Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Сковорода Heinner из нержавеющей стали 24 см (HR-MRK-24T)

Оценка пользователей 4.43/5
  • Натали
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Хорошая сковородка,ничего не прилипает.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Нет.
  • Світлана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Дуже подобаеться,нічого не пригорає,далі подивимось, але ми в захваті.

• Наталия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Отличное качество! Можно взять размер меньше,но свекр любит большие и ему норм!

Достоинства:
    Качество на высоте!
    Недостатки:
    Их нет!
  • Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Довго дивилась на цю сковорідку, таки вирішила замовити. Що можу сказати. Сковорідка важка, класне покриття (в мене нічого не прилипає, даю їй гарно прогрітися і все ок). Миється без проблем. На мій електричній плитці працює. Навіть кришка від моєї старої сковорідки підійшла. Але є негативний момент. Вона має вигнуте дно. При смаженні серединка вже горить, а краї ледь смажуться. Якби була газова плита та це ідеальний варіант. Можливо брак попався.

Достоинства:
    Покриття, але не пригорає. Зручно мити. Підходить до електричної плитки
    Недостатки:
    Має вигнуте дно. Можливо брак.
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

все що б не жарив прилипає, сковорідку замащую маслом

• Павло П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Дуже приємно готувати на неї. Перше випробування пройшла на відмінно. Нічого не підгоріло.

• Дар'я К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 30

Приємно вражена. Сковорідка велика (30см це внутрішній діаметр без вивернутих бортиків, загальний десь 31,5) Але кришка 30см підходить ідеально!
    Зручна ручка з якісним та надійним кріпленням. Не дуже важка. Швидко прогрівається і прекрасно смажить для прикладу яєшню (не гірше ніж з суцільним покриттям). Купила чоловіку щоб він смажив на якісній пательні без танців з бубнами як на нержавійці без покриття чи чавуні. Миється легко. Плюс в тому що можна стукати по бортику лопаткою не хвилюючись про пошкодження антипригарного покриття.

Достоинства:
    Нержавійка тришарової конструкції без капсульного «млинця» на дні