- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сироватка має консистенцію олійки,але вбирається в шкіру швидко і не залишає масляного сліду. Має приємний, ніжний запах кокосу. Я користуюся вперше і дуже задоволена,це те що потрібно для моєї сухої шкіри обличчя. Після нанесення шкіра бархатна на дотик.
Зручний тюбик який можна брати з собою в дорогу і не хвилюватися,що рідина витече.- Достоинства:
- Після використання шкіра дуже приємна на дотик
Дякуємо за відгук та фото :)
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класна сироватка. Особливо люблю ці баночки від Hillary - стильно і зручно. Буду замовляти ще!
- Достоинства:
- Подобається
- Недостатки:
Дякуємо, що обираєте нас та чекаємо на Вас знову
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сироватка має маслянисту консистенцію, швидко вбирається. Після використання шкіра обличчя стає ніжною, гладкою, еластичною, добре зволоженню. Ефект освітлення поки що не дуже помітний, для цього потрібно більш тривале використання
- Достоинства:
- Зручний дозатор, приємний аромат
Дякуємо за відгук та очікуємо на зворотній зв'язок після тривалішого використання
- ІринкаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дарує шкірі сяйво, розгладжує маленькі зморшки. Має гарний склад, мені дуже подобається.
- Достоинства:
- Гарний склад, ніжна текстура, дозатор
- Недостатки:
- Не знайшла
Дякуємо за зворотний зв'язок
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Досить комедогенний продукт навіть для сухої шкіри (багато олій у складі), плюс зламався дозатор, що є частою проблемою виходячи з коментарів на сайті виробника. Намагалась обміняти на інший продукт у виробника (у них є така опція), але купляла у продавця Розетка, тому обміну немає. Не рекомендую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Зламався дозатор, комедогенна
Дякуємо за зворотний зв'язок та хочемо звернути Вашу увагу, що олії в складі не є комедогенними, але оскільки засіб натуральний та не гіпоалергенний, все ж можуть виникати індивідуальні алергічні реакції .