Отзывы покупателей о Пуховик зимний длинный женский Huppa Aida 12878055-40009 2XL Черный (4741632249134)
Нет в наличии
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Бежевый
Жахлива якість! Дешева тонка тканина, підкладка підшита не якісно, виглядає. Пух неровномірно набитий, частинами просто пустота. Дуже дешева молнія, дешевий чорний манжет виглядає із бежевого рукава ( до чого він там чорний?)) за такі кошти звичайний дешевий Китай , я була в шоці. Не рекомендую, час тільки потрачений.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ціна і якість не відповідають
Представник постачальникаДуже шкода, що саме вам не сподобалося це пальто. Адже це жіноче пухове пальто з водовідштовхуючими та вітрозахисними властивостями, створене для тепла, комфорту та захисту. Дихаюча зовнішня тканина виготовлена з перероблених волокон (технологічний матеріал, а незвичайна тканина). М'яка підкладка усередині. Наповнювач пір'я та пух. Манжети рукавів спеціальний матеріал який не дозволить проникнути вітру в середину. Поєднання кольорів - дизайнерське рішення для стилю та зручності у використанні. Двостороння блискавка спереду із планкою на кнопках. Фурнітура YKK ZIPPERS - світовий лідер у виготовлені фурнітури, Японія. Стійка до ультрафіолетового випромінювання, вогнестійка, з високою міцністю, стійка до механічних навантажень при температурі від -30 до +30, антистатична, водонепроникна. Пальто має еластичні підтяжки, що необхідності знімаються та світловідбивні елементи. Якщо ви озвучите свої критерії ми підберемо саме для вас ідеальну модель одягу.
- Лариса Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный
Пальто очень понравилось.Купила,но дома обнарижила брак.Одна ячейка совсем без наполнителя.Составили акт.Жду возврата денег.Очень жаль,что за не малие деньги продают не качественний товар.
- Достоинства:
- Пошив.
- Недостатки:
- Брак изделия
Представник постачальникаТаких випадків у нас ще ніколи не було. На першому місці у нас завжди якість готової продукції. Займаємось розслідуванням.
- Олена Б***Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Черный
Пальто класне , не мій розмір, доставка супер.
Соответствие размерной сетке
Большемерит
Комфортно для температуры до
-30°C
Представник постачальникаЩоб максимально точно визначитися з розміром, найкраще зняти з себе фактичні заміри тіла. Тоді по ним ми зможемо вам допомогти підібрати максимально підходящий розмір саме для вас по різним моделям одягу.
- юлия в***Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Черный
В характеристиках пух и перо 80 на 20 процентов, в описании 50 на 50. В характ.температ.режим от 0 до -20, в описании от 0 до -33. Купившие или мерявшие - отзовитесь! Поделитесь, что на этикетке написано.
- Достоинства:
- Нравится
- Недостатки:
- Инфа вводит в заблуждение
Представник постачальникаТемпературний режим на етикетці написано від -5 до -30 градусів Цельсія. Виробник вказує оптимальний режим. В описах частіше за все вказується максимальний температурний режим від 0 до -33.
- ЛарисаПродавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Черный
На параметры 94-69-99 размер S сел идеально. Но проблема в магнитных кнопках. Они очень слабо держат и при любом движении расстегиваются. К сожалению пришлось отказаться от покупки.
- Достоинства:
- Лёгкая, теплая, красивая вещь.
- Недостатки:
- Магнитные кнопки.
Представник постачальникаЗверніть будь ласка увагу на іншу модель пухового пальто для жінок: Huppa NAIMA
Конструкція даного пальто йде без магнітів - ідеальне рішення для інтенсивного руху.