Отзывы покупателей о Пеленки для собак Хвіст та лапи 464157 40х60 см 30 шт (4820180242597)
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Улюблені
- Альона З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороші пелюшки. Досить добре вбирають вологу та запах.
- Анна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуємося вже рік. Замовляли різних розмірів. Все чудово, не підтікають, добре тримають вологу. Рекомендую
- Достоинства:
- Ціна/ якість
- Ольга З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуємося недовго, але сподобались! Широка кромка не дозволяє хвостику робити справи поруч на підлозі.
- Достоинства:
- Широка кромка, нормально вбирає вологу.
- Недостатки:
- Трішки затонкі.
- Вікторія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Беру тільки ці
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний товар.Відповідає заявленим характеристикам.Купую постійно.
- Достоинства:
- Гарно поглинають
- Недостатки:
- Не має
- Сергей Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё как в описании
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Good
- Тамара Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все норм
- Кривец В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний товар.Відповідає заявленим характеристикам.Купую постійно.
- Достоинства:
- Тонкі,легкі,гарно поглинають і втримують вологу та запах.
- Виктория Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобались.Не протікають.
- Руслан В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкращі з усіх що купляли до цих. Дуже сподобалися. Дякую
- Достоинства:
- Гарно поглинають , не кохаються по підлозі
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер.
- Таня Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороші, сподобалися
- Достоинства:
- Недорого і багато
- Недостатки:
- Одноразово
- Алена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороші пеленки:)
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Это очень хорошие пеленки, особенно размер! Раньше брала детские в аптеке, а тут и цена хорошая!
- Достоинства:
- Количество, цена, размер
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Антонина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже якісні, перепробували різні, але обрали для песика саме ці
- Калінобродський В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість добра!!! Рекомендую
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарні пелюшки, з описом співпадають
Представник постачальника"Добрий день!
Дякуємо за Ваш відгук стосовно нашої продукції. Сподіваємося, що й надалі Ви будете мати тільки позитивний досвід від її використання."
- Ганна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидка доставка, товар відповідає опису
- Валерія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пелюшки купила для притулку тварин-безхатьків. Просили хоч які небуть. Коли я принесла ці пелюшки, персонал був дуже задоволений, сказали, що це гарний виробник
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- не виявила
- Леонид Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар якісний,швидко відправили,дякую
- Руслан А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово
- Достоинства:
- Топ
- Недостатки:
- Не має
- Вита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарні пелюшки за свою ціну, купую вже 4 чи 5 раз) вистачає майже на місяць. Дякую
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно вбирають вологу. Ідеальні для мого цуценя 3,5 кг
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для нашої дівчинки йорка саме то.Спробували преший раз, тепер будемо їх купляти.
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Завжди обираємо тільки їх.
- Достоинства:
- Нема запаху
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Юрий О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перебрали багато пелюшок - ці підходять для нашої собачки найкраще. Вологу не пропускають, вистачає на декілька разів. Рекомендую до пелюшки придбати туалет-рамку для зручності
- Достоинства:
- Не пропускають вологу, вистачає на декілька разів
- Діннік Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарні пелюшки, добре тримають вологу, користуємося вже кілька років, ціна-якість - на висоті!
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм, вбирають пісі
- Вероника М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Звичайні пелюшки, тоненькі
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для цуценят великих порід не підходять. Звичайні одноразові пелюшки справляються краще. Ці занадтто тонкі.
- Достоинства:
- не пропускають вологу
- Недостатки:
- занадто тонкі; через що, напевно, і не тримають запах, і недостатньо впитують вологу, залишаючи калюжу на поверхні
- Михайло Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka