- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово працює, але з роками SSD почав вимахуватись і відповідно перезавантажуватись ноут. Розібрали а там SSD ноунейм взагалі.
- Сергій Л***
така сама ситуація
- ДианаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лёгкий, качественный, быстрый
- Татьяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Быстрый, очень быстрый. Динамики громкие.
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
По скидке купили то за такую цену огонь. Ноут с такими характеристиками стартует от 18000. Очень довольны покупкой
- Максим
А ви за скільки купили?дякую!
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся 3 тижні. Регулярно ~1 раз на 2 години самовільно перезавантажується система. І біос оновлював і з драйверами грався-жодного ефекту. Мені не критично, але для когось може бути значною проблемою.
- Достоинства:
- По основним параметрам влаштовує
- Недостатки:
- Перезавантаження
- Дмитро О***
Можливо брак? Такого в мене не виявлено
- Богдан В***
В мене теж такого нема... Зверніться за гарантією
- Андрей Ч***
І в мене такого немає
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся більше тижня, по характеристикам цілком влаштовує, з цікавості спробував Відьмак 3 поставити, легко, чітко та без глюків.
Засмутило що при спробі оновлення до Windows 11 написало відмову, адже потрібен модуль ТРМ. Якщо хтось вирішив цю проблему, прохання відписати.- Достоинства:
- Шустрий
- Недостатки:
- Відсутній модуль для встановлення Windows 11
- Олег С***
Розібрався, все гуд. Треба тільки оновити біос.
Представник брендуОлег Сіренко, доброго дня!
Перевірьте будь-ласка налаштування модуля ТРМ в біосі, можливо він деактивований.
- Богдан В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#моєрозпакування
Пару місяців тому вирішив купити собі ноутбук. Дуже довго шукав собі гарну модель. Вже збирався купляти за 18к, але в останню мить помітив ось цю модель. Мені дуже сподобалася ціна та "начинка", тому я вирішив взяти саме цю модель. Едине, що непокоїло - це екран SVA, а не ІPS. Але, коли ноутбук прибув, я зовсім не розчарувався в своєму виборі. За таку ціну, модель пропонує гарні харктеристики. Користуюсь вже більше тижня, все подобається. Рекомендую до розгляду!
Для багатьох нескладних ігор цей ноутбук також підійде. Охолодження працює добре: навіть під час стрес тестів, температура не підіймалась вище 60С. А під час відсутності сильного навантаження кулера взагалі вимикаються, тому ноут стає безшумним. Wow 3.3.5 тягне на ура (навіть без підключення до зарядки), інші ігри не тестував, бо не хочеться займати увесь ссд (256 Гб). Але можу точно сказати, що такі ігри, як CS GО будуть працювати з комфортною частотою кадрів. Процесор тут дуже непоганий, графіка теж (як для інтегрованої).- Достоинства:
- Ноутбук дуже чудовий, враховуючи ціну; екран не розчарував
- Недостатки:
- Відсутність підсвітки клавіаутри, пластик легко брудниться, екран хотілося б більш яскравий
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Віндовс 10 працює ок. Пробував ставити Clear Linux другою ОС. Коли ноут просинався,то іноді йшов на перезавантаженя, всього таких випадків було десь 5 за тиждень. Після цього вирішив спробувати Fedora. Ситуація повторюється, але не перезавантажується, а просто неможливо користуватися, все тормозить і нічого не запускається.
Пошуком знахожу подібну проблему в основному саме з HP і саме з AMD і з різними дистрибутивами. Вирішення так і не знайшов. Була порада перепрошити біос, зробив - не допомогло. Можливо це тому що це залізо ще нормально не підтримується.
В логах з помилок і в Fedora і точно те саме в Clear Linux тільки це:
[ 0.561994] ACPI BIOS Error (bug): Could not resolve symbol [\_SB.WLBU._STA.WLVD], AE_NOT_FOUND (20210730/psargs-330)
[ 0.562007] ACPI Error: Aborting method \_SB.WLBU._STA due to previous error (AE_NOT_FOUND) (20210730/psparse-529)- Достоинства:
- Недорогий
- Недостатки:
- нормально не працює Лінукс як друга система
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся пару годин, поки задоволений як слон)
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
цена - качество = отличный ноут
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ноутбук неплох за эти деньги, подходит для учёбы и работы но не для требовательных игр, впринцепе все соответствует описанию, экран получше TN, с углами все хорошо, по серийному номеру пробивается, за эту цену - отлично.
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Топ за свои бабки. Работает шустро. Экран с хорошими углами обзора, похож на IPS очень сильно, по крайней мере разницы не почувствовал. Для работы самое то, тачпад с мультитачем.
- Демкович О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ноутбук класний (для своєї ціни), прямі функції виконує. Клавіатура має тихий хід, друкувати зручно, є українська та російська розкладка. Звук нормальний та гучний. Кольори екрану насичені. Windows 10 встановився швидко. Як на мене ноут чудовий, єдиний недолік це те що дуже маркий, тобто лишаються сліди від рук на зовнішній кришці, але це зовсім не впливає на його працездатність. Ігри не випробувала, а в іншому ноут шустрий. Купувала по акції.
- Достоинства:
- Шустрий, зручна клавіатура, яскраві кольори, ціна
- Недостатки:
- Маркий
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
очень крутой ноут
- Достоинства:
- процессор ryzen 5 5500u, шустрый ssd
- Недостатки:
- нет подсветки клавиатуры
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм аппарат, за эти деньги 6 ядер - огонь (сравните с аналогами за туже цену это или i3 с 2 ядрами или Ryzen типа 3500 с 4) - производительность в многопотоке заметно интереснее.
Экран вполне норм (больше всего переживал за него в итоге все хорошо с цветами, яркостью и углами), опять же за эту цену вообще нет вопросов.
Пластик в целом ожидаемого для бюджетного ноута качества, в районе клавиатуры чуть хлипковато - справа от тачпада при нажатии слегка прогибается (как и у очень многих других ноутов). Подсветки клавиш нет.
Тачпад не самый удобный на свете - но пользоваться можно.- Достоинства:
- Цена, Железо
- Недостатки:
- Пластик "недорогой", клавиатура без подсветки
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив на подарунок. Поставив Він 10. Працює досить шустро, Ссд від самсунга. Матриця непогана, з кутами все чудово, картинка насичена. При перегляді ютубу вентилятор не вмикається і тому ноут тихий.
- Достоинства:
- Начинка за таку ціну. Тихий. Компактний.
- Евгений Г***
Как обстоят дела со звуком?
- Сергій Л***
Достатньо непогано. Стерео нормальне. Я не меломан, так що на цьому знаюсь мало. :)
- Назар К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовив сріблястий (Asteroid Silver), а приїхав темно-сірий (Dark Ash Silver). Поки доставляли - на сторінці змінилася назва і фотки. Але ж є скріншоти того, що я замовив і оплатив. В кабінеті наразі все взакує на те, що я буцім-то замовив Dark Ash Silver. О_о?
- Достоинства:
- Нормальна система охолодження, яка не душить процесор. Всі 6 ядер шпарять на 100% на 3,2Ггц за температури 67 градусів. Не вирізали Ethernet.
- Недостатки:
- Темно-сірий не такий гарний як сріблястий.
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пока особо проверить ноутбук не успел, но указано что он Серого цвета, и на фото серый. По факту пришел темный как на фото.
- Олег
Ну да, Dark Silver.
- Роман
напишіть в гугл "dark ash silver" і всі ноут будуть такого ж кольору як і у вас прийшов:)
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ноутбук прийшов не того кольору і не тої моделі.Модель цього ноутбука HP 255 G8 (347S4AV)
- Достоинства:
- Потужність
- Недостатки:
- Прийшов не той колір
- Артем Л***Продавец: Rozetka
Кароче в CS GO на минималках 180фпс
якшо все на максимум буде 60.
підскажіть як скачати гту 5? (- Достоинства:
- Великий фпс)
- Недостатки:
- відео карта без власної пам'яті.