Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Чистящее средство для духовки, гриля и барбекю HG 650 мл (8711577277314)

Оценка пользователей 3.8/5
  • Котік
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 1

Дуже розчарована. За такі кошти дуже слабкий. Я мала велику надію, що допоможе відмите те, що дешевші засоби не можуть зробити, а він віявився ще слабкіщим за них. Нажаль зникло бажання тестувати інші продукти виробника.

• Котік

використовувала для духової шафи, там багато запеклого жиру, без шкребка взагалі ніяк не зняти наліт. Залишала на деякий час і навіть з парогенератором керхер нічого не бере, тільки шкребок. Єдиний плюс, це те що запах приємний, нехімозний і гарне пакування

• Наталья Д***

Чудово відмила пліту, духовку і витяжку від застарілого жиру до ідеального стану. Хлопець аж пожартував, що думав, ніби я нову духовку купила. Майте на увазі, якщо жир і бруд застарілий і його багато, просто поприскати і залишити на 5 хв не допоможе. Треба рясно оприскати і залишити хоча б на півгодини. Якщо є можливість - накрити або обгонрути харчовою плівкою. При дуже сильному забрудненні процедуру можна повторити 2-3 раза. На фото - очищена частинка брудної решітки від витяжки, засіб залишала без плівки хвилин на 15.

Щиро дякуємо за ваш розгорнутий та змістовний відгук! Дуже приємно чути, що засіб HG для очищення духовки, гриля та барбекю допоміг вам повернути техніці ідеальну чистоту — і навіть створив враження нової духовки! Ви абсолютно праві: при застарілих, щільних жирових нашаруваннях важливо залишити засіб діяти довше, повторити обробку для досягнення максимального ефекту, або нагріти духовку до 30 °С.

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 650 мл. Количество в упаковке: 1

Самое лучшее средство для чистки решетки вытяжки. Просто густо набрызгать по решетке, распределить и минут 40 дать постоять. Просто смыть водой, смывается оранжевая грязная вода. Если решетка очень грязная, повторить еще раз или два(это если год не мыли или никогда). Запах приятный. Ничего не нужно тереть.

Достоинства:
    Удаляет старый жир
    Недостатки:

Юлія, дякуємо за ваш відгук та вибір ТМ HG/ Дуже приємно чути, що наш засіб допоміг вам так ефективно очистити решітку витяжки. Дійсно, засіб розроблений так, щоб легко видаляти навіть найстійкіший жир та бруд. Раді, що ви оцінили приємний запах, але краще його не вдихати. Спробуйте й інші засоби нашої ТМ HG, впевненні, вам сподобаються.

• Алина

У меня ничего не отмыло, к сожалению. Следовала инструкции, нагрела духовку до 30 градусов, оставила на 5 минут, эффекта ноль. Повторила, но при 40 градусах - чуть-чуть отмок жир, но даже не половина всего что я хотела отмыть.

Аліна, дякуємо вам за ваш відгук. Можливо, ваш випадок зовсім запущений, спробуйте вдруге. Більше 2-х разів, навіть у найзапущеніших випадках, ніхто з наших клієнтів не застосовував наш засіб. За 2 рази відміває все.

• Юлия

Попробуйте набрызгать рясно и на час- два забыть.

• Вікторія С***

Я наношу, чекаю десь пів годинки, а потім шкребком користуюся, бо так само не відмивало, якщо навіть підігрівала і стояло. Дізналася в прибиральниці, що вона шкребком потім миє, бо в мене не вдалося відмити лише засобом і губкою.

• Андрій П***
  • Анастасия

Очень довольна покупкой. Работает отлично, правда если совсем уж застарелый жир придётся конечно потереть.

Достоинства:
    Цена-качество
  • Любов С***

Купила орієнтуючись на відгуки. Не знаю як для грилю, але для духовки абсолютно ніякого ефекту від використання. Піниться, але жир не розчинює. Щоб отримати хоч якийсь ефект - треба відтирати.

Достоинства:
    Екологічний. Але не діє.
    Недостатки:
    Не відчищає
  • Константин

Чистит и плиту, и духовку, и решётку. Застаревшему жиру надо дать «откисуть» в средстве какое-то время.

Достоинства:
    Чистит практически все!
  • Белоус В***
    Достоинства:
    Ефективно , не дорого
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Лілія
    Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 1

Треба трошки дати часу подіяти.

Достоинства:
    Дуже економно розпилюється, трішки пирснути і збільшується площа дії. Відчистила противні і електрогриль

Лілія, дякую вам за відгук та вибір ТМ HG. Спробуйте інші продукти ТМ HG, впевненні вам сподобаються.

• Павел Б***
    Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 1

Дуже легко все очищує. Рекомендую!

• Артем Я***
    Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 1

Видаляє весь бруд під нуль, але після нанесення на складні плями треба дати засобу зовсім трішки часу і тільки потім протетри місце. Ефектом задоволена.

• Аліна К***
    Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 1

хорошо применять на гриле, предварительно использовав кисточку (вычищает даже самые маслянные загрязнения)

Достоинства:
    удаляет свежий и подсохший жир, легко наносить
  • Владислав
    Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 1

Ни один пикник на даче теперь не обходится без этого средства. Отчищает хорошо все решетки после барбекю.

• Анна С***
    Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 1

подходит ли для антипригарных, тефлоновых и керамических поверхностей?

• Сергей Л***

Тефлон нет, керамика да.

• Анастасия
    Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 1

Подходит ли это средство для очистки мультипечей с функциями свч+конвекция+гриль внутренняя поверхность которых из нержавеющей стали ?

• Сергей Л***

Добрый день! Средство подходит для поверхности нержавеющая сталь.