Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Салфетки влажные Huggies Extra Care Sensitive без пластика 2 + 1 пачки х 48 шт (5029054253359)

Оценка пользователей 3.2/5
  • Олена Ч***

М'які, гарно очищують шкіру малюка

Достоинства:
    Ціна, не викликають алергію

Олено, доброго дня!
      Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
      З усіх питань Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22.

• Алла Г***

Чудові серветки. Трішки є неприємного запаху, але в цілому ніжні і не викликають подразнень.

Алло, доброго дня!
      Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!

• Олександра Б***

Дуже розчаровані. Купували у іншого продавця, бо на розетці зникли, але думаю це проблема продукту. З народження користувались Huggies extra care sensitive, дуже подобались, тепер наївно накупила цих, бо подумала, що змінили лише кількість в упаковці і малюнок, але це геть інший товар по запаху, текстурі і тд. Дуже хотілось би повернення попереднього варіанту, бо будемо переходити до інших брендів.

Недостатки:
    Назву переписали, а товар погіршили

Доброго дня, Олександро!
      Нам дуже шкода, що Ви розчаровані покупкою та дякуємо Вам за те, що Ви про це написали. Для нас дуже важлива Ваша думка про якість нашої продукції. Зверніться до нас на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22 для більш детальної консультації.

• чумлан в***

кілька років посійно беремо тільки Сенсітів, добре знаємо які вони мають бути.
    теперь - в назві написано Pure, на товарі на фото - Sensitive
    ну це для наших магазинів нормально.
    купили пачку подивитись, бо вже плавали, знаємо.
    1. серветки стали менші
    2. більш тонкі і біль сінтетичні
    3. дорожчі і менше штук в пачці

Достоинства:
    без запаха, компактна пачка зручно брати з собою
    Недостатки:
    маленький розмір, дорогі, сінтетичні

Доброго дня!

• Сергій К***

Купував тут. Зовсім інші серветки, запах неприємний, жорсткіші на дотик, нічого спільного з Sensitive 56шт. Не розумію, навіщо під стару назву додавати зовсім інший, гірший продукт?

Достоинства:
    Ціна, наявність
    Недостатки:
    гірші серветки назвою старою

Доброго дня, Сергію!

• Наталія П***
    Продавец: Rozetka

Купляла не тут. З народження користуємся тільки sensitive. Історія така ж як і з підгузками раніше. З їх слів апгрейднули продукт, але зробили по факту гірше, і за високу ціну. Що маєм в результаті: більша ціна, менша кількість в упаковці, менша по площі сама серветка, на дотик як синтетичніша стала, багато хто каже що запаху немає, але мені він настільки має противну віддушку, плюс почався пелюшковий дермат (за майже 2 роки часу, ні разу його не мали). Переходимо на інший товар, а можливо і бренд. Бачу інші коментарі також негативні, і в них є сенс.

Недостатки:
    Суцільна

Доброго дня, Наталіє!