- AI аналіз відгуків68 відгуків: 80% позитивних, 10% нейтральних, 10% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Ярослав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Виконує усі функції що від нього були потрібні
Доброго дня, Ярослав. Дякуємо за високу оцінку продукції. Приємного використання
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купляла для онлайн уроків. Працював добре, через місяців 6 змінила стилус, бо почав погано писати.
Наразі не працює, пропрацював 8 місяців. - Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Клас
Доброго дня, Вадим. Дякуємо за високу оцінку продукції. Приємного використання
- Мирослава М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудовий товар, приїхав за один день, недоліків немає, ідеальний для дистанційного навчання
Доброго дня, Мирослава. Дякуємо за високу оцінку продукції. Приємного використання
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Планшет класний, дуже легкий у використанні,використовую для онлайн уроків, товар відповідає вартості.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пока немає
Доброго дня, Юлія. Дякуємо за відгук. Приємного використання
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Планшет зручний, легкий у роботі. Швидко встановила драйвери. Але швидко зламався. Попрацював всього півроку. Звернулась у сервісний центр "Розетка", через два тижні повернули гроші.
- Достоинства:
- Зручний, легкий у роботі
- Недостатки:
- Зламався через 6 місяців
- Денис З***
в мене він працює вже 5 років без проблем, незнаю як можна з ним поводитися щоб він зламався
- ГригорійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все гарно, тільки з драйверами є деякі недоліки
Доброго дня, Григорій. Дякуємо за відгук. Приємного використання
- Світлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Це мій перший планшет, не маю з чим порівняти. Але мені сподобався, свої функції виконує
Доброго дня, Світлана. Дякуємо за відгук. Приємного використання
- Кристина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Планшет хороший в работе )
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудовий графічний планшет
- Достоинства:
- Чудово працює
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все супер!!!
Щиро дякую!!!
Получила в повній комплектаціі (з перчаткою) - Альона М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купляла на подарунок мамі. Дуже зручний у використанні! Собі купляла більший за площею, але, як виявилось, цей зручніший)
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Через рік роботи комп'ютер його не розпізнає. Пише, що прилад , який приєдную не справний .Жаль.
- Достоинства:
- Гарно працював цілий рік
- Недостатки:
- Якось мало попрацював
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарний планшет. Простий у використанні. Чудово допомагає при проведенні дистанційних уроків.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купувала планшет за акційною ціною для онлайн - уроків. Все працює добре, нарікань немає. Єдиний мінус - інструкція незрозумілою мовою (книжечка китайською, деякі окремі слова українською та іншими мовами). На сайті виробника теж інструкція тільки англійською мовою.
- Достоинства:
- Акційна ціна, все працює
- Недостатки:
- Інструкція англійською мовою
- Данило М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Изумительный планшет для рисования за копейки
- Достоинства:
- Качество, цена, отзывчивость
- Недостатки:
- Название фирмы
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Товаром задоволений, все влаштовує
- Андрей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже зручний планшет, гарна якість, взяв як перший графічний планшет, і очікування виправдалися)
На мак драйвера встановились без проблем, легко налаштувати кнопки стилуса та планшета. Зручний у використанні, в цілому рекомендую до купілвлі, але я б рекомендував замовити і плівку на планшет, оскільки стилус залишає сліди, що в принципі не є критичним, але з часом може вплинути на якість роботи.- Достоинства:
- Зручний, невеликий, практичний
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Для мене як для початківця просто шикарний планшет і здоровенна робоча поверхня
- Достоинства:
- Комплектація, не треба заряджати ручку, легке налаштування ну і ціна
- Недостатки:
- Підєднаний шнур дивиться не в ту сторону #2 фото. В мене системний блок з права і тому трішки не зручно і страшно за шнур
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все чудово та все прекрасно
Вже рік активно користуюся та ніяких недоліків немає- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- None
Доброго дня, Ірина. Дякуємо за відгук. Приємного використання
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарний планшет, перчатка була в наявності. Все працює.
- Достоинства:
- Ціна і невеликий розмір. Зручно носити з собою.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все чудово , те що треба !
- Достоинства:
- Легко підключається
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Прийшов планшет вчасно, працює, брав на подарунок. Але в описі та на фото присутня рукавиця, в коплектації вона відсутня, довелось забрати без, так як потрібно була на подарунок на наступний день
- Недостатки:
- Відсутня перчатка, яка є в описі
- Елена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
В работе ещё непробывали, а с перчата вообще отсутствует
- Луговской А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
прийшло замовлення вчасно. Однак до планшету не долучена рукавичка.
- Достоинства:
- ще не спробував.
- Недостатки:
- в комплекті відсутня рукавичка
- Антон С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Планшет хороший працює і доставка бистра, але в комплекті обіцяли рукавицю а в товарі не було.
- Достоинства:
- Доставка і якість
- Недостатки:
- Не доклали рукавицю
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отримала товар вчасно. Товар відповідає опису. Але не поклали ні інструкцію по експлуатації, ні диск з драйверами. За допомогою інтернета прийшлося розбиратися з установкою. Я вже мовчу про перчатку, яка була в описі. Розчарована підготовкою товару до відправлення.
- Недостатки:
- Немає інструкції, диску з драйверами
- Анастасія
Диск з драйверами нікуди не кладуть, навіть в дорогий планшет. Драйвери всім потрібно скачувати
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
норм планшет
э трохи з ним погратися із драйверами, але то не критично
але обманули - нема перчаткі у комплекті- Недостатки:
- драйвера
- Егор Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Пользуюсь пол года, купил для работы в Adobe программах. Меня все устраивает.
- Достоинства:
- Бюджетный планшет, хорошо подойдет новичкам и не только. Легко настраивается.
- Недостатки:
- В комплектации нету держателя для ручки и перчатки
- ИльяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший планшет для начинающего
- Достоинства:
- Компактный
- Недостатки:
- Не нашел
Добрый день, Илья. Благодарим за отзыв. Приятного использования
- Полина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Взяла для проведення онлайн уроків. Це краще, ніж нічого.
- Достоинства:
- Легкий в опануванні
- Недостатки:
- У мене не виходить працювати з тією областю, яка визначена як робоча. Насправді робоча область менша.
- Заставська О***
Скажіть будь ласка, чи підійде для ведення уроків з математики по зуму?
Доброго дня, Оксана. Дякуємо за запитання, Так данний планшет підходить для ведення уроків
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Товар пришел вместо заявленной субботы на два дня раньше, что очень хорошо! Но в комплектации нет перчатки! Хотя должна была быть. Это как бы не критично, но неприятный осадок остался. Мне, конечно, предложили отправить назад продавцу, но я как подумала сколько времени потеряю - отказалась от предложения. Так что если вы дотошны, педантичны, то будьте внимательны и приготовьтесь отправлять товар назад и терять время! Или махните рукой как я...
- Достоинства:
- для тех работ, что мне нужно - прекрасен
- Недостатки:
- пока не выявлены
- Валя С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За свої гроші - ідеальний. Брала для дистанційки, з своєю місією справляється на "ура", зручний та компактний
- Саня С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все норм . працює.
- Достоинства:
- Ціна. Якість.
- Валерий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Для точной настройки чувствительности можно скачать драйвера с сайта производителя и действительно можно подстроить под себя. Возможность менять горячие клавиши.
Я работаю много в графических редакторах и пока что показал себя достойно. При разрешении монитора 1920х1080, на планшете можно без проблем прорисовывать любые мелкие детали.
Это мой первый планшет.- Достоинства:
- Бюджетный, лёгкий и компактный. Подключил и сразу пользуешься.
- Недостатки:
- Ещё не выявил
- Галина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отримали планшет, про сам гаджет перше враження позитивне : Зручние перо, можливість підключити до телефону(хоча ніде в інструкціях та відеозвітах цієї функції не вказано), достатня проща робочої поверхні. Тепер про недоліки, які дуже засмутили: Комплектація планшета не співпадає з заявленою на сайті, немає тримача для ручки та рукавички, щодо акційного павербанку теж є питання, прийшов в пакеті ,який був відкритий, у консультанта декілька раз спитала, чи це так потрібно, чи хтось його розпакував, вона сказала, що він так і прийшов, але вдома перечитавши комплектацію вказвну на упаковці, недорахувались перехідників, в упаковці був тільки один кабель і все, просто цікаво, чи це недокомплет, чи все таки комусь зі співробітників більше потрібно було((((
- Достоинства:
- Зручний, можливість підключення до телефону, додаткові адаптери
- Недостатки:
- Недокомплект
Эксперт RozetkaДоброго дня, Галина! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось.