Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Бесконтактный очиститель сжатый воздух HTA Dust Off 750 мл (HTA6051)

Код :  195542831
  • AI аналіз відгуків
    70 відгуків:  позитивний: ~70%, нейтральний: ~15%, негативний: ~15%
    В аналізі враховано 70 відгуків. Загальний настрій відгуків переважно позитивний. Покупці високо оцінюють балон зі стисненим повітрям за його ефективність при очищенні комп’ютерної техніки, аксесуарів і важкодоступних місць. Найчастіше покупці відзначають гарний тиск, зручність використання та великій об’єм. Основна негативна тема — проблема з відсутністю трубочки в комплекті, що ускладнює повноцінне використання балона, про це свідчать численні скарги. Також іноді зустрічаються нарікання на брак (несправні чи напівпорожні балони) та поодинокі зауваження щодо сили тиску. В цілому товар рекомендують, але радять ретельно перевіряти комплектацію при отриманні та дотримуватися інструкції.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Виталий

Пришёл без трубочки, как и многим здесь. Неприятно.

• Игорь Г***

Ок

• Андрій

Балон нормальний, тиск хороший. Тільки не покаласти трубочку - ну то таке...
    Некомплект. Тому 2

• Дмитро

Товар прийшов швидко, трубочка у комплекті. Працює добре, головне продувати коротким натисканням з перервами та не трусити балон й тримати його вертикально

Достоинства:
    Зручний спосіб чистки ПК, ноута
    Недостатки:
    Не помічено
  • Станіслав.

Купував десь півроку тому для домашнього поюзу (продувати ноут, клавіатуру).
    Зауважень нуль, балон свою роботу робить.

Достоинства:
    Гарний обʼєм, тиск.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Максим Є***

Купував 3 місяці тому.
    Свою ціль виконує, десь після 3-4 хв беззупинного користування починає замерзат, але мені щоб почистити ПК цього вистачало.
    У балоні є досі газ, незважаючи на те, що я користувався ним кожні вихідні протягом 3-х місяців.
    Рекомендую

• Артем В***

Товар сподобався, свою функцію повністю виконав. У коментах пишуть про часту відсутність трубки, але у моєму випадку трубка була на місці. Уважно читайте інструкцію перед використанням бо якщо неправильно користуватися можна пошкодити чутливі деталі при чистці

• Денис Б***

Товар сподобався

• Ігор Р***

Тиск у балоні доволі хороший. Для продувки радіатора водяного охолодження процесора використовував без трубки, короткочасно натискаючи на клапан. Так "повітряні удари" були більші за площею та сильніші. Для продувки відеокарти іноді використовував трубку для видалення пилу у певних місцях до яких важко дістатися. Балон значно охолоджується під час активного використання і по мірі охолодження дещо падає тиск. Щоб відновити тиск треба нагріти балон руками або теплою водою. Але це фізика, це не недолік. Загалом товаром задоволений.

Достоинства:
    Об'єм, тиск
    Недостатки:
    Не виявив
      Представник бренду

Дякуємо за крутий відгук! Впевнені, ваша вчителька фізики поставить лайк цьому коментарю! ;)

• Перегняк Д***

Отримав
    Ще не користувався

• Олександр К***

Каждый раз не ложат трубку для сжатого воздуха … ну просто ужас , рулетка повезет-не повезет …
    Вопрос не к Розетке , вопрос исключительно к производителю

• Артем

Отсутствовала трубка которая одевается на носик. Не проверил когда забирал, заметил уже дома.
    Проверяйте когда будете забирать

Недостатки:
    неполный комплект
  • Олександр Ш***

4й рік війни. Підприємство в Таращі робить продукти для росіі. Перемога потужна)

Достоинства:
    Недостатки:
    працює на ринок росіі
      Представник бренду

Хочемо запевнити, що співпраця з країною-агресором є не лише незаконною в Україні, але й категорично суперечить моральним принципам нашого бренду.

Наявність декількох мов на балоні старого зразка не заважає цьому продукту, у межах волонтерської підтримки, надавати допомогу в обслуговуванні та виробництві дронів.

Ми, як український виробник та почесний платник податків 2024 року, цілком розділяємо Ваше обурення і хочемо надати пояснення:

Щодо мовного оформлення продукції — партії балонів із літографією виробляються великими тиражами. Проте вже на свіжих партіях ми повністю відмовилися від використання російської мови.

Rozetka — це українська компанія, що працює виключно на внутрішньому ринку. Наявність кількох мов на сайті зумовлена лише зручністю для різних користувачів і жодним чином не свідчить про діяльність на території країни-агресора.

Ми щиро вдячні Вам за уважність і принципову позицію. Саме завдяки таким небайдужим користувачам ми можемо ставати кращими.

• Олександр Б***

Працюю за комп’ютером постійно, а пил з часом накопичується в усьому. Замовив набір — балон із стисненим повітрям і піну для пластику. Шикарний тиск — пил вимело навіть із важкодоступних місць. Піна гарно зняла наліт і бруд з корпусу та клавіатури. Дуже задоволений, рекомендую для догляду за технікою.

• Синегин В***

Дует хорошо

Достоинства:
    Есть
  • Павло Ю***

Класна штука, легка для користування. Для людей, хто читає перед тим як замовляти, благаю, перевірте товар на наявність трубки ПЕРЕД тим як купувати на відділені, і перед використанням УВАЖНО прочитайте інструкцію користування, щоб потім не бути незадоволеним проблемами, які уникаються просто напросто правильним користуванням.

Достоинства:
    Працює як належне.
  • Перегняк Д***

Прийшло швидко. Ще не користувався

• Владислав

Замовляю вдруге, трубочки не забули покласти, тиск хороший, рідиною не плюється.

• Дмитро Г***

Прийшов без трубки

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Олександр

не підходить для нормальної чистки пилу в системному блоці. хутро та легке запилення звісно видуває, але це і близко не той результат на який очікував. пил, який осідає на кулерах не видуває (чищу пк приблизно пару разів на рік). без додаткових інструментів, чистка пк результату не дасть. але чудово підходить для очищення клавіатури, шкіряного сидіння з важкодоступних місць, скляних предметів, розеток. буду замовляти ще раз, але вже для інших побутових цілей.

Достоинства:
    справляється з легким запиленням, хутром тварин у важкодоступних місцях
    Недостатки:
    не підходить для якісного очищення системника
  • Владислав З***

Сподівався що проблема з відсутністю трубочки омине, бо писали, що провели якусь ревізію, але не сталось як гадалося - балон приїхав без трубочки xD

Недостатки:
    Немає трубочки

• Антон Г***

найс варіант, якщо немає під рукою компрессора

• Валерій М***

Беру регулярно для продувки радиаторной решетки напольного конвектора и всего, что находится под ней, давление нормальное, главное не переворачивать баллон, те кто жалуется - учите физику:))

• Андрій Р***

Немає трубочки... Без неї це просто непотрібна річ.

Достоинства:
    Невідомо
    Недостатки:
    Немає трубочки
  • Ді

не хочу псувати рейтинг, бо комусь може прити в нагоді в кого є трубочка в наявності. Сподівався, що повезе, але нажаль довелося відмовитися, бо не було трубочки як і зазначено в деяких коментарях

Достоинства:
    ціна якість
    Недостатки:
    нема трубочки
  • Takumi 8***

Немає трубочки в помлекті, нереально з нею нічого вичистити з системи.
    Доставка була в поштомат, тому повертати не буду

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Немає трубочки в комплекті
      Представник бренду

Вітаємо шановний клієнте! Повторно провели інвентаризацію товару на складі Розетки, не знайшли ні одного баллону без трубочки. Нам дуже шкода, що так сталося, просимо Вас звернутись на нашу горячу лінію, телефон вказаний на зворотньому боці балону, ми відправимо вам трубочку, витрати на доставку беремо на себе. Дякуємо за те, що допомагаєте покращувати якість нашого товару!

• Ілля Т***

Все добре, тиск гарний, пил з ребер радіатору відеокарти видув ідеально. p.s трубочка була в комплекті. Дякую

• Віктор Р***

Побачив багато коментарів про відсутність трубочки. Вирішив замовити, прийшлов на відділення, первірив, трубочка була, все добре! Напевне вирішили цю проблему

• Дмитро

Слабий тиск, що ним чистити не уявляю

Достоинства:
    Великий
    Недостатки:
    Слабий тиск
  • Кірил П***

Прийшов без трубочки

Представник бренду

Вітаємо шановний клієнте! Звернули увагу на кількість комментарів про відсутність трубочки, провери інвентарізацію товару, знайшли 2% браку та виправили цю помилку. Дякуємо за те, що допомогаєте покразщувати якість нашого товару!

• Андрій

страшна:) якщо хочете залити свій пк водою то це для вас

• Данило Л***

Ти де там воду взяв ?

• Юрій Ш***

Там стиснений газ, а не повiтря. На балонi ж написано як користуватись.

• Олексій К***

Не раджу до придбання. Трубка відсутня балон напівзаповнений.

• Богдан Д***

Немає трубочки!

• Снигирь Е***

Согласна с предыдущими комментариями !!! Дешевая юшка !!!
    При заявленном обьеме закончился быстрее нежели другой производитель которого было в три раза меньше!!!
    Не дует а плюется !!чутка нажмешь а он уже холодить начинает балон!!! Отвратительный !!!

Недостатки:
    Он сплошной недостаток
    • Данило Л***

не переварачивайте балон

• Влад М***

Физику бы людям учить и потом не будет подобных комментариев

• Влад Ч***

Предыдущий раз брал ColorWay не стоит своих денег, быстро закончился и дул очень плохо в сравнении с этим, на сколько долго его хватит пока не знаю но дует очень хорошо, думаю за счёт этого его и на дольше хватит.

• Дмитро Н***

Все влаштовує. Перевіряйте наявність трубочки при отриманні.

Достоинства:
    Ціна, об'єм, не "плюється".
    Недостатки:
    Не помітив.