Отзывы покупателей о Экспресс сыворотка Hillary Express Eye Serum для кожи вокруг глаз 10 мл (4820209070538/4823116601024)
- Алёна П***Продавец: Rozetka. Количество капсул/ампул: 1. Объем: 10 мл
Отличное средство, темные круги убирает на раз.
- Достоинства:
- Отличное качество
- Назар Б***Продавец: Rozetka. Количество капсул/ампул: 1. Объем: 10 мл
Очень доволен покупкой. Получил тот эффект, который ожидал. Спасибо
- Достоинства:
- цена, качество
- Юлия К***Продавец: Rozetka. Количество капсул/ампул: 1. Объем: 10 мл
Заказала первый раз, не ожидала такого результата. Действительно эффективный препарат, очень довольна. Рада, что рискнула заказать. Спасибо большое!!!
- Достоинства:
- цена, эффективность
- Недостатки:
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество капсул/ампул: 1. Объем: 10 мл
Класна дієва сироватка, дійсно знімає набряк та висвітлює шкіру під очима, ціна нормальна та ще й український виробник, замовляю вдруге бо швидко скінчилась, точно буду замовляти ще
- Достоинства:
- Дієва сироватка, знімає набряки звооожує шкіру під очима
- Недостатки:
- Не знайшла
Дякуємо, що обираєте нас та чекаємо на Вас знову :)
- Анна Т***Продавец: Rozetka. Количество капсул/ампул: 1. Объем: 10 мл
Пользуюсь этой сывороткой дважды в день на протяжении года. Отличный эффект. Соответствует заявленному.
- Достоинства:
- Цена, эффект, наш производитель
- Недостатки:
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество капсул/ампул: 1. Объем: 10 мл
Якість супер
Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Алина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество капсул/ампул: 1. Объем: 10 мл
Гарна сиворотка під очі, брала на подарунок, єефект з першого використання, якість та ціна, працює разом із сироваткою для обличчя, шкіра гладенька та підтягнута
- Достоинства:
- Якість, ціна, ефект після використання
Дякуємо за відгук, радіємо Вашим результатам!
- Анна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество капсул/ампул: 1. Объем: 10 мл
Дуже ефективний засіб, результат не забарився, немає липкого ефекту, можна відразу наносити макіяж. Замовляю повторно. Пишаюся Українським виробником
- Достоинства:
- *****
Дякуємо за Ваш відгук
- Руслана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество капсул/ампул: 1. Объем: 10 мл
Первое моё знакомство с этой маркой.
Пользуюсь каждое утро и точно могу сказать, что она хорошо освежает кожу и слегка её "пухлит", особенно если пройтись поверх массажером.
Думаю, в будущем повторю. Тут и демократичная цена, и приятно, что украинский производитель.- Недостатки:
- Дударенко О***
Я купила перший раз в іншому магазіні, але була вражена ефектом, замовила на розетка щойно другий раз) Наношу перед сном, бо липкий ефект, а на ранок все як має бути, мені 35 підтягнуло шкіру і класно прибрало зморшки - як результат з патчками - 5-7 років :) я мега задоволена!
Дуже радіємо таким відгукам!
Дуже хороша сиворотка
- Селях К***Отзыв от покупателя. Продавец: Анталь. Объем: 10 мл
За 400 гривень я маю якусь зіпсовану жижу???? Ви що продаєте????
- Достоинства:
- Недостатки:
- Запах жахливий,товар зіпсований!!!
- Продавец Анталь
Катерина, доброго вечора! Дякуємо за відгук та перепрошуємо за незручності! Ми працюємо офіційно з виробником! Звісно ми владнаємо цю ситуацію. Як варіант, "зіпсовану" сиворотку ми попросимо надіслати на виробника. щоб вони зробили аналіз, що могло статись! Кошти повернемо або замінемо товар. Для цього з Вами зв'яжуться наші менеджери.
- Продавец Анталь
Катерина, перепрошуємо за незручності! Товар буде замінено за наш рахунок! Гарного дня!
- Селях К***Отзыв от покупателя. Продавец: Анталь. Объем: 10 мл
Доброго дня! Додаю відгук до попереднього(про те що сиворотка прийшла зіпсована)
Зі мною дуже швидко зв'язалися,та швидко вирішили проблему. Продавець пообіцяв замінити продукт. Дуже задоволена,адже подобаються продукти цього бренду,вони насправді якісні і дієві. Сподіваюсь, що це була просто одноразова помилка.
Дуже дякую за зворотній зв'язок на найвищому рівні!!! - Селях К***Отзыв от покупателя. Продавец: Анталь. Объем: 10 мл
Купувала в кінці січня,відкрила тільки зараз,бо ще не використала попередню.Термін придатності до 04.25. Купую її вдруге ,бо з першого разу сподобалась,була дуже хороша. Цього разу це щось страшне,сиворотка зовсім іншого кольору,якась оранжева,має дуже не приємний запах,вона якась зіпсована. Купую її вдруге ,тому маю з чим порівняти,перший раз вона була світлого кольору і мала приємний легкий запах.А ця просто смердить!!!! Що мені продали???? Я в шоці!!! Продавець,це що???
- Продавец Анталь
Катерина, дякуємо за відгук! перепрошуємо за незручності! Товар буде замінено за наш рахунок! Гарного дня!