- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x200. Высота: 16
Перший матрас що замовлявся зручний і плотний. А другий набагато м'якше, що провалюється і болить спина. Хоча фірма і модель однакова
Представник постачальникаДобрий день, Владиславе!
Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам прикро, що покупка не повністю виправдала ваші очікування.
Хочемо звернути вашу увагу, що дана модель матраца має різне наповнення з обох сторін, що передбачає різний рівень жорсткості та підтримки. Рекомендуємо спробувати перевернути матрац на іншу сторону - цілком можливо, що саме вона забезпечить вам той рівень щільності, до якого ви звикли.
Якщо після цього ситуація не зміниться, будь ласка, зверніться до нас через чат підтримки Rozetka. Ми обов'язково розберемося в деталях вашого замовлення та допоможемо вирішити це питання.
- Діна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 120x200. Высота: 16
Матрас досить жорсткий, брали для дитини.
Представник постачальникаДякуємо, що обрали Highfoam!
Користуйтесь із задоволенням!
Матрас хороший, але досить твердий
- Достоинства:
- Якисть
Представник постачальникаДякуємо за відгук, пані Діно!
У HIGHFOAM Season Autumn різна жорсткість сторін: одна - середня, інша - помірно жорстка. Якщо зараз відчувається твердо, спробуйте перевернути на іншу сторону. Нехай Ваш сон буде максимально комфортним!
- Сергій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 180x200. Высота: 16
Жорсткий, але зручно.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Олександра Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x200. Высота: 16
Представник постачальникаДякуємо за Вашу оцінку!
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x200. Высота: 16
Це класний матрас. Жорсткий та якісний. Спина в шоці від такої рівної поверхні. Спеціально вибрав жорсткий. Ніякого дискомфорту. Сторони майже не відрізнити по жорсткості, все одно його періодично потрібно перевертати. Спати дуже зручно! Рекомендую до покупки.
- Достоинства:
- Жорсткий, якісно пошитий, ідеально рівний. Спина задоволена. Ціна невисока.
- Недостатки:
- Час покаже. Сподіваюсь вистачить на багато років.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за такий розгорнутий відгук!
Бажаємо щасливих та здорових снів на новому матраці!
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x200. Высота: 16
Дуже зручний
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Користуйтесь із задоволенням!
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 120x200. Высота: 16
Представник постачальникаДякуємо за відгук, пане Богдане!
Бажаємо здорових та приємних снів на новому матраці!
- Дарья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x190. Высота: 16
Матрас не плохого качества! Но доставка ужасная! Заказала 12 июня доставка должна была быть 22.06 перенесли на 27 без предупреждения! А получила 28.06 оповещения что повар в пункте выдачи не было. Да еще и на кассе нагрубили
Представник постачальникаМи, як виробники, також приносимо свої щирі вибачення за затримку Вашого замовлення!
Обіцяємо працювати над швидкістю логістики зі своєї сторони.
Дякуємо, що обрали Highfoam! Бажаємо щасливих та здорових снів на новому матраці!
- Владимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x190. Высота: 16
Сразу бросилось в глаза - кое-где распустились нитки с прострочки. Также не указано где жёсткая сторона, а где мягкая, субъективно они одинаковы и обе довольно жесткие.
- Достоинства:
- Размер соответствует заявленному. Запаян герметично в п/э.
- Недостатки:
- Не скручивается в рулон. Плохое качество прострочки. Жестковат на обе стороны.
Представник постачальникаДякуємо, що поділилися своїм враженням про матрац Highfoam. Нам важливо знати думку кожного клієнта, адже це допомагає нам покращувати якість продукції та сервісу.
Щодо зауважень: перепрошуємо за незадовільну якість прострочки та незручність з ідентифікацією сторін жорсткості. Ваш коментар вже передано до відділу контролю якості для додаткового аналізу. Також врахуємо побажання щодо маркування сторін у подальших поставках.
Дякуємо за довіру і конструктивну оцінку.
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 16
Матрас довольно жесткий с обеих сторон. Но это скорее плюс, спать на нем хоть и непривычно, но удобно. Пошит качественно, размеры подошли отлично. Матрас без каких-либо посторонних запахов.
Доставили курьером розетки буквально на следующий день-очень довольны скоростью! Благодарю!
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням
- Юлія У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x190. Высота: 16
Жорсткій ,з моїм скалеозом те що потрібно. Дякую продавцю.
- Недостатки:
- За неділлю не виявили.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Бажаємо здорових снів на новому матраці!
- Ростислав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 180x200. Высота: 16
З першого дотику матрац здається дуже твердим. Першу ніч звикаєш, але потім спиться відмінно, спина відпочиває і сам висипаєшся.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає позначок твердішої і м'якої сторони
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 120x200. Высота: 16
Матрас чудовий. З однієї сторони твердий, а з другої трохи м'якший. Але спати зручно, хоч і на перший погляд він дуже твердий.
А от доставка від розетки це просто жах. Доставили через тиждень після замовлення. На ту дату яку писали не доставили, жодних повідомлень що затримується доставка не писали. Довелось самостійно писати і дізнаватись.
І то оператори відповідають через годину або ще довше. Сервіс просто жах. Не рекомендую доставку від розетки. Краще якоюсь іншою поштою замовляйте. Або якщо не поспішаєте, і готові чекати тиждень, а може і більше, то тоді і їхня доставка зійде- Достоинства:
- Без пружин
- Недостатки:
- Доставка розетки просто жах
- Алексей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x190. Высота: 16
Отличный матрас,очень довольны
- Достоинства:
- Супер
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді чути, що ви задоволені матрацом Autumn. Це завжди приємно знати, що наші продукти приносять комфорт і задоволення. Бажаємо вам приємного відпочинку і міцного сну на вашому новому матраці! Якщо у вас виникнуть будь-які питання, ми завжди готові допомогти.
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 120x200. Высота: 16
Чтоб было понятно средняя сторона - это пена в которую буквально проваливаешься, "жесткая"сторона хоть и плотнее, но тоже довольно мягкая, нет упора для тела, позвоночник приобретает неправильную форму и болит спина ( наверно потому что под ней мгякая пена) . Уже после первых трёх дней использования матрас стал еще мягче. При том что у меня 87 кг вес.
Может быть он и подойдет тем, у кого прям вообще небольшой вес, либо тем кто любит мягкое, и у кого нет проблем с позвоночником, а так это деньги на ветер, хотя покупал на замену старого дивана (
Представник постачальникаДобрий день.
Нам прикро, що матрац не відповідає Вашим вимогам до комфорту. Дана модель розрахована на вагу до 120 кг на одне спальне місце, тому для Вашої ваги цілком підходить.
Обрана модель має 3-тю та 4-ту ступені жорсткості по загальноприйнятій шкалі від 1 до 5, де 1 - супермʼяка ступінь, а 5 - наджорстка. Тобто ваш матрац є середньо-жорстким.
Жорсткість матраців та шарів в них вираховується не по суб'єктивних відчуттях, а в ході випробувань. Категорія мʼякості є безвідносною величиною, що показує загальний рівень жорсткості матраців. Цей показник є обʼєктивним та не враховує умов експлуатації. Для остаточної оцінки потрібно враховувати:
- категорію жорсткості матрацу;
- основу, що використовується (наприклад, ламелі помʼякшують будь-який матеріал, а жорстка суцільна основа, навпаки - додає жорсткості);
- вагу людини.
Також при субʼєктивній оцінці враховується минулий досвід, тобто якщо Ви звикли відпочивати на дуже жорсткій поверхні, то матраци середньої жорсткості будуть здаватися мʼякими.
- Sofia M***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 16
Матрац більш жорсткий, ніж очікувалось, але загалом спати на ньому зручно, звикаєш досить швидко. важливо використовувати правильні подушки, тоді спина одразу приймає правильне положення, на ранок краще почуваємось
- Достоинства:
- рівномірна підтримка, зовні не має недоліків
- Недостатки:
- приїхав не в рулоні, як ми очікували, а розгорнутий. це ускладнило транспортування
Представник постачальникаДобрий день.
Щиро дякуємо Вам за відкуг!
Дана модель матрацу транспортується не в скрутці для того, щоб максимально зберегти фізико- механічні властивості наповнювачів.
Користуйтесь із задоволенням.Здорових та приємних Вам снів!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x190. Высота: 16
Якісний матрас.Жорсткий.Дуже зручно спати.
- Достоинства:
- Якісний за таку ціну
Дякуємо Вам за відгук!
Приємних та здрових снів!
- галина р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x200. Высота: 16
Гарний матрас. Замовляли 140×200. Доставили швидко на наступний день. Дякую Розетці за якісні послуги.
- Достоинства:
- Матрас добрий, комфортний. Доставили на наступний день після замовлення.
- Недостатки:
- Немає.
Дякуємо Вам за відгук!
Здорових та приємних Вам снів!
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x200. Высота: 16
Матрац просто дерев'яний!
- Недостатки:
- Дуже твердий
Дякуємо Вам за відгук!
Ортопедичний матрац HIGHFOAM Season Autumn 90 х 200 см має підвищений ступень жорсткості. Він двосторнній. Одна сторона середньої жорсткості 3, а інша підвищений ступень 4.
- Viktoriia L***Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 16
Після першої ночі на матраці зранку з’явився сильний запах плісняви, яким пропахло все - подушка, ковдра, наматрацник і постіль. Ми зняли все з ліжка, провітрили кімнату - запах зник усюди, крім самого матраца. Тепер від нього тхне на всю кімнату.
Дуже прикро, бо сам матрац зручний і нам сподобався, однак пліснява не виводиться повністю -це науковий факт, спати на такому виробі небезпечно для здоров’я.
Дзвонили на гарячу лінію, нам обіцяли передзвонити, але ніхто не зв’язався. Просимо вирішити питання: замінити матрац на такий, що відповідає санітарним нормам або повернути кошти.- Недостатки:
- Пліснява