Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Освежитель для матрасов HG 0.5 л (8711577236052)

• Инга Н***

Отличное эффективное средство

• Валентина А***

Нічого не прибрав цей засіб

Валентина, дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що результат використання освіжувача для матраців HG не виправдав ваших очікувань. Цей засіб призначений для усунення неприємних запахів та надання свіжості, але він не видаляє забруднення чи плями. Можливо вам потрібен саме засіб для виведеня забруднень чи плям, які є джерелом неприємного запаху. Або засіб для вивидення плям і неприємних запахів, такий присутній в Зоо лінійці ТМ HG. Для більш складних випадків ми рекомендуємо спробувати інші спеціалізовані засоби ТМ HG, які ефективно усувають різні типи забруднень та неприємних запахів у домі. Ми впевнені, серед них ви знайдете оптимальний варіант для вашої ситуації.

• Инга Н***

Отлично работает
    Рекомендую к заказу

Дякуємо за відгук. Дуже раді, що засіб HG вам сподобався. Радимо звернути увагу й на інші продукти ТМ HG ,впевнені вони також вам сподобаються!

• Яковенко І***

Закінчився флакон, і я ним неймовірно задоволена. Буду замовляти ще. Якщо хтось очікує від старого матрацу запаху весняного саду після дощу, то це вам не допоможе. А от якщо у Вас дитина, чи хвора прикована до ліжка людина. Це просто мастхев! У дитини ротовірус запах блювоти зник відразу. Якщо підгузник не витримав нічного навантаження, то супер. Зняла постіль обробила, дати висохнути пару хвилин і все ок!

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:

Ірина, дякуємо вам за ваш відгук та вибір ТМ HG. Дуже приємно бачити, коли людина реально розуміє, як і для чого зробленй засіб. Спробуйте інші засоби нашої ТМ, впененні, вам сподобаються.

• Володимир Я***

Повний 0. Не знаю хто пише відгуки, що прайює, в мене взагалі ні якого результату. Ще коли тільки тільки нанесено який запах є, після того як висохло повний 0. Обробляв подушку не допомогло зовсім. Не раджу вестися та щей за такі гроші.
    Може хтось підкаже чи можна отримати компенсацію за розвод?

Достоинства:
    Недостатки:
    Дорогий, не працює
    • Олена

а який ви аромат очікували? вказано ж - свіжий

• Володимир Я***

Я не аромат очікував, а шоб прибрало неприємні запахи, чого не сталося і свіжим нічого не стало. І що у вашому розумінні свіжий звичайною водою побрискати?

Володимир, можливо, ви не зрозуміли до кінця або не читали інструкцію. Наш засіб запобігає появі неприємних запахів, викликаних природним потовиділенням у нічний час або підвищеним потовиділенням під час хвороби, блювотою, мимовільним сечовипусканням. Освіжувач для матраців HG треба наносити одразу після описаних вище випадків. Якщо у вас накопичувалися запахи якийсь час, наприклад більше тижня, тоді необхідно застосовувати інші засоби і в асортименті ТМ HG, є такі засоби.

• Анастасія

Чудово прибирає запахи, швидко висихає.

Анастасія, дякуємо вам за ваш відгук та вибір ТМ HG. Спробуйте інші продукти нашої ТМ, впененні, вам сподобаються.

• Олеся Ш***

Спрей чудово працює якщо запахи не хімічні.
    Запах застарілих речей, прибирає відмінно.

Достоинства:
    хороший засіб
    Недостатки:

Олеся дякуємо вам за відгук і вибір TM HG. Спробуйте інші продукти нашої торгової марки, впевнені, залишитеся задоволені.

• Яна Т***

Офигенное средство! Я не ожидала. Честно. Он действительно не маскирует, потому как не имеет какой-то резкий сильный аромат, а каким-то чудным образом убирает запах.
    Перед тем как приглашать клининг для дивана, после ребенка (однажды недосмотрели)) решили попробовать это средство, т.к. не хотелось переплачивать. И реально помогло! Когда высох диван- запах полностью исчез.

Достоинства:
    Работает на 200%
    Недостатки:
    Неи

Дякуємо за ваш відгук та вибір ТМ HG

• Irina Y***
  • Ольга С***

Мне средство не подошло. Запах матраса не удалил

Достоинства:
    Не помог
    Недостатки:
    Запах не ушел
  • Александр

Побрызгал матрас (весьма обильно), дал высохнуть и вуа-ля, запаха нет. Если б впитывался быстрее - вообще цены не было бы =)

Достоинства:
    Реально устраняет запах
    Недостатки:
    Пока не нашёл
  • Елена Д***
    Продавец: Rozetka

Очень хорошо убирает даже застарелые запахи. Правда нужно обработать несколько раз. Нам очень помогло по уходу за постелью больной бабушки. Благодарю

Достоинства:
    Работает на 100%
  • Олег
    Продавец: Rozetka

Апятна убирает или только запах?

• Евгений Е***

он и запах толком не убирает
      временное решение... на пару мин