Сток. Уцінені, вживані, відновлені товари. До -60% на обране

Отзывы покупателей о Пуховик зимний длинный женский Huppa Aida 12878055-40009 S Черный (4741632249097)

Нет в наличии

1/5
  • Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Бежевый

Жахлива якість! Дешева тонка тканина, підкладка підшита не якісно, виглядає. Пух неровномірно набитий, частинами просто пустота. Дуже дешева молнія, дешевий чорний манжет виглядає із бежевого рукава ( до чого він там чорний?)) за такі кошти звичайний дешевий Китай , я була в шоці. Не рекомендую, час тільки потрачений.

Достоинства:
    Недостатки:
    Ціна і якість не відповідають

Дуже шкода, що саме вам не сподобалося це пальто. Адже це жіноче пухове пальто з водовідштовхуючими та вітрозахисними властивостями, створене для тепла, комфорту та захисту. Дихаюча зовнішня тканина виготовлена ​​з перероблених волокон (технологічний матеріал, а незвичайна тканина). М'яка підкладка усередині. Наповнювач пір'я та пух. Манжети рукавів спеціальний матеріал який не дозволить проникнути вітру в середину. Поєднання кольорів - дизайнерське рішення для стилю та зручності у використанні. Двостороння блискавка спереду із планкою на кнопках. Фурнітура YKK ZIPPERS - світовий лідер у виготовлені фурнітури, Японія. Стійка до ультрафіолетового випромінювання, вогнестійка, з високою міцністю, стійка до механічних навантажень при температурі від -30 до +30, антистатична, водонепроникна. Пальто має еластичні підтяжки, що необхідності знімаються та світловідбивні елементи. Якщо ви озвучите свої критерії ми підберемо саме для вас ідеальну модель одягу.

• Лариса Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный

Пальто очень понравилось.Купила,но дома обнарижила брак.Одна ячейка совсем без наполнителя.Составили акт.Жду возврата денег.Очень жаль,что за не малие деньги продают не качественний товар.

Достоинства:
    Пошив.
    Недостатки:
    Брак изделия

Таких випадків у нас ще ніколи не було. На першому місці у нас завжди якість готової продукції. Займаємось розслідуванням.

• Олена Б***
    Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Пальто класне , не мій розмір, доставка супер.

• Соответствие размерной сетке

Большемерит

• Комфортно для температуры до

-30°C

Щоб максимально точно визначитися з розміром, найкраще зняти з себе фактичні заміри тіла. Тоді по ним ми зможемо вам допомогти підібрати максимально підходящий розмір саме для вас по різним моделям одягу.

• юлия в***
    Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Черный

В характеристиках пух и перо 80 на 20 процентов, в описании 50 на 50. В характ.температ.режим от 0 до -20, в описании от 0 до -33. Купившие или мерявшие - отзовитесь! Поделитесь, что на этикетке написано.

Достоинства:
    Нравится
    Недостатки:
    Инфа вводит в заблуждение

Температурний режим на етикетці написано від -5 до -30 градусів Цельсія. Виробник вказує оптимальний режим. В описах частіше за все вказується максимальний температурний режим від 0 до -33.

• Лариса
    Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Черный

На параметры 94-69-99 размер S сел идеально. Но проблема в магнитных кнопках. Они очень слабо держат и при любом движении расстегиваются. К сожалению пришлось отказаться от покупки.

Достоинства:
    Лёгкая, теплая, красивая вещь.
    Недостатки:
    Магнитные кнопки.

Зверніть будь ласка увагу на іншу модель пухового пальто для жінок: Huppa NAIMA
      Конструкція даного пальто йде без магнітів - ідеальне рішення для інтенсивного руху.