- Василь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Якісно
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Очень доволен покупкой, друг советовал, сам ими пользуется уже лет 5, я уже год и нет проблем
- Достоинства:
- Надежные, качественные
- Артем И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Чудова якість звуку і матеріалів. Але економія помітна. Мішечка в комплекті нема (хоча на фото він присутній) і прибрали заглушку під розʼєм мікрофона. Ну а про те, що упаковку здешевили в половину я вже і не кажу. До цього були Cloud Core, які були куплені в 2016 році і весь цей час працювали безвідмовно. І працюють досі.
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
- Костя
чому така оцінка?
- Діма А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
не прцює мікрофон.компютер бачить його але він не працює.не знаю що робити
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Дуже задоволений навушниками, чистий звук.
- Достоинства:
- Якість звуку, надійність конструкції.
- Недостатки:
- Немає.
- Владислав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
HyperX - чудовий приклад бренду, який з року в рік скатувався. В порівнянні з моїми HyperX Cloud Core ці навушники гірші, а коштують дорожче навіть з перерахуванням до тих цін, що були при купівлі мною попередніх навушників. Дуже шкода, що почали економити так багато, що продукт став гірше тих самих Cloud Core. Чесно, я не знаю, де ви ще зуміли зекономити, але як можна було зробити так, щоб при будь-якому ворушінні проводу я ще й чув звук цього ворушіння х10 від того, як воно чутно без навушників - я не знаю. Впорались з тим, щоб загубити ідеальну лінійку навушнкиів впорались на всі 5 зірок, але з самим продуктом лише на 3. Дуже шкода, дуже, доведеться брати навушники іншого бренду
- Достоинства:
- Звичайні навушники, без технічих проблем
- Недостатки:
- Економія на всьому, при ворушінні проводу навушників в лівому вусі це шуршання чутне краще, ніж без навушнків взагалі
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Владислав! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Єдиний спосіб не передавати звук від тертя кабелю на чашку, до якої кабель входить - це використовувати бездротові навушники. Будь-який кабель завжди передає звуки, тут нікуди не подінешся. Технічно Cloud Core і Cloud II - це одні й ті ж самі навушники, відрізняються вони виключно комплектацією.
- Максим Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Отличные наушники, пока проблем нет, все работает, как с ПК, так и с телефоном.
- ВаняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Купил наушники в августе, первые полтора - два месяца не было не каких вопросов к наушникам, потом начало репеть правое ухо, отнёс в магазин и они отдали его по гарантийном случаю в ремонт, не каких проблем не обнаружили в сервисном центре, после этого ремонта ухо стало ещё больше репеть
пробовал проверить на других устройствах так же само репит- Достоинства:
- хорошо сидят на голове
- Недостатки:
- нету настройки микрофона + репение правого наушника
Представник брендуДобрий день!
Шановний Ваня! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої гарнiтури. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї, якмога детальніше розписавши суть проблеми.
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Були придбані тут перед Новим Роком.
Навушники просто чудові, музика звучить гарно, з насадками зі шкірзаму баси прямо дуже соковиті.
Відчуваються зручно, при тривалому використанні дискомфорту немає.
Гарно підібрана довжина кабелю 3.5 який іде від навушників, зручно відключати від звукової карти і підключати до ноутбука. Також в теорії це зручно якщо підключати їх до телефона.
Мікрофон наче нормальний, але ще тестую, доповню відгук пізніше, але треба підбирати оптимальну відстань, щоб співрозмовник чув мене нормально.
Єдине що цікавить, і це питання до представників бренду, скоріше всього - чому не було в комплекті сітчастого чохла, який вказаний у мануалі до саме цієї моделі, який розміщено на офіційному сайті, фото прикріпляю.- Достоинства:
- Зручні у використанні, якісно зібрані, гарне звучання, зручна довжина кабелю 3.5 від навушників, наявність звукової карти з 7.1 і регуляторами гучності і мікрофона
- Недостатки:
- Не було сітчастого чохла, який має бути згідно з комплектом поставки
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
На жаль, чохол в комплект поставки давно не входить.
- Станислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
- Евгений Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Брал по акции. Качество супер. Сыну подарок очень понравился.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
супер, качество топ
- Кирилл Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Отличные наушники за свою цену, а если взять еще и на скидках тогда вообще песня
- Достоинства:
- Хороший звук, мягко сидят на голову
- Дмитро О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Важнейший недочёт этих наушников в качестве звука и микрофона, которые не соответствуют цене. Музыка шипелявит, при максимальной громкости слышатся шумы, друзья жалуются на микрофон, а качество звука записанное на микрофон среднее. Ясное дело, что для наушников редко идут в комплект хорошие микрофоны, но и со звуком лажа, а это самый главный атрибут для любых наушников.
Сама конструкция выполнена качественно, ощущается крепко, хорошо сидят на голове и есть дополнительные тканевые беруши. Стиль нравится. Гибкая настройка микрофона и звука с помощью пульта.
Сам пульт же не очень удобно расположен, если цеплять к одежде, то провод будет мешать.
Эти наушники еле дотягивают до цены в 2900, но за их цену я бы их и не думал брать- Достоинства:
- Хорошая посадка, качество и прочность конструкции, гибкая настройка параметров звука динамиков и микрофона, запасные тканевые беруши
- Недостатки:
- Качество звука динамиков и микрофона средние. Неудобное расположение пульта. Цена не соответствует
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Дмитро! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Сторонні призвуки на максимальній гучності - це ознака того, що в системі звук десь перевантажений (чи то в еквалайзері, чи то в іншому ПЗ, яке керує звуком). Щодо мікрофону - він сертифікований в Discord, тобто відповідає усім вимогам для спілкування. Якщо є якісь складнощі - будь ласка, перевірте налаштування мікрофону в системі.- Іван К***
У меня два года эти наушники и с ними всё идеально.
Звук идеально чёткий и насыщенный, бас очень сильный, на максимальной громкости даже с эквалайзером тресков и шумов нету, настолько громкие что можно использовать как колонки, у вас возможно брак, обратитесь по гарантии.
идите послушайте как звучат наушники за 2 тысячи и как эти звучат, разница колоссальная, как по громкости так и по басу и детализации.
- Allah 0***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
купил наушники прошел домой при звуке треск не понимаю что это((
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Allah! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Будь ласка, перевірте гарнітуру на телефоні. Якщо таке ж буде і там - зверніться до сервісу за гарантією.
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Чудові навушники, купував 5 років тому. Звук якісний як для гри так і для споживання медіаконтенту. За 5 років трішки почали тріскатись амбушюри, купив-замінив. Якісний мікрофон, я спочатку хвилювався що стержень на якому він тримається з часом зломається, але ні. Мікрофон тримається добре, переніс вже сотні процедур зняття/під'єднання. Ось потрібно ще замінити верхю накладку. Жаль що розетка її офіційно не продає, але є інші продавці. Ще дуже радує що товар досі продається, відповідно комплектуючі до нього ще довго будуть і це ознака того що модель вдала.
- Павел
У меня тоже около 5 лет, только года через три начали облазить амбушюры и верхняя накладка. Но микрофон родной был тихий, нужно было качать эквалайзер и настраивать звук, пришлось купить копию которая давала такой же звук но без лишних манипуляций.
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Навушники супер.
- Достоинства:
- Якісний звук, можна чути як орки підкрадаються із-за кутка в Huntshowdown.
Засмучує, що очікував знижку місяць і після покупки через кілька днів на них знижка 30% - Недостатки:
- ДаниїлОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Брав 15.04.19. Досі працюють як в перші дні - чудово! Пережив сотні падінь, заломів дроту і т.д. Але вимагають повної заміни замшкіри (не впевнений, що у навушниках іншого бредну не буде такої проблеми за такий час, тому мінусом це не можу назвати)
- Достоинства:
- Якість, надійність
- Недостатки:
- Через 2 роки починаэ злізати замшкіра
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Напишіть, будь ласка, на [email protected] - ймовірно, локально питання вирішити буде простіше.
- ТимурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Звук такий самий як і в Silver, очікував більшого. Але для ігр - хороший варіант.
- Достоинства:
- Пакування, відчуваєш надійність конструкції коли тримаєш в руках.
- Недостатки:
- Незручно регулювати гучність, потрібно натискати багато разів, що займає час
- Накалюжний Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Відмінний звук.
Комплектація чудова. Змінні амброшури.
Довжина шнура.
Незмінна якість, до цього були перші Клауди, е роки праці, і досі працюють, так змінити амброшури та мікро немає змоги.
Рейзер і поряд не стоїть с Хуперами, що що, а Рейзер до рівня звучання цих ще дуже довго йти...- Достоинства:
- Звук. Якісь. Ціна.
- Недостатки:
- Немає.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Незнаю что з микро просто кринж,оригинальная програма не видет наушники.
- Достоинства:
- Звук
- Недостатки:
- микрофон ужс полний
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Олександр! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Якщо під "оригігальною програмою" мається на увазі HyperX NGENUITY - то вона і не має працювати з цією гарнітурою.
Більшість проблем з мікрофоном зазвичай випішуються в системних налащтуваннях мікрофону.
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Нестаріюча класика
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
нереальный шум в наушниках,подключаю через встроенную аудиокарту,просто что не пробовал шум,что делать? и hyperX NGENUITY их даже не видит это брак или я что-то не понимаю? ну про то что плохой микрофон я даже не говорю,мне он особо не нужен
- Достоинства:
- Недостатки:
- +
- Любитель З***
Підключай через ЦАП і буде тобі щастя.
Представник брендуДобрий день!
Шановний Олег! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої гарнiтури. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
- Леонід Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Хороші наушникі, використовую їх майже щодня. Купив два рокі тому, звук хороший як для ігор так і для прослуховування музикі. З недоліків це тільки мікрофон який з часом почав гірше працювати а так все круто.
- Достоинства:
- Звук, якість, ціна
- Недостатки:
- Мікрофон
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Плохие наушники через год пользования начал отходить контакт штекер с картой в итоге микрофон не работает или работает с перерывом, качество микрофона полный отврат зву как в бочке
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
- Роман
Користуюсь більше трьох років. Нема такого
Представник брендуДобрий день!
Шановний Максим! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої гарнiтури. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
- Кавин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Купляв ці навушники рівно 2 роки тому. Користуюся ними майже кожного дня, і за весь цей час нарікань немає зовсім. Всі пластмасові вставки, кабелі, амбшури, виходи та мікрофон працють досконало як і перший день після покупки. Якщо потрібні якісні, довговічні та з хорошим звуком навушники, то це один з найкращих виборів.
- Достоинства:
- Насичений звук, басс, 7.1, чіткий звук мікрофону, звукова карта
- Недостатки:
- Тихий мікрофон
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Рівень мікрофону регулюється кнопками на комплектному аудіоконтролері.- Роман
Так. З мікрофоном тут налажали. А точніше з його чутливістю. На ютубі є інфа про костилі які допомогають. Та. Невеличка програмка ставиться і налаштовується. Мені допомогло
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Наушники пречудові, дизайн, якість звуку і зборки, приємні на дотик, але ось мікрофон. Пробував підключати в задні і передні порти, через аудіокарту, яка йде в комплекті, все рівно дуже тихо чути, потрібно ставити усилення більше 20 дб, а тоді погіршується якість звуку з мікрофона і люди, які тебе слухають, думають, що в тебе наушники за 500 гривень.
- Достоинства:
- Якість звуку, самих наушників.
- Недостатки:
- Мікрофон.
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Мікрофон цієї моделі сертифікований Discord, тобто він повкістю відповідає доволі жорстким вимогам. В деяких системах посилення +20 dB потрібно просто завдяки особливостям аудіодрайверу самої системи, це скоріше питання до системи, аніж до мікрофону.- Роман С***
УСІ пишуть про проблеми з мікрофоном а виявляється що сертифікація це відповідь на всі питання.
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Нормальні навушники, гарний звук, якісна збірка.
За розміром підходять на невелику голову.
Для підлітка чудово. Якщо одягає дорослий, то тиснуть.- Достоинства:
- Нормальні навушники
- Недостатки:
- За розміром йдуть на невелику голову.
- Богдана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
22.12.2021 Прикупил данные наушнки. Скажем так наушники не оправдлаи своих ожиданий а именно микрофон за такую цену я думал что хотяб будет более чистый и громкий звук. он даже не сровнился с "HyperX Cloud Stinger S Black" e у нихх микрофон тянул чуть ли не на студийку *прослужыли мне 1год потом накрылся микрофон* но они дешевле в 2 раза чем Cloud 2.
Что по качеству стоборки то я был доволен сперва пока не заметил трещину на пластиковой стойке левого уха и понял что это возможен брак, ведь наушники у меня не падали да и хватает того факта что я не один такой ведь видел идентичную проблему тут в отзывах и трещина ровно такая же как и у меня.- Достоинства:
- Звук
- Недостатки:
- Микрофон.Слишком приглушений
Спасибо, что выбрали продукты нашей компании.
Уважаемый Богдан! Спасибо, что нашли время и оставили нам отзыв. Позвольте принести вам свои извинения за ту проблему, с которой вы столкнулись. Произошло некоторое недопонимание.
Уровень микрофона регулируется кнопками под логотипом микрофона на пульте. Также, возможно, что для этого аудиоконтроллера выключен режим Mic Boost - его имеет смысл включить.- Максим П***
Так все ж таки - Богдан чи Богдана? А по темі - спробуйте оновити прошивку для цієї моделі. Я до цього користувався Equalizer APO, та підіймав чутність. Після оновлення прошивки стороння програма вже не потрібна.
- Дима Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Два года ежедневного использования, с десяток падений со стола, и всё ещё работают как швейцарские часы
- Недостатки:
- Не умеют заваривать чай, но это уже личная придирка
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Оставляю отзыв во второй раз, микрофон каким-то чудом заработал, но работает он почему-то временно, возможно он плохо прилегает к наушникам, когда я извлёк микрофон и вставил обратно - он заработал, но работал увы не долго где-то 20-30 минут, и потом ситуация повторилась, в чем может быть проблема?
- Достоинства:
- Меня удивил звук, после использования моих старых наушников это было что-то с чем-то, всë было слышно четко и чувствовалось качество, с 7.1 затрудняюсь ответить.
- Недостатки:
- Микрофон, проблему описал выше
Спасибо, что выбрали продукты нашей компании.
Чаще всего такое бывает, когда микрофон не до упора вставлен в разъем.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Купував тут на заміну старій моделі першого покоління. Дуже задоволений навушниками. Відразу, коли навіть тримаєш коробку в руках, відчувається якість товару. Проблем з налаштуванням не було, з першого разу почали працювати. Окремо відмічу режим 7.1., для ігор - найкращий вибір!
+ додаткові накладки можуть використовуватися навіть для старих версій Cloud.
Рекомендую товар для купівлі!
Додаю #моєрозпакування - Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Просто ушы которые умеют издавать звук, были проблемы с подключением то звука небыло то микрофон не работал, микрофон тут вообще отдельная тема я даже не могу его настроить нормально очень тихий нету шумоподавления.
На старых ушах я мог выставить отдельно громкость в игре отдельно в дискорде и так же музыку на фоне тут я могу в этих толтко все сразу исключение ползунок в ютубе... но дискорд и звуки в игре я буду слышать одинаковой громкости- Достоинства:
- Недостатки:
- Плохой микрофон по сравнению с моими старыми наушниками за меньшие деньги и звук, нельзя настроить отдельно звуки
Спасибо, что выбрали продукты нашей компании.
Уважаемый Максим! Спасибо, что нашли время и оставили нам отзыв. Позвольте принести вам свои извинения за ту проблему, с которой вы столкнулись. Произошло некоторое недопонимание.
Микрофон этой модели сертифицирован Discord, что говорит о том, что при корректной настройке системного звука все должно работать нормально. Возможно, стоит проверить, включен ли режим Mic Boost в настройках микрофона в Windows.
Раздельное регулирование громкости в разных программах - это задача не наушников, а операционной системы, настраивается в микшере.- Максим П***
Ще потрібно оновити прошивку в цієї моделі на актуальну - проблема тихого мікрофона повинна зникнути..
- Роман
Та де ж взяти ту прошивку
- Александр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Наушники крутые, звук топовый. По материалам все очень приятное на ощупь. У меня были cloud core 7.1, эти вроде звучат чуть приятнее, микрофон тут тоже немного получше. Слегка давят на уши если долго сидеть в них, но это может быть у каждого по разному. В целом покупкой доволен
- Достоинства:
- Хороший звук, качество сборки и материалов
- Недостатки:
- Немного давят на уши
- Константин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
При максимально бережной эксплуатации живут около года. Купил в конце 19го года, в конце 20го перестал работать микрофон. Поменяли на новые. И вот, спустя год поломалась звуковая карта. Не реагирует на нажатия на кнопки и комп не видит наушники. Сдал в ремонт, жду вердикт. Были бы идеальными наушниками если бы не ломались так быстро
- Достоинства:
- Качество звука, легкость, шумоизоляция
- Недостатки:
- Недолговечность
Представник брендуДобрый день!
Уважаемый Константин! Приносим свои извинения за ваш негативный опыт использования нашей гарнитуры. Мы понимаем ваше негодование: крайне обидно, когда выходит из строя любимый гаджет.- Влад
Пользуюсь наушниками уже 5 лет, никаких проблем нет, за исключеним того, что основные амбрашюры и накладка начали облазить.
- Іларіон
Теж користуюсь рік (кожного дня використовую) навіть амбюшури не почали облазити, стан нових як тільки дістав з коробки. Тільки потертості на пластику...
Ніяких нарікань з системної частини не виявлено за рік часу
Не знаю як можна користуватись, щоб почали амбюшури сипатись (можливо невдала партія)