- Павло Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому не можу нічого поганого сказати про сам ноутбук. Потужний, досить легкий, гарне залізо. АЛЕ через півтора роки використання відвалився слот ОЗУ. Не перший відгук з такою проблемою бачу, і ось пишу сам. Це тупо свинство, бо ноут за такі грошу не має працювати лише рік. Дуже сумно з ціого приводу, бо мало того, що я звик до нього, так він ще й мені як пам'ять дуже дорогий. На ці проблеми у відгуках ніхто не відповідає, тож тепер маю нести його у сервіс через проблему самої моделі та платити гроші за ремонт, бо гарантії всього рік.
- Достоинства:
- Гарне залізо
- Недостатки:
- Гарантійний термін та якість
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після першого року користування ноут перестав бачити другий слот під оперативку
- Недостатки:
- Звук динаміків тихий, вилетів слот під оперативку
- Андрій
Стикнувся з такою самою проблемою, пробували можливо вирішити її?
- Павло Е***
ви змогли його полагодити? носили в сервіс? в мене така сама проблема, не знаю що й робити
- Павло Е***
ви змогли розібратися, що то таке? в мене та ж сама маячня, гарантії вже нема і я так бачу, що то проблема моделі, раз це не перший випадок
- Валентин З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
І так, 1,5 роки як я мучаю цей пристрій. Самий його головний плюс - це продуктивність і можливість встановлення ще 1-го 2,5-дюймового диску. Батарея тримає непогано.
Ще з магазину мав на екрані 1 битий піксель, ніби і нічого страшного, але він, зараза, прямо по середині екрану. За 1,5 роки петлі екрану вже трохи поскрипують. Жахливо дратують гострі кути корпусу. Коли береш ноут у ліжко, мимоволі можна об них подертися. Відчувається нестача USB-портів: 2 повноцінні і 1 type C - це дуже мало. Ще й 1 з type A розташований у дуже незручному місці - біля порту зарядки - і шнур завжди заважає щось туди вставити. Трохи дивним для мене є те, що система охолодження вмикається, коли проц чи міст гріються до 90+ градусів, а далі температура не перевищує 80 у навантаженні.
Камера більш менш нормальна, мікрофон трохи слабкий. Підсвітка приємна.- Достоинства:
- Продуктивність
- Недостатки:
- Петлі, мало USB, гострі кути
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За півтора року експлуатації ніяких проблем не було. Ноут свої задачі виконує!
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Корпус, малувато USB-портів.
- Stiv C***
Сильно шумит и греется?
- Богдан
Ні, в межах норми
Отличный
- Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спасибо @rozetka, @monobank и спецу по установке программного обеспечения!
- Достоинства:
- Шикарная работа @rozetka и @monobank. Вчера заказали, сегодня получили. Новенький, в заводской упаковке с заводскими пломбами даже на упаковке. Ничего не скрипит, корпус приятный, даже крутой. Винду, офис и драйвера ставил спец, за часа 3-4 все установили, сами бы наверное осилили раза в четыре дольше, да и не факт, что все сделали бы правильно. Клавиатура бимба, красивой зеленой подсветкой, регулируется по яркости и отключается. Разрешение экрана - класс! Брали больше не для игр, а для айти. Целый вечер писали коды)) Очень довольны ноутом, рекомендуем!!!
- Недостатки:
- Не нашли.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плюси:
- мініатюрність, не схожий на стандартні ігрові, доволі компактний,
- оперативки 16 Гб все літає,
- екран автоматично став на 144 Гц,
- доволі тихо працює при навантаженні,
- повноцінна не різана клавіатура.
Мінуси:
- Кріплення кришки екрану видає звук тертя пластику при відкритті та закриванню,
- маркий пластик після кожного дотику залишаються сліди,
- всього 2 повноцінних USB.
Якщо стоїть вибір між 60Гц та 144Гц беріть останнє не пожалкуєте, будете насолоджуватися картинкою та побережете очі. В цьому ноутбуку 16 оперативки, що вистачить з головою, якщо стоїть вибір між 8 та 16 беріть цей на 16. Одної плашки на 8 не вистачить для повноцінної роботи і для ігор треба буде весь час закривати програми і чимось жертвувати заради продуктивності.
Найкращий ноутбук за такі гроші по співвідношенню ціна/якість, плюс ще оперативність, замовив ввечері на другий день в 10 забрав з відділення. - РостиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Экран 144 Гц стоит своих денег, 60Гц после 144 Гц выглядит слабовато :) Берите SSD на 1Тб.
- Достоинства:
- пока со всеми задачами справляется на отлично :)
- Недостатки:
- греется, под шумит при нагрузке.
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила ноутбук для дочери. Она студентка колледжа по специальности Графический дизайн. Ей для учебных программ всё подошло, плюс, она играет на нём. Подключила его к большому монитору и наслаждается. Рекомендую.
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ноутбук нормальный. Но как для игрового ноутбука очень быстро разряжается ,от батареи около часу, это очень мало... и быстро нагревается сам ноутбук и зарядный блок
- Достоинства:
- Впринципи соответствует описанию
- Недостатки:
- Мало автономности и быстрый нагрев
- Віталій К***
Ну так там дискретная Geforce gtx 1650ti конечно автономность плохая, у вас скорей всего в панели управления nvidia выбрано автовыбор видеокарт, можно поставить встроенною интегрированую, если чисто смотреть ютуб, и пользоваться чем-то малозатратным
- Андрій Я***
Я на цьому ноуті грає спокійно ігри і все працює добре но гріється проц
- Вячеслав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер... Купил себе на ДР...
- Достоинства:
- Скорость. Лёгкость. Эргономика. Звук
- Недостатки:
- Очень маркий (отпечатки и т.п.)
- Вячеслав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нічого критичного не побачив. Майже рік використовую. Цього року збільшу SSD. Рекомендую. Дуже. Не гріється, не шумить. Гарна штучка. Рекомендую!
- Достоинства:
- Легкий. Тихий. Швидкий як свиня у грозу
- Недостатки:
- 512 ssd замало
- Анатолий В***
По ЖД только 1 слот ?
- Петенев А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Это просто ламорджини по дизайну и по скорости. Очень доволен по соотношению цена/качество.
- Достоинства:
- Дизайн, мощь
- Недостатки:
- Долго копил
- Вячеслав Ш***
Да. Не дёшево. Но я очень доволен. В использовании почти год
- Назар Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому ноутбук чудовий, але не без своїх недоліків. Почну з матеріалу корпусу, який не є досить міцним і збирає на собі всі сліди, які лише можливо. Екран, як і очікувалося, не вразив яскравістю, або широким спектром кольорів. Все це компенсується високою продуктивністю, але варто бути готовим до сильного нагрівання корпусу і шуму вентиляторів.
Прошу вас звернути увагу на стан корпусу ноутбука при отриманні, оскільки мій екземпляр прийшов з мінімальним пошкодженням решітки радіатора.
Загалом ноутбук за свої гроші просто чудовий і після користування ним протягом 6 місяців я залишився цілком задоволеним покупкою.- Достоинства:
- Висока продуктивність, гарний дизайн
- Недостатки:
- Метеріали корпусу, слабка передача кольору
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В очередной раз при покупке, товар приходит без каких либо документов (нет ни накладной ни чека ни гарантийного талона) Доставлено все вовремя. Внешним видом остался доволен. Об остальном говорить пока рано.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З коробки корпус жахливо скрипить (правда, дуже чується, без перебільшень), всередині щось калатається, наче не прикручене.
При перевірці гарантії на офіційному ресурсі пишеться, що залишилось всього 5 місяців. Причину цьому я не розумію.
Сама потужність достатня. ESO тягне в 80fps min, при цьому прогрівається до 80ти градусів стоячи на деревяній підкладці. 144Гц доволі відчутні, скролінг в інтернеті ще ніколи не був таким плавним:) Хоча в іграх це теж дає ефект, насправді.
Ставлю 1 зірку по причині сумнівної гарантії - як на мене, звичайний споживач не повинен стикатись із питаннями, не пов*язаними з експлуатацією покупки, а тим більше довбатись в центр підтримки HP чи Розетки і виясняти, де ділись півроку.- Достоинства:
- Потужність, 144Гц екран, клавіатура, вага
- Недостатки:
- Скрип корпусу, незрозумілі моменти з гарантією
- Vasil P***
повертайте, за таке є пряма відповідальність продавця, це називається продаж товару що був у використанні під видом нового
- Вадим
Що за маячня? Як можна було не помiтити, що отримав товар б/к?
- Ігор Ш***
Можливо достатьно на сайті підтримки hp завантажити чек про покупку ноуту, і вони оновлять гарантійний термін
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перше враження після розпаковки - дуже сильний скрип корпуса, особливо в місці кріплення монітора та задня кришка. Далі - лязкання всередині (звук схожий на калатання неприкрученого болтика, чи проводка). В ході встановлення драйверів завис намертво, лікується перезапуском з кнопки живлення.
І це все - дві години після отримки товару з магазину. Нагадую, що ціна ноутбука навіть по знижці - більше 1к доларів.
В якості головної інтриги прикріпив скріншот із даними з офіційної перевірки HP на гарантію. Можливо, доведеться повертати товар.
На жаль, не можу рекомендувати покупку конкретно на Розетці. Навіть, якщо я зможу вирішити перелічені вище питання, я втрачу купу часів і нервів, чого нікому не бажаю. Сам ноутбук, вцілому, укомлектований достойно, але я це оцінити не зміг. Також. 144гц, як на мене, дають занадто незначну різницю.- Достоинства:
- Хороше відношення ціни/якості
- Недостатки:
- Розетка, схоже, торгує відновленим товаром
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. З умовами обміну / повернення товару протягом 14 днів Ви можете ознайомитися за посиланням .
- Платон И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ноутбуки HP - всегда лучшее сочетание цена/качество, всегда самое оптимальное железо. Эта модель лишь тому подтверждение. Ещё и 144Гц экран.
Увы, многие модели подвержены проблеме с дисплеями - появляются засветы. И это не первый ноутбук от HP с данной проблемой. Материалы корпуса, конструкция на твёрдую 3/5. Местами грани кажутся уж слишком острыми, возможно дело привычки. Цветопередача так себе, особенно ощущается после сравнения с MacBook.
Итого: если Вам важна конфигурация железа - смело берите, но учтите, что это не лучшее решение для обработки фото или чего-то, где нужна точность цветопередачи.
P.S. Кто скажет что засветы это брак - соглашусь, но уже столько HP ноутбуков мне попалось с этой проблемой, что я принимаю это как должное (:- Достоинства:
- Железо
- Недостатки:
- Ноутбуки HP часто имеют выгорания дисплея, независимо от модели.
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сколько было ноутбуков, но с таким скрипучим корпусом впервые вижу. Реально хочется вернуть. Ноутбук же не 300 баксов стоит. Не понимаю, как вообще такое качество можно пускать в серию. Это последний ноутбук НР, что я себе купил((
- Достоинства:
- Харктеристики
- Недостатки:
- Корпус
- Илья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказал я этот ноутбук, ждал долго нервничал, поставил винду драйвера, когда играх играю абсолютно все игры 30фпс, потом уже через время проходит, не понял прикола, вернуть не удалось
- Недостатки:
- Лучше собрать системник
- Илья С***
Ещё если ято то по гарантии мне опять ждать месяц, два и платить за доставку грн 200
- Віктор Ш***
Собрать системник, и дальше что? Ноутбук берут для мобильности в первую очередь, а не для игр.
И насчёт игр, проблем с ФПС нету, в CS на ультрах спокойно идёт 100-150 фпс
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після чистої установки Windows з драйверами які встановила сама операційна система, та і після установки всіх драйверів з офіційного сайту HP в YouTube намертво зависає ноутбук (при перегляді відео в момент коли відео ставиш на паузу). Як в Chrome так і в Edge браузерах однаково. По коментарях нижче, зрозумів що не тільки в мене таке.
Прошу, представників HP надати пояснення, бо, нажаль, пошурує ноутбук назад в Rozetka, 14 днів ще не пройшло.- Достоинства:
- Мабуть, непоганий за свої гроші, але краще купувать Intel
- Недостатки:
- Намертво зависає компьютер в YouTube
- Юрій Г***
Ноутбук повернено в магазин. Повернення без жодних проблем. Сервіс розетки просто на висоті. Дякую.
Нажаль, питання відкрите - це проблема (зависання ноутбуку в YouTube) всієї лінійки цих ноутбуків, чи тільки мого? Хоча є відгуки (дивіться нижче по датам) з такою самою проблемою.
Хотілосяб почути думку фахівців або представників HP. Можливо я даремно його повернув. Дякую. - Антон К***
Проблема точно не в AMD і не в моделі ноутбука
- Легкий К***
Проблема с руками скорее всего. В ноуте ничего не лагает, а наоборот-летает. Игры тянет на высоких fps.
- Артем Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
шо тут ще додати, це актуальний ноут.
- Достоинства:
- топова сбірка за свої гроші
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ноут ракета мені сподобався
- Недостатки:
- Замало звуку
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуюсь уже примерно месяц, тихий во время интернет серфинга и офисной работы, во время игр шумит, но это не мешает. Температура видеокарты и ЦП в районе 75 градусов в играх. При офисном использовании батареи хватает в среднем часов на 5-6.
Только один вопрос. Ответьте плиз, кто пользуется данным ноутом :(
С сайта АМД нужно что-то ставить или нет? Может я что-то делаю не так.
После установки Винды, установили сразу драйвера с сайта HP, и на видеокарту. Все работало шикарно, до того момента как обновили драйвера с сайта АМД. и тут началось... черный экран, не просыпается со спящего режима, помогает только перезагрузка и при этом СИЛЬНО греется даже во время серфинга в интернете. После отката на драйвер который установила сама винда при первой загрузке, все работает шикарно. Что не так?- Достоинства:
- Цена-качество, экран
- Недостатки:
- Хлипенький корпус, скрипит, сначала было страшно его трогать после старого металлического ноутбука.
- Володимир
З сайтів ніякі драйвера не встановлював. При інсталяції віндовса система сама драйвера підтягнула.
- Ульян З***
Привет. Можешь сказать какая матрица установлена в этом ноуте. Посмотреть можно через aida64 - монитор или экран. Там будет написан производитель.
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
за 3 місяці користування ніяких явних недоліків не знайшов, швидкий і надійний ноут, мабуть найкращий в своєму діапазоні
- Достоинства:
- живуча батарея, швидка зарядка, висока продуктивність (r6: siege 90-100fps, apex legends:+-80), надійний (без синіх екранів і неочікуваних перезагрузок)
- Недостатки:
- можливе конфліктування відеокарт (інтегрованої і дискретної) у вигляді відсутності зображення при увімкненні ігор (допоможе переустановка вінди і почергове встановлення драйверів)
- Ульян З***
- ПокупательОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За эти деньги - это самый топовый ноут. Пользуюсь уже почти 3 месяца, нареканий нету никаких. Производительность на уровне.
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший ноут за свои деньги.
Есть траблы с докером на виндовсе. Если кто-то поставил отпишитесь пжл.- Достоинства:
- Соотношение цена качество
- Недостатки:
- траблы с докером на виндовсе
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купил дочке для учёбы. В целом непло иногхой ноутбук, но для 3D Max 2019 всё таки слабоват. Не то что бы не тянет, но работать за ним не очень комфортно, достаточно частые фризы, несколько раз зависал намертво. Windows 10 Professional лицензионная, 3D Max лицензия для студентов. В программе AutoCAD 2019 всё нормально. По поводу расширения памяти не всё радужно. Вчера общался с сервисным центром HP, мне ответили, что версия с 512 Гб памяти не предусматривает расширение ОЗУ с SSD. Можно попробовать, но не факт, что получится. Можно доставить HDD до 1Тб и расширить оперативную память , а SSD это лотерея. Сам пока с SSD не пробовал, но позже хочу попытаться, т.к. держать систему и рабочие файлы на одном диске нерационально ).
- Достоинства:
- Достаточно мощный за свои деньги, качественный экран, достаточно лёгкий
- Недостатки:
- Маркая верхняя крышка, всего 2 слота USB
- Женя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доброго дня, Rozetka. Я замовив данний ноутбук, мені в вайбер пришла смс що заявка підтверджена, після того я зашов в свій кабінет до замовлень і та виявив що данного ноутбука немає в наявності, з цього випливає питання, мені скасовувати замовлення і шукати другий ноутбук? Чи я замовив останній ноутбук? Дякую за відповідь
- Макс
КУпили ноут?))
- Женя К***
Купили
- Доу Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Долго выбирал, искал производительный Ryzen с 16+ Гб оперативной памяти, качественным экраном и еще бы видео карту. Такой комплект у других моделей от 50+ Кгрн зачастую. Остановился на этом по рекомендации друга.
В целом доволен, в использовании вполне себе.
Понравилось качество картинки. Экран "сочный", и 144 Гц действительно дают свой эффект.
За 2 недели эксплуатации хорошо себя показал.
Тихий. В спокойном положении серфинга или работы с текстом очень тихий. Почти не слышно работу.
При нагрузке (торрент, игры, тяжелые массивы данных) шумит вентиляторами, но не как фен, сильно не мешает.
Из недостатков:
Зависает при просмотре YouTube через Chrome в 1080р. Система Win10 Pro (лицензия), хром тоже крайний. И при этом при просмотре видео, точнее при постановке просматриваемого видео на паузу случайным образом зависает.
Помогает только перезагрузка. На современных ноутах давно такого не видел.
Производитель подскажет, как устранить такую проблему?- Достоинства:
- Габариты. Весьма компактный как для 15 дюймового ноутбука игровой серии. Тихий при офисных нагрузках. Полноценная клавиатура.
- Недостатки:
- Зависает при просмотре YouTube через Chrome в 1080р. Кнопки стрелок "вверх/вниз" малы и не удобно пользоваться в документах или при рассмотрении больших фото/игры итп
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Можно и нужно добавить SSD. На фото можно увидеть заглушку с надписью PAVILION, которая стоит вместо будущего SSD. СНАЧАЛА надо отсоединить аккумулятор!!! Потом открутить три винтика и вытащить не снимая шлейф. Затем выкрутить 4 винта по периметру, вставить SSD и закрутить всё в обратном порядке. Указать в биосе новый диск. Пару раз перезагрузить Windows.
- Достоинства:
- Всё очень хорошо. Реально Всё устраивает.
- Недостатки:
- Не нашёл.
- Кирилл С***
Возможна ли в нём замена процессора или он распаян на плате?
- Сергій Ш***
До процессора я не добрался. Но судя по предыдущим разборкам процессор скорее всего запаян конкретно.
- Даниил
Какой SSD добавляли? Можно ссылочку?
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь тільки пару днів, але поки що все подобається.
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Недостатки:
- Немає.
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный ноут по начинке и производительности. Юзаю почти неделю нареканий пока нет. Только памяти 512Гбт малова-то((
Если у кого-то при установки винды с флэшки начнется процесс загрузки по кругу, то при первой перезагрузке измените в реестре bios с чего грузится, а то потратите много больше времени чем "10минут" реально необходимые на этот процесс с таким железом.
Розетка как всегда на высоте. Вечером в субботу заказал, вечером в воскресенье он уже был у меня. Все быстро, все качественно упаковано, упаковка с заводским скотчем. Проверили, расплатился и пошел радоваться новой игрушке.
Отдельно хочу отметить работу курьера, заранее набрал, приехал как обещал точно по времени, очень вежливый и порядочный человек. СПАСИБО ОГРОМНОЕ Розетке за хороший сервис.- Достоинства:
- Очень шустрый и действительно легкий. Очень радует подсветка зеленого цвета.
- Недостатки:
- Крышка ноута под руками когда печатаю немного поскрипывает.
- Филипп Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Artur V***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka