- Михайловський Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Cool
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хочу дополнить свой отызв от 9 мая. Попробовал звук с компьютера через радиоканал. По началу звук казался суховатым, но это потому что до этого я пользовался дешманскими хаторами, а у дешманских ушей у всех выкручены басы. Со временем просто привыкаешь к новому звуку и он уже не кажется сухим. Лучше всего сразу зайти в гугл, и присмотреть себе несколько пресетов отдельно для музыки/кино и отдельно для игр. Позиционирование звука отличное, особенно с включенной функцией в софте, хотя ее лучше отключать, если собрались смотреть фильм или слушать музыку. Задержку звука не обнаружил. Если у кого отваливается коннект с донглом, то установите драйвера, которые вам предлагает фирменный софт. У меня сначала та же проблема была, скачал драйвер, перезагрузил компьютер и проблема решилась. Сидеть долгое время в наушниках вполне комфортно, уши не болят и не устают. Единственное, что хочу сказать - очень жаль, что хайпера перестали класть дополнительные амбушуры из ткани. Покупать их отдельно накладно.
- Достоинства:
- Хороший звук, комфорт
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Были у меня когда-то великие Cloud 2, просто идеальные наушники. В меру тяжелые, очень плотно сидели на голове, идеальный комфорт, в них можно было сидеть часами. Но спустя три года использования там перетерся один из проводов, который соединял чашечки с оголовъем. Долгое время сидел на дешевых хаторах, вот решил взять себе что-то из более менее не бюджетных наушников, и остановился на этих, все таки более новая модель тех, что у меня уже были, к тому же беспроводная. Я так понял, что крупные компании со временем деградируют в плане качества, иначе я просто не понимаю, как так выходит, что клауд 3 хуже по качеству сборки, чем клауд 2. Кнопки нажимаются слишком жестко, колесико громкости слишком мягко, материал обработан некачественно, вилки, которые держат чашечки, не обработаны с краев, либо обработаны плохо (где-то есть маленькие бортики, где-то нет), пластик тоже местами имеет неровную обработку. Оголовье из тонкого кожзама. Ладно, это все можно списать на первые неудачные впечатления, но есть и недостатки, которые уже вполне объективны. Во-первых - зачем такое гибкое оголовье, которое можно в зигзаг свернуть? Задача этой детали - прижимать симметрично чашечки наушников к логове. С чем оно в итоге не справляется, из-за чрезмерной гибкости наушники слетают с головы при первом же резком повороте. В клауд 2 оголовье было идеальным, наушники сидели плотно и не слетали. Зачем было здесь делать такой ужас? Во-вторых, зачем выдумывать какие-то "анатомические" чашечки, если уже есть годами проверенная симметричная форма. В итоге оголовье на макушке приходится смещать ближе к лбу, что непривычно, а комфорта самим ушам не добавляет. По звуку ничего сказать не могу, пробовал только по блютусу с телефона музыку слушать, и звук не отличается от моих самсунг бадс за 3к грн. Попробую дома наушники в играх, потом уже дополню отзыв. В целом, не могу сказать, что это плохие наушники, но качество сборки и некоторые конструкционные особенности делают их непривлекательными.
- Достоинства:
- Пока не обнаружил
- Недостатки:
- Качество сборки, гнущееся оголовье
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Брав першу пару цих навушників вони пищали колим не слухаєш музику.
Повернув, взяв нові, писку нема але в деяких програмах відбуваються помилки звуку (на початку матчу в доті відбувається підвисання звуку і це кожний раз).
Іноді можуть почати погано передавати звук в мене так було з пс5 що зжовувався звук, допомогло первставлення донглу.
Прошивка сама остання 4.1.1.8 на момент написання відгуку.- Достоинства:
- Великі вуха та довго тримають на одному заряді.
- Недостатки:
- Частий брак (писк) та кривий софт
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Олександр! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Якщо звук псується в якісь конкретні моменти, і це - повторювано, то справа не в навушниках, а в самій грі чи системі. Будь ласка, переконайтеся, що в системі стоїть коректний та актуальний драйвер USB, налаштування гри не виходять за границі спроможностей процесору, а решта пристроїв в системі не перевантажуються в ці моменти (наприклад, 100% навантаження на дискову підсистему може зупиняти работу усіх пристроїв, поки не звільнится контролер переривань).
- Владислав З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники супер, але є проблеми з софтом ngenuity, після обнови прошивки не вмикається dts x, просить перезапустити пк, але нічого не міняється, всі можливі методи перепробував, навіть заради інтересу вінду переустановив, але нічого не дало. Звук супер, мікрофон супер, якість за свої гроші теж супер.
- Достоинства:
- Велика автономність, звук, мікрофон.
- Недостатки:
- Програмне забезпечення Ngenuity
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Напишіть, будь ласка, на [email protected] з подробицями (версія ОС, встановлені апдейти, версія прошивки, як вона встановлювалася) - ми постараємось розібратись.
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
После g435 наушники ощущаются на класс выше, удобно сидят, звук на высшем уровне, качество сборки и материалов все отлично, а батаеря на 120 часов это вообще нечто, прошлые мои наушники держали всего 18 часов и заряжались через день. Но есть один недотсток, может мне так не повезло, но в полной тишине по радиканалу когда никакой звук в наушники не идет в правом ухе есть очень легкий писк, эффект тинитуса, появляется примерно через секунду как прекрщается звук идти в наушниках. Рядом никаких аппаратов 2.4гц нет, вай фай на 5гц. Это не что бы сильно напрягает, но все же неприятный момент и от наушников за 200 долларов такого точно не ожидаешь.
- Достоинства:
- Звук, удобсто, качество материалов, большая емкость аккумулятора
- Недостатки:
- Конкретно в моих наушниках есть легкий писк в правом ухе при полной тишине.
- Михайло Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
топові навушники за свою ціну
- Достоинства:
- місяць не заряджав
- Недостатки:
- слабенький зв'язок по радіоканалу
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Бездоганні навушники з дуже гарним звуком, автономністю та ергономікою.
По звуку: звук тут як в моїх моніторних навушниках які працювали від Focusrite solo 3 самі навушники були під 50 Ом superlux hd669. Навушники від хайперів звучать навіть краще. Затримки звуку теж нема, живу в 3-х кімнатній квартирі - взагалі нема мертвих зон звязку.
Ергономіка: Все регулюється під будь які вуха та голову, амброшури бездоганні.
Автономність: 120 годин - без коментарів
У режимі блютуз: все бездоганно і чікість і затримки взагалі нема.
Недолік: ПО хайперів ніколи не подобалось і тут теж саме, дуже мало функції порівнянно Corsair і Logitec. Але на мою думку це взагалі не впливає не як на звук та інші переваги цих навушників.
Що стусується мікрофона, якісне звучання, але не чисте так як тут пасивне шумодавлення, тому для Діскорду вимикайте "Крісп" та інше окрім ехоподавлення, в інших розмовних додатках теж все добре.
За 5800 грн що я їх купив це нереально дешево, такі навушники повинні коштувати 10тис мінімум.
Будь яких проблем які я читав у коментарях не було, використовую навушники майже місяць, і будь ласка якщо вам потрібні навушники з басом як у бочці то це навушники не для вас)- Достоинства:
- Звук, якість збірки, автономність, мікрофон з шумоподавленням, ергономіка, ціна.
- Недостатки:
- Програмне забеспечення hyperX
- Тимофей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Поменял на свои razer kraken, звуком очень недоволен, крутил эквалайзер как мог, низких частот вот прям вообще нет, мне все ИИ в уши нагадили что звук в рейзерах плохой потому что в них очень много низких и это портит впечатление от игры, и нахваливали клауды, но именно этого мне сейчас и не хватает… звучание везде теперь стало для меня плоским. Единственное - в них музыку приятнее слушать, потому что средние и высокие более выразительные, это все. Сочувствую всем, у кого с ними какие-то проблемы в технической части, у меня все отлично.
- Достоинства:
- Огромная автономность, Отличная звукоизоляция
- Недостатки:
- Любите когда долбит басс? Вам мимо.
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Праве вухо пищить в стані спокою. Коли тихо щось слухати, теж чути цей писк. Пробували підключати і через адаптер, результат ніякий
- Недостатки:
- Пищить праве вухо
Представник брендуДобрий день!
Шановна Анна! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої гарнiтури. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.- Назар П***
Добрий день, в мене така ж проблема. Скажіть будь ласка, ви її якось вирішили ?
- Анна
Та просто по гарантії віддала назад і вказала, що браковані
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Підключив навушники по радіоканалу. Спочатку здавалося, що все працює нормально, але згодом виявилося, що під час розмови в Discord постійно присутній звук клацання. Кілька разів перезавантажував систему, перевстановлював та оновлював драйвери, змінював формат звуку на 16 біт та проблема не зникла.
Пізніше стало зрозуміло, що клацання з’являється при кожному короткому або різкому звуці, особливо добре це чути в іграх. Також перевірив навушники на телефоні і так само проблема зі звуком зберігається і там, зокрема під час розмов у Discord. Буду робити повернення- Достоинства:
- Ергономічні
- Недостатки:
- Радіоканал, прошивка
Представник брендуДобрий день!
Шановний Влад! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої гарнiтури. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
- Тимофій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Я до цього користувався G435 і вони мені подобались бо майже не відчувались на голові. 150г навушники це зручно.
Тому сильно переживав що ці хайпери будуть сильно давити на голову бо важать 340г.
Але не дивлячись на вагу, вони м'які і зручно сидять на голові.
В мене були fifine H9 які важать 200г і от вони давили на голову капець. А тут у хайперів якісна збірка і в цьому плані все нормально.
Але якість звуку думав буде кращою ніж в G435, але щось не помітно. Схоже що це ліміт якості безпровідних навушників (і хайпери і лоджитеки в мене підключені через steelseries sonar де налаштований під мене еквалайзер).
Акумулятор це топ. За 9 днів використання він розрядився з 80% до 50%. А G435 я до цього заряджав кожен день.
Мікрофони (і палка і внутрішні) норм, жити можна.
Особисто я сидячи в цих хайперах чую власне серцебиття, схоже десь пережимає вени але при використанні це поки не заважає. В принципі на голові сидить зручно.- Достоинства:
- Акумулятор, збірка, не давить на голову не дивлячись на вагу.
- Недостатки:
- Якість звуку думав буде краще, але норм. Ціна особисто для мене велика навіть зі знижкою в 2к, але що поробиш
- Тимофій О***
Знайшов мінус. Мікрофон схоже має якийсь вбудований шумодав який ніяк не вимкнути. Ні через вінду ні через HyperX NGENUITY.
Тому в іграх часто обрізається частина голосу якщо ти хоч трохи намагаєшся протягнути якийсь звук, типу коли кажеш не просто "привіт" а "привііііііііт" - тоді кінець слова тупо глушиться
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Мікрофон ніяк не оборобляє протяжні звуки - у нього немає для цого засобів. Будь ласка, перевірте системні налаштування звуку.- Тимофій О***
"Представник бренду" написав що "Мікрофон ніяк не оборобляє протяжні звуки - у нього немає для цого засобів. Будь ласка, перевірте системні налаштування звуку.".
Це не схоже на правду.
При моніторингу через Windows або використанні мікрофона в будь-яких додатках (типу Discord) протяжні звуки (ааааа) автоматично приглушуються/обриваються. Хоча всі шумодави вимкнені.
З іншими мікрофонами такої поведінки немає.
Для виключення впливу Windows я провів тест:
Запис через Audacity з хостом Windows WASAPI.
Вибрав вхід Microphone (HyperX Cloud III S Wireless).
Усі сторонні програми та обробки вимкнені.
Результат - навіть у WASAPI-режимі протяжний звук обривається.
Це означає, що обробка сигналу відбувається до потрапляння аудіо в Windows, тобто на рівні DSP гарнітури або драйвера.
Виходить що проблема не пов’язана з системними налаштуваннями Windows або будь-якими додатками.
- Евеліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хороші
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
На стільки все сире, що майже кожен день треба щось переналаштовувати, звук в грі скидується, самі відключаються від донгла, За таку ціну абсолютно не варто купувати, вже краще в провідних сидіти чим в них.
- Достоинства:
- Звук, безпровідні
- Недостатки:
- Всі плюси перекривають недоліки
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Вiталiй! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Гарнітура не має доступу до звуку в грі, якщо там якісь налаштування скидаються - це питання самої гри.
Відключитися від радіомодулю гарнітура може лише за двох обставин - або перемикачем її перемкнули на Bluetooth, або є якась дуже потужна перешкода сигналу (наприклад, мікрохвильова піч з поганим екрануванням).- Віталій
Потужно відключаются через мікрохвильову піч, хоча донгл в роз'ємі, а відстань до нього 1м. Кожне включення комп'ютера це якась нова проблема, таке відчуття, що треба кожен раз з нуля все налаштовувати. І кумедна ситуація, під час написання коментару, сижу в навушниках і чую `Disconnected` а через 2 секунди 'Сonnected to adapter`, хоча я нічого не нажимаю, і тим більше мікрохвильової печі не вмикаю.
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
При первом заказе произошёл казус.. попался бракованный товар: в наушниках левый динамик был громче правого, а звук — очень некачественным. В итоге на следующий день я сдал их обратно и ещё две недели ожидал результатов экспертизы (что, мягко говоря, было не очень приятно). Но вчера, наконец-то, получил новые, хоть и не без мороки: на кассе потребовали документы в бумажном виде, потому что из «Дії» "не подошли". Об этом, к слову, никто не предупреждал
- Достоинства:
- Вторые наушники, наконец-то, оказались с хорошим и качественным звуком — без каких-либо недостатков. Они очень удобные, приятные на ощупь, а материал надёжный
- Недостатки:
- Долгая экспертиза, брак при первом заказе
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red
Для геймінгу, прослуховування музики не супер. Користуюсь 2 місяці, Тільки двічі заряджав, подобаються. Добре сидять, не давлять, зручні навушники. Одночасно підключені к ноутбуку і к смартфону. Покупкою задоволений.
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red
Навушниками задоволений. Не експерт тому важко сказати чи ціна виправдана, але якщо це не брати до уваги то все чудово.
- Комфортно для роботи. Оскільки для мітів блютуз на ноуті вбудований мікрофон. Після роботи класно, без танців з бубном переключився на ПК на радіо приймач, вставив мікрофон і побіг.
- Відчутна різниця з jbl вухами які я мав до того в плані ігор. Чітко зрозуміло з якої сторони тобі прилетіло, чути кроки і звідки вони.
- Навушники дійсно зручні, з ними активно щось не поробиш, бо вони не для того, але сидіти за компот норм - Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники ТОП) шукали саме з хорошим мікрофоном. Ці навушники все виправдали) дякуємо
- Достоинства:
- Топ за свої гроші
- Женя П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red
Ну що ж, 5 років в мене були HyperX Cloud Core 7.1, вічні вуха, один раз замінив амбушури, але дуже бісив шнур, і вирішив шукати щось Wireless, варіанта було 2, StelSeries Nova 5 і Hyperx X Cloud 3 s, дуже схилявся до стілів через вагу та мобільний додаток, але дуже багато сумнівних відгуків в перемішку з дуже гарними. Тому вирішив взяти перевірений варіант, + саме S версію дуже хвалили зарубіжні видання.
Переваги:
1. Звук з коробки суховатий, але за допомогою еквалайзера він стає точно не гірше ніж в моїх проводних Core , а може навіть і краще. Короче кажучи звук мені сподобався, навіть попри те, що його потрібно підкоректувати. Мої налаштування: 1.2 , 1.3 , -0.6 , -0.5 , 1.1, 1.3, 1.0, 1.3, 1.9 , 1.2. Я спробував присет з минулого відгуку Олега, звук цікавіший в плані баса від мого присета, але його через чур багато, і мені він не підходить, голова починає боліти. Тому повернувся на свій, він більш універсальний для мене.
2. Автономність це якась фантастика, ну типу заряджати ви іх будете раз в пів року, тут немає конкурентів, окрім своїх же Alpha
3. Матеріали і міцність контрукції. Дуже приємні на дотик, м 'які амбурюшури, тут як завжди хайпера топ
4. Зручне керування на самих вушках, крутилка гучності, перемикач з донгла на блютуз працює дуже швидко, буквально секунда і ти можешь перемкнутись на телефон
5. Мікрофон гарний, я ним не користуюсь, але є приємна фішка, тут не один мікрофон, а декілька, і навіть якщо вам хтось звонить на телефон, ви можете швидко з донглу перемкнутись на блютуз і легко розмовляти через вбудовані мікрофони
Мінуси:
1. Через свою автономність вони відчутно важчі за старі Core, і так довго в них не посидиш
2. З першої причини випливає інша - це зручність, мені вони через свою вагу набагато менш зручніші ніж Core. Сідити вдома - ок, ходити в них я не можу.
3. Ціна
Підсумовуючи: Це класні, надійні вушка з оптимальним звуком, який можна налаштувати під себе в плані звуку з топовою автономністю, але на жаль по зручності не дуже сподобались через вагу.- Достоинства:
- сбірка, звук після настройки еквалайзера, автономність
- Недостатки:
- Вага
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Довго вибирав собі нову гарнітуру, хотілось саме бездротову. Після моїх старих Canyon я зрозумів, що точно не хочу безпровідні навушники, коли привикаєш то вже нехочеться ніяких кабелів. Дивився різні варіанти — від Cloud Alpha Wireless до Arctis Nova Pro, але одні виходили за бюджет (19к за SteelSeries точно не мій варіант), інші мали свої мінуси. В результаті зупинився на HyperX Cloud III Wireless, бо вони виглядали як найбільш збалансоване рішення по ціні й якості.
Збірка якісна, нічого не скрипить. Амбушюри м’які, голова у мене широка, але сидять комфортно, можна сидіти по кілька годин і не відчувати, що вони тиснуть.
Підключаються до ПК елементарно — вставив донгл і все працює. З програмою HyperX NGenuity не все так гладко, особливо в бета версії: вона ще сирувата, налаштування еквалайзера не зберігаються, в легасі версії все окей, але там менше реалізованих опцій. Для еквалайзеру використовую Peace в зв’язці з Equalizer APO.
Звучання — головна причина, чому я їх взяв. У музиці вони непогано відпрацьовують всі частоти, якщо трохи підкрутити еквалайзер. Налаштування знайшов на реддіті, мені підійшли ідеально, фактично фіксяться всі недостатки даної моделі. Кому інтересно ось вони (+2,9 +5 +4 +0,8 -0,6 -1,9 +1.4 +2.5 +4.8 +2.1) Для фільмів використовую інший пресет. В сирому вигляді звук непоганий, з еквалайзером вже стає хорошим. Бас є, але не забиває середні, верхні не ріжуть вуха. В іграх добре чути позиціонування, в фільмах звук об’ємний і занурює. Це явно не рівень аудіофільських моделей, але як універсальні — звучать класно.
Мікрофон нормальний для голосового чату чи діскорду. Чистота передачі є, шумів мінімум, хоча до професійних він, звісно, не дотягує. Для ігор чи дзвінків — більш ніж достатньо. Співрозмовники звернули увагу на те що голос мій звучить краще ніж раніше коли я використовував дешевшу гарнітуру.
Тримає заряд реально довго, заряджати доводиться рідко. Це великий плюс у порівнянні з іншими моделями. Але є один момент, — навушники відключають звук щоразу коли він відсутній, при цьому спостерігається відповідний звук. Хотілося б побачити можливіть вимкнення даної функції в наступних оновленнях. Під час прослуховування музики або фільмів взагалі не замічається адже там звук постійний. Спостерігається в рідких ситуаціях саме в іграх в моєму випадку. Це дрібниця, але комусь може не сподобатись.
Також хочеться сказати про техпідтримку, звертався саме через дану проблему. Відповідь отримав дуже швидко, спілкувався в чаті, допомогли розібратися.
В цілому я задоволений. Навіть після того як я знаю всі плюси та мінуси не можу сказати що не купив би їх знову. Не ідеальні, але збалансовані.- Достоинства:
- Звук після еквалайзеру, автономність, зручність
- Недостатки:
- енергозберігаюча фіча яка може дратувати
- Нікіта
Можете підсказати як прибрати цей звук фоновий ?
- Олександр
Спасибо за настройки. Стало намного лучше - совсем другой уровень звучания!
- Юрій Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Куптв на подарунок. Надіслали розпакований товар із зірваною наклейкою. В описі ніде не зазначалося, що товар б/в чи розпакований.