Отзывы покупателей о Ноутбук HP Pavilion 15-eh1108ua (4A7N4EA ) Silver / AMD Ryzen 7 5700U / RAM 16 ГБ / SSD 512 ГБ / Подсветка клавиатуры

Оценка пользователей 4.48/5
  • Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ

Ноутбук хороший вже рік як працює в мене поки що все в нормі. Попсувало враження лише недобросовісна розетка, виявляється вийняли оригінальний аккумулятор, який має бути ємністю 41 вт/год, на якусь копію ємність 35 вт/год. Не чекав такого від розетки, раніше такого не помічав за ними, тепер матиму на увазі, що цей магазин теж дурить своїх клієнтів. Шкода що помітив запізно, коли вже скінчилась гарантія...

Достоинства:
    Гарний ноут
    Недостатки:
    Недоліки зі сторони магазину, підмінили оригінальний акум на копію
  • Олег Г***

Придбав для дитини для навчання, хороший ноутбук з алюмінієвим корпусом, ціна хороша. Через 2 роки нерегулярного використання перестав закриватись, механізми з обох боків стали дуже тугими, з правого боку взагалі намертво заїв, на кришці всередині біля кріплення зявились тріщини. Як сказали в ремонті, пересохло мастило в механізмах. Якість ноутбука виявилась дуже поганою.

Достоинства:
    Дизайн, швидкість, алюмінієвий корпус
    Недостатки:
    Механізм закриття перестав працювати
  • Олександр Р***

Не включається вже через декілька місяців користування. Хлам

• Сергій

А як ви ним користуєтесь, якщо не включається?

Хороший ноутбук. Все працює справно

• Наталія М***

Ноутбуком задоволена повністю! Зручний у використані, гарний дизайн. Швидкий, всі додатки працюють відмінно!

Недостатки:
    Поки не знайшла
  • Сергей Г***

Очень доволен! Цена-качество супер!

• Богдан Г***

HP Pavilion 15-eh1108ua Потужний Ryzen 7 5700U у поєднанні з 16 ГБ оперативної пам’яті забезпечує швидкість роботи, а SSD на 512 ГБ гарантує швидкий доступ до даних. Зручною фішкою є підсвітка клавіатури, яка додає комфорту під час роботи у темряві.

Достоинства:
    відмінний ноутбук для роботи та повсякденного використання.
    Недостатки:
    Єдине, що може бути обмеженням, – відсутність дискретної відеокар
  • Катерина

Працює чудово,вже 5 місяців у використанні.

• Андрій Д***

По знижці дуже приємна ціна для даної моделі

Достоинства:
    Гарний ноутбук, характеристики повністю збігаються з заявленими. Окремо хочу відзначити збірку, виглядає дуже надійно
    Недостатки:
    Не можу знайти
  • Фрідманська І***

Повністю задоволена покупкою. Чудовий базовий ноут для роботи чи навчання. Задовольняє повністю мої запити. Рекомендую!

Достоинства:
    Швидкість роботи, якість, функціонал

Хороший ноут
    Нові ігри йдуть на мінімалках

Достоинства:
    Потужний за свої гроші
    Недостатки:
    Шумить, гріється
  • Роман

Брав для роботи, в цілому задоволений. В порівнянні з попереднім асусом якому 5 років, то цей значно менший при тому ж розмірі екрану. Здається важким, але це норм при металевому корпусі. ПРи навантажені вентилятор всередені гуде як пилисос. Корпус слабенький, клацає з обох сторін де нижня кришка прилягає - пластик тоненький.

Достоинства:
    Маленький розмір, підсвітка клавіатури, шустрий
    Недостатки:
    Гуде як пилисос при навантажені, трищіть корпус місцями коли береш в руки
  • Ігор

Девайс приємно вразив своїм збалансованим поєднанням продуктивності та зручності використання. Легкий та тонкий корпус робить його ідеальним для повсякденного використання і для роботи в дорозі. Екран з якісною IPS-матрицею забезпечує чітке зображення з насиченими кольорами, що особливо приємно для перегляду контенту. Ноутбук швидко запускається та без проблем справляється з багатозадачністю завдяки потужному процесору та достатньому об’єму оперативної пам’яті. Єдине, що варто мати на увазі — це розмір накопичувача, який можна розширити при потребі. Загалом, цей ноутбук – надійний та стильний вибір, який вартий уваги.

Достоинства:
    Стильний корпус, вага, продуктивність
    Недостатки:
    На даний момент не виявлені
  • Ірина

У вересні минуло три роки користування цим ноутом. Я дуже ним задоволена, чудово підходить для роботи, перегляду і ігор. Великим плюсом також є дизайн та досить непогана батарея.

Достоинства:
    Продуктивність, дизайн, батарея
    Недостатки:
    Не виявлено за три роки
  • Шевченко М***

Дуже потужне рішення для роботи (програмування/монтаж) та повсякденного життя (фільми/дзвінки/старенькі ігри). Здивувало лише, що за 500 долларів виробник встановив таку посередню камеру та мікрофон.
    Клавіатура та тачпад тактильно приємні. Екран чудовий, яскравий. Звук чудовий як з динаміків, так і в навушниках.

Достоинства:
    потужний, автономний, для роботи - те що треба
    Недостатки:
    камера та мікрофон
  • Москалюк В***

Дійсно задоволений цім ноутом, вже місяц в користуванні, шустрий, гарно тримає заряд, не гріється, непоганий звук. Швидко заряджається. Процесор Райзен приємно дивує гарною продуктивністю. Планую згодом добавити опери, але поки що вистачає.

Достоинства:
    Читай вище
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Антон З***

Добрий день, Вячеслав!

А яка автономність цього ноутбука в звичайному режимі роботи? На скільки вистачає заряду батареї?

• Діана С***

Брала для роботи як графічному дизайнеру. Всі програми працюють швидко, якісний екран та передача кольору, звук відмінний, легкий та стильний.

Достоинства:
    Легкий, хороший звук та екран, швидкий.
    Недостатки:
    Поки не побачила
    • Антон З***

Добрий день, Діана!

• Діана С***

Доброго дня, батареї вистачає надовго, при активній роботі (але не у програмах Adobe) за майже 6 годин заряду залишається 40%. Тому, думаю, на годин 8-10 вистачає. Комфортно під час відключення світла.

• Георгій К***

Добридень, для adobe creative cloud вистачає пам'яті?

• Виталий

Придбав ноутбук 5 місяців тому, користувався в середньому раз-два на тиждень, тобто пристрій не був у експлуатації 24/7. На початку червня я бачу, що зліва знизу почав відклеюватися екран без попереднього застосування надмірної фізичної сили до пристрою чи падінь самого ноутбука. Звернувся в центр Розетки, віддав їм ноутбук і його відправили до сервісного центру.

Висновок наступний: пошкодження лівої петлі кришки матриці та, як виявилося, випадок, який не підпадає під умови гарантійного обслуговування компанії HP. Також мені сказали, що деталей для ремонту в наявності немає, а інших варіантів вирішення проблеми не запропонували.

Дякую Розетці та сервісному центру ІП "Логін" за "якісний" сервіс.

Недостатки:
    Після 5 місяців в експлуатації пошкодилася ліва петля кришки матриці
    • Юрій

в мене ідентична проблема, той самий сервісний центр і той самий висновок

• Владимирович Д***

Доброго дня! Підкажіть подальшу долю Вашого ноутбука, чи користуєтесь ним далі, чи це можливо? Сервіс взагалі нічого не пропонує зробити?

• Виталий

Так як випадок типу не гарантійний - то сервісний мовчить. Запчастини відсутні. Можливо, що коли з'являться, то відремонтувати буде можливо за власний рахунок. Але чи має це сенс, якщо ремонт буде коштувати значні кошти...
      На сьогоднішній день ноут використавується за призначенням, але тільки стаціонарно на столі і відкрий завжди екран впирається задньою кришкою в стіну, щоб зафіксувати його і далі все не розпалось на частини. Відкривати і закривати екран кожного разу неможливо - все далі розділяється
      Поки так...

• Катерина

Брала для роботи майже рік тому. Заряд при використанні базових офісних програм тримає майже увесь день. При налаштуванні не виникло ніяких проблем.
    Якщо в щось пограти, то іноді підшумлює вентилятор, але то таке. Якість звуку і камери на досить гарному рівні (використовували для проведення онлайн занять). Вай фай не "губить". Напевне візьму і дитині такий для навчання, так як ціна/якість чудово.

Достоинства:
    Легкий, надійний, довго тримає зарядку
    Недостатки:
    при іграх трохи шумить вентилятор
  • Захарова А***

Ноутбук крутий! За 8 секунд (!) вмикається і готовий до роботи! Не тормозить і не глючить. Я дуже задоволена. Брали дитині (в мене такий самий робочий, тому я і взяла дитині, бо сама вже його поюзала і перевірила). Беріть - не пошкодуєте!

Достоинства:
    Ціна, швидкість роботи, дизайн, легкий, характеристики.
    Недостатки:
    Ніжне гніздо зарядки. Обережно потрібно вставляти розʼєм.
  • Владислав Ф***

После покупки использовал данный ноутбук 2-3 раза, после чего перестал реагировать на зарядное устройство, не включается и не дает признаков жизни

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Качество
      Представник бренду

Владислав, добрий день.
      Прикро що так сталося. Зверніться будь ласка до сервісного центру, посилання ссылка

• Владислав

HP як завжди по якості на висоті, що попередній в мене був ProBook, що цей Pavilion - якість зборки, матеріали - все супер. Картинка дуже приємна, очі не втомлюються під час довгого використання. Щодо характеристик - офісні програми всі витягує без навантажень, не шумний, не гріється. Звісно с часом може колер буде трішки чутний, але зараз все добре. Підсвітка клавіатури дуже приємна та в вечорі дуже приємно працювати без освітлення в кімнаті.

Достоинства:
    Якість, легкий
  • Андрей М***

З першого дотику відчувається якість матеріалів з яких зібрано корпус.Хороша роздільна якість матриці екрана та кольоропередавання. ОЗУ 16ГБ достатньо для швидкості роботи багатьох програм.

Достоинства:
    Чудовий ноутбук за ці гроши
  • Вадим

Купував цей ноутбук у кінці літа 2021 року. Тобто на момент написання цього коментаря, я їм користуюсь майже кожен день по 8 - 15 годин на протязі 2.5 років. І він досить не погано себе показав за цей час.

Ноутбуком я користуюсь в більшості для роботи. Працюю в такому стекі програм як:
    - PhpStorm (1 - 3 відкритих водночас проєктів)
    - Postman, Open Server
    - Figma
    - Google Chrome 10 - 15+ відкритих вкладинок
    - Telegram, Viber, Zoom, Skype, WhatsApp
    - 2 - 4 віртуальних робочих столів
    Ці програми досить ресурсомісткі, але ноут повністю з ними справляється.

Процесор добре показав себе в роботі, бо основне навантаження приходиться саме на нього.

Оперативної пам'яті особисто мені не вистачило. В ноутбуці стоїть дві планки по 8gb, я їх замінив на дві по 16gb. Але, як на мене, для більшості людей, які планують використовувати ноутбук для повсякденних задач та офісної роботи, того об'єму оперативної пам'яті який тут вже встановлений, повинно бути більш ніж достатньо.

SSD диск працює швидко та без зауважень

Інтегрована відеокарта також працює досить не погано. Колись встановлював пару ігор (South park 1/2, CivilizationVI), працювали без підлагувань.
    Так, це не дуже важкі ігри, але і відеокарта інтегрована. Тому я вважаю, це задовільний результат.

Система охолождення, добре справляється зі своєю задачею.

Окремо хочу відмітити тачпад. Він якісний, та підтримує управління жестами. Якщо ви його налаштуєте під себе, вам буде дійсно зручно користуватись ноутбуком без миші. Наприклад коли берете ноут кудись з собою та працюєте в дорозі.

Ноутбук підтримує одночасну зарядку та передачу зображення через роз'єм type-c.
    Завдяки цьому ви можете під'єднати додатково до ноутбука два монітори. Один через hdmi, а другий через type-c. Ноутбук в такій парі працює без зауважень. Але зверніть увагу, щоб так працювало, ваш монітор повинен підтримувати зарядку та вивід зображення через вихід type-c.

Заряд ноутбук тримає також доволі непогано. Коли я тільки придбав його я робив заміри. При своїй повсякденній роботі у мене вийшло наступне:
    от 100% до 5% - 5год. 40хв
    от 5 до 100% - 2год 15хв
    ===
    Після двох з половиною років активного використання, у мене вийшло:
    от 100% до 5% - 4год. 10хв
    от 5 до 100% - 2год 20хв
    Ці значення можуть у вас відрізнятись, залежно від ваших налаштувань ноутбука та його навантаження у момент роботи. Але не думаю що похибка буде великою.

Ноутбуком повністю задоволений. Неочікувано для мене, дійсно вийшла вдала покупка.

Достоинства:
    Працездатність, тачпад, єкран, аккумалятор
    Недостатки:
    Для себе не виявив.
  • Игорь К***

Покупал 2 года назад.Отличный ноутбук.До сих пор шустро работает,батарею держит отлично,не греется.Звук отличный.
    Покупкой доволен.Как для домашних задач,или для работы- один из лучших вариантов за эти деньги!

Достоинства:
    Мощный,недорогой
  • Віталій Ш***

Чудовий ноутбук,ціна якість,потужний,гарний звук.

Достоинства:
    Потужний,якісний звук
  • Ірина Х***

Приємно вразила неперевершена якість зображення. Ноутбук вартує своїх грошей. Дуже потужний процесор, який має запас для будь-яких домашніх завдань, гідна кількість 16 гігабайт оперативної пам'яті, хоча і вбудована відеокарта, але в Ryzen 7 це Vega RX 8, якої вистачає для ігор. Жорсткий диск тут 512 гігабайт і відомого виробника - теж добре. Windows 11 я встановила без будь-яких проблем, всі драйвери система знайшла і встановила самостійно. Працює тихо - тільки в іграх чутний шум вентилятора, але не гучний. Загалом - рекомендую.

Достоинства:
    Потужний процесор, гідна вбудована відеокарта, тихий, підтримує всі сучасні інтерфейси.
    Недостатки:
    Тільки 2 USB-порти.
    • Шафран В***

Де ви знайшли інфу,що відеокарта Vega RX8?В налаштуваннях Radion graphics!

• Костянтин В***

Даний товар доставили без затримки. Якість зборки ноутбуку на достойному рівні. Зображення екрана якісне. Технічні характеристики дозволяють використовувати ноутбук для багатьох цілей. Батарея тримає довго.

Достоинства:
    Якісна зборка
  • Карина Т***

Купила ноутбук месяц назад. Пока не каких проблем нет. Работать, играть на нем супер ..

Достоинства:
    Хороший
    Недостатки:
    Пока нет
  • Владислав Ф***

Отличный ноутбук для работы и учебы! Покупал такой брату, и вот купил и себе

Достоинства:
    Цена - качество
  • Светлана Ю***

Швидкий, потужний, тоненький, красивий.

Достоинства:
    Легкий
    Недостатки:
    Гріється.
  • Ольга Д***

Купівлею ноутбука дуже задоволена.Швидка доставка.

Достоинства:
    Легкий,тонкий,швидкий в роботі,віндовс11 встановлена без проблем,безшумний, не гріється.
    Недостатки:
    Покищо не помітила
  • Олександр С***

Долго выбирал ноутбук, остановился на этом варианте.

Достоинства:
    Корпус металлический, достойный процессор, 16Гб оперативной памяти, батарея с быстрой зарядкой, матовый экран, оригинальный дизайн Pavilion.
  • Константин Р***

Працює класно!!

Достоинства:
    Залізний корпус
  • Дмитро А***

Ноутбук приїхав швидко. Легкий та тонкий, зручна клавіатура. При роботі з офісними програмами та редакторами зображень літає. Не перегрівається. З іграми не знаю як буде працювати, брав не для того.

Достоинства:
    Легкий, зручний, швидкий
    Недостатки:
    Поки для себе не помітив
  • Ольга К***

Поки все подобається, працює тихо і швидко. купували для студентки.

Недостатки:
    При підключенні в зумі не змогли увімкнути мікрофон. Може хтось підкаже чому?
    • Кирилл Л***

Ваша ошибка в том что вы не нажали на иконку наушников в зуме