Отзывы покупателей о Патчи под глаза Hollyskin Hyaluronic Acid Eye Patch 100 шт (4823109700116)
- Любовь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер
Любов, щиро дякуємо за вашу оцінку Нам дуже приємно, що патчі вам сподобалися. Бажаємо, щоб вони й надалі дарували вашій шкірі свіжість, зволоження та доглянутий вигляд
- Любовь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вау дуже крута сподобалось
Любов, щиро дякуємо за ваш відгук Нам надзвичайно приємно, що патчі вам так сподобалися. Бажаємо, щоб вони й надалі дарували вашій шкірі комфорт, зволоження та свіжий вигляд. Дякуємо, що обираєте HOLLYSKIN
- Вікторія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже подобається, гарно тримається, зволожує
- Наталья А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Размер крошечный. Очень тонкие. Поэтому быстро отдают жидкость и моментально высыхает ткань.
Лучше бы меньшее количество штук, но нормального размера, чем эти 100 смешных кусочков:)- Достоинства:
- Коробочка красивая:)
Дякуємо за ваш відгук, Наталіє! Ми цінуємо вашу думку і обов’язково врахуємо зауваження щодо розміру патчів. Ваша зворотня реакція важлива для нас, оскільки ми прагнемо постійно вдосконалювати наші продукти, щоб задовольнити потреби наших клієнтів.
- Сніжана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Патчі середні . Наче і допомагає, але лише від легкого набряку. Після користування желейними то ці як маленьке розчарування. Дуже швидко висихають на шкірі
Добрий день, Сніжано. Дякуємо за відгук. Патчі виготовлені із невагомої тканини, яка не переобтяжує ніжну шкіру, чудово абсорбує, а при використанні "віддає" живильну сироватку. Дякуємо, що обрали HOLLYSKIN і бажаємо приємного користування!
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скористувалась тільки один раз поки ніяких змін небачу
- Достоинства:
- Непобачила
- Крістіна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
10 з 10
- Вікторія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Досить не погані патчі. Гарно тримаються,гарно освітлюють шкіру. 100 шт за такою ціною, це супер пропозиція .Рекомендую!
- Романцова М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Беру вже вдруге. Знімає припухлості, трохи висвітлює синці під очима.
- Достоинства:
- Освіжають, знімають припухлість
- Недостатки:
- Не дуже зручні лекала самих патчів.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємні тканинні патчі. Вони як просто зволожуючий крем під очі - нічого більшого. Але спробувала, не жалкую, дякую українському виробнику за якість! Краще користуватись такими, аніж нічого не робити і старіти :) Повертаюсь до корейський гелевих Petitfee: дорожчі у два рази, але окрім зволоження, прибирають набряки і темні кола, сліди втоми, діють накопичувально.
- Достоинства:
- Демократична ціна, приємний матеріал і рідина, не сповзають. Без занадто парфумованої віддушки. Зволожують.
- Недостатки:
- Нічого окрім зволоження. При нанесенні консилеру, скатується під очима.
- Оксана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доставка була дійсно швидкою.Трохи здивувало упакування,не було ніякої герметичної плівки.Зволожені добре,але відділяються одне від одного погано.Проте мені не підійшли,набряки не прибирають,як писали в коментарях,темні кола теж.
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер. Нічого кращого під очі я не мала
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені даний товар підійшов, зволожують шкіру навколо очей
- Наталия Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спробувала один раз, патчі сподобалися. Гарно просочені, достатньо вологі. На тканинній основі, не сповзають і тканина еластична і це допомагає відкорегувати форму. Після застосування свіжа шкіра.
- ЮляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вражена результатом! Шкіра навколо очей вирівнюється, більш еластична, знімає темні кола, припухлість. Рекомендую
- Достоинства:
- Вітчизняний продукт
- Ирина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пробовала из hollyskin патчи с коллагеном и муцином улитки, лекала мне отлично подходили, а эти вообще не подошли - глубокий вырез и короткие, как будто на маленькие круглые глазки. Конкретно эти больше не куплю
- Достоинства:
- состав
- Недостатки:
- не удобные
- НАТАЛИЯ В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
ЭТО РАЗВОД! ТОЛЬКО ОТКРЫЛА - НЕТ НОРМАЛЬНЫХ СЛОВ... ОНИ СУХИЕ! ВЕРХНЮЮ ПОЛОВИНУ ВЫБРОСИЛА - ПОЛНОСТЬЮ СУХИЕ! НИЖНЮЮ ЧАСТЬ МОЖНО ЕЩЁ ИСПОЛЬЗОВАТЬ. ДАТА ИЗГОТОВЛЕНИЯ МАРТ 21 ГОДА... БОЛЬШЕ НИКОГДА НЕ КУПЛЮ ЭТУ ФИРМУ!
- Достоинства:
- НЕ УВИДЕЛА
- Недостатки:
- СУХИЕ
- Елена Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляла на Розетці. Приємно здивувало, що патчі вироблені в Україні. Добре зволожені. Під очі лягають добре та добре тримаються. Після першого використання шкіра зволожена. Неприємної плівки на шкірі після використання не залишається. Через деякий час використання оновлю відгук)
- Достоинства:
- добре зволожені, гарне лекало
- Sashka P***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все отримали вчасно, гарна якість, приємно зволожує шкіру, а ось ефект від темних кіл не помітили.
- Достоинства:
- Ціна, зволожує
- Недостатки:
- Не позбавляє темних кіл
- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відчувається приємна свіжість після використання.
- Достоинства:
- Подобається. Алергії не маю.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Патчи понравились. Заказала вторую баночку. Хорошо пропитаны. Освежают и увлажняют кожу под глазами, немного убирают заломы. Патчи тканевые, оставляю на коже до полного высыхания.
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Без запаха, хорошо ложатся, очень тонкие. Только начала пользоваться, иак что про результат пока нечего сказать))
- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Каждое утро их использую , освежают . Мне пришлись по душе.
- Карина Б***Продавец: Rozetka
Легкие и хорошо пропитаны, убираю припухлость и темные круги насколько это возможно
- Достоинства:
- справляются со своим функционалом
- Недостатки:
- сложно отделяются
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Патчи понравились,хорошо увлажняют кожу вокруг глаз.
- Достоинства:
- Количество
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень порадовал внешний вид. Только получила, что касается эффективности, пока ничего сказать не могу. Спасибо.
- Достоинства:
- Количество, цена
- Недостатки:
- Пока не выявлено