Отзывы покупателей о Кислотная пилинг-сыворотка Hollyskin для лица 30 мл (4820200411057)
- AI аналіз відгуків38 відгуків: 72% позитивних, 12% нейтральних, 16% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовила вдруге. Дуже приємний запах і відчуття на шкірі після умивання.
- Достоинства:
- Ціна/ якість.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Файний, мені подобається. Помірно рідкий, не дуже розтікається, добре чистить й вирівнює тон
- Бардик В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не поганий піллінг, справляється досить добре, але до свого аналога від ордінарі не дотягує - значно слабший ефект. Як для регулярного підтримуючого догляду підходить, ефект дійсно є, просто не треба очікувати дива)))
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підійшла.Дочка задоволена.Свою функцію виконує.
- Достоинства:
- Акційна ціна.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Людмила Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала вперше. Дізналася про цей пілінг від подруги. Це мій перший досвід використання кислотного пілінгу. У мене чутлива шкіра. Проблем не було. Перший раз тримала до 5 хв, другий і наступні вже довше.
Пілінг свою функцію виконує. Результат видно після другого- третього використання.
Сподобалося, що консистенція киселю, гарно наноситься, не розтікається, немає ризику, що затече в очі. Запах приємний і колір теж.
Ще більше приємно, що це саме український продукт.
Вже закінчується, тож буду брати ще, поки зима і можна користуватися такими пілінгами.
Відгук пишу для тих, хто вагається. Не сумнівайтеся - ви будете задоволені, навіть з чутливою шкірою.
Дяка виробнику за продукт, а Розетці за те, що дає можливість замовити все, що хочеш, у наше невелике містечко.- Достоинства:
- Описані вище
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Забрала вже на другий день,все добре
- Наталя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер
- ДашаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пілінг взагалі ніяк не допоміг, 0 еффекту після 3 місяців використання
- Недостатки:
- Немає еффекту
- Маргарита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово,мені дуже сподобалась швидка доставка і якість товара,а головне ціна шикарна
- Достоинства:
- Ціна,якість
- ВалерияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Средство топ! Стоит не дорого, а эффект видно после 2 применения, у меня проблемная кожа с высыпаниями и акне, высыпания прошли а акне высветилось. Советую, подойдет для любой кожи, но с чувствительной надо реже использовать
- Достоинства:
- Хорошо помогает против акне и высыпаний
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непогано, але другий раз не куплю. Хоча шкіра одразу після користування гарно виглядає.
- Гість
Так а чому не купите? Що не сподобалось?
- Софія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримала посилку ще не користувалась
- Іванна Т***
Інформативний комент))
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Продукт виявився не ефектиним, хоча концентрація гліко.кислоти заявлена 23%, але мабуть інгрідієнти поганої якості, тобто серум діє чітко на свої гроші.
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- не ефективний
- Бардык В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пілінг відмінний, якщо не чекати від нього чуда та використовувати в комплексі догляду.дає м'який ефект, тому одна використовувати серед тижня, але все ж краще не зранку і потім одразу не йти на сонце. Я використовую раз на тиждень, бо чередую з іншим кислотним пілінгом, ефект подобається - пори чистіші та менші (закріплюю зазвичай маскою з глиною), трошки зменшує зморшки, в цілому добре покращує колір обличчя. Зважаючи на ціну більшого бажати і не можна
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Допомогло комбінованій шкірі прибрати більшість активних запалень та попередити появі нових. Жирній шкірі не допомогло.
- Татьяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неплохой пилинг, но нет эффекта как от пилинга чтоб был виден, очень мягкий
- Достоинства:
- Цвет и запах
- Недостатки:
- Свойство пилинга нет как такового
- Туменок М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після пілінгу дуже м'яке обличчя.
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороший пілінг для лиця, шкіра після нього стала гладенька+ зменшилося висипання на шкірі.
Рекомендую - ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна сироватка, лайтова, дієва, густенька, тому не розтікається і дуже смачно пахне!
- Достоинства:
- Одні переваги
- Кристина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Досить непоганий та недорогий пілінг
- Кіріл К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сиворотка дуже сподобалась, шкіра після пілінга доже гладенька.
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для моєї шкіри підійшов чудово. Раніше не користувалася пілінгами. Тому мені зайшло. Після використання звужуються пори, шкіра стає м'якенькою на дотик.
- Достоинства:
- Гарний бренд з якісною косметикою, яка мені підходить
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сироватка сподобалась, ніяких побічних реакцій , шкіра гладенька після неї.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Через 4 дня начала краснеть кожа на лбу, щеках и носу. Красное и все в сыпи. Хотя у меня ничего не щипало и держала 5 минут.
У кого было такое, прошло ли и было все нормально с кожей? - Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені сподобалось ,шкіра після сироватки приємна на дотик гладенька. Мені вона підійшла відчуття пошіпування в мене не було .
- Ирина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пробовала пока один раз,пощипывает,какого то нерельного эффекта не заметила,но это опять же всего один раз только.Хуже не сделало,уже приятно,думаю что со временем покажет хороший результат.
- Достоинства:
- Цена,есть какая то работа,потому что щиплет.
- Недостатки:
- Эффекта после первого применения не заметила
- Карина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Использовала дополнении с эмульсей и гелем для умывания от сереви. Особого вау эффекта не заметила. При использовании немного припекает но это нормально. Может если использовать с какими то средствами в дополнение то эффект будет заметнее.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Я не заметила результаьа
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Незнаю есть ли толк от этой кислоты ,использовала только один раз.
Пришло быстро. Вроде не щипет кожу как тут писали . После использования хотябы месяц отпишу- Ілона Д***
Як справи ?
- Дар'я С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після використання цього пілінгу просто зіпсувала собі шкіру. Стільки висипання і прищів в мене ніколи не було!!! Це просто жах!! Все робила суворо по інструкції, не так би було шкода якби тільки "гроші на вітер", тепер потрібно ще думати як після такої процедури з розрекламованим пілінгом свій вигляд повернути до його використання. НІКОМУ НЕ РАДЖУ ЙОГО КУПУВАТИ!!!!
- Достоинства:
- Немає в ньому нічого хорошого
- Недостатки:
- Зіпсована шкіра
- Лика
Так цей пілінг так і працює,він дістав всю вашу каку с глибин шкіри,очищуючи її..спочатку почитайте,та подивіться про продукт інформацію,а потім пишіть поганий відгук не розібравшись))
- Анастасія С***
Ну взагалі-то,висипи при перших використаннях кислот-це
нормально,вона скажімо так ,,витягує,,усю гидоту яка була глибоко у шкірі. Можете проконсультуватися з косметологом з цього приводу
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класний, делікатний пілінг, вже після першого використання шкіра на обличчі стала більш свіжою та пружною.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не выявлено
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна штука якщо користуватися згідно інструкції) шкіра дуже приємна на дотик після першого використання. Дуже гарний та бюджетний аналог канадської фірми The ordinary.Склад дуже схожий і принципи дії
- Достоинства:
- Ціна-вартість, еіекьивність, бюджетний аналог всім відомого бренду
- Недостатки:
- Пощипує трішки але виробник про це попереджав
- Альона О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно відлущує шкіру, вона стає помітно тоншою, чистішою, світлішою, пори зменшуються, висипи також.
Результатом задоволена!- Достоинства:
- Ціна, якість
- Анна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не для кожи, привыкшей к кислотам. Для меня слабовата. Увлажнение отличное. Дочке для чувствительной, сухой, подростковой- отлично.
- Достоинства:
- Ціна, склад
- Недостатки:
- Расход большой
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після першого застосування пори звузилися, тон шкіри став рівнішим.
Після нанесення відчувалося приємне тепло на шкірі.
Звичайно, не для тих, хто після застосування сподівається в 45 виглядати на 18
Таких чарівностей не буває - АлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже незадоволена.
Потримала максимум 2 хвилини і змила- лише щипає, пече.
Гроші в мусорку- Недостатки:
- Пече, щіпає. Обличчя палить, глаза виїдає
- Інна А***
А ви наносили на вологу шкіру? Якщо так, то на вологу не можна через таку реакцію кислот (так з усіма кислотами). Потрібно на суху шкіру
- Дарья Л***
буквально в способі застосування написано, що може щипати і пекти, це пілінг
- Дымченко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За таку ціну доволі непогано. Шкіра виглядає зволоженою та доглянутою.