- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вперше користуюсь обгортанням. Дуже зручна річ, має охолоджуючий ефект ( як по мені, врази приємніше, ніж гаряче )
Скористувалась поки лише раз, шкіра ніжна - на вигляд наче вже трішки підтягнулась. Буду користуватись і надалі, курсом- Достоинства:
- Охолоджуючий
- Недостатки:
- Трішки кусається ціна
Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням і хай результат Вас радує!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дійсно працює. Чудовий запах, добре зволожені бінти розчином. Рекомендую
- Достоинства:
- Аромат, пакування
- Недостатки:
Дякуємо за відгук та бажаємо, щоб результати Вас радували
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Даний бандаж зараз дуже популярний, тому я вирішила спробувати його. І тепер зрозуміла чому всі його так нахвалюють. Дуже зручні у використанні. Я раніше брала це все робила харчовою плівкою. Та цим бандажем набагато зручніше, так як вони уже просочені всім, що спалить жир. І ще мене вразив запах, дуже приємний ментоловий. Рекомендую
- Достоинства:
- Якісне пакування, чудовий запах, якійсть
- Недостатки:
Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного та результативного користування!
- Позовикова В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Порадила сестра, перепробувала багато чого і гаряче, і холодне... До цього повертається постійно.
Я захотіла спробувати вперше. Не те, що немає целюліту - того добра багацько. Ліньки просто наносити, терти. Тут бінт вже готовий. Єдине, треба після зняття довтирати. Але то не пів години з щіткою мучатись. То сестра сказала брати ці бінти.
Для дійсно гарного ефекту ще потрібно спорт і контроль над шлунком.- Достоинства:
- Зручне пакування
- Недостатки:
- Для певного ефекту потрібно ще менше жерти і займатися спортом
Дякуємо за відгук та очікуємо на зворотній зв'язок після використання