Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Ходунки детские каталка с бизибордом с развавающий сортером музыкальные игровые (368-28 беж)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Олексій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Дякую за оперативне відправлення та зворотній зв'язок.

Достоинства:
    Швидко, товар відповідає заявленому на сайті
  • Рената Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Зручні та цікаві ходунки для малюка. Стійкі , пластик доволі міцний. Можу рекомендувати

Достоинства:
    Швидко забрали
  • Олександра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Якість каталки погана. Приїхала початково з бракованою ніжкою, її замінили, але вже при першому використанні відпала інша, кріплення тріснуло. Гроші на вітер, страшно використовувати за призначенням.

Достоинства:
    Швидкий зворотній зв’язок.
    Недостатки:
    Погана якість, використовувати не можливо і небезпечно.
    • Продавец  FlamesShop

Ми детально розглянули вашу ситуацію, прохання збирати конструкцію згідно інструкції , так як з фото на вашій ніжці були механічне пошкодження ,вдавлений фіксатор. Вам її замінили безкоштовно за рахунок продавця , не звертаючи увагу , що це пошкодження більш вірогідно виникло коли ви неправильно вставляли ніжку.
      Цих ходунків продано дуже багато , і багато наших покупців високо оцінили якість даного товару.
      Ходунки розраховані на навантаження до 25 кг , і при правильній збірці нічого "відпадати" не буде.

• Екатерина С***

Дитині сподобалось

• Ірина Я***

Ходунки-каталка — наша любов
    Дуже якісні, стійкі та зручні для перших кроків малюка. Дитина із задоволенням грається, катає та вчиться ходити впевненіше
    Яскраві деталі привертають увагу, а головне — все безпечно і продумано для малюків. Однозначно рекомендую

• Анастасія М***

Дитина задоволена

• Продавец  FlamesShop

Нам дуже приємно, що товар виправдав Ваші очікування. Ваш відгук допоможе іншим покупцям швидше прийняти правильне рішення та переконатися в якості цього товару.

• Таня М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Все добре, гарно упакована іграшка)

• Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Повністю задоволена товаром. Зручні у використанні, легенькі та маневрені

• Олександра Т***

Все сподобалось,дитині підходить.

• Роксолана
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Гарно запакована річ, швидка доставка, як на подарунок - супер.

Достоинства:
    Ціна, якість, функції
  • Віталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Цілком задоволена товаром, ціна відповідає якості. Деже легкі та маневрені.

Достоинства:
    Ціна/якісь
    Недостатки:
    Іноді прокручуються ніжки
  • Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Дуже гарна і практична іграшка, онучці сподобалась.

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Дуже не задоволена.Чи то брак з заводу,чи справді такі погані.Одна лапка хоч трохі фіксується,друга відразу відпадає,відповідно дитина даже спертися не може.

• Продавец  FlamesShop

Ніжки треба вставляти до упору , та саме так, як показано на останньому фото , і нічого не буде випадати.

• Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Замовляла ці ходунки каталку, дуже задоволена товаром. Ходунки стійкі завдяки обтяжувачі що є в них, а це для мене був важливий критерій. Плюс також в інтерактивній панелі на них.

• Анастасія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Товар прийшов цілий в гарному стані, продавець комунікабельна, входить в положення з доставкою, швидко все переоформлює, спілкування приємне.

• Євгенія М***

Чудова іграшка , дитина задоволена

• Инна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Дуже зручна та корисна річ! Малюку цікаво гратися – є різні кнопочки, музика й кольорові елементи, які розвивають моторику. Завдяки міцній ручці дитина впевненіше робить перші кроки, тримаючись і катаючи ходунки перед собою. Коліщата рухаються плавно, не ковзають по підлозі.

Загалом – чудовий помічник для перших кроків і розвитку!

Достоинства:
    Переваги: допомагають тренувати рівновагу, займають дитину іграми, які вбудовані у панель.
    • Продавец  FlamesShop

Доброго дня. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого товару . Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.