Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Отзывы покупателей о Окрашивающий крем на основе хны Herbal Time 5 Каштан 75 мл (3800010501088)

Оценка пользователей 4.65/5
  • Светлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 10 Натуральный коричневый

Краска мне понравилась , буду брать ее. Нужно только поэкспериментировать с оттенками коричневого. Не красит кожу , это огромнейший плюс. Не течет , хорошо распределяется , на длинну ниже лопаток нужно тюбика три , я красила одним тюбиком только корни , на фото видно какая разница между ними и длинной. Держала 1,30 минут. Цвет натуральный коричневый. Седину взяло светлее с рыжинкой , через пару недель вымоется и сравняется. Следующий возьму оттенок светлее и на всю длинну.

Достоинства:
    Нет запаха химии и аммиака , не красит кожу , красивый коричневый оттенок. Шатенкам и брюнеткам самое оно.
    Недостатки:
    Долго промывать голову , но это минус всех натуральных красок.
  • Наталя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 2 Капучино

Моя перша фарба і одразу влучний варіант. Не хотіла возитись з окисленням чи аміаком. Кремоподібна хна/басма з тюбика - простий і здоровий вибір.
    Колір дуже близький до мого природнього. Одразу після фарбування я стала трохи ближче до чорного (через басму в фарбі?), але кожне наступне миття голови посилювало коричневий відтінок.
    Фарбує сивину. Мені вистачило місяці на два. І навіть тоді сиві волоски ще зберігали золотистий колір та дуже прикрашали зачіску.
    Фарбує навіть моє темно-попелясте волосся (руді кольори цієї фірми також: не думала що зможу стати рудою без освітлення).

Достоинства:
    Дуже гарно вимивається з часом: різні пасма отримують різні відтінки, що виглядає більш природньо, ніж стабільно незмінний моно-колір, який я бачила при звичайному фарбуванні.
  • Гридина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 6 Шоколад

Пользуюсь только этой краской !

Достоинства:
    Отличная краска!!!!! Седину отлично закрашивает!!!
  • АрТТаня
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 8 Огненно-красный

Чудесный цвет,волосы ухоженные и блестят,не так быстро смывается,заказываю не первый раз.

Достоинства:
    цена дешевле,чем на других сайтах
  • Жанна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 6 Шоколад

Останні роки користуюся тільки такою фарбою різних відтінків. Дуже задоволена. Вистачає на 2-4 тижнів. Волосся стало набаго більше, не подразнює і не сушить шкіру голови.

• Сердюк О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 5 Каштан

Вже багато років користуюсь даною фарбою.Від неї волосся робитись живіше, відновлене, структура волосини гладка, блискуча. Не шкідлива фарба, волосся не випадає від неї, тримається приблизно 3 місяці при митті голови кожні 2 дні. Фарба легка в нанесенні, приємний запах, добре замальовує поодинокі сиві волосини.Раджу всім хто дбає про своє волосся.

Достоинства:
    Фарба натуральна, не сушить волосся, укріпляє і додає блиску
  • Наталья Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 6 Шоколад

Моя найулюбленіша фарба. Користуюсь вже багато років.

Достоинства:
    Не псує волосся
  • Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 6 Шоколад

Фарба просто чудова. Алергії не викликає. Підійшла мені,так як в мене майже на всю фарбу для волосся алергія. Для мене це знахідка. Буду замовляти ще. Швидка доставка.

Недостатки:
    Немає.
  • Людмила И***
    Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 1 Серебристо-русый

краска просто бомба,колір баклажан дуже гарний,закрашує сивину супер,блиск шикарний,стійкість дуже довго.держу 2год.запах приємний.

Достоинства:
    одні достоінства
    Недостатки:
    при змиванні довго час переходить на рушник,но це не проблема якщо рушник темного кольору
  • Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 5 Каштан

Фарба дуже сподобалась. Брала колір Каштан, тримала 2 години. У мене волосся було пофарбоване хімічною фарбою, відрослі корені з сивиною. Тон взявся рівномірно, колір красивий каштановий. Стан волосся після фарбування гарний, волосся менше випадає. Фарба поступово змивається, але я фарбуюся раз у три тижні, тому це не критично.

• Маковецька А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 5 Каштан

Гарна фарба для тонкого волосся

Достоинства:
    Не пошкоджує структуру волосся
    Недостатки:
    Доволі швидко змивається (тримається 2-3 тижні)
  • Неонила Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 6 Шоколад

Гарний фарбувальний крем на основі хни. Подразнень не виникає, колір гарний. Фарбування на сиві корені вистачає на місяць.

Достоинства:
    Не викликає випадіння волосся.
  • Лина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 3 Медно-красный

Очень нравится краска, беру не первый год Уже и маму "подсадила"

Достоинства:
    • Уплотняет волосы и добавляет объем.
    • Приятно пахнет.
    • Дешевле хим. красок и полезнее в разы.
    • Удобно наносить, чем обычною хну с танцами и бубном)
    • Красивый цвет по итогу.
    • Крашу 1 в месяц.
    Недостатки:
    Для меня нету ‍️
  • Елена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 5 Каштан

Гарна фарба, не випадає волосся після фарбування, гарно зафарбовує сиве волосся

Достоинства:
    Не шкодить волоссю
    Недостатки:
    Відсутні
  • Сергей Н***

Жене нравится.

Достоинства:
    Хороший цвет!
  • Яна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 9 Баклажан

Купила попробовать,пользовалась Полетт баклажан,но производитель,к моему большому сожалению,добавил красный оттенок,который я ненавижу.тюбика достаточно для полной окраски средней длины густых волос,даже с излишком,приятно пахнет,легко наносится, держала 1,5 часа,результат понравился,буду заказывать,насколько долго будет держаться,напишу позже,в инструкции указано 3-6 раз мытья головы,посмотрим,седину закрасили

Достоинства:
    Цвет,приятный запах,мягкий волос,блеск волос,цена адекватная
    Недостатки:
    Пока нет
  • Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 3 Медно-красный

Фарба сподобалась, відмінно зафарбовує сивину, але фарбує дуже й шкіру.

Достоинства:
    Яскравий колір
    Недостатки:
    Фарбує шкіру
  • Фандеева Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 6 Шоколад

Витримала на волоссі 2 години,100%зафарбованої сивини .Волосся виглядає ідеально.Тон по всьому волоссю рівномірний.Дякую!Не очікувала такого результату@Колір шоколад

Достоинства:
    Ідеальне фарбування
  • Олена Я***

Дякую за швидку відправку

Достоинства:
    Все супер
  • Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 6 Шоколад

Фарба натуральна. Приємна кремова консистенція. Зручна для нанесення на волосся. Гарно тонує, також і сиве волосся ,тримається півтора- два місяця.

Достоинства:
    Зручна, стійка. Недорога.
    Недостатки:
    Не має
  • Алла С***

Гарна фарба.

Достоинства:
    Чудово фарбує сивину .
  • Олена С***

Дуже сподобалася, зафарбовує сиве волосся.

Достоинства:
    Волосся не псується, блищить!
    Недостатки:
    Трішки змивається, але це нормально для натуральної фарби!
  • Юлия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 6 Шоколад

Держала час, т.к. до этого у меня волосы были окрашены краской на основе хны другого производителя. Результат приятно удивил и порадовал. Брала цвет "Шоколад", результат вышел как на картинке. Волосы живые и блестящие, не пересушены. Буду покупать ещё.

Достоинства:
    Не портит волосы. Цвет соответствует тому, что на фото.
  • Світлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 6 Шоколад

Чудово закрасила сивину особисто у мене. Немає запаху. Легко наносити в домашніх умовах. Колір, близький до мого природного.

Достоинства:
    Низька ціна. Природня, немає різкого запаху, як в аміачних красках.
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Елена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 7 Натурально-черный

Гарна якість, не шкодить волоссю.

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 5 Каштан

Чудова фарба, користуюсь вже не один рік

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 2 Капучино

Закрасил рыжину после хны и басмы отлично. Посмотрим, сколько продержится. Наносится легко, держала 50 мин.

Достоинства:
    Готовая краска, не надо ничего делать, просто нанести и ждать. Закрасила рыжину после хны.
    Недостатки:
    Не понравился клубничный запах краски
  • Светлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 6 Шоколад

давно пользуюсь данным кремом. Хна все красит великолепно. Оживляет волос. ЦВолос блестит. Мне хватает на неделю. Т.к. есть много седены. У знакомой хватает и на пару недель. Качество отличное. Рекомендую.

Достоинства:
    Качество.
  • Наташка Н***

Дуже гарна хна,яскравий колір при фарбуванні.

• Наталия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 6 Шоколад

Давно користуюсь по рекомендації перукаря. Доглядає за волоссям

Достоинства:
    Немає аміаку, не шкідлива
    Недостатки:
    як на мене, то не має
  • ольга т***
    Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 0 Нейтральный с глиной

Беру второй раз ,очень довольна.

• Анна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 2 Капучино

Гарний колір, волосся не перепалює. Дуже сподобалась

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Виктория Г***

Классное средство!Работает.

Достоинства:
    Окрашивает седину, не вызывает аллергию, естественный приятный цвет
    Недостатки:
    Если внимательно читать инструкцию, никаких проблем не будет
  • Елена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 5 Каштан

Отличная краска, пользуюсь не первый раз

Достоинства:
    Прекрасно окрашивает седые корни
    Недостатки:
    Их нет
  • леля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 2 Капучино

Отличная краска глубокий цвет не хуже раскрученых брэндов.Аромат и натуральность ,брала капучино 2 на темно русый .Оттенок хороший соответствует.Буду брать еще.
    Окрашивала на сухие чистые волосы и смывала теплой водой.

Достоинства:
    Аромат , цвет ,цена
    Недостатки:
    Нет в магазинах
    • Марина Щ***

Насколько она стойкая?

• Тетяна С***

Обратите внимание, в инструкции написано нужно на влажные вымытые волосы наносить.

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл. Оттенок: 2 Капучино

гарна фарба, не стійка, але це мені подобається, тому що сивину все одно треба кожних три тижня підфарбовувати, і ця фарба дружня до волосся.

Достоинства:
    легко фарбувати, не шкодить волоссю, красиві відтінки.
    Недостатки:
    поки не виявила.