Отзывы покупателей о Детский ортопедический матрас HIGHFOAM Season Monsoon 80x180 см (4820001275308)
- Рената М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x180
Очень понравился этот матрас. Мягкость -жёсткость отличная. Он и не мягкий , и достаточно плотный. Спать и лежать на нем одно удовольствие . Спинка и тело сразу вытягиваются и выравниваются.
- Достоинства:
- И цена, и качество. И очень приятно что относится к категории ортопедических матрасов. Сейчас это очень актуально
- Недостатки:
- Не обнаружено
Представник постачальникаПані Ренато, щиро дякуємо за ваш детальний та натхненний відгук! Нам дуже приємно чути, що новий матрац виправдав Ваші очікування - комфорт, підтримка спини та якість сну надзвичайно важливі, особливо для дітей.
Ваші слова про баланс між м’якістю і щільністю - саме те, до чого ми прагнули при розробці цієї моделі. Дякуємо, що обрали нас!
Бажаємо Вашій родині здоров’я та приємного сну щодня!
- Николай П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 70x160
Ок
Представник постачальникаДякуємо за оцінку!
- Людмила Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x170
М'який, достатньо пружний, зручний. Якість відповідає ціні.
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Користуйтесь із задоволенням!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 70x160
Продавець Розетка не надіслав оплачений 16.08.2025 року матрац.
І не відомо коли надішле і коли я зможу його отримати- Достоинства:
- Не знаю
- Недостатки:
- Не відомо
Представник постачальникаДобрий день, пані Оксано!
Дякуємо за Ваш відгук і перепрошуємо за ситуацію.
Модель у розмірі 70х160 см є дитячою і менш популярною, тому вона може ще перебувати у виробництві або бути тимчасово відсутньою на складі.
Будь ласка, зверніться в чат-підтримки Rozetka - колеги оперативно перевірять статус замовлення та зможуть уточнити терміни відправки.
Дякуємо за розуміння