного настрою.
Доброго дня. Компанія HEALER дякує за відгук та бажає вам міцного здоров'я і доброго настрою.
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не совсем соглашусь, что используется только в ситуациях, где существуют ограничения в проведении гигиенических мероприятий. Кроме этого, используется в ситуациях, когда должно быть отсутствие запаха. Помогает! Используется и при закрытой обуви.
- Достоинства:
- Отличная вещь. Используется и летом и зимой. Действительно, на сутки устраняет неприятный запах ног. Понимаю так, что еще и с грибком борется.
- Недостатки:
- Не выявлено
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хороший антисептик, именно для ног.
- Достоинства:
- нет запаха и цвета