Отзывы покупателей о Парфюмированная вода для женщин Hugo Boss Boss The Scent For Her 100 мл (8005610298924)
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Запах парфумів тримається ледве дві години, і не зовсім схожий на оригінальний парфум. Розетка, прошу розібратися, хочу замінити товар.
- Недостатки:
- Товар не відповідає заявленим характеристикам, термін дії товару вийшов 5 років назад
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.
- Игорь Я***Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Жена очень любит эту фирму, есть много одежды от этой фирмы, поэтому решил подарить этот аромат, который мне очень понравился в магазине. Пахнет свежим персиком и фрезией, очень женственно. Качество соответствует мировой фирме, я с женой очень довольны. Рекомендую
- Анджелина Д***Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Здравствуйте. Скажите, пожалуйста, это оригинал? А то почему-то тестер стоит дороже, чем версия для продажи, хотя обычно наоборот.
- Полина
Это оригинал. Я нашла здесь тестер, он дешевле стоит.
- Віктор Р***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 100 мл из EU
Дружині сподобались, те що очікувала. Код б'ється, все ок
- Достоинства:
- Об'єм, аромат
- Володимир П***Продавец: RozetkaEU. Объем: 100 мл из EU
Товар так і не отримав. Замовлення я не скасовував, а чекав з надією на дзвінок кур'єра чи ше когось. 20 днів чекав, і чекаю й досі. Прийміиь міри.
- Достоинства:
- Не отримав товар
- Недостатки:
- Не отримав товар
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром