Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Антицеллюлитные липосомальные обертывания Hillary Anti-cellulite Bandage LPD'S Slimming (2314927063528/4823116600287)

• Альона

Вперше користуюсь обгортанням. Дуже зручна річ, має охолоджуючий ефект ( як по мені, врази приємніше, ніж гаряче )
    Скористувалась поки лише раз, шкіра ніжна - на вигляд наче вже трішки підтягнулась. Буду користуватись і надалі, курсом

Достоинства:
    Охолоджуючий
    Недостатки:
    Трішки кусається ціна

Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням і хай результат Вас радує!

• Олена

Дійсно працює. Чудовий запах, добре зволожені бінти розчином. Рекомендую

Достоинства:
    Аромат, пакування
    Недостатки:

Дякуємо за відгук та бажаємо, щоб результати Вас радували

• Євгенія

Даний бандаж зараз дуже популярний, тому я вирішила спробувати його. І тепер зрозуміла чому всі його так нахвалюють. Дуже зручні у використанні. Я раніше брала це все робила харчовою плівкою. Та цим бандажем набагато зручніше, так як вони уже просочені всім, що спалить жир. І ще мене вразив запах, дуже приємний ментоловий. Рекомендую

Достоинства:
    Якісне пакування, чудовий запах, якійсть
    Недостатки:

Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного та результативного користування!

• Позовикова В***

Порадила сестра, перепробувала багато чого і гаряче, і холодне... До цього повертається постійно.
    Я захотіла спробувати вперше. Не те, що немає целюліту - того добра багацько. Ліньки просто наносити, терти. Тут бінт вже готовий. Єдине, треба після зняття довтирати. Але то не пів години з щіткою мучатись. То сестра сказала брати ці бінти.
    Для дійсно гарного ефекту ще потрібно спорт і контроль над шлунком.

Достоинства:
    Зручне пакування
    Недостатки:
    Для певного ефекту потрібно ще менше жерти і займатися спортом

Дякуємо за відгук та очікуємо на зворотній зв'язок після використання