Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Бальзам для губ увлажняющий с маслом жожоба Hillary Natural Jojoba Lip Balm (2314955764855/4823116601154)

Оценка пользователей 4.47/5
  • Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г

Помада ужасная, сильно твёрдая, губы тяжело мазать, запах неприятный

Дякуємо за відгук та звертаємо Вашу увагу, що даний продукт є зволожувальним бальзамом на основі олій. В залежності від температури зовнішнього середовища олії можуть мати більш тверду чи м'яку структуру. Аромат засобу формується активними інгредієнтами у складі для ефективної формули продукту. Поріг сприйняття та оцінка інтенсивності запахів дуже індивідуальна річ.

• Юлия З***

Нормальный бальзам

Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням!

• Л. А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г

Взяв 2 шт бальзама для губ ціеї марки з маслом жожоба і органи, беру в перший раз, зручно носити з собою, гарно зволожує, не липкий, не солодкий, пахне не дуже сильно, тому мені якраз. Мені сподобались.

Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного користування!

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г

Нарешті бальзам, що гоїть тріщинки на губах. Жирненький, віддушка ледь відчутна - подобається.

Дякуємо за відгук та радіємо Вашим результатам!

• Вадим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г

Бальзам має гарний склад,ніжно зволожує та доглядає навіть у морозні дні.Купив дружині ,вона задоволена!!!

Достоинства:
    Склад,солоденький запах
    Недостатки:

Дякуємо за відгук! Дуже раді знати, що Вашій дружині сподобався бальзам :)

• Наталія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г

Оскільки для мене дуже важливим критерієм при виборі косметики є її склад, то обрала цей бальзам саме через його натуральність. Перевіряла склад через кілька спеціалізованих сервісів - він дійсно цілком безпечний. Без віддушок. Приємний, лаконічний дизайн тюбика. Наноситься поки досить тугенько, але при такому складі і невисокій температурі в приміщенні це логічно. Термін придатності до 11.2024. Вирішила замовити ще бальзам з макадамією для порівняння

Достоинства:
    Натуральний склад

Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного користування!

• Ксенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г

Пришел мой бальзамчик для губ с маслом жожоба, я в восторге! Как и хотела, хорошо увлажняет, был когда такой же, решила не изменять своим вкусам и повторить. Made in Ukraine - это вообще в самое сердечко! Не перестаю удивляться, что наши родные бренды что-то хорошее создают.

Достоинства:
    Компактный, цена
    Недостатки:

Дякуємо за зворотній зв'язок та бажаємо, щоб результат від використання косметики HILLARY завжди викликав у Вас захоплення!

• Наталья К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г

Не вистачає зволоження. Постійно потрібно оновлювати

Дякуємо за зворотний зв'язок. Рекомендуємо звернути увагу на скраб для губ, оскільки якщо ексфоліацію проводите не часто, то засоби можуть погано вбиратися і не давати бажаного результату ;)

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г

Сам бальзам сподобався, добре зволожує губи, не липкий.
    Але після трьох використань, стік перестав вкручуватися назад в упаковку, прийшлося розбирати нижню частину.

Достоинства:
    Гарна якість бальзаму.
    Недостатки:
    Абсолютно незадовільна упаковка товару.

Дякуємо за зворотний зв'язок. Можливо бальзам падав чи десь придавився в косметичці?

• Тетяна

Бальзаму оцінка 5,а доставці 0
    Прийшов без ковпачка

Достоинства:
    Добре зволожує
    Недостатки:
    Доставка

Дуже шкода, що так сталося(( Але раді, що нюанси не завадили Вам оцінити переваги даного засобу!

• Yuqumo
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г

Ось цей бальзам дійсно чудовий! Усі перелічені функції він виконує, приємно пахне солодким жожобом і в складі багато корисних речовин для зволоження губ. Як раз наступають холодні дні, тому він допоможе зберегти губи від обмороження та тріскання :>

Достоинства:
    Чудове зволоження, приємний запах
    Недостатки:
    Відсутні

Дякуємо за коментар :)

• Анна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г

Гарний бальзам для губ, аромат ніжний приємний ледь чую шоколад , губы зволожує дуже добре, я задоволена

Достоинства:
    Зволоження губ
    Недостатки:
    Не бачу

Дякуємо за відгук та радіємо Вашим результатам

• Наталия А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г

Дійсно хороший бальзам . Якщо губи потребують зволоження та живлення,то це саме те, що потрібно. Допомога в любу пору року)

Достоинства:
    Гарно зволожує, аромат, просто супер
    Недостатки:

Вдячні, що обрали нас та бальзам для губ із олією жожоба від Hillary

• Анастасія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г

У мене постійно обвітрюються губи, і я була в пошуках ідеального бальзаму для губ. І я його знайшла. Має приємну текстуру та аромат. Усім рекомендую!

Достоинства:
    Дуже круто зволожує губи, приємний аромат та текстура

Дякуємо за відгук. Приємно читати такі коментарі, раді, що все підійшло :)

• Кристина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г

Чудовий бальзам для губ, моментально зволожує навіть обвітрені губи, а також має приємний легкий аромат, рекомендую!

Достоинства:
    Компактний, гарно зволожує, приємний аромат та текстура
    Недостатки:

Дякуємо за відгук. Користуйтесь із користю :)