- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Картинка и звук гарний. Але туговата прошивка.
Представник брендуДобрий день, дякуємо за ваш відгук!
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пишу відгук після 6 місяців користування. В цілому, за ці кошти - топ, але є питання:
1. Не дуже гарна ОС, проблеми зі встановлення сторонніх додатків.
2. Періодично, при включенні телевізора світлодіод на телевізорі починає миготіти і телевізор не вмикається. Допомагає вимикання із розетки. Мабуть буду звертатись у сервіс.- Александр П***
Питання до представника бренду: надайте будь ласка контакти для звернення, щодо технічного обслуговування. Дякую!
Представник брендуДобрий день. Для вирішення вашого питання просимо звернутись на електронну пошту підтримки: service@ gorenje.ua
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Телевізором за ціною чорної п'ятниці- дуже задоволений. Нетфлікс, пс4 - з HDR видає яскраву картинку. На пк не так плавно, але можливо справа в моєму HDMI кабелі. В цілому можу рекомендувати, користувався 55" з серії А, той що не QLED, різниця помітна.
- Достоинства:
- Яскрава картинка, для відеоконтенту за ці гроші - просто чудово. Шустрий смарт, всі необхідні сервіси вже встановлені.
- Недостатки:
- Звук хотілося би краще , але це вирішаємо іншою акустикою.
Представник брендуДобрий день, дякуємо за Ваш позитивний відгук!
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарне чітке зображення, чіткий звук, доволі шустра система, зручне меню- за свої гроші телевізор однозначно топчик
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- Користуюсь недавно, поки що не виявив
Представник брендуДобрий день. Дякуємо за Ваш позитивий відгук!
- Егор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав як недорогий (бо зараз такі часи, коли не дуже хочеться багато витрачати) замінник моїх старих фуллхд 42 дюймових старичків під ПС5.
Я не вибагливий, тому його мені вистачає, єдине що були проблеми з грою Horizon - при увімкненній функціі VRR в ПС5 - зображення рветься навпіл.
При вимкненній - все працює нормально.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за Ваш відгук!
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Телевизор не рекомендую к покупке, если собираетесь использовать в спальне для просмотра вечером. При снижении яркости подсветки ниже 100% наблюдается мерцание экрана из-за ШИМ. После часа просмотра глаза жгут, как сварки насмотрелся. Картинка при просмотре HDR контента прекрасна, но это 5%, что вы будете смотреть. При просмотре эфирного IPTV или стриминга картинка размытая и некачественная. Присутствуют белые засветы на черном фоне. Красный цвет сильно едкий, но это исправимо в меню. При подключении саундбара не обошлось без проблем. Звук или икал, или, вообще, пропадал. Помогло включение функции : Настройки - Динамики - Цифровой Аудиовыход - Pass Through. Из плюсов родная ОС шустрая, хоть и пользуюсь ТВ боксом, неплохой звук родных динамиков. Резюмируя, благодаря цене, это будет неплохим вариантом для бара, ресторана или информационной панели. Для домашнего использования при слабом освещении - категорически не рекомендую!
- Достоинства:
- Неплохой звук. Цена. Низкое энергопотребление.
- Недостатки:
- Изображение, устают глаза, ШИМ, мерцание при снижении яркости подсветки. Пульт из 90-х.
Представник брендуДякуємо за ваш відгук. Ваша думка для нас важлива, і ми постараємося вдосконалити наші продукти!
- Ивано И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий телевізор, взяв на заміну 43-ех дюймів, теж був hesens якийсь пропрацював 4 роки
Цей набагато краще, насичені кольори, дуже крута картинка в 4к, крутий game mode під PS4
Все влаштовує, надіюсь пропрацює як старий:)- Достоинства:
- Гарна картинка для такої ціни
- Недостатки:
- Не одразу вдалось встановити зовнішні програми
Представник брендуДобрий день. Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Виталий П***
Старий зломався через 4 роки чи Ви вирішили взяти телевізор по більше?
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не работает приложение для IOS. Скорость интернета на телевизоре низкая. По проводу около 70мБт/сек при реальном 500
Представник брендуДоброго дня. У разі виникнення несправностей радимо звернутися на інфолінію Hisense.
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Треба було дешево, бо на зйомну квартиру, але якісно, бо в порівнянні з самсунг qled, який залишився в минулому житті.
І як завжди буває, що в дешевому сегменті вибору набагато більше і через це треба більше і часу для прийняття рішення.
Але, очікування навіть перевищив. З якісним контентом Netflix та PS5 все дуже дуже добре, іноді навіть краще ніж у самсунг, здається. Є враження, а навіщо ж платити тоді більше? Зображення суперове. Задоволен. Дуже швидкий у меню та додатках, операційна система легка та зрозуміла, всі додатки є. А от з app на iOS якась лажа, збої, розсинхрон одразу з коробки, хоча це очікувано, бо у китайських приладів так майже всюди. І все ж таки не ідеальна підсвітка, інколи в деяких темних сценах видно нерівномірність, в кутах як віньєтка і т.і. А в інших ніби все ок. Не знаю, чи це постобробка така різна, чи то фізика. Але нічого, на загальне враження це не впливає.
Гарний вибір, хоча інші в цій ціні можуть бути такими самими, в офлайні кожен хвале те, що привезли саме їм на склад.- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Нерівномірність бюджетної підсвітки
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова якість зображення і HDR, приємно грати в ігри - швидкість відгуку і плавність зображення відмінні. Із негативного можу лише відмітити що динаміки дуже не дуже, але це можна списати на відповідний ціновий сегмент
- Достоинства:
- Якість зображення, хороший HDR, функція eARC
- Недостатки:
- Операційна система - на iOS так і не вдалось налаштувати керування з телефону, пульт виглядає як привіт із нульових, якість динаміків
- Галайба В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний товар
- Достоинства:
- Ціна дизайн
- Недостатки:
- Незнайшов
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лучший телевизор за свои деньги. Фильмы 4k показывает идеально. С Playstation5 4k работает на 60 fps, благодаря vrr и eARC
Качество звука посредственное. Подключение внешних колонок с сабвуфером за 70$ решило проблему
Советую покупать, если нет 60к на SONY XR-55X90K. Все остальные телевизоры можно не смотреть. Разве что OLED от 100к+- Достоинства:
- цена/качество
- Недостатки:
- нет возможности установить torrent из-за китайской OS
- Андрій М***
За 50 баксів тв бокс вирішить проблему
- Артем Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарна якість картинки, хороший звук
- Достоинства:
- Гарна ціна відповідає якості
- Недостатки:
- невиявив
- Євгеній Г***Продавец: Rozetka
Хороше зображення, 4к взагалі ідеально, виглядає досить акуратно. З недоліків зміна звуку, починаю дивитись на одній гучності через 10 хв потрібно знижувати гучність потім знову, якщо поставити на паузу і знову ввімкнути, нічого не чути...
- Достоинства:
- Якість зображення, зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Зміна звуку
Представник брендуДобрий день, дякуємо за ваш відгук!
- Александр Л***
В настройках уберите trhuth
volume
- Наталия Д***Продавец: Rozetka
Давно хотіли купити ! Дуже задоволені !
- Достоинства:
- Супер!
Представник брендуДобрий день. Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Валентина С***Продавец: Rozetka
Игровой режим,нет зависаний легкая голосовая система управления, трансляция с мобильного телефона.
- Достоинства:
- Изображение супер,переключается в соответствующие эффекты
Представник брендуДобрий день. Дякуємо за ваш відгук!
- ЄвгенійПродавец: Rozetka
Маю (точніше мав) аналогічну модель попереднього модельного ряду (55E76GQ). Купляв в іншій великій мережі, офіціал. Згідно інфи сервісних центрів залізо те ж саме, змінився лише дизайн і частково софт.В цілому оцінка даному апарату, поки він працює, 4 з 5. Порівнюючи з Самсунгом 40С530 бюджетної лінійки, який отпахав без проблем 12 років і продовжує працювати скажу що Хайсенс програє по якості зображення в основному з кутами огляду. При відхилення від центру сильно падає насиченість. Навіть сидячи по центру за 3м від екрану помітно, що одноколірна заливка на краях екрану тускніє. З приводу засвітів - не сильно, рівномірно, в кутах сильніше - в цілому нормально. Уплавнялка - відмінна. Ютуб та відтворення з USB-носіїв (FullHD, 4k) - без проблем (іншого контенту не пробував). Звук посередній, для повноти позитивних вражень від якісного контенту - лише зовнішня акустика. Гарний дизайн.
Але всі переваги даного апарата повністю невілюються надійністю і конструктивними особливостями. Коли тв було 1 рік і 3 дня від моменту покупки, тв перестав вмикатись, тобто він вмикається, зявляється напис "hisense" і одразу вимикається. Діагноз: вийшла з ладу підсвітка лівої частини екрану, тв після самодіагнозтики уходить в захист і вимикається. Ремонт, згідно висновку офіційного сервісного центру, неможливий, оскільки вузол матриця-екран-корпус НЕРОЗБІРНИЙ, все просто зклеєно раз і назавжди. Звідси і зниження собівартості.
Часу на перегляд було мало, загалом за рік тв пропрацював не більше 300 годин. Напруга в мережі нормальна, стоїть реле захисту. Ввечері вимкнув, наступного дня вже не вмикнувся. Тому надійність і ремонтопридатність на 1.- Достоинства:
- Дизайн, кольорова гамма, уплавнялка.
- Недостатки:
- Кути огляду, надійність, ремонтопридатність, тв одноразовий.
- Ігор Д***Продавец: Rozetka
Телевізор пропрацював два місяці, після чого з‘явилися полоси на екрані. Звернувся на гарячу лінію служби підтримки( це єдиний канал комунікації),де мені надали електронну адресу на яку рекомендували скинути знімок екрану. «Морозились» тиждень, поки повторно не звернувся на гарячу лінію. І що ви думаєте? Відмовили у гарантії! Без експертизи і огляду! Повний треш! На повторні звернення просто не реагують! Нагле, безвідповідальне, хамське відношення до клієнта. Категорично НЕ РЕКОМЕНДУЮ!
- Роман Г***
Думав брати. Тепер не буду. Дякую!
- Виталий П***
Досить показово, що представник бренду не відрегував на Ваш відгук і не запропонував варіанти вирішення питання. Це дійсно дно, залишити фідбек тільки під позитивними відгуками!
- Вадим Б***
Можна уточнити якого саме роду полоси появились у вас , якісь кольорові чи інші? Тому що зіткнувся зі схожою проблемою на даній моделі
- ВалентинПродавец: Rozetka
Картинка супер, нарешті комфортно дивитись ввечері при мінімальному освітленні, улюблені фільми та серіали навіть з дуже темними сценами. Зберігається детальність картинки, HDR, QLED супер. Чудово відтворює ролики на ютуб в 4k HDR. Відтворює, без проблем HDR10bit.265hevc. Vida це взагалі щось! Голосове керування рідненкою) українською). І ще поправте опис, він глянцевий, а не матовий!
- Достоинства:
- Супер телевізор! Виглядає шикарно.
- Недостатки:
- Відсутня підтримка Google assistant.
- Олег
Мене за дорогий телік соні теж морозить офіційна підтримка, тут вони у нас всі такі. Пиши в інстанції повище, на інгліші, мб вплине
- Максим К***Продавец: Rozetka
Непоганий тєлєк акція. Як на мене все таки трохи задорого.
- Достоинства:
- Картинка
- Святослав К***Продавец: Rozetka
Трохи завеликий в якості монітору для ноутбуку але яка практичність 2 монітори.
Повністю задоволений!- Достоинства:
- Екран, 2 USB, 3.5mm,
- Недостатки:
- 45 кнопок на пульті!!!
Звук - акустику обов'язково.
- Святослав К***
Зробив телевізор на Windows 11 i 30 терабайт HDD
- Виктория Б***Продавец: Rozetka
Нам сказали,что на vida 5 нет приложения Киевстар Тб и его нельзя установить
- Достоинства:
- Гарний телевізор
- Недостатки:
- ОС Vida, краще Андроїд
- Роман П***
Есть там киевстар тв и sweet tv и netflix. Самые популярные платформы есть. Со сторонними приложениями возможно беда, сколько не пробовал не ставится ничего. Точней ставится, но не работает. Проверить интернет - соединение говорит, хотя соединение активное.
- Тимофеева В***Продавец: Rozetka
Брали с мужем в гостиную, очень понравилось изображение, голосовое управление, прост в управлении, меню очень простое и понятное, повторюсь изображение не передать словами!
- Достоинства:
- Большая диагональ, изумительная картинка, быстро работает, очень прост в управлении, хороший функціонал!
- Недостатки:
- Пока не нашла