- Інна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x190. Высота: 12
Матрас оказался твердым, не рекомендую
- Достоинства:
- Не має
- Недостатки:
- Твердий
Представник постачальникаІнно, дякуємо, що поділилися. Розуміємо: відчуття жорсткості дуже індивідуальне.
Для орієнтиру: у Highfoam Lento Presto використана піна, яку ми випробовуємо за профільними стандартами. За їхніми показниками матеріали лежать у середньому діапазоні жорсткості, але суб’єктивні відчуття залежать від ваги, основи ліжка та звичок сну.
Ваш відгук беремо до уваги, щоб ще чіткіше пояснювати рівень підтримки в описах.- Ігор Г***
Для себе я оцінюю це як позитивний відгук.
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x190. Высота: 12
Матрас чудовий, але завеликий. Я прорахувалась, хотіла б обміняти на меньший (120 на 190) звʼяжіться зі мною, будь ласка
Представник постачальникаДобрий день!
Зверніться, будь ласка, з цим питанням в чат підтримки Rozetka.
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 180x200. Высота: 12
дуже гарний матрац. хвилювалася що висота 12см але все ок матрац дуже комфортний
- Достоинства:
- за ці гроши немає
- Недостатки:
- невиявлено
Представник постачальникаДякуємо, що обрали Highfoam!
Бажаємо здорових снів на новому матраці!
- Игорь В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x190. Высота: 12
Все хорошо, качественно и удобно. Мама довольна.
Користуйтесь із задоволенням!
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 120x190. Высота: 12
Все добре, зручний.
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12
Обирав матрац серед дешевих, але як виявилося він мені підійшов ідеально, м’який, зручний. Дякую Розетка за доставку прямо в квартиру.
- Достоинства:
- За свої гроші ТОП
- Недостатки:
- Поки, що немає.
Представник постачальникаДякуємо за відгук, пане Ігорю!
Раді, що Вам сподобовся новий матрац! Користуйтесь із задоволенням!
- Максим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x200. Высота: 12
Треба були матраци для великої кількості ліжок. Взяв спочатку один матрац, кинув малому на ліжко, де не ламелі, а рівні планки на відстані 5-7 см одна від одної. Гоцав та намагався відчути ті планки, чи продавити матрац (бо думав що 12 см то мало), при тому що мене далеко за центнер, я нічого не відчув. Потім придбав ще десяток і дуже задоволений результатом.
Тепер дурниця від розетки з доставкою: замовити 1 матрац на точку видачі розетка це безкоштовно, а замовити вже 2 чи 5 чи десять матраців коштує космічна сума тисяч гривень і доставка на нову пошту.
Я зробив багато замовлень на точку видачі і отримав матраци з безкоштовною доставкою.- Достоинства:
- Упругі, комфортні, недорогі.
- Недостатки:
- Дружина сказала, що для неї жорсткувато.
Представник постачальникаДякуємо, пане Максиме за детальний відгук!
Раді, що матрац підійшов. Користуйтесь із задоволенням!
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12
Все гуд
Представник постачальникаВдячні Вам за високу оцінку нашого продукту!
Бажаємо здорових снів на новому матраці!
- Володимир Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x190. Высота: 12
Дякую.Дуже гарний матрац!!!
Представник постачальникаВдячні за довіру та відгук. Приємного сну на новому матраці!
- Юлия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x200. Высота: 12
Матрас сподобався, шукали саме такий, не дуже високий та без металевих пружин.
- Достоинства:
- Все подобається
- Недостатки:
- Поки немає
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук, пані Юліє!
- Любовь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12
Космічний тонкий та легкий матрац. Дуже раджу
- Достоинства:
- Легкий та м'який
- Недостатки:
- Не має
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x190. Высота: 12
Хороший
Представник постачальникаДякуємо за оцінку!
- Тетяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x200. Высота: 12
Гарний матрас
відповідає всім очікуванням- Достоинства:
- легкий та пружний
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук, пані Тетяно!
- Алена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x200. Высота: 12
Зручний матрас, гарно прошитий, без хімозних запахів, не просідає,гарно упакований.
- Достоинства:
- Спати дуже комфортно
Бажаємо здорових снів на новому матраці!
- Владислава Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 120x200. Высота: 12
Матрас пришел вовремя. Был очень хорошо и герметично запечатан, в плотную пленку. Матрас чистый, красивый, белый. Пошит очень аккуратно. Средней жёсткости, что абсолютно идеально. С одной стороны, если провести рукой чувствуется массажная вставка, немного ребристая, мягкая, приятная. Матрас абсолютно идеальный и прекрасный. Благодарю
Користуйтесь із задоволенням!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x190. Высота: 12
Чудовий матрац. Вартий своєї ціни.
- Достоинства:
- В міру жорсткий.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДякуємо за відгук, пане Юрію!
Бажамо здорових снів!
- Кучерявенко К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x190. Высота: 12
Дуже добре
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x200. Высота: 12
Норм
Представник постачальникаДякуємо за оцінку, пане Миколо!
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x190. Высота: 12
Повний непотріб ,
Представник постачальникаПане Вікторе, дякуємо за відгук.
Ваш коментар досить загальний, тому нам складно зрозуміти, що саме викликало незадоволення.
Будемо вдячні, якщо ви уточните, в чому саме полягала проблема — це допоможе нам розібратися в ситуації та, за потреби, вирішити це питання.
Очікуємо на деталі.
- ОКСАНА Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x190. Высота: 12
Дуже зручний, дитина задоволена.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12
Матрас комфортний. Середня жорсткість. Спати зручно. Не просідає.
Представник постачальникаДякуємо за оцінку, пані Анастасіє!
Бажаємо здорових снів на новому матраці!
- Інна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x190. Высота: 12
Комфортний матрац, спати зручно, спина не болить.
- Достоинства:
- Середньої жорсткості
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x190. Высота: 12
Супер! Матрас дуже зручний )) всім рекомендую, хто пише погані відгуки, можливо їм менше пощастило, рада що замовили саме його) ціна чудова і якість прекрасна, дякую! Доставили за 2 дні, одні плюси)
- Достоинства:
- Все чудово)
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за розгорнутий відгук!
Щиро раді, що Вам подобається новий матрац. Користуйтесь із задовленням!
- PsihologОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x190. Высота: 12
Читал майский отзыв, что матрасы плохо прошиты, производитель обещал устранить проблему. В июле ситуацию не решили. Одна сторона матраса очень плохо прошита, что с этими нитками делать не понимаю.
- Достоинства:
- Недорогой, вроде удобный.
- Недостатки:
- Плохо прошит.
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Можливо, Вам потрапив матрац із старішої партії, виготовленої ще до внесення технічних змін.
В будь-якому разі, Ваш коментар ми вже передали у технічний відділ - це допомагає нам вдосконалювати продукцію.
Раді, що в цілому матрац зручний. Дякуємо, що обрали HIGHFOAM!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 120x190. Высота: 12
Матрас-огонь, советую всем, не прогадаете, Форму держит , не продавливается, руки ноги не затекают. Лучше не бывает
- Достоинства:
- Держит форму, не проваливается.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що Вам подобається новий матрац!
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x190. Высота: 12
Чудовий матрац, повністю задоволені, доволі м'який, спина забула про біль.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Бажаємо здорових снів на новому матраці!
- Тарас Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12
Якщо плануєте використовувати наматрацник то купіть інший матрац, на цей розмір знайти такий щоб не злазив нереально
Представник постачальникаДобрий день, пане Тарас.
Дякуємо за уточнення!
Звертаємо Вашу увагу, що придбаний матрац має висоту 12 см — у такому випадку наматрацник із бортом справді може виявитися завеликим і не забезпечити надійної фіксації.
Щоб уникнути зсувів та складок під час сну, рекомендуємо розглянути варіант наматрацника з еластичними фіксаторами (резинками) по кутах. Він краще підійде для матраців невеликої висоти й надійно триматиметься навіть під простирадлом.
- Дмитрий А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 70x190. Высота: 12
цена и качество на высоте.
- Достоинства:
- удобный
Представник постачальникаЩиро дякуємо за відгук!
Раді, що Вам сподобався новий матрац!
- Слободянюк Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x190. Высота: 12
Отличный матрас. Просто бомба! Спина болеть перестала.
Единственный минус - новый позвоночник не вырос(- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук!
Бажаємо здорових снів на новому матраці!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 120x200. Высота: 12
На фото.
- Достоинства:
- По жесткости неплох, посмотрим что покажет время.
- Недостатки:
- Некачественно прошит, торчат нитки по периметру.
Представник постачальникаДобрий день, Олександре!
Щиро дякуємо за Ваш відгук.
Раді, що рівень жорсткості Вам підійшов. Щодо шиття — нам прикро, що зовнішній вигляд виробу не виправдав очікувань. Ми цінуємо зворотний зв’язок і обов’язково передамо Ваші зауваження у виробничий відділ — це важливо для підвищення якості оздоблення.
Ми сподіваємось, що у використанні матрац покаже себе з найкращого боку.
- Наталья Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x190. Высота: 12
Дуже зручний
Розмір підійшов ідеально
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- МАРИНА Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x190. Высота: 12
Якість супер, в міру м'який та жорсткий , брала на диван для дитини - підійшов ідеально та надзвичайно комфортний.
- Достоинства:
- Ціна - якість - відмінно !
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгуг!
- Катерина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 180x200. Высота: 12
Хороший матрас
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Бажаємо солодких снів на новому матраці!
- Олеся К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x200. Высота: 12
Купувала дуже багато матраців (маю велику родину) це найгірший
Відчуття що один поролон в чохлі дуже мʼякий і просідає навіть при вазі дитини 35 кілограм. Середньою жорсткою не пахне навіть .
Має хімозний запах який вивітрюється вже 2 дні.
Краще купити інший- Недостатки:
- Занадто мʼякий, має хімозний запах
- Илья Л***
Посоветуйте, какой матрас купить
Вы много покупали,значит опыт есть
- Мирослава К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12
Зручний матрац та легкий. Подобається що без пружин
- Достоинства:
- Без пружин, легкий
- Недостатки:
- Поки недоліків не виявлено
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Юлия О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x190. Высота: 12
Супер!
- Достоинства:
- Дуже стало комфортно спати, рекомендую !
Представник постачальникаДякуємо!