Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Подушка Noble Ортопедическая с памятью Ergolight 49х32х10.5 см (4820178150040)

Оценка пользователей 4.43/5
  • Юлія Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

Купила подушку з цікавості 2 місяці тому. Звикла до неї за 2 дні. Тепер не комфортно спати на звичайних подушках. Покупкою задоволена.

Раді, що Вам сподобалась подушка!

Користуйтесь із задоволенням!

• андрей к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

Дуже гарна подушка,м'яка,гарна зовні на вигляд,у чехлі який зовні нагадує соти.В мене е ще інща артопедичні подушка,але не така м'яка як ця.Форму вона повертає і вона не набивна,що є можливість трохи зробити її менще набиту.Форма також має важливу роль,як що треба нижче положення перевернув де тонша сторона і відпочиваеш.

Достоинства:
    М'ка,два положення висоти,чехол гарний,форма
    Недостатки:
    Не можна прасувати

Щиро дякуємо за Ваш відгук!

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

Користуюся цією подушкою вже майже два роки, і нарешті з’явилося натхнення поділитися враженнями.
    Найголовніше — вона все ще як нова! За цей час наповнювач не просів і не втратив форму, що свідчить про дійсно високу якість матеріалів.
    Для мене вона стала ідеальним рішенням: спати стала набагато краще, зник дискомфорт у шиї.
    Якщо шукаєте річ, яка служитиме роками, а не кілька місяців — щиро рекомендую!

Достоинства:
    Довговічність, стабільність форми,
    висока якість, терапевтичний ефект, ергономічність.
    Недостатки:

Щиро дякуємо за такий розгорнутий відгук, пані Анастасіє!

Раді, що Вам подобається наша подушка. Бажаємо лише щасливих та теплих снів!

• Людмила Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

Дякую.Подушка дуже зручна.Беру тільки таку.

Дякуємо, що обираєте нашу продукцію!
      Користуйтесь із задоволенням!

• Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

Ужасное качество подушка так сильно воняет что у мамы начала болеть голова!!!

Достоинства:
    Недостатки:
    Жутко воняет и продавец об этом не пишет!!!

Анно, дякуємо за звернення. Нам прикроо, що у мами погіршилось самопочуття із-за подушки.

У виробах із піни з ефектом пам’яті можливий легкий виробничий аромат після розпакування. Він виникає через герметичне пакування і зазвичай зникає самостійно протягом 24–72 годин (інколи може знадобитись до 3–5 днів). В будь-якому разі, цей запах не шкідливий для здоров'я. Усі матеріали проходять обов’язковий контроль якості.

Що зробити зараз, щоб швидше минуло:

тримати подушку у добре провітрюваному приміщенні, без прямих сонячних променів та надмірного нагріву;

користуватися у звичному режимі, чохол знімати/прати не потрібно;

якщо є чутливість до запахів, зробити паузу у використанні та провітрювати в іншій кімнаті.

Якщо запах не зникне, будь ласка, повідомте нам через чат-бот Rozetka номер замовлення та коротко опишіть ситуацію - ми організуємо заміну подушки.

Сподіваємося, що запах швидко мине і виріб буде комфортним у щоденному користуванні. Ми на зв’язку та готові допомогти.

• Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

Подушка имеет не приятный химический запах. К сожалению я не обратила на это внимание когда забирала.

По размеру по мягкости все нормально.

Достоинства:
    Комфортно на ней лежать
    Недостатки:
    Не приятный запах

Анно, дякуємо за відгук. Нам прикро, що запах зіпсував Вам перше враження про подушку.
      Легкий виробничий запах після розпакування - це нормально та безпечнo; зазвичай він зникає за 24–72 години.

Щоб швидше вивітрився: тримайте подушку в добре провітрюваному місці (без прямих сонячних променів).

Сподіваємося, що зайвий запах швидко зникне й Ви зможете насолоджуватися відпочинком на повну. Якщо щось турбуватиме - напишіть нам, із радістю підкажемо.

• Надія Б***

Сподобалась , зручна , м'яка

Вдячні за довіру та відгук. Бажаємо приємного сну!

• Денис Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

Якісна подушка, дуже приємно спати на ній, але вона дуже низька, довелося довго звикати.

Достоинства:
    комфортна, зручна, якісна.
    Недостатки:
    низька, потрібно трохи часу, щоб звикнути.

Дякуємо, Денисе, за ваш відгук та оцінку!
      Раді чути, що подушка вам сподобалась і ви відзначили її якість та комфорт.
      Щодо висоти - справді, ортопедичні подушки з ефектом пам’яті можуть потребувати трохи часу для адаптації. Але з часом вони допомагають зменшити навантаження на шию та забезпечити правильне положення під час сну.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

Спочатку замовила 1 сподобалась тому замовила і другу.
    Перший час місяці 2-3 були дуже зручні
    АЛЕ пройшо місяців 8 з моменту покупки( -)
    і подушки можна викидати
    Вони ніби і тримають форму, але коли на них спиш, то зовсім не зручні стали

Достоинства:
    Якщо потрібна подушка на місяці 3-4
    Недостатки:
    Втратили свою ортопедичність

Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що подушка спочатку вам сподобалася.

Звертаємо увагу, що піна з пам’яттю, яку використовуємо у моделі Ergolight, виготовляється за технологією, що забезпечує збереження її ортопедичних властивостей протягом багатьох років. Втрата комфорту за такий короткий період є нетиповою, і ми вперше зіштовхуємось з такою ситуацією.

Будь ласка, зверніться до нас через чат підтримки Rozetka - ми детальніше розглянемо ситуацію та постараємося знайти рішення.

• Ткаченко Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

Дуже сподобалася, дуже зручно спати.

Достоинства:
    Гарна якість, зручна і виконує свої функції

Дякуємо за Ваш відгук!

Бажаємо здорових снів на новій подушці!

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

Подушка сподобалася, зручна, виглядає якісно, специфічний запах зник за пару годин.

Достоинства:
    Класна подушка.
    Недостатки:
    За тиждень використання не виявила.

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Юрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

Хороша подушка , якість чудова, рекомендую.

Достоинства:
    Зручна
    Недостатки:
    Поки не знайшов)

• Юна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

Купила себе, потом маме, потом мужу)) очень все довольны

Достоинства:
    Удобная и качественная
    Недостатки:

Дякуємо, що обираєте продукцію Highfoam!

• Леся Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

Хороша подушка, буду брати ще одну, але трохи більшу за розміром.

Достоинства:
    Зручна
    Недостатки:
    Не має
  • Олена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

Подушка м'яка, зручна для моєї шиї. Кому потрібна трохи твердіша, то буде зам'яка. Наволочка якісна, зі зручною застібкою.

Достоинства:
    М'яка, має дві висоти.
    Недостатки:
    Стійкий хімічний запах матеріалу самої подушки. Довелося довго вивітрювати, бо одразу користуватися неможливо.
  • Вікторія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

Подушка дуже зручна, сподіваюсь стане краще спати. Але запах дійсно жахливий. Буду пробувати провітрювати довше, але сумніваюсь, що він зникне остаточно, дуже стійкий

Достоинства:
    зручна
    Недостатки:
    запах

Дякуємо за ваш відгук!
      Ми раді, що подушка зручна, і сподіваємось, що вона допоможе покращити ваш сон. Що стосується запаху – це характерна особливість нових виробів із піноматеріалу. Ми рекомендуємо провітрювати подушку в добре провітрюваному приміщенні протягом кількох днів. Зазвичай запах зникає повністю через 5-7 днів.

• Сергей И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

У дружини проблеми з шийною зоною, не всі подушки підходять, але ця досить вдала. З мінусів, трохи пахне хімією, але після прання норм.

• Даша Ш***

Подушка супер!

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

Купили на подарунок,так як у нас вже така є. Якісна та зручна,нам підійшла! Окреме дякую дівчатам (Юлі та Насті) з відділення Розетки за адресою: вул. Північнодонецька ,1 А місто Дніпро. Завжди привітні та уважні!

Достоинства:
    Подушка чудова! Дівчата неймовірні!!!

• Олена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

На жаль подушкою не задоволена, викликала алергію в зоні шиї. Я взагалі не алергік тому алергія стала для мене « приємним» бонусом з купівлею цієї подушки. На жаль викинуті гроші на вітер. Викинула коробку і чек, і подушку доведеться викинути! Не рекомендую купляти цю подушку!

Достоинства:
    Немає!
    Недостатки:
    Алергія!

Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з таким неприємним досвідом під час використання нашої подушки. Ми завжди прагнемо забезпечити комфорт і безпеку наших клієнтів.

Хочемо звернути увагу, що подушка виготовлена з гіпоалергенних матеріалів, зокрема піни меморі та стрейч-чохла, які мають усі необхідні сертифікати якості. Проте організм кожної людини унікальний, і, на жаль, бувають випадки індивідуальної непереносимості навіть до гіпоалергенних матеріалів. Скажіть, будь ласка, чи використовували додаткову наволочку на подушку?

• Олексій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

Маю проблемну шию, головні болі бувають, користуюсь приблизно тиждень, або я себе накрутив, або дійсно поступово стає крще

Достоинства:
    Перші 2-3 дні звикав, а потім класно, відчуття ніби голова тоне у подушці)
    Недостатки:
    Поки не помітив

Дякуємо за відгук! Щиро раді, що Ваше самопочуття покращилось! Здорових та приємних снів!

• Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

Подушка супер! Взяла, бо постійно боліла голова через не правильне положення шиї під час сну. Зараз і сплю краще, і голова майже не болить! Чохол можна зняти і випрати. Рекомендую однозначно!

• Тетяна Д***

Покупкою задоволена!

• Володимир

Матеріал/ сон

• Олександра У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

Дуже сподобалася. Після сну добре самопочуття.

Достоинства:
    Багато
    Недостатки:

Дякуємо за відгук! Здорових снів на новій подушці!

• Богдан Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

Комфортна подушка, мій сон став кращим..

Вітаємо!
      Дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що подушка допомогла покращити ваш сон. Користуйтесь з задоволенням. Приємних Вам снів!

• Виктор В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

Дякую .Все якісно і швидко.

Добрий день.
      Дякуємо Вам за відгук! Дуже раді , що Вам все сподобалось. Користуйтесь з задоволенням.
      Здорових снів!

• Іра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

Купляла мамі, їй сподобалась, каже, що дуже зручно.
    Для мене то низька, шукатиму більшу.

Достоинства:
    Зручність, якість
    Недостатки:
    Поки не знайдено

Добрий день.
      Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що Ваша мама задоволена подушкою та знаходить її зручною. Якщо Вам потрібна подушка більшої висоти, ми будемо раді допомогти з вибором відповідного варіанту. Будь ласка, звертайтеся до нас, і ми допоможемо знайти подушку, що підійде саме Вам.

• Кирило Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

Честно кажучи, я сподівався, що ця подушка допоможе позбавити мене, чи хоча б зменшити оніміння рук під час сну, але цього не сталося. У мене шийний остеохондроз, і така проблема з руками частенько мене мучить.
    Про саму подушку скажу, що вона приймає і підтримує форму коли лягаєш на неї, матеріали приємні, нічим не пахнуть. Але для мене вона трохи низькувата, треба підкладати що-небудь. Підтримка шиї слабо відчувається, хотілося б щоб виступ був трохи більше, або щоб подушка була не такою м'якою.
    В цілому, є свої плюси і недоліки. Це перша ортопедична подушка, яку я купив, тому порівнювати мені ні з чим.

Достоинства:
    Приємна на дотик, без запахів, приймає форму
    Недостатки:
    Не допомогла з шиєю, низькувата

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук!
      Нам прикро, що Ваша перша ортопедична подушка не підійшла.
      Як правило, висота більшості подушок становить від 6 до 16 см, а більшості людей підходять подушки висотою 10-14 см. Але краще підібрати висоту подушки індивідуально: вона повинна дорівнювати ширині вашого плеча. Тобто заміряйте відстань від шиї до плеча, це і буде оптимальна висота подушки, що підійде саме Вам.

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

Дуже класна подушка, сон покращився.

Добрий день. Дякуємо Вам за відгук! Гарних снів!

• Юна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

Вже пів року я не розумію як я жила без такої подушки. Забула про біль у шиї. Дуже зручна і приемна

Достоинства:
    Ортопедична
    Недостатки:
    Немае

Добрий день.
      Дякуємо Вам за відгук! Приємних снів!

• Оксана Б***

Гарна подушка

Дякуємо Вам за Відгук!
      Приємних та здорових снів!

• Леся Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

Чудово тримає,ніяких сторонніх запахів немає, швидка доставка

Добрий день.
      Дякуємо Вам за відгук ! Приємних та здорових Вам снів!

• Філімоненко Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

Вибрали такий подарок на день народження хлопчику на 13 років.
    Вона просто
    Рекомендую.

Достоинства:
    Зручна

Дякуємо Вам за відгук!
      Здорових та приємних снів!

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

Не рекомендую. Подушку викинула. Викликала алергію на шкірі в області шиї , два тижні лікування, але й досі залишилися сліди. Дарма витрачені кошти на подушку з сильним стійким хімічним запахом, ще й на ліки

Достоинства:
    Недостатки:
    Викликає алергію, сильний стійкий хімічний запах

Юлія, вітаємо! Нам дуже прикро, що Вам не підійшла наша подушка. Всі подушки Noble мають сертифікати якості на кожен елемент виробу та гігієнічні висновки, що підтверджують безпечність для людини. Наше підприємство працює за системою управління якістю ISO, і всю, без винятку, сировину ми закуповуємо у перевірених європейських виробників. Ми гарантуємо високу якість та антиалергенні властивості усіх наших виробів, однак, звичайно, не можемо бути повністю застраховані від випадків індивідуальної алергічної реакції. У випадку, якщо людина є сильним алергіком, така реакція, на превеликий жаль, може бути викликана багатьма іншими факторами, крім пінополіуретану. Також ми рекомендуємо провітрювати подушку перед використанням після герметичної упаковки, що дозволяє легко позбутися фабричного запаху, це зазначено в загальних рекомендаціях з користування виробами Noble. Нам дуже шкода, що Вам довелося відмовитись від використання подушки, оскільки ми уважно й детально стежимо за якістю виробів, тому для нас надважливо розуміти, що саме могло спровокувати таку алергічну реакцію. Просимо звернутись в чат підтримки Rozetka, аби ми змогли з Вами зв'язатися для уточнення деяких деталей. Можливо, Вам не підійшов наповнювач і ми могли б обговорити з Вами альтернативні подушки, що забезпечують здоровий сон.

• Наталія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 49x32

Це моя перша ортопедична подушка. Покупкою повністю задоволена.

Користуйтесь з задоволенням!
      Приємних та здорових Вам снів!