Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Упаковка влажных салфеток Huggies Simply Clean 72 шт х 10 пачек (5029054238646)

Оценка пользователей 3.42/5
  • Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 720

там де раніше використовували одну серветку, зараз потрібно щонайменше дві, за ті ж грощі

Достоинства:
    це все ще вологі серветки
    Недостатки:
    змінилася якість

Доброго дня, Ірино!
      Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок. Ми цінуємо, що Ви ділитеся з нами своїм досвідом.
      Попри зміни у вигляді та текстурі, серветки, як і раніше, проходять дерматологічне тестування та створюються з тією ж увагою до ніжної шкіри малюків. Стандарти якості й безпеки залишаються незмінно високими, а кожна партія проходить ретельний контроль.
      Зміни у вигляді та дизайні серветок є спланованими оновленнями і частиною нашої постійної роботи над продуктом.
      Для отримання детальної інформації, будь ласка, зв’яжіться з нами за номером гарячої лінії 0 800 30 23 22.

• Игорь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 720

Все дуже швидко відправили, але відправили не ті серветки, прийшли червоні, а вони синтетичні, я обирав саме целюлозні, це принципово. Не дуже задоволений.

Доброго дня, Ігоре!
      Нам важливо отримувати зворотний зв’язок від користувачів, тому дякуємо, що знайшли час залишити відгук.
      Хоча тактильні відчуття та зовнішній вигляд серветок було оновлено, вони як і раніше проходять дерматологічне тестування та виготовляються з тією ж турботою про ніжну шкіру вашого малюка. Запевняємо Вас, що наші стандарти якості та безпеки залишаються незмінно високими. Кожна партія продукції проходить ретельне тестування,  щоб гарантувати її відповідність тим самим перевіреним стандартам якості.
      Будь-які зміни в дизайні чи зовнішньому вигляді серветок, порівняно з попередніми версіями, є частиною наших цілеспрямованих оновлень та постійних зусиль з вдосконалення продукту.
      За більш детальною інформацією Ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 30 23 22.

• Алёна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 720

На фото салфетки белые, старого производства!!!
    Получила красного цвета и качество ужас
    Я специально искала белую пачку!!
    Если бы знала что будут красные в жизни бы не заказала!!!

Теперь этими салфетками только унитаз протирать , а не детей!!!

Разочарована!!

Хочу вернуть свои деньги!!
    Я заказала то что на фото, а пришло совсем не то

Достоинства:
    Недостатки:
    Ужасное качество
    • Яна

а ви фото листали? там вже на другому вказано, що білі замінені на червоні

Доброго дня, Альоно!
      Для нас дуже важлива думка кожного нашого споживача, тому Ваш відгук щодо даного продукту буде передано у відповідний відділ.
      За більш детальною інформацією Ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 30-23-22.

• Дар'я Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 720

Серветки прийди на ті які замовляла
    Замовляла білі серветки прийшли червоні
    Між собою вони повністю відрізняються матеріалом і вологістю

• Яна

на другому фото товару вказано, що вже мають приходити червоні

Доброго дня, Дар'є!

Яно, доброго дня!
      Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
      З усіх питань Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22.

• Ніна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 720

Прийшли не ті яки зазначені на сайті. Салфетки у червоній упаковці зовсім інші. Вони не паперові а, як звичайна волога серветка.
    Дуже шкода , що продавець не надав відправного опису щодо оновлення товару.

Доброго дня, Ніно!

• Наталья Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 720

Саме хаггіс нам подобаються найбільше. Гарно впитують, зручний розмір та якість

Достоинства:
    Гарно поглинають, якісні, гарний розмір. 72 шт.

Наталіє, доброго дня!

• Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 720

Багато років купляла ці серветки. Дуже розчарована. Якість не та. Раніше були із целюлози, а зараз якась синтетика не приємна на дотик.

Достоинства:
    Немає. Більше не буду купляти.
    Недостатки:
    Якість....

Доброго дня, Юліє!

• Ірина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 720

Просто жах,не відповідають дійсності взагалі !!! Не замовляйте! Серветки сентитичні, спробувала протерти дитину ,зʼявились висипи!
    Якби знала,що вони не такі нізащо б не взяла,думала такі як завжди просто на акції,через те і замовила!Хужих серветок ще не купувала…

Недостатки:
    Читайте в коментарі

Доброго дня, Ірино!

• Максим Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 720

Раньше были классные салфетки из целюлозы. Сейчас синтетика. Описание и фото не соответствуют товару..

Достоинства:
    Сгодятся грязь протирать по комнате. Для ребенка - не то пальто
    Недостатки:
    Синтетика.

Доброго дня, Максиме!
      Ми знаємо, наскільки важлива стабільність, коли йдеться про продукти, які Ви використовуєте щодня. Хотіли б зазначити, що оновлені вологі серветки трохи відрізняються на дотик тому, що ми оновили матеріал, для покращення їх м’якості та довговічності, а також забезпечення кращої ефективності очищення. Запевняємо Вас, що стандарти якості та безпеки залишаються такими ж високими, як і під час виробництва попередньої версії вологих серветок. Кожна партія вологих серветок проходить ретельне тестування, щоб гарантувати її відповідність тим самим перевіреним стандартам якості, яких Ви очікуєте від Huggies. Дякуємо за Ваш відгук, ми обов’язково поділимося Вашою думкою із нашою командою розробників.

• Ігор Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 720

Змінилась не тільки упаковка, а й якість. Геть не те що було. По якості зараз схожі на дешеві синтетичні серветки .Якшо ще не купили і побачили коментарії, не раджу брати їх взагалі. Також по закону України, ви не можете їх повернути.

Недостатки:
    Геть погіршилась якість серветок

Доброго дня, Ігоре!

• Катерина С***

якість справді в цих червоних пачках ужасна! раніше були дуже класні... а тепер іх і не можна найти

Доброго дня, Катерино!

• Наталия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 720

Замовила ці серветки бо побачила що пакування таке як і раніше. Навіщо обманювати клієнтів? Хочу повернути!!! Бо це жах а не серветки !!!

Достоинства:
    Недостатки:
    Жахлива якість

Доброго дня, Наталіє!

• Олена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 720

Жахливі!!!! Раніше вони були мякенькі, як вологий туалетний папір. Зараз стали синтетичні, неприємні, як самі дешеві!!!

Доброго дня, Олено!

• Анна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 720

Геть інша якість серветок. При покупці вказано було що змінилась упаковка, але ці якісь синтетично розтягуються

Недостатки:
    Не та якість що заявлена в білих упаковках

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 720

Шановні працівники розетки, я вам дала заявку на повернення товару, бо він не тієї якості яку я замовляла. Чому ви закрили діалог і відправили до виробника? Це на вашому сайті не коректні опис і фото! До чого тут виробник?

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Синтетична хімія.

Доброго дня, Олександро!
      Дякуємо за відгук.
      Для вирішення даної ситуації рекомендуємо звернутися у Службу підтримки Rozetka.
      З усіх питань щодо продукції торгової марки Huggies, Ви завжди зможете звернутися на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22.

• Кулёв Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 720

Ничего общего с all over clean , обьІчная самая дешовая паутина вместо нормальной салфетки . Не рекомендую

Достоинства:
    Недостатки:
    ОбьІчная паутина

Доброго дня, Геннадію!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 720

Продавец, вы что на приколе? На фото и в описании один товар, а по факту приехал другой. Хочу оформить возврат!!!! Вы обманываете клиентов. Описание и фото не соответствует действительности. Вонючие невозможно.

Достоинства:
    Недостатки:
    Синтетика отвратная, которая по факту стоит 3 копейки.

Доброго дня, Александро!
      Дякуємо за відгук.

• Александра К***

Для чого ви мене відправили в "підтримку", якщо вони закривають діалог не вирішив питання? Ви відтягли вже всі терміни для повернення товару. Він не тієї якості яку я у вас замовляла. Повертайте гроші, і вирішуйте самі свої питання з відповідальними за наповнення сайту.

• Аня
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 720

Жахливі, зовсім не такі як були... як дешеві серветки, липкі і неприємні

Достоинства:
    Недостатки:
    Липкі, тонкі, зовсім не хаггіс

Доброго дня, Анно!
      Нам дуже шкода, що Ви розчаровані покупкою та дякуємо Вам за те, що Ви про це написали. Для нас дуже важлива Ваша думка про якість нашої продукції. Зверніться до нас на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22 для більш детальної консультації.

• Олена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 720

Пiсля змiни упаковки змiнилася не тiльки упаковка а i серветки взагалi, обманюють людей наче тiльки змiнилася упаковка, фото прiкрiпляю!!!

Недостатки:
    Погана якiсть

Доброго дня, Олено!

• Світлана Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 720

Дуже гарні серветки для дитини

Достоинства:
    Низька ціна і гарна якість

Світлано, доброго дня!

• Диана

Найкращі за співвідношенням ціна/кількість

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Під кінець використання упаковки не закривається наклейка

Діано, доброго дня!

• Іван К***

Хороші якісні

Достоинства:
    Якісні

Іване, доброго дня!

• Даша З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 720

Найкращі вологі серветки! Користуюсь тільки ними!

Доброго дня!

• Кристина В***

Дуже хороші серветки. Рекомендую

Христино, доброго дня!

• Валерія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 720

Найкращі серветки, багато вологи, велика упаковка, приємний ненав'язливий аромат. Це просто кращі з усіх, вони як вологий туалетний папір.
    Ще непогані серветки ті, що ідуть взагалі без аромату.

Достоинства:
    Ціна, якість, велика пачка, приємний аромат, не викликає подразнень і алергії, підходить для тендітної шкіри немовлят
    Недостатки:
    Коли серветок залишається небагато- погано зачиняється клапан на упаковці, іноді з пачки важко дістати лише одну серветку, вони погано відокремлюються одна від одної

Валеріє, доброго дня!

• Топтыгина Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 720

Достойные салфетки за свои деньги. Плотные, в меру влажные, без каких либо. Берем по скидке. Экономные и выгодные.

Достоинства:
    Цена, влажность

Олено, доброго дня!

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 720

Більше купляти ці серветки не буду. Погано відокремлюються одна від одної, легко рвуться. І як на мене мають не легкий аромат, а більш насичений ніж хотілося б. Єдиний їх плюс вони не просто злегка вологі, а вологі.
    Якщо брати, як я взяла для малої дитини то ці мінуси стають дуже великим недоліком, бо треба використати більшу кількість серветок, ніж зазвичай у два рази. Ще враховуйте що і швидкість знижується і однією рукою вже не дістанеш, бо дістанете або забагато, або порвуться.

Достоинства:
    Дійсно вологі
    Недостатки:
    Погано відокремлюються, легко рвуться.

Доброго дня, Анастасіє!

• Ольга М***

Ольго, доброго дня!
      Дякуємо Вам за оцінку і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!

• Оксана Т***

Швидка і якісна доставка

Оксано, доброго дня!

• Михайло С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 720

серветки хороші, за свою ціну - Топ!!!

Достоинства:
    Ціна,.Якість

Михайле, доброго дня!

• Аліна М***

Задоволена

Достоинства:
    Економно

Аліно, доброго дня!

• Інна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 720

Вигідний набір за низькою ціною. Серветки товсті з приємним запахом, не сушать шкіру.

Інно, доброго дня!

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 720

Очень понравились , хорошее качество, советую

Анно, доброго дня!

• Наталія Т***

Хороший товар

Наталіє, доброго дня!

• Анна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 72

Салфетки намного тоньше OverClean ,взяла на пробу и не понравились . Очень тонкие и прям разлазятся когда вынимаешь их из упаковки

Недостатки:
    Очень тонкие

Дякуємо Вам за відгук.
      Нам дуже шкода, що Ви розчаровані покупкою. Для нас дуже важлива Ваша думка про якість нашої продукції. З усіх питань Ви завжди зможете звернутися на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22.

• Ангеліна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 72

Обожнюю підгузки Haggies, вирішила спробувати ще й вологі серветки, купивши інші дитячі вологі серветки я була задоволена якістю, коли побачила, що є й такі але від Huggies побігла купувати!
    Вологі серветки від Huggies коштують стільки ж як інші але від невідомих компаній, в якості яких можна сумніватись, саме тому я обираю продукцію в якій впевнена на всі 100!

Достоинства:
    Гіпоалергенні, містить пантенол та вітамін E - саме те, що потрібно для гладкої шкіри Вашого малюка(особисто перевіряла)

Ангеліно, доброго дня!
      Дякуємо Вам за відгук!
      Ми раді, що Ви обрали з лінійки TM Huggies серветки, які ідеально підходять Вашому малюку.

• Віктор А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 72

Суб'єктивно, трохи тонкіше та менш за звичайні (Huggies OverClean), але це не впливає при використанні.

Достоинства:
    якісні

Вікторе, доброго дня!