Заряджаємо на навчання

Отзывы покупателей о Кислотная пилинг-сыворотка Hollyskin для лица 30 мл (4820200411057)

Оценка пользователей 4.19/5
  • AI аналіз відгуків
    38 відгуків:  72% позитивних, 12% нейтральних, 16% негативних.
    Клієнти в цілому позитивно відгукуються про кислотний пілінг HOLLYSKIN, відзначаючи помітний ефект після кількох застосувань, м'яку дію і відсутність значних побічних реакцій на чутливій шкірі. Особливо хвалять ефект покращення текстури шкіри, вирівнювання тону, приємну консистенцію та аромат. Деякі користувачі вважають засіб занадто «легким» або недостатньо ефективним у порівнянні з дорогими аналогами, а поодинокі відгуки фіксують індивідуальну неефективність чи подразнення. Позитивно оцінюються також ціна і зручність доставки. Основні сумніви клієнтів стосуються непомітного результату, дискомфорту при використанні в окремих випадках і меншої сили дії для досвідчених користувачів кислот.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Людмила

Замовила вдруге. Дуже приємний запах і відчуття на шкірі після умивання.

Достоинства:
    Ціна/ якість.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Яна К***

Файний, мені подобається. Помірно рідкий, не дуже розтікається, добре чистить й вирівнює тон

• Бардик В***

Не поганий піллінг, справляється досить добре, але до свого аналога від ордінарі не дотягує - значно слабший ефект. Як для регулярного підтримуючого догляду підходить, ефект дійсно є, просто не треба очікувати дива)))

• Олександр Т***

Підійшла.Дочка задоволена.Свою функцію виконує.

Достоинства:
    Акційна ціна.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Людмила Я***

Купувала вперше. Дізналася про цей пілінг від подруги. Це мій перший досвід використання кислотного пілінгу. У мене чутлива шкіра. Проблем не було. Перший раз тримала до 5 хв, другий і наступні вже довше.
    Пілінг свою функцію виконує. Результат видно після другого- третього використання.
    Сподобалося, що консистенція киселю, гарно наноситься, не розтікається, немає ризику, що затече в очі. Запах приємний і колір теж.

Ще більше приємно, що це саме український продукт.

Вже закінчується, тож буду брати ще, поки зима і можна користуватися такими пілінгами.
    Відгук пишу для тих, хто вагається. Не сумнівайтеся - ви будете задоволені, навіть з чутливою шкірою.

Дяка виробнику за продукт, а Розетці за те, що дає можливість замовити все, що хочеш, у наше невелике містечко.

Достоинства:
    Описані вище
  • Людмила С***

Забрала вже на другий день,все добре

• Наталя М***

Все супер

• Даша

Пілінг взагалі ніяк не допоміг, 0 еффекту після 3 місяців використання

Недостатки:
    Немає еффекту
  • Маргарита К***

Все чудово,мені дуже сподобалась швидка доставка і якість товара,а головне ціна шикарна

Достоинства:
    Ціна,якість
  • Валерия

Средство топ! Стоит не дорого, а эффект видно после 2 применения, у меня проблемная кожа с высыпаниями и акне, высыпания прошли а акне высветилось. Советую, подойдет для любой кожи, но с чувствительной надо реже использовать

Достоинства:
    Хорошо помогает против акне и высыпаний
    Недостатки:
    Нету
  • Анастасія

Непогано, але другий раз не куплю. Хоча шкіра одразу після користування гарно виглядає.

• Гість

Так а чому не купите? Що не сподобалось?

• Софія Д***

Отримала посилку ще не користувалась

• Іванна Т***

Інформативний комент))

• Вікторія Б***

Продукт виявився не ефектиним, хоча концентрація гліко.кислоти заявлена 23%, але мабуть інгрідієнти поганої якості, тобто серум діє чітко на свої гроші.

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    не ефективний
  • Бардык В***

Пілінг відмінний, якщо не чекати від нього чуда та використовувати в комплексі догляду.дає м'який ефект, тому одна використовувати серед тижня, але все ж краще не зранку і потім одразу не йти на сонце. Я використовую раз на тиждень, бо чередую з іншим кислотним пілінгом, ефект подобається - пори чистіші та менші (закріплюю зазвичай маскою з глиною), трошки зменшує зморшки, в цілому добре покращує колір обличчя. Зважаючи на ціну більшого бажати і не можна

• Ірина

Допомогло комбінованій шкірі прибрати більшість активних запалень та попередити появі нових. Жирній шкірі не допомогло.

• Татьяна А***

Неплохой пилинг, но нет эффекта как от пилинга чтоб был виден, очень мягкий

Достоинства:
    Цвет и запах
    Недостатки:
    Свойство пилинга нет как такового
  • Туменок М***

Після пілінгу дуже м'яке обличчя.

• Наталія Б***

Дуже хороший пілінг для лиця, шкіра після нього стала гладенька+ зменшилося висипання на шкірі.
    Рекомендую

• Вікторія

Класна сироватка, лайтова, дієва, густенька, тому не розтікається і дуже смачно пахне!

Достоинства:
    Одні переваги
  • Кристина Ш***

Досить непоганий та недорогий пілінг

• Кіріл К***

Сиворотка дуже сподобалась, шкіра після пілінга доже гладенька.

• Анастасія П***

Для моєї шкіри підійшов чудово. Раніше не користувалася пілінгами. Тому мені зайшло. Після використання звужуються пори, шкіра стає м'якенькою на дотик.

Достоинства:
    Гарний бренд з якісною косметикою, яка мені підходить
  • Наталія С***

Сироватка сподобалась, ніяких побічних реакцій , шкіра гладенька після неї.

• Оксана С***

Через 4 дня начала краснеть кожа на лбу, щеках и носу. Красное и все в сыпи. Хотя у меня ничего не щипало и держала 5 минут.
    У кого было такое, прошло ли и было все нормально с кожей?

• Юлия П***

Мені сподобалось ,шкіра після сироватки приємна на дотик гладенька. Мені вона підійшла відчуття пошіпування в мене не було .

• Ирина Т***

Пробовала пока один раз,пощипывает,какого то нерельного эффекта не заметила,но это опять же всего один раз только.Хуже не сделало,уже приятно,думаю что со временем покажет хороший результат.

Достоинства:
    Цена,есть какая то работа,потому что щиплет.
    Недостатки:
    Эффекта после первого применения не заметила
  • Карина К***

Использовала дополнении с эмульсей и гелем для умывания от сереви. Особого вау эффекта не заметила. При использовании немного припекает но это нормально. Может если использовать с какими то средствами в дополнение то эффект будет заметнее.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Я не заметила результаьа
  • Светлана

Незнаю есть ли толк от этой кислоты ,использовала только один раз.
    Пришло быстро. Вроде не щипет кожу как тут писали . После использования хотябы месяц отпишу

• Ілона Д***

Як справи ?

• Дар'я С***

Після використання цього пілінгу просто зіпсувала собі шкіру. Стільки висипання і прищів в мене ніколи не було!!! Це просто жах!! Все робила суворо по інструкції, не так би було шкода якби тільки "гроші на вітер", тепер потрібно ще думати як після такої процедури з розрекламованим пілінгом свій вигляд повернути до його використання. НІКОМУ НЕ РАДЖУ ЙОГО КУПУВАТИ!!!!

Достоинства:
    Немає в ньому нічого хорошого
    Недостатки:
    Зіпсована шкіра
    • Лика

Так цей пілінг так і працює,він дістав всю вашу каку с глибин шкіри,очищуючи її..спочатку почитайте,та подивіться про продукт інформацію,а потім пишіть поганий відгук не розібравшись))

• Анастасія С***

Ну взагалі-то,висипи при перших використаннях кислот-це
      нормально,вона скажімо так ,,витягує,,усю гидоту яка була глибоко у шкірі. Можете проконсультуватися з косметологом з цього приводу

• Виктория Б***

Дуже класний, делікатний пілінг, вже після першого використання шкіра на обличчі стала більш свіжою та пружною.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Не выявлено
  • Катерина Б***

Класна штука якщо користуватися згідно інструкції) шкіра дуже приємна на дотик після першого використання. Дуже гарний та бюджетний аналог канадської фірми The ordinary.Склад дуже схожий і принципи дії

Достоинства:
    Ціна-вартість, еіекьивність, бюджетний аналог всім відомого бренду
    Недостатки:
    Пощипує трішки але виробник про це попереджав
  • Альона О***

Гарно відлущує шкіру, вона стає помітно тоншою, чистішою, світлішою, пори зменшуються, висипи також.
    Результатом задоволена!

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Анна Е***

Не для кожи, привыкшей к кислотам. Для меня слабовата. Увлажнение отличное. Дочке для чувствительной, сухой, подростковой- отлично.

Достоинства:
    Ціна, склад
    Недостатки:
    Расход большой
  • Анастасія

Після першого застосування пори звузилися, тон шкіри став рівнішим.
    Після нанесення відчувалося приємне тепло на шкірі.
    Звичайно, не для тих, хто після застосування сподівається в 45 виглядати на 18
    Таких чарівностей не буває

• Александра

Дуже незадоволена.
    Потримала максимум 2 хвилини і змила- лише щипає, пече.
    Гроші в мусорку

Недостатки:
    Пече, щіпає. Обличчя палить, глаза виїдає
    • Інна А***

А ви наносили на вологу шкіру? Якщо так, то на вологу не можна через таку реакцію кислот (так з усіма кислотами). Потрібно на суху шкіру

• Дарья Л***

буквально в способі застосування написано, що може щипати і пекти, це пілінг

• Дымченко Н***

За таку ціну доволі непогано. Шкіра виглядає зволоженою та доглянутою.