Отзывы покупателей о Увлажняющий Флюид для Лица и Тела Himani Perfect Derma Боро Плюс 200 мл (8901248339025)
Есть в наличии
- Олександра Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рекомендую
- Недостатки:
- Липке та не поглинається як слід
Доброго дня, шановний клієнт, ваш відгук для нас дуже важливий, дякуємо що обираєте нашу продукцію, шкода що вам не підійшло, звісно все дуже індивідуально у підборі доглядової космети, бажаємо гарного дня.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже добре усуває роздратування та зволожує з відчуттям вологи на шкірі, проходить почервоніння та лущення "запальної" шкіри. Приємний на дотик, текстуру та аромат.
- Достоинства:
- Ціна. Якість. Комфорт. Приємні відчуття та естетичні враження. Приємний аромат.
Доброго дня, шановний клієнт, Ваш відгук для нас дуже важливий, дякуємо що обираєте нашу продукцію.
- Марина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Засіб сподобався, наноситься легко, доволі швидко вибирається в шкіру і надає відчуття зволоження, яке тримається доволі довго. Після нанесення шкіра блищить, навіть через годину
- Недостатки:
- Ніби нема
- Таїсія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товаром не користувалась, тому що:
-написано рускою
-виготовлено в Індіі, ІМПОРТЕР МАСКВА
Розетка, ви там як, в вас все ок?- Представник постачальника
Доброго дня, шановний клієнт, зробіть будь ласка, повернення, дану партію поставки від Індії ми вилучали з обігу., випадково потрапила, за що дуже перепрошуємо, дякую за розуміння.
- Таїсія
Чому ви надалі продавали цю ж партію? Дівчина в відгуках вище скинула фото
Жах - Таїсія К***
Партія? Це 2023 рік виготовлення, камон
Де ви то взяли тоді?
- Янек З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Імба
- Достоинства:
- Зволожувачі імба
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем отримав,але упаковка і сама ємність розписані українською мовою,а на фото продавця англійською.
- Недостатки:
- Товар не відповідає фото
Доброго дня, шановний клієнт, ваш відгук для нас дуже важливий, дякуємо за увагу до нашої продукції, за законодавством ми повинні дотримуватися певних умов маркування, я офіційфний імпортер підтверджуємо оригінальність продукції.
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший крем, використовую для тіла
- Достоинства:
- Швидко впитується в шкіру, не залишає слідів
Дякуємо за теплий відгук. Нам дуже важлива ваша думка. Гарного дня.
- НатаПродавец: Rozetka
Дуже крутий зволожувач, і ціна і дія , все відповідає. Рекомендую. Також є в аптеках. На розетці вигідніше.
- Достоинства:
- Дуже крутий зволожувач
- Недостатки:
Доброго дня. Дякуємо за теплий відгук. Чудовий вибір для гарного зволоження.