- Богдан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Користувався цими навушниками десь 1-2 года непогані навушники, але з часом перемикач на відключення мікрофону не витримав.
- Достоинства:
- Якість звуку.
- Недостатки:
- Перемикач мікрофону
Представник брендуДобрий день!
Шановний Богдан! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої гарнiтури. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
- Илья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Спустя чуть больше полугода перестало адекватно работать правое ухо, моментами - пропадает звук, пока его слегка не потрусить, а так - неплохие наушники
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Зверніться, будь ласка, в сервіс по гарантії.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже сподобалися.якість звуку та зручність у користуванні.
- Достоинства:
- Якість звуку та зручне оголов'я
- Недостатки:
- Дорогуваті
- Илья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Нормальные наушники, минусов не нашёл. Взял бы ещё
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Просто жахливі навушники. Купував собі та дружині. Після місяця використання почав пропадати звук у правому вусі в обох навушниках. Найгірша моя покупка! Не рекомендую!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ціна за таку "якість" не відповідає дійсності
- Женя Б***
повернули?
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Владислав! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Якщо проблема однакова у двох навушників - це найбільш вірогідно вказує на якусь зовнішню по відношенню до них причину, наприклад - підключення до роз'єму зі слабим контактом чи програмне відключення правого каналу або просто відсутність звуку в правому каналі, як буває в деяких відео з одноканальним звуком.
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже зручні навушники, легкі. Коли граю, наче таке відчуття що немає ніяких навушників (це в мене так, як у інших не знаю), якість звуку на висоті! Я повністю погружаюсь у геймплей, ці наушники просто сказка. Ціна і якість просто супер!
- Достоинства:
- Якість навушників, ціна, звук, мікро
- Александр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники дуже зручні, звук та мікрофон за свою ціну дуже добре
- Достоинства:
- Ціна та качество
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купував їх у вересні 2023, уже пройшло 9 місяців і проблеми почали появлятись на регуляторі гучності. Коли збільшуєш-зменьшуєш звук - відчуваєш як один із навушників відходить, і треба точно підібрати правильний діапазон.
Сам звук - в цілому чудовий, враховуючи програмне забезпечення DTX.
Але мікрофон, на жаль скільки би не "грався" з ним, ніяк. Що у месенджерах, що у Discord, що навіть у Zoom та GoogleMeet при робочих потребах... Звук дуже механізується. Один знайомий порекомендував що подібне у нього вирішилось на 10 версії Windows в стандартних програмах налаштування звуку. Але у мене 11 Windows та і в цілому з часом приймаєш цей факт і звикаєш, пояснюючи новим співбесідникам що мікрофон трішки "барахлить"- Достоинства:
- Звук дійсно хороший як на мене, що у відео, фільмах і т.д. Що і у відеоіграх
- Недостатки:
- Мікрофон, скільки би не пробував - звук механічний наче і у "бочці". Регулятор гучності зовнішній із плином часу почав впливати на "вимкнення" лівого вуха, і приходиться знаходити правильний діапазон гучності
Представник брендуДобрий день!
Шановний Олег! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої гарнiтури. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
- АрсенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Проробили місяць и пропав звук
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пропав звук
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Арсенiй! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Будь ласка, перевірте регулятор звуку на правій чашці навушників.
- Игорь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купил наушники, в играх очень глухой звук, как я не пытался их настроить, то ничего не меняется. Звук как в танке, все очень глухо и непонятно, и заметил, когда звук минимальный, то наушники очень тихо шипят, если не получится это исправить, то буду сдавать
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Игорь! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Навушники самі по собі шуміти не можуть - вони чесно відтворюють той звук, який подає на них аудіоконтролер. Звук - теж регулюється в налаштуваннях контролеру.- Юра
Попробуй через прогу от steel series для наушников.там куча всяких настроек для разных режимов и программ.игр и видео.можно каждую отдельную программу отдельно настраивать под себя. С этой программой игры и фильмы в наушниках будут решаться по другому
- Дем'янОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Звук хороший, трохи гірше ніж у KOSS porta pro за тисячу грн, але все ж ок.
Шумоізоляція непогана.
Мікро в загальному ок.
Найбільший мінус, який псує все враження про навушники, це вбудований, абсолютно не потрібний, регулятор гучності через який відвалюється правий навушник.
Ще один мінус якщо вимикати мікрофон в положення вверх, то іноді співрозмовники чують мій звук з навушників- Достоинства:
- Звук, шумоізоляція
- Недостатки:
- Регулятор гучності, через який відвалюється правий навушник, вимкнення мікрофону працює криво
Представник брендуДобрий день!
Шановний Дем'ян! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої гарнiтури. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.- Іван З***
Вау, друга модель а проблем такі ж самі)
Користуюсь першими стінгерами більше 5 років. Бігунок гучності має проблеми з контактом і відвалюється одне вухо по звуку. Також дуже часто в діскорді друзі чують себе через мене. Або їх треба тихо ставити, або молитись фізиці бо навіть при фізично піднятому мікрофоні(вимкнений фізично) при дуже гучному звуці в іграх, звук все одно транслюється! Мій голос мікрофон не ловить, але звуки з динаміків так, хтось з інженерів HyperX потребує додаткового навчання - Іван З***
Підтверджую всі ті самі проблеми на моїх оригінальних стінгерах. Фізично піднятий мікрофон не передає звук навколо, але гучний звук з компа все ще транслюється ніби мікрофон включений. Приходиться вимикати програмно. Також слайдер звуку відвалює один з навушників і ти граєшся з ним ніби це кран гарячої/холодної води
- Горай В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники проробили пів року і почались проблеми зі звуком та перемикачем гучності, постійно пропадає звук в одному з динаміків. Відправляв у сервісний центр, але ситуацію це не сильно змінило
- Недостатки:
- Технічні несправності
Представник брендуДобрий день!
Шановний Вiталiй! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої гарнiтури. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
При зверненні, будь ласка, прослідкуйте, щоби була зафіксована саме Ваша проблема, з подробицями.
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
після місяця використання звук почав уходити з правого вуха, фіксилось стуком по правому навушнику. а через пів року використання правий навушник просто вмер
- Достоинства:
- нормальний звук
- Недостатки:
- поганий мікрофон, звук в одне вухо
Представник брендуДобрий день!
Шановний Олексiй! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої гарнiтури. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
- Ростислав І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Не раджу. В діскорді поганий мікрофон (налаштування діскорду в порядку) щось гудить/шипить в мікрофоні.. і це тільки в дс..
- Достоинства:
- Хороший звук
- Недостатки:
- Поганий мікрофон конкретно в діскорді
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Ростислав! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Мікрофон цієї моделі сертифікований Discord, тобто, якщо щось некоректно працює саме в Discord, а в інших застосунках складнощів немає - питання виключно в налаштуваннях Discord.- Ростислав І***
У мене консоль і в налаштуваннях діскорду там лише можна увімкнути та вимкнути подавлення шуму
Представник брендуБудь ласка, зверніться до технічної підтримки виробника консолі.
- Ярослав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудові навушники
- Достоинства:
- Маленька вага, чудово сидять на голові
- Вербовецкий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Минут 20 забрал с новой почты, не работает 1 наушник, обращусь за заменой, заменят - 5 звезд
- Достоинства:
- Хороший микрофон
- Недостатки:
- не работает 1 наушник(может брак попался)
Представник брендуДобрий день!
Шановний Кирилл! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої гарнiтури. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
- Андрей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Провод:
5 лет использую стингеры 1, из первых партий (черная коробка), с толстым проводом, после они продавались c более тонким проводом. Сейчас первая версия стингеров (белая коробка) и вторая идут с тонким проводом, хайпера начали экономить на кабеле не меняя цены, зачем? Это не просто минус, это запланированое устаревание. А я к тому, что цеплялся я проводом не одну сотню раз, вплоть до слета наушников с башки, ездил по нему креслом и он все это выдерживает до сих пор, а вторая версия, я уверен, такое не переживет.
Конструкция:
Мои стингера первые уже давно разболтались и растянулись, но вторые, это болтающийся по всем шарнирам продукт, который из коробки переигрывает мои старички. Берешь в руки и они во все стороны начинают двигаться поворотным механизмом. Справедливости ради, ощущаешь это пока не наденешь на голову, сидят они хорошо, мериал хороший, эластичный и крепкий.
Микрофон:
Уволить надо того инженера, что проектировал вторую версию и их микрофон. Вот вы наверное думаете, что тут наконец гнущийся микрофон, а не как в первой пластиковая палка и все будет ок, как бы не так. В первой версии микрофон опускается ко рту и вы в него говорите, во второй версии вы опускаете микрофон до уровня глаз, после чего вам надо гнуть его ко рту каждый раз. А самое интересное, что эта змея будет медленно выгибаться назад на уровень глаз.
Громкость микрофона один в один в обоих версиях, я считаю ее не достаточной, хайпера считают сертифицированной для дискорд:) Сам использую юсб звуковуху от Alpha S с усилением для микрофона +5дб через сторонюю софтину. Хайпера усиление в драйвер Alpha S не завезли, там весь реддит из ныли с поиском решения, хотя что мешало дать такю возможность своим usb продуктам? На встроенной звуковухе Realtek ALC892 при усилении в 5дб уже слышны шумы, но на usb звуковухе их нет и на +10.
Амбушюры:
Ясно дело я сменил на своих старичках уже два комплекта амбушюр (родные и первый), сейчас второй. Родные амбущуры немного больше не в диаметре а в глубину. Но даже с не родными мои уши не касаются внутреней части с динамиком в первых стингерах, а во второй версии мое левое ухо упирается в конструктивную звуковую решетку, что вызывает дискомфорт. Это конечно индивидуально, но лопоухим будет не удобно.
Управление:
Всегда когда я брал наушники чтобы посадить на голову или снять их, я цеплял регулятор. Он настолько нежный, что обязательно прокручивался, со всеми вытекающими. Не скажу что ползунок на первых идеальное решение, но у меня до сих пор работает. И да, на новых ревизиях стингеров один, ползунок болтается и двигается очень легко, на моих старичках до сих пор надо приложить усилие чтобы сдвинуть, т.е. случайно уровень громкости не изменить.
Звук:
Все такой же мощный, с запасом, но не смотря на ТХ с более улучшенными показателями воспроизводимой частоты, это было решающим пунктом почему я не использую стингер 2. Я не аудиофил, но им быть не обязательно, чтобы услышать заглушенные высокие и отсутствие самых низких частот, примерно в 30гц и ниже. Экономия?
Отдал брату спустя неделю!- Достоинства:
- Хороший запас по мощности, материалы
- Недостатки:
- хуже первой версии стингеров, но не шлак
Представник брендуДобрий день!
Шановний Андрей! Дякуємо, що подiлилися цiєю проблемою з нами.
Нам дуже шкода, що у вас склалося таке враження про одну з найпопулярнiших моделей навушникiв на ринку.
Цiлком ймовiрно, що справа в тому, що "старі кросівки інколи зручніші за нові",
За звичкою до першої моделі, дещо відмінне від неї може якийсь час бути незвичним. Впевнені що друга версія Stinger має багато своїх особистих переваг. У великій кількості відео оглядів можна в цьому переконатись.- Андрей А***
Представитель бренда, спасибо что обратили внимание на мой отзыв. Я уверен, что Stinger 2 хорошие наушники, но все мои претензии к ним не с пустого места. Я их купил, я ими пользовался неделю и знаю что пишу. Вы же не можете сказать почему звук стал глуше, провод тоньше. Я не потратил деньги просто так, я хотел обновить наушники и реально полагал что вторая версия будет лучше, но увы я продолжаю использовать первые стингеры, первых ревизий. Возможно если бы у меня они были более новой ревизии, я бы и не заметил разницу в звуке и не обратил бы внимание на тонкий кабель.
Когда я приобретал тут стингеры вторые, обзоры на них можно было пересчитать по пальцам и все они были забугорные. Ваша компания не особо их продвигала. Мой брат пользуется подарком с огромным удовольствием, а вот я при поломке своих первых стингеров теперь не знаю, что буду делать и какие наушники выбирать им в замен. - Влад
Полезно и детализированно, спасибо!
- Алексей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Мені подобається, звук чудовий, мікрофон хороший, на голові сидять чудово, дужка регулюється, кабель довгий, перехідник під материнську плату є
- Матфей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Через декілька місяців користування з'явилися проблеми з колесом регулювання звуком, його потрібно рухати іноді для того щоб з'явився звук в обох навушників. Збірка якісна, зручні.
- Достоинства:
- Якісна збірка
- Недостатки:
- Провід, колесо регулювання звуку
Представник брендуДобрий день!
Шановний Матфей! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої гарнiтури. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
- Володимир Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Звук норм, для кс піде
- Достоинства:
- звук, мікро
- Іван П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Потрібні були наушники, в основному для роботи і спулкування. Звернув увагу на ці наушники. Одразу зацікавили мене кілька речей: це новинка, ще незаплямована репутація; хороший дизайн(як на мене); і це все підкріпила хороша знижна до дня всіх закоханих. Тож трохи повагавшись, але замовив. Після отримання одразу почав використовувати, і ось після кількох днів користування маю певні висновки.
По-перше: звук - тут дійсно треба звернути увагу, адже звук тут дійсно хороший. Приємно прослуховувати музику і відео. І ВЕЛИКИЙ плюс - підписка на DTS на 2 роки, що дозволяє відтворювати об'ємний звук, а це треба чути, щоб зрозуміти, але дуже приємно. Також грати в ігри з об'ємним звуком це кращі відчуття.
По-друге: зручні, великі, не тиснуть на вуха, матеріали приємні на дотик.
По-третє: поворот нашників на 90 градусів, регулятор гучності на наушниках; мікрофон, в разі потреба можна підняти вверх(тим самим вимкнути); хороший, довгий кабель. Це все дрібниці, але теж приємно.
Мікрофон. Тут справи вже не так "прекрасно", але не безнадійно. Оскільки я наушниками буду користуватись в основному для роботи, то ж мікрофон для мене був важливим елементом, та тут він розчарував. Під час роботи мікрофона, на фоні були досить неприємні шуми, і хоч, я їх не чув, але співрозмовникам точно не сподобається. Тож довелось пошукати півгодини інфу, а потім погратися з параметрами звуку, а саме зайти в Realtek Audio Console > Microphone > Ефекти мікрофону і ввімкнути параметр "Заглушення шуму". Після цього сторонні звуки на фоні зникли. Це доступно для тих у кого Windows і звукова карта від Realtek, щодо інших не знаю. Але, деякі програми, той же ZOOM, Slack, Skype мають також вбудовані засоби для заглушення шуму від мікрофона, можна ввімкнути в налаштуваннях.- Достоинства:
- Хороший звук, зручні, наявність мікрофону, підписка на DTS
- Недостатки:
- Є питання щодо шуму мікрофона, але з цим можна боротись
- Миша М***
Рекомендуєте купити для ігор? Мікрофон маю hyperx solocast
- Диана С*** (Тёмка)Продавец: Rozetka. Цвет: Black
прочитала отзывы, или мне попалась "правильная" модель, или все взято из некомпентетного отношения к ним. Наушники эти у меня уже с рождества, абсолютно никаких минусов не было. Разве что тихий звук в дискорде на начале, но это легко решается. Звук НЕ пропадал, ни разу. Каждый шаг противников чудесно слышно, все хорошо. Только провод закручивается сильно.
- Достоинства:
- микрофон, звук, амбюшуры, легкость
- Недостатки:
- провод
- Кирилл Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купував навушники десь півроку тому не тут і можу сказати лише погане. До цього в мене були навушники HyperX CloudX(можу трохи помилятись в моделі), так вони мені прослужили 6 РОКІВ, і тільки під кінець почали сипатись амбішури, але продовжували стабільно працювати.
Про ці такого сказати не можу, 1 місяць було все супер. Далі почались баги зі звуком (не на рівні софта), коли звук то в праве, то в ліве ухо переходить (читав відгуки, і не тільки мене таке), щоб пофіксити, треба регулятор гучності туди сюди повертіти и може пройде. По конструкції, вони якісь кволі (гадаю, що якщо один раз впадуть, то можна викидати). А також вже потроху почав сипатись кожзам, не можу його назвати нормальним.
В цілому, це одна з найгірших моїх покупок! Для мене HyperX були одні з тих, хто робить якісну гарнітуру, але бачу що це вже не так.- Достоинства:
- Гарний звук
- Недостатки:
- Якість, проблеми зі звуком
- ViktoriiaПродавец: Rozetka. Цвет: Black
Як викинути 2700 грн у смітник? Купіть ці навушники :) Мені подарували ці навушники для роботи, тому, на жаль, не можу оцінити їх "чудовий" звук у відеоіграх. Але прекрасно відчула, ще з перших днів користування, як відвалюється правий навушник, коли я намагаюсь регулювати гучність. По-перше, не чутно співрозмовника, він просто зникає, а по-друге - звук такий, ніби біля мені крейдою по дошці шкребуть. І моє улюблене! Вимикання мікрофону - підняттям його догори. Ох, я б ще довго користувалася цією функцією, поки один з моїх колег не сказав мені, що взагалі-то він усе чує. 1. Мені треба тепер морально компенсація, за всі ті рази, коли ця функція не працювала. І по-друге, дякую за те, що тепер ми з колегами стали трохи ближчими :) За це і залишаю цілу 1 зірку. Отже, бережи вас Бог, щоб не купити ці навушники (собі або на подарунок).
P.S.
Відправляли в сервіс по гарантії, з ремонту - поклали перехідник і сказали, що це все, що було вказано в заяві (перехідник клали 2 тижні). Мабуть, уважність працівників розетка така сама, як якість цих навушників :)- Достоинства:
- Недостатки:
- Звук, мікрофон, регулятор гучності
Представник брендуДобрий день!
Шановна Viktoriia! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвід використання нашої гарнітури. Ми розуміємо ваше обурення: ситуація дійсно вкрай прикра.
Напишіть, будь ласка, на [email protected] - ймовірно, локально питання вирішити буде простіше.
- Тимофій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Geekon. Цвет: Black
Дуже гарні навушники за свою ціну
- Достоинства:
- Гарний звук, зручні раковини раковини
- Недостатки:
- Поки що нема