Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Тонкий матрас-топпер Highfoam Season Winter 80x190 см (4820001256628)

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 120x200 см

Гарний матрас, мені все подобається, на розкладному дивані спати стало зручніше. Гарний чехол, всередині якийсь поролон але не звичайний більш щільний, на дотик як поролон і якась ганчірка по типу тої що ми мужики робимо шум ізоляцію в автівку) Вона склеяна з поролоном якимось смердючим резиновим клеєм, два дні лежав на полу поки то все видихалось. Запаковано було добре, заводська плівка дуже товста в кого є теплиці то те що треба ) Кішка теж зраділа новому матрасу думала то я їй купив, спочатку довго нюхала його потім почала дерти кігтями а потім прийшлося її вигоняти і закривати кімнату бо він би не дожив до використання мною.

Достоинства:
    Чохол топ
    Недостатки:
    Поки що не помітив

Добрий день! Раді що Вам та Вашій кішці сподобався новий топер! Ми завжди рекомендуємо провітрювати матрац перед використанням після герметичної упаковки, як Ви це і зробили. Шар термовойлоку в середині матраца надає йому жорсткості та дозволяє позбутись незначних недоліків спального місця (дивану, старого матрацу чи підлоги). Гарних та здорових снів!

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 140x190 см

Якість сну на дивані змінилась на краще. Д

Дякуємо за Ваш відгук, пане Дмитро!

Бажаємо здорових та щасливих снів!

• Денис К***
    Продавец: Rozetka. Размеры: 160x190 см

Нормальный достаточно плотный матрас. Всё соответствует описанию. Упакован выше всех похвал.

Добрий день.
      Дякуємо Вам за відгук! Здорових снів!

• Ірина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 160x190 см

Дуже сподобався

Достоинства:
    М'який, зручний
    Недостатки:
    Не знайшла

Добрий день.
      Дякуємо Вам за відгук ! Спокійних та здорових снів!

• Олена
    Продавец: Rozetka. Размеры: 120x200 см

Прийшов у жахливому стані, добре, що у відділені нам запропонували його розгорнути. Він весь як гофре, хвилями . Згорнутий був не так як на презентаційних фото, а скручений хвилями. Навряд чи розпрямиться. Зробила фото у відділенні.

Достоинства:
    Не побачила
    Недостатки:
    Весь хвилями

Добрий день!
      Дякуємо за Ваш відгук.

Розуміємо, що вигляд топера одразу після розгортання міг викликати занепокоєння. Проте хочемо зазначити, що виріб був у вакуумній упаковці, яка не була розкрита, тому топер не мав змоги почати процес відновлення форми. Це важливий етап — після відкриття вакууму піні зазвичай потрібно до 72 годин, щоб розправитися та набути повноцінного вигляду.

Скручування у рулон — це стандартний метод транспортування, і хвилі, які Ви побачили, зникають після відкриття упаковки.

Шкода, що Ви відмовилися від товару до того, як він зміг себе «проявити», але дякуємо, що поділилися досвідом — це допомагає нам краще пояснювати процес іншим клієнтам.