Отзывы покупателей о Набор наволочек Home Line Бязь Светло-желтый 50 x 70 см 2 шт (183261 HL)
- Наталья Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 40 x 60
Чудові наволочки, відправили швидко, все чітко! Дуже вдячна за можливість сплатити при отриманні і роздивитись те, що прийшло! Супер! ДЯКУЮ! Найкращі побажання!
- Достоинства:
- Товар відповідає опису
- Недостатки:
- Не знайшла
- Ольга А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 40 x 60
Беру вже другу пару, добре пошиті, хлопкові, на літо відміінно вбирає вологу
- Достоинства:
- Натуральна тканина
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 40 x 60
Отличный набор для детских подушек по доступной цене)) размер 40×60см идеально подошли нам. Качество хорошее!
- Достоинства:
- Качество цена
- Кононова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 40 x 60
І я щойно отримала менший розмір. Прислали 40*60 замість 50*70. МОВЧКИ. Обурює реакція продавця: ви можете відмовитись. А навіщо ви присилаєте те, що у вас є, замість того, що замовили? Що заважає вам передзвонювати покупцеві і повідомляти, що ви неправильно вказали характеристики в назві товару, ДО його відвантаження?
- Яна
так ви відмовились?
- Наталия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 40 x 60
Не задоволена сервісом. У вас в описі була помилка і прийшло замість розміру 50х70 розмір 40х60. Ви мені відписали що можу повернути якщо не було у використанні, але я це зрозуміла вже в процесі вдягання її на подушку. Ще й до всього того видалили відгук((
- Достоинства:
- нормальна наволочка
- Недостатки:
- прийшов не той розмір і заміну проводять лише якщо не був у використанні.
Представник постачальникаДобрий день!
Ви можете повернути товар.- Інна
Я ваш відгук бачу і відповідь представника
- Наталия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 40 x 60
Оцінка така низька тому що прислали розмір 40х60, а в описі зазначено 50х70
- Недостатки:
- Неправильний розмір , замалі наволочки.
Представник постачальникаДобрий день! В описі товару помилка, ви можете повернути товар, якщо він не був у використанні. Наволочку з розміром 50*70 можете переглянути ссылка