- Игорь Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл
- Достоинства:
- Если следовать инструкции производителя - эффект поразительный: старая кожа приобретает вид новой!
- Аліна К***Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл
Полностью очистила свои кожанные сумки и старый портфель!!
Даже отмылись старые следы чернильной ручки! - Елена Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл
Якщо чесно, не можу сказати, що бачу відмінності моїх шкіряних речей до і після обробки цим засобом. Можливо, тому, що мої речі були в більш/менш нормальному стані. Ну, сподіваюсь, я за допомогою цього засобу подовжила життя своїм речам )
Представник постачальникаЕлена, дякуємо за ваш відгук та вибір ТМ HG. Результат може бути менш помытним, якщо речі були у гарному стані, проте наш засіб встворює захисний шар, який зберігає еластичність шкіри та захищає її від пересихання та зносу з часом. Ми раді, що ви подбали про свої шкіряні речі, і впевнені, що завдяки регулярному догляду з нашим засобом вони збережуть свою красу та якість ще довше. Дякуємо, що обрали ТМ HG
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл
Нужно с ним повозится - сначала нанести очищающее средство этой же серии, дать высохнуть, потом непосредственно крем, дать высохнуть, натереть. Но... эти старания будут вознаграждены)))
- Достоинства:
- Хорошее средство
- Недостатки: