- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г
Помада ужасная, сильно твёрдая, губы тяжело мазать, запах неприятный
Дякуємо за відгук та звертаємо Вашу увагу, що даний продукт є зволожувальним бальзамом на основі олій. В залежності від температури зовнішнього середовища олії можуть мати більш тверду чи м'яку структуру. Аромат засобу формується активними інгредієнтами у складі для ефективної формули продукту. Поріг сприйняття та оцінка інтенсивності запахів дуже індивідуальна річ.
- Юлия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г
Нормальный бальзам
Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Л. А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г
Взяв 2 шт бальзама для губ ціеї марки з маслом жожоба і органи, беру в перший раз, зручно носити з собою, гарно зволожує, не липкий, не солодкий, пахне не дуже сильно, тому мені якраз. Мені сподобались.
Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного користування!
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г
Нарешті бальзам, що гоїть тріщинки на губах. Жирненький, віддушка ледь відчутна - подобається.
Дякуємо за відгук та радіємо Вашим результатам!
- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г
Бальзам має гарний склад,ніжно зволожує та доглядає навіть у морозні дні.Купив дружині ,вона задоволена!!!
- Достоинства:
- Склад,солоденький запах
- Недостатки:
Дякуємо за відгук! Дуже раді знати, що Вашій дружині сподобався бальзам :)
- Наталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г
Оскільки для мене дуже важливим критерієм при виборі косметики є її склад, то обрала цей бальзам саме через його натуральність. Перевіряла склад через кілька спеціалізованих сервісів - він дійсно цілком безпечний. Без віддушок. Приємний, лаконічний дизайн тюбика. Наноситься поки досить тугенько, але при такому складі і невисокій температурі в приміщенні це логічно. Термін придатності до 11.2024. Вирішила замовити ще бальзам з макадамією для порівняння
- Достоинства:
- Натуральний склад
Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного користування!
- КсеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г
Пришел мой бальзамчик для губ с маслом жожоба, я в восторге! Как и хотела, хорошо увлажняет, был когда такой же, решила не изменять своим вкусам и повторить. Made in Ukraine - это вообще в самое сердечко! Не перестаю удивляться, что наши родные бренды что-то хорошее создают.
- Достоинства:
- Компактный, цена
- Недостатки:
Дякуємо за зворотній зв'язок та бажаємо, щоб результат від використання косметики HILLARY завжди викликав у Вас захоплення!
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г
Не вистачає зволоження. Постійно потрібно оновлювати
Дякуємо за зворотний зв'язок. Рекомендуємо звернути увагу на скраб для губ, оскільки якщо ексфоліацію проводите не часто, то засоби можуть погано вбиратися і не давати бажаного результату ;)
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г
Сам бальзам сподобався, добре зволожує губи, не липкий.
Але після трьох використань, стік перестав вкручуватися назад в упаковку, прийшлося розбирати нижню частину.- Достоинства:
- Гарна якість бальзаму.
- Недостатки:
- Абсолютно незадовільна упаковка товару.
Дякуємо за зворотний зв'язок. Можливо бальзам падав чи десь придавився в косметичці?
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г
Бальзаму оцінка 5,а доставці 0
Прийшов без ковпачка- Достоинства:
- Добре зволожує
- Недостатки:
- Доставка
Дуже шкода, що так сталося(( Але раді, що нюанси не завадили Вам оцінити переваги даного засобу!
- YuqumoОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г
Ось цей бальзам дійсно чудовий! Усі перелічені функції він виконує, приємно пахне солодким жожобом і в складі багато корисних речовин для зволоження губ. Як раз наступають холодні дні, тому він допоможе зберегти губи від обмороження та тріскання :>
- Достоинства:
- Чудове зволоження, приємний запах
Дякуємо за коментар :)
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г
Гарний бальзам для губ, аромат ніжний приємний ледь чую шоколад , губы зволожує дуже добре, я задоволена
- Достоинства:
- Зволоження губ
- Недостатки:
- Не бачу
Дякуємо за відгук та радіємо Вашим результатам
- Наталия А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г
Дійсно хороший бальзам . Якщо губи потребують зволоження та живлення,то це саме те, що потрібно. Допомога в любу пору року)
- Достоинства:
- Гарно зволожує, аромат, просто супер
- Недостатки:
Вдячні, що обрали нас та бальзам для губ із олією жожоба від Hillary
- Анастасія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г
У мене постійно обвітрюються губи, і я була в пошуках ідеального бальзаму для губ. І я його знайшла. Має приємну текстуру та аромат. Усім рекомендую!
- Достоинства:
- Дуже круто зволожує губи, приємний аромат та текстура
Дякуємо за відгук. Приємно читати такі коментарі, раді, що все підійшло :)
- Кристина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 5 г
Чудовий бальзам для губ, моментально зволожує навіть обвітрені губи, а також має приємний легкий аромат, рекомендую!
- Достоинства:
- Компактний, гарно зволожує, приємний аромат та текстура
- Недостатки:
Дякуємо за відгук. Користуйтесь із користю :)