На перший вигляд дуже симпатичні, і приємні на дотик
будемо тестити і допишемо !
Все працює, іноді пропадають нотіфікейшини
Все добре
Все працює
Буде лонг рід
Використовую IPhone 15 iOS 18.4.1
Буду постійно порівнювати з Amazfit Band 7
Почну з банального:
Гарне пакування, в комплекті макулатура і зарядка, до iPhone підключився без проблем. Заряд на годиннику був близько 70%
Дизайн у фітнес-браслета просто шикарний, класна ергономіка, не важкий, ніде нічого не муляє і не натирає. Від дизайну я просто кайфую, чого вартий тільки вібровідгук на коліщатко, дуже схоже на AW
Інтерфейс годинника, простий, лаконічний і гарний. Приємно користуватись. Безліч вотчфейсів, як платні, так і безкоштовні.
Ремінець з комплекту непоганий, але трохи незручна у нього застібка, краще було б як на Amazfit Band 7, кліпсу защепив і все. Бо якщо знімати туди-сюди, то штатний ремінець дуже напрягає, купив на магнітах і тепер проблем не має з цим
Батарея: тримає тиждень, функції які я вимкнув: вимір пульсу (постійно), кисню в крові, дихання під час сну та рівень стресу.
Екран: хороша передача кольорів, радує непогана автояскравість, ще жодного разу не прийшлось вдивлятись в екран через його яскравість або інформативність.
Тепер переходимо до найцікавішого, невже він ідеальний?)
Сповіщення: Ну тут просто жесть. У Amazfit Band 7 я міг увімкнути БУДЬ-ЯКЕ сповіщення від додатку, повторюcm - БУДЬ-ЯКЕ на iPhone. Тут доступні тільки: Telegram (і на тому дякую), Instagram (навіщо?), facebook (навіщо?), Gmail, SMS, Календар і сам додаток Heals
Ще є максимально тупорило реалізовано календар - у мене декілька аккаунтів гугл, звідки він тягне інфу з першого чи з другого чи рандомно я не знаю, він просто трешовий.
Якщо ви втратили зв'язок Bluetooth з Huawei Watch Fit 3 то назад він може не підключитись і повідомлення на нього вже не будуть приходити, якщо ви хоча б один раз за день не зайдете в додаток Huawei Health, то браслет відключиться від телефону. Це взагалі як? Це типу норм для пристрою в 100+ баксів? Мій попередній Amazfit Band 7 НІРАЗУ по Bluetooth не відвалився і в додаток Zepp я заходив ну раз в місяць, а тут кожен день треба його теребонькати, бо він відвалиться. Красота?
Далі, я ще не закінчив.
Є прикольна штука під назвою "Режим Сну", вночі якщо подивитись час, то не сліпить, екран блокуються, щоб нічого не наклацати (це дійсно класна задумка, без сарказму). Але є одне АЛЕ, вранці прокинувшись ви побачите, що браслет відключився від телефону, і щоб підключитись назад, що треба зробити, так-так: зайти в додаток Huawei Health. Ну зручно ж, нє? А якщо забув, то в обід дізнаєшся, що тобі писали, коли телефон в руки візьмеш. Я кайфую просто (сарказм)
На форумах ця проблема висвітлюється, моя помилка, що не побачив це раніше, бо нізащо б не купив ОЦЕ. І я нізащо не повірю, що Huawei не знає про цю проблему з відвалами
НЕ РЕКОМЕНДУЮ до придбання цей браслет тим хто користується iPhone
Взяв за гарний дизайн, класний інтерфейс і тут це дійсно на висоті. Проте маємо, що маємо
Добрий день.
Дякуємо за ваш детальний відгук і співчуваємо через нюанси роботи, з якими ви стикнулись.
Радимо спробувати перевстановити додаток та повторно підключити годинник. Надайте всі необхідні дозволи, які запитує додаток та не закривайте Huawei Health вручну для нормальної роботи годинника.
В разі необхідності ви можете звернутися за консультацією до онлайн-чату на сайті Huawei: consumer.huawei.com/ua/support/
В користуванні всього кілька днів, проте приємно вразили
якість та яскравість дисплею, корпусу, ремінця.
При відносно не великих габаритах годинника дисплей доволі інформативний.
Виглядає компактно, зручний у користуванні, доволі легкий годинник,
майже не відчувається на руці, що важливо для того ж відстеження сну.
Рекомендую до розгляду дану модель.
Не рекламую, просто задоволений гаджетом)
Дякуємо за ваш відгук!