Отзывы покупателей о Беспроводной микрофон Hollyland Lark M2 Camera Wireless Lavalier (6976068112662)
- Виктор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Супер микрофон
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Доїхав напевно за тижня 2, гарна комплектація, приємно здивував зовнішній вигляд пакування, дуже професійно,
що до функцій, не зрозуміло поки чому одна петличка записує в один канал замість двох, це не баг, я просто не розібрався
а стосовно багу, був момент, кейс заряджений на 3/4, приїхав на зйомку а сам адаптер був розряджений, типу дуже дивно,
а так загалом супер)- Достоинства:
- якість, стиль,
- Юлия Э***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Вітаю. Маю дуже не приємну ситуацію:нарешті до мене приїхав мій Петро ярий мікрофон, із України він поїхав у Туреччину і яке розчарування що я не можу його підʼєднати до телефона. Коменти я не читала. На коробці написано що підходить до iPhone 15pro max але звук не іде. І пошукавши ще пише що це версія для камери. Підкажіть чи можна повернути товар чи обміняти на той що для камери. Ну як так, я не розумію вийшло.
- Недостатки:
- Не те що очікувала
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. З умовами повернення товару Ви можете ознайомитися за посиланням .
- Сергей А***Продавец: RozetkaEU
Чи синхронізується цей мікрофон з камерою DJI Osmo?
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Синхронізується з DJI Osmo Pocket 3 і працює як зовнішній мікрофон через Do-It-All Handle, але звук буде в моноформаті, і повної інтеграції з камерою немає.
- Виктория Б***
Чи підійде на камеру
Sony a6700?
- ОлександрПродавец: RozetkaEU
Використовуємо цей комплект для запису бесід психолога з неповнолітніми. Відповідно, бесіди ведуться у дуже спокійному руслі та досить тихими голосами. У таких умовах, ці мікрофони просто фантастично захоплюють звук.
На приймачі можна заблокувати рівень гучності, щоб випадково йог не збити, а також перемкнути в режим "моно" для передачі звуку, наприклад, у відеоконференцію.
заявлений час роботи 10 годин поки не було можливості перевірити.- Достоинства:
- Дуже зручні мікрофони, можливість різного кріплення, якісний звук, висока чутливість, режими "звичайний" та "шумозниження", робота до 10 годин, захищена шифрована передача
- Недостатки:
- При живленні приймача від USB комп'ютера, з'являються перешкоди, краще підключити до окремого блоку живлення.