Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Разглаживающие патчи Hillary Bacuchiol Wrinkle Correcting & Eye Lift Patches с био-ретинолом 60 шт (2314982065673/4823116600768)

Оценка пользователей 4.53/5
  • Олена З***
    Продавец: Rozetka

Прийшли цілі, гладенькі, без заломів, рідини багато, приємні запах та консистенція. Використовувала охолодженими зранку - добре підтягувало набряки під очима та над очима.

Достоинства:
    Підтягує набряки навколо очей.
    Недостатки:
    Не виявлено.

Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням!

• Лариса

При використанні були покалювання на шкірі, невеличке почервоніння, яке швидко пройшло, загалом ефектом задоволена дуже добре підтягнув мішки під очима.

Достоинства:
    Підтягнув вікову шкіру, приємний запах та колір
    Недостатки:

Дякуємо за зворотний зв'язок. Дані ефекти є варіантом норми. Так реагує Ваша шкіра на діючі речовини. Користуйтесь із задоволенням :)

• Анастасія
    Продавец: Rozetka

Дуже гарні патчі, освіжають, прибирають темні кола. Дуже задоволена!

Достоинства:
    Освіжають, прибирають темні кола

Дякуємо за зворотний зв'язок

• Аня

Вообщем не плохие патчи -- обещанный производителем эффект заметен. Уменьшаются мимические морщинки, снимается отек, осветляются темные круги, кожа вокруг глаз становится увлажненная, гладкая

Достоинства:
    Хорошо пропитанные, отлично держатся, есть удобная лопатка для забора
    Недостатки:

Дякуємо за зворотний зв'язок та фото. Раді, що маєте помітні результати!

• Наталія С***

Постійно користуюсь цими патчами, бо це любов! Зранку просто мій мастхев. Зволожують і вирівнюють шкіру, приємні у використанні. Не перестаю радити їх подругам)

Достоинства:
    Зволожують, надають сяяння шкірі
    Недостатки:

Дякуємо, що радите нас. Користуйтесь із задоволенням!

• Іванна Г***

Найкращі патчі, користуюся виключно ними! Мають крутий розгладжувальний ефект, приємні на запах

Достоинства:
    Чудово забирають набряки під очима, на довго вистачає баночки, є ложечка для зручності
  • Владислав П***

Ок

Дякуємо за оцінку :)

• Александр Р***

Дружина задоволена

Дякуємо за відгук, хай користуйтесь із задоволенням!

• Наталія С***

Вже не вперше замовляю ці патчі. Дуже люблю їх використовувати вранці. Освіжають, зволожують.

Достоинства:
    Працюють
    Недостатки:

Вдячні, що обираєте нас для своєї ранкової рутини :)

• Анастасія

Буду замовляти ці патчі вдруге. Мені подобається ефект від них після використання (під очима менш темні круги і гарне зволоження), а ще запах як в трояндової водички - классс)))

Достоинства:
    Якість, запах
    Недостатки:

Дякуємо за відгук та чекаємо на Ваші наступні замовлення :)

• Маргарита Р***

Улюблені патчі. Є ефект, маленькі зморшки під очима гарно розгладжує.

Достоинства:
    Зручна доставка в точку видачі біля дома в зручний час.
    Недостатки:
    Не має.

Дякуємо за відгук. Приємно читати такі коментарі, раді, що все підійшло :)

• Оксана Ш***

Рожеві матчі під очі. Виглядають дуже гарно. Допомагають боротися з темними кругами під очима,розгладжують дрібні зморшки. В банці достатньо рідини. Мають запах троянди.

Достоинства:
    Ефективні

Вдячні за відгук

• Наталія С***

Після використання зона під очима виглядає свіжою і зволоженою. Патчі гарно розглажують і насичують шкіру. Дуже приємні у використанні.

Достоинства:
    Гарно зволожують і розглажують
    Недостатки:

Дякуємо за відгук, радіємо Вашим результатам!

• Євгеній К***

Класні розгладжувальні патчі, результат є. Купував у подарунок мамі, все сподобалось!

Достоинства:
    Гарний ефект від патчів
    Недостатки:

Дякуємо, що обираєте нас! Бажаємо приємного користування!

• Марина Д***

Патчі під очі від Hillary, з бакучіолом. Ефект від бакучіолу — відлущування та відновлення клітин та тканин, бореться з першими ознаками старіння. Також до складу входять екстракт дамаської троянди, ірландський мох. Патчі чудово справляються з темними колами під очима, підтягують та зволожують шкіру. Я дуже задоволена покупкою.

Достоинства:
    Натуральні інгредієнти, велика кількість патчів, є лопатка
    Недостатки:
    Не має

Вдячні, що обрали нас

• Светлана З***

Патчі беру вже третій раз. Якість чудова -освіжають погляд, гарно тримаються. Алергії не визивають, що для мене дуже важливо. Рекомендую!

Достоинства:
    Освіжають, не визивають алергію
    Недостатки:
    Не виявлено.

Дякуємо за відгук та рекомендації! Користуйтесь із задоволенням :)

• Євгенія

Замовляю ці патчі вже вдруге. Використовую в комплексі з сироваткою ( також від Hillary) і вранці погляд стає свіжим за 10 хвилин). Все подобається, рекомендую

Достоинства:
    Ціна, зволоження
    Недостатки:

Дякуємо, що обираєте нас! Користуйтесь із задоволенням!

• Ольга

Приємні відчуття

Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням!

• Бабко О***

Після першого використання помітний результат, він правда не довготривалий. Побачимо, як буде далі.

Достоинства:
    Тримаються добре, є ложечка, щоб дістати патчі.
    Недостатки:
    Не знайшла

Дякуємо за відгук та очікуємо на зворотній зв'язок після тривалого використання ;)

• Светлана

Дуже печуть шкіру, це так має бути?

Наша косметика натуральна, але не є гіпоалергенною, адже містить багато активних діючих речовин, на які може виникнути індивідуальна реакція шкіри. Ця інформація зазначена на упаковках та в описі засобу. Дуже шкода що Вам не підійшли патчі, адже кожний організм є унікальний і по різному сприймає засоби по догляду.

• Елена Л***
    Продавец: Rozetka

Купувала 2 коробочки патчів безпосередньо в Hillary у додатку, ці в тому числі. На всі патчі страшна алергія, шкіру неначе попекло за 15 хвилин. До цього було, хоч землею маж, а алергії не було. Інші продукти компанії дуже добрі та дієві, подобаються.

Достоинства:
    Не відчула
    Недостатки:
    Страшна алергія

Дуже шкода що Вам не підійшли патчі, адже кожний організм є унікальний і по різному сприймає засоби по догляду. Зверніть увагу на дієві речовини, ймовірно саме на них маєте індивідуальну реакцію. Рекомендуємо в майбутньому засоби із цими складовими не обирати ;)

• Цікало К***

Придбала дані патчі після того, як прочитала гарні відгуки. Плюс український виробник. На крилах щастя полетіла додому, щоб скоріш скористатися ними. Результат: жахлива алергична реакція! Почервоніння шкіри під очима, нестерпний зуд, який не давав спати усю ніч. І родзинка на торті - набряки, від яких навіть повністю очі не відкривалися. Уся ця краса не проходила протягом двох повних днів! Потім ще й мігрувала нижче - в область щік.
    Чесно, не такого ефекту я очікувала від даного продукту! Хочу зауважити, що за мої 34 роки жодного разу у мене не було алергічних реакцій на косметичні засоби.
    Також хочу звернути увагу на те, що під час отримання товару у відділенні Розетки на упаковці не було жодної захисної плівки. Баночка з патчами, у картонній коробці, під кришкою баночки також захисної не було. Я на це одразу й не звернула уваги. І для мене це був не такий суттєвий недолік…
    Дуже шкода витрачених коштів і ці два дні з обличчям як на пательні.

Достоинства:
    Гарний колір патчів
    Недостатки:
    Все інше - суцільний недолік

Дуже шкода що Вам не підійшли патчі, адже кожний організм є унікальний і по різному сприймає засоби по догляду. В нас діє гарантія якості з можливістю обміну товару, який не підійшов.