Отзывы покупателей о Подгузники Helen Harper Soft&Dry New Maxi (4) 9-14 кг 46 шт (5411416060130)
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 62
Чудові підгузки, жоден не протік. Тонкі, без зайвих запахів. Багато перепробував і зупинилися на цих!
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Валерия Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 62
Хороші підгузки
Представник постачальникаДобрий день! Щиро дякуємо Вам за відгук та вибір продукції ТМ Helen Harper.
- ЛіліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 62
Користуємося цими підгузками вдень, на ніч можуть протікати. Але якщо змінювати кожні пару годин то супер, витримують.
- Достоинства:
- Недостатки:
- На ніч не витримають
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 62
Нам 5ть місяців майже 9кг. Ніч видержують. Сподобались.
- Достоинства:
- Всю ніч тримають
- Василь З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 62
Часто протікають, що у день на прогулянці що у ночі.
- Тетяна У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Нам не підійшли, дуже погано кріпляться липучки, вистачає на один-два попіси. Незручні
- Недостатки:
- Липучки, вистачає ненадовго
- Олександр І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Плохо фиксируются.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Плохо фиксируются.
- Алёнка Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Дуже подобається фірма, максимально задоволена покупкою . Не протікають ,тоненькі ,м'якенькі і ціна гарна , наповнювач не провисає і вистачає на 11-12 годин нічного сну, в день також вистачає надовго
- Достоинства:
- Тоненькі, м'якенькі , не протікають ,не провисають,вистачає надовго і ціна нормальна
- Недостатки:
- Не знайшла
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Гарні підгузки, алергії не викликають, нам сподобались
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Шукала довго заміну на Babydream які Ватсон перестали завозити. Ці підійшли, дуже задоволені.
Використовуємо як денні. Не протікають, сидять чудово тощо тощо- Достоинства:
- ідеальний денний з відношенням ціна/якість
- Аліна
вони оновили. Раніше були зелені. Не знаю як ці. Шкода що розетка робить оновлення товару зі старими відгуками
- Микола Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Дуже якісні подгузники. Ми дуже задоволені. Усім радимо цей бренд. Не вагайтеся.
- Достоинства:
- Розподілені на сектори поглинаючі вологу капсули.
- Недостатки:
- Немає.
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Чудові підгузки, за таку ціну дуже хороша якість. Мені навіть схожі на дорожчі Pampers.
Не збиваються
Не висять
Немає подразнень - Недостатки:
- Покищо не знайшла
- Анастасия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Для нас не підійшли,навколо геніталій одразу подразнення
Дизайн непоганий,не протікають, але і більше ніж 2.5 години малюк в них не був- Достоинства:
- Недостатки:
- Викликають подразнення шкіри
- Ліля А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Памперси супер, не протікають, шкіра суха.
- Достоинства:
- Якість відмінна
- Наталія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Бюджетний варіант на день, ніч не витримали(
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ніч не витримують
- Валерия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Вони відмінні!нам попалися з жирафами. Якість-як в Pampers active baby,тільки майже вдвічі дешевше
- Достоинства:
- Тоненькі,м'які,витримують ніч,не збиваються в комок
- Недостатки:
- Еременко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Швидко та якісне обслуговування
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Харпер покупаем уже давно, но между ними огромная разница:
4ка 72 шт намного лучше чем 4ка 46 шт.
Первые сухие, впитывают отлично, вторые ужасные, влага вся на теле ребенка.
Все 2 дня пользуемся, и 2 дня на кровати лужи, ну жесть просто. Пожалел, что купил имено 46 шт , они отстойные , и не сухие внутри , видимо не гель, а вата сплошная- Достоинства:
- Недостатки:
- протекают ужасно
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Купую ці підгузники вже вдруге. Попередня партія була їх кольоровими мавпочками, цього разу отримала білі з зеленими жабками.
Спочатку розчарувалася, бо хтось писав, що якість хороша лише в попередніх.
Якість мене влаштовує. Нам майже 6 місяців, вага 10 кг, розмір 4 сідає нормально. Сіднички залишаються сухими. Підгузники змінюю кожні 4-5 годин, але й ніч вони у мого малюка витримують, після 8-9 годин дитина суха, підгузник не повний. Мабуть, це індивідуально залежно від активності туалету. Починали користування більш розрекламованими підгузниками, але ризикнула спробувати більш бюджетні, то тепер і не хочу переплачувати. Єдине, що немає резиночки на спинці, але це справа звички. Хтось писав про погану липучку... У мене ще жодного разу не розпадався підгузники від поганої липучки.- Достоинства:
- Ціна, якість
- Ігор Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Підгузниками дуже задоволені, можна їх порівняти з преміальними, якими ми користувалися до війни. Гарно та рівномірно вбирають вологу, попа дитини після ночі в підгузнику сухенька. І ціна адекватна. Радимо для використання.
- Достоинства:
- Комфорт для дитини, недорогі
- Недостатки:
- Не виявили
- Андрей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Слабі ліпучки
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Підгузники не задовільнити моїх очікувань. Для дитини на нічний сон одного підгузника не достатньо. На мій погляд, вони тонкуваті. Купувала по акційній ціні, тому вважаю, що підгузники відповідають свої вартості. Дуже сподобалося, що відсутній різкий запах, а також після використання підгузника немає слідів наповнювача на попі дитини.
- Достоинства:
- Відсутність запаху, ціна
- Недостатки:
- Тонкі, не вистачає на всю ніч
- Магдалена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Единственные из недорогих которые подошли и не вызывают раздражения
- Достоинства:
- Недорогие, качественные, не протекают
- Недостатки:
- Нет резинки на спинке, бывают нюансы
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Приємно здивована якістю за таку ціну.
Поки на них акція, рекомендую до покупки. На дотик як паперові. Не мають запаху, не викликають подразнення. Супер!- Достоинства:
- Не викликають подразнень. Ціна.
- Недостатки:
- Не виявила
- Аліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Купила упаковку 46 шт , памперсы были с жирафами
Очень милые дизайн)
Честно говоря, ничего особенного не ожидала
Очень приятно увидвлена качеством
Памперсы действительно СУХИЕ!
Нет никаких отдушек или неприятного запаха
А это самое главное
Мы с малышом довольны!- Достоинства:
- Сухая попа малыша, бюджетная цена
- Недостатки:
- Не обнаружила
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
До цього користувались іншими підгузниками (більш відомих брендів), вирішив спробувати щось інше. Приємно вразили, вночі немає проблем.
- Достоинства:
- Гарний вибір і ціна меньша за деякі інші бренди
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Хороші підгузки за свої кошти)
- Достоинства:
- Ціна , хорошо поглинають.
- Марія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Памперси хороші. Нам сподобались... подразнення не викликали ціна доступна..якість хороша...з малюнком жираф класні..з жабками ужасні..надіюсь що наступні які я замовила попадутся з жирафами..
- Достоинства:
- Не викликали подразнень
Доступна ціна і хороша якість .. - Недостатки:
- Добре б було, якщо б була резиночка на спинці ..з малюнком жабок жахливі ..
- Савицкая Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Нам понравились
- Альона В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Підгузники дуже Хорошої якості, не поступаються відомим брендам. Вибрала їх довго, читала відгуки. Це бюджетний варіант, складається враження, що вони нібито виготовлені з хорошого паперу, та це тільки у великий ПЛЮС, бо немає відчуття пакету абе "целофану" від памперса.
Не протікають, тоненькі, прилягають щільно, застібки хороші, витримують довго (нам вистачає навіть на ніч, близько 10 годин). Попіси розприділяються рівномірно по памперсу, дитина не мокра.
Звісно, якщо дитина багато пісяє, частіше треба міняти (кожні батьки знають свою дитину, коли у неї пік виділень, а коли менше). Щодо какулік, то памперси тримають за рахунок бокових резинок, деякий відсоток всмоктують (але великої кількості випорожнення увібрати не можуть)))
Резинки на спинці немає, та як по мені це не проблема, бо посадка висока! Малюнок жирафів у пачці на 46, велику ще не замовляла.
Попрілостей, затирань, алергії, ЗАПАХУ НЕМАЄ! Ті, хто пишуть, що є запах, коли дитина пісяє в памперс... може то такі сеча виділяє ферменти)))
Тому якщо ви правильно одягнули памперс, він вам добре служитиме.
Принаймні Я задаволена.- Достоинства:
- Ціна, матеріал
- Недостатки:
- Немає.
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Подгузники ужасные! У ребёнка за 2 года не было никаких проблем от подгузников, а от этих всё запрело, покраснело и вспухло, даже часа носки не прошло!
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Не знаю як так може бути, але... підгузки з жабками поганої якості, а в такій же пачці, але з жирафами дуже сподобалися.
- Достоинства:
- Недостатки:
- З жабками - поганої якості
- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Очень понравились.Цена-качество! Целую ночь не протекают,не давят.Супер.
- Достоинства:
- На целую ночь.
- Аліна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Не плохие подгузники. Если использовать дома пару часов, то имеют место быть. Попа не влажная, хорошо впитывают. Раздражение у ребёнка не появилось.
- Достоинства:
- Хорошая впитываемость, наполнитель не комкается
- Недостатки:
- На пару часов
- Ванда К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Очень хорошие памперсы, не протекают, на свободно хватает, без запаха, советую))))
- Виктория З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46
Брала ребёнку с несколько месяцев , сразу ничего, а через время началась жуткая реакция, ночь перестали выдерживать, качество подгузника на розетке и в обычном магазине явно отличается ((!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Липучки, наполняемость, вызвали раздражение